eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝ‌ܟܩܝܢ̇ ܙܠܝ‌ܟܝ̤ܩܢ』 كُلَّ صَباحََ أتَنَفَـسُّ بِحُبِّ الحُسِين(ع) هر صبح به عشقِ حُسین نفس می‌کِشَم ♥️ ✋ ‌صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏ است ای جان دلم صبح من آن روز بخیر است خدا تنها روزنه امید است که بسته نمیشود  کسی است که با دهان بسته هم میشود صدایش کرد و با پای شکسته سراغش رفت و با دل شکسته صدایش کرد اوخریداری است که اجناس شکسته💔را بهتر میخرد ســـــــــــــــــــلام سلام دوستای زرنگ و خوشگل و کدبانو✋😁 صبح اول هفته تون پر برکت😍 چه خبرا؟تعطیلات خوش گذشت؟ الهی همیشه حال دلتون خوب باشہ راستی فکر کردید🤔 اگه‌یه‌روزبهمون‌بگن این‌چندروزروبه‌ڪسی‌پیام‌نزن!😮 بی‌خیالِ چڪ‌ڪردن‌ایتا وسروش و واتساپ و.... بشو به‌هیچڪس‌زنگ‌نزن!❌😯 اصلاچندروزموبایلت‌روبده‌به‌ما...😳 چقــدربهمون‌سخت‌میگذره؟؟!!🤕😣 حالااگه‌بگن‌چندروز ؟!😮 چقدربهمون‌سخت‌میگذره؟!🤔 بانبودنِ‌ڪدومش‌بیشتراذیت‌میشیم؟😏 ❌نرسه‌اون‌روزڪه‌ارتباط‌با بقیه‌روبه‌ ارتباط‌باخداترجیح‌بدیم😩❌ اینا رو گفتم که برسم به متن اوّلم ؛ وقتی خـــــــ✨ــــدا در همه ے شرایط هوامونو داره و صدامونو میشنوه خیلی بی انصافیه که ما...😔 بیاییم عهد ببندیم🤝 از این هفته به بعد حتما روزی بخونیم 🤩👌 پس پاشــــ🏃‍♀ـــــو پاشو سریع بگیر و پر انرژے بریم یه صفحه قرآن بخونیم و بعد هفته مون رو با برڪــــت و پر نـــــور و پر نشـــ😍ـــاط شروع کنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دستور کامل در پست بعدی👇😍😍👏👏 @sofrebanovanbeheshti
کیک شیفون موکا یکی از لذیذترین کیک های شکلاتی است. مواد لازم: پودر کاکائو         یک سوم پیمانه  قهوه فوری         یک و یک دوم قاشق سوپخوری(من ۱ق چ نسکافه ریختم) آب جوش           90 میلی لیتر شکر                    یک پیمانه  تخم مرغ             4 عدد  روغن مایع         یک چهارم  پیمانه  وانیل                یک هشتم ق چ نمک                   یک چهارم ق چ بیکینگ پودر      یک قاشق چایخوری  آرد                    یک پیمانه  مواد لازم برای رویه کیک: خامه صبحانه               یک دوم پیمانه  کره ذوب شده              یک و یک دوم قاشق سوپخوری  عسل یا شربت ذرت       یک قاشق سوپخوری  شکلات تلخ                 100 گرم  نسکافه                      یک  قاشق سوپخوری  دمای فر: 175 درجه سانتیگراد زمان: 45-40 دقیقه طرز تهیه: پودر کاکائو و قهوه فوری یا نسکافه را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تاخنک شود. یک هشتم پیمانه از شکر را کنار بگذارید .درکاسه بزرگی زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3تا4 دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع کمی روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید. در ظرفی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده ازظرف نریزد. کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد. قالب میان تهی 23سانت را چرب نمایید و آردپاشی کنید ومواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت175 درجه به مدت40-45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد. کیک را از فرخارج کنید حدودا 10 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس دور کیک را آزاد کرده و کیک را از قالب جدا کنید تا کاملا خنک شود.  طرز تهیه مواد رویه:  خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما نجوشد.کره و عسل را به خامه اضافه کنید.شکلات خرد شده را اضافه کنی و از روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود و سریع روی کیک سرد شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.  نکته های مهم:   1 : این کیک فوق العاده لطیف و خوشمزه است و بدون کرم و رویه نیز عالی است .   2 : اگر از قالب ساده برای این کیک استفاده کنم فقط کف آن کاغذ روغنی می اندازم و کمی روی آن را چرب میکنم           3 : این دستور بسیار مناسب کاپ کیک شکلاتی است و با یک شکوفه بزرگ خامه بسیار زیبا و خوشمزه است.           4: برای کیک های تولد و پایه دسرها وهمچنین برای شیرینی تر برشی شکلاتی بسیار مناسب است.           5 : این کیک با انواع گاناش بسیار لذیذ و خوشمزه تر می شود.           6 : اگر این کیک را درقالب های کم ارتفاع درست می کنید مسلما زمان پخت آن کوتاه تر خواهد بود.           7: این کیک هرچه بماند مرطوب تر و خوشمزه تر می شود. ❌  من خودم مواد رویه رو درست نکردم گفتم شاید شما دوست داشته باشید😉 من از سس شکلاتی استفاده کردم😋 👇 شکر1فنجان آرد2ق غذاخوری پودرکاکائو2ق غذاخوری کره25گرم شکلات مقداری شیرهم حدودایک ونیم لیوان آردوشکروپودرکاکائو رومخلوط کنین بعدشیرو کم کم اضافه کنیدروی حرارت هم بزنیدتابجوش بیادکره اضافه کنید بعدهم شکلات وخاموش کنید. مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟 پویش پرچم افتخار به نام شهید اقتدار 🔻 در آستانه چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی پویش پرچم افتخار KHAMENEI.IR آغاز به کار کرد 🔹 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سال ۱۳۵۹، درباره گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی توسط همه اقشار ملت و «نصب و اهتزاز پرچم» فرمودند: «در دهه‌ی فجر بر سَر در هر خانه‌اى پرچم بزنید، پرچم جمهورى اسلامى را در سطح شهرها و روستاها به اهتزاز در بیاورید. نشان بدهید که ملّت این خاطره را گرامى مى‌دارد.» ۵۹/۱۱/۱۷ 🔹 «پرچم افتخار، به نام شهید اقتدار» عنوان پویش‌ جدید بخش تعامل با مخاطب «همگام» است. پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR، همگام با ملت ایران برای برگزاری هرچه با شکوه تر ایام دهه فجر ۱۴۰۰ ضمن اعلام پویش ، از مردم ایران بخصوص کاربران شبکه های اجتماعی دعوت میکند که از نصب پرچم ایران در سر در خانه‌ها، مدارس، مغازه‌ها و محل‌کار خود، یا معابر عمومی عکس بگیرند و آن را به یکی از شهدای کشورمان که پیشگامان اقتدار ایران هستند تقدیم کرده و با هشتگ و نام آن شهید عزیز منتشر کنند. 🏷 شیوه مشارکت در پویش: 👈 انتشار تصاویر نصب پرچم بر سر در خانه‌ها، مغازه‌ها، مدارس، محل کار یا معابر عمومی در شبکه‌های اجتماعی و تقدیم آن به یکی از شهیدان گرانقدر انقلاب اسلامی با هشتگ 💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
Neshan.png
53.9K
سفره بانـوان بهشتـی
ما هم کانال رو مزین میکنیم به پرچم جمهوری اسلامی ایران 🇮🇷✌️ و به سردار دلها عزیز که پیشگام اقتدار ایران بود و هست تقدیم میکنیم 🌷
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کاله و کولاک برای کاور و فلینگ خوبه و گلرودبرای تزیین، میتونید ترکیبی هم استفاده کنید، ترکار کاله هم خوبه، درکل خامه های مینارین دار دیر تر فرمشونو از دست میدن، و اینکه موقع خرید به درصد چربیش دقت کنید هرچه چربی بیشتر دیرتر فرمش رو از دست میده بهتره اول خامه رو برای فلینگ و کاور اولیه فرم بدید که هم مقدارش کمتر بهتر فرم میگیره و به همزن فشار نمیاد هم اینکه خامه رو مجدد واسه تزیین مجدد فرم میدیدفرمشو زود از دست نمیده مقدار کم تو قیف بریزید که گرمای دستتون خامه رو شل نکنه، محیط هم خنک باشه، درضمن خامه وقتی مثل بستنی لیوانی هست بزنید تا زیاد یخی نباشه که فرم کاذب نگیره و زود فرمشو از دست نده وقتی خامه اول فرم گرفت براقه باید یه کم بزنید تا مات بشه بعد استفاده کنید تقریبا همه نکات رو بهتون گفتم، موفق و موید باشید @sofrebanovanbeheshti
👇 میخوام کیک یزدی بپزم ولی از این قالب های مافین ندارم که کپسول هارو بگذارم توش میشه همینطوری کپسول ها رو پر کنم بگذارم توی فر؟یا میسوزه کاغذش اینطوری؟ 👇 اگه کپسول معمولی کیک یزدی هست نمیشه به تنهایی تو فر استفاده بشه اگه کپسول کاغذی نسوز هست برای کاپ کیک میشه به تنهایی استفاده کنید اینها کپسول معمولی هست و باید تو قالبی گذاشته بشه یا حداقل تو پیاله گذاشته بشه من کیک یزدی درست کردم و قالب نداشتم کپسولها رو تو پیاله های ماست خوری چینی نشکن گذاشتم بعد مواد کیک رو ریختم تو کپسول پیاله ها و خوب شده بود اگر پیاله های ماست خوری استیل هم داشته باشی خوبه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 🚑ترکیب بافت و آشپزی😜 وقتی همزمان کلاس آشپزی بری و هم کلاس قلاب بافی😜😜😂😂😂👌👌👌👌 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا