eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 اگه مبتدی هستید و میخواهید کیک درست کنید تو این مطلب سعی میکنم نکات و ریزه کاری هایی که به ذهنم میرسه براتون بگم. 1- همیشه اول از همه دستور رو چند بار بخونید تا کاملا متوجه بشید. 2- قبل از اینکه شروع به پختن کیک کنید همه مواد رو اندازه گیری کنید و جلوتون بگذارید. این خیلی مهمه. اگه کیک شما کیک کره ای هست همه مواد باید به دمای محیط رسیده باشن. 3- قالب رو آماده کنید. برای نچسبیدن کیک به قالب دو راه هست. یا کف قالب رو با کمی کره چرب کنید و بعد خوب آرد پاشی کنید و و آرد اضافه رو خالی کنید. یا با چند قطره روغن کف قالب رو چرب کنید و بعد کف قالب کاغذ روغنی بزارید. 4- نکته بسیار مهم دیگه در مورد کیک پزی فر هست. همیشه قبل از شروع به پخت باید فر رو روشن کنید. دمای توصیه شده بیشتر دستور کیک های معمولی 180 درجه سانتی گراد هست ولی نکته بسیار بسیار مهم اینه که دمای فرهای مختلف با هم فرق داره. پس باید خودتون تجربه کنید دمای مناسب فر شما چه دمایی هست . مثلا خود من همیشه روی 180 درجه میزارم. اگه بعد از مدت طولانی هنوزم کیکتون نپخته بود و خیس بود دفعه بعدی دما رو کمی بیشتر کنید و اگه زیر کیکتون سوخت اما وسطش خام بود دمای فرتون زیاد بود. اگه کیکتون حسابی پف کرد اما بعد از پخت وسطش گود شد دمای فر زیاد بوده. پس دمای فر رو با تجربه یاد بگیرید. 5- همیشه آرد و پودر کاکائو رو 3 بار الک کنید حتی اگه توی دستور نگفته باشه. آرد کیک آرد مخصوص قنادی یا آرد سه صفر هست. 6 - مواد رو بیش از اندازه هم نزنید. معمولا در حد مخلوط شدن کفایت میکنه. 7- تا 20 دقیقه اول پخت به هیچ وجه در فر رو باز نکنید. 8- قالب را بیشتر از 2/3 حجمش پر نکنید. 9- زمان پخت بستگی به نوع کیک ، جنس و اندازه قالب و دمای فر داره. همیشه بعد از 30 دقیقه دائم کیک رو چک کنید. یعنی یه خلال دندون وسط کیک فرو کنید اگه مواد کیک بهش چسبید هنوز نپخته . 10- بعد از پخت حتما 10 دقیقه صبر کنید بعد کیک رو از قالب خارج کنید تا کیکتون خورد نشه. ؟ چرا سه بار؟ چون رطوبت هوا باعث میشه که دانه های آرد به هم بچسبه  به عبارتی گلوله گلوله بشه. اگر بدون الک کردن آرد، اون رو داخل کیک بریزین، این گلوله ها هرچند هم کوچک باشند با بقیه مواد ترکیب نمیشن و به همین شکل داخل بافت کیک باقی می مونند. به همین ترتیب هم پخته میشن! یعنی وقتی کیک شما پخت، گلوله های آرد با همون طعم آرد در دهان حس میشن و کیک بافت خوب و نرم و خوشمزه و یکنواختی نخواهدبود ✅هرقدر آرد رو بیشتر الک کنین، باعث میشه دانه های آرد بیشتر به صورت پودر و با بافت خیلی ریزتری وارد مواد کیک بشن و کیک بافت منسجم تر و نرمتری پیدا کنه. پس توصیه من اینه که همیشه آردتون رو الک کنین. بخصوص اگر برای مهمانی میخواهید ازش استفاده کنین. راستی هرقدر محلی که در اون زندگی میکنین شرجی تر و با رطوبت بالاتری باشه، الک کردن آرد هرچه بیشتر و بیشتر مهم میشه چون گلولهای آرد بزرگتر و بزرگتر میشن و حتی میتونین این گلوله ها رو ببینین. این امر در مورد پودر قند هم صدق میکنه. ✅معمولاً کيک و شيريني هايي که حجم زيادتري دارند با حرارت متوسط و مدت زمان طولاني تر، پخته مي شوند؛ در عوض کيک و شيريني هايي که ريز و کوچک هستند حرارت زياد و دقت کمتري براي پخت نياز دارند. البته شيريني هايي که سفيده يا زرده تخم مرغ زياد در آنها به کار رفته از اين قانون پيروي نميکنند. ✅اگر حرارت فر براي پخت شيريني زياد باشد باعث ميشود روي آن بپزد ولي وسط خمير، خام بماند. زماني که اين حالت پيش آمد بهتر است يک تکه کاغذ فويل را چند لايه کرده و روي شيريني بياندازيد به نحوي که به شيريني آسيب نرساند و دوباره آن را در فر قرار دهيد. در اين حالت وسط خمير نيز پخته خواهد شد. 😉 🍪🍰🍩
 👇1⃣ مهم در پخت انواع کیک و علل خراب شدن و پف نکردن کیک و خوابیدن پف کیک این نکات مهم به خصوص کیکهایی که چربی دارند 1. الک کردن مواد خشک 2.اندازه گیری دقیق مواد 3. زدن شکر و کره به حد کافی 4. استفاده صحیح از تخم مرغ 5. استفاده لازم و به جا از چربی موردنظر شکر درشت باعث خراب شدن کیک میشه چنانچه کیک شما زبر بوده و لطافت کافی رو نداره👇 نشانه اینه که شکر و کره رو بیش از حد زدید زمختی و سفت بودن کیک میتونه به علت کم بودن درجه حرارت فر و یا زیاد زدن مایع باشه. چنانچه روی کیک یه لایه ضخیم و سفت بوجود آمده👇 علتش رو میشه پخت بیش از حد در فر و زیادی درجه حرارت دونست. علت ترک خوردن لایه روی کیک👇 علت این مساله داغ بودن بیش از حد فر است. علت چسبندگی لایه روی کیک👇 علت این امر هم پخت کمتر از مدت تعیین شده است. افت کیک یعنی پف کردن زیاد از حد در مرحله اول و خوابیدن پف اون تو مرحله بعد این امر علتهایی داره:👇 یک. کم بودن درجه حرارت دو. کم بودن مدت پخت سه. بیش از حد استفاده کردن از مواد بهبود دهنده مانند جوش شیرین و بکینگ پودر چهار. کوچک بودن قالب نسبت به حجم خمیر پنج. حرکت دادن قالب کیک در حال پخت پف نکردن کیک به اندازه کافی👇 خیییییییییییلی ها از این مساله شاکی بودن و حتی پخت کیک رو گذاشتن کنار این مساله چهار علت مهم داره 1. مهمترین علت اینه که قالب شما نسبت به حجم موادتون بزرگتره. 2. حرارت زیاد از حد فر 3. کم زدن سفیده تخم مرغ و همچنین زیاده از حد زدنش 4.صحیح نزدن زرده و سفیده از روی اصول کلی. و نکته خیلی مهم باز کردن درب فر در 20 دقیقه اول پخت که خیلی از شماها اینکارو میکنید. انشالله این نکات رو رعایت کنید و کیک خوبی درست کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
👇(غذای سنتی) یک کیلو آرد سه عدد تخم مرغ یک لیوان ماست مقدار مایه خمیر گردو به مقدار لازم شیره خرمالو یک کیلو خمیر رو با مواد درست میکنیم میگذاریم تا یک ساعت استراحت کنه بعد خمیر رو به اندازه های کوچیک میگیریم وداخلش گردو میریزیم،میگذاریم تا بیست دقیقه کاملا پف کنه ،شیره خرمالوی وحشی که از قبل گذاشتیم تا جوش بیاد خمیر رو میگذارین توش بعد چند دقیقه از داخلش میگیریم،غذایی فوق العاده مقوی😋😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#دونات
👇 نصف لیوان شیر ولرم روبا ۱ق سوپخوری مایه خمیر و۱ق غذاخوری شکر گذاشتم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد بعد ۱لیوان شیر ولرم با ۵۰ گرم کره ونصف لیوان شکر ۱ق چایخوری بکینگ پودر ونصف ق چایخوری نمک و۲ تخم مرغ اضافه کردم خوب با همزن ۳دقیقه زدم بعد ۵ لیوان ارد ۳بار الک شده اضافه کردم وهم زدم تاخمیری بشه که به دست نچسبه تقریبا ۱۰ دقیقه ورز دادم و۱ ساعت استراحت بعد خمیر رو باز کردم قالب زدم دوباره ۱۵دقیقه استراحت دادم وبعد سرخ کردم😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 تخم مرغ3عدد شکریک ونیم لیوان شیرترجیحا محلی( که قبلا ۲۰دقیقه جوشانده شده )یک لیوان وانیل نصف چایخوری بیکینگ پودر1ق غذاخوری آرد دوونیم لیوان پودر کاکائو دوقاشق غذاخوری ابتداتخم مرغهاروبا همزن برقی سه دقیقه میزنیم بعدشکرووانیل رواضافه کرده و دو دقیقه دیگر باهمزن برقی میزنیم بعدشیر راریخته وبا قاشق مخلوط میکنیم در آخرهم آردوبیکینگ پودررادر سه مرحله ریخته و خوب یکدست و مخلوط میکنیم حالا نیمی از این مایه را با پودر کاکائو مخلوط کرده و ابتدا مایه سفید را داخل قالب ریخته و بعد مایع کاکائویی را وسط و در مرکز میریزیم و داخل فری که یکربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه( بستگی به ظرف کیک دارد)قرار میدهیم بنابراین از بعد از ۲۵ دقیقه چندبار با چنگال چک شود نکته:آردحتما یکبار به تنهایی و یکبارهم با بیکینگ پودر الک شود. نوووش جان @sofrebanovanbeheshti
#آبگوشت_سیب_زمینی_لیمو👇
آبگوشت سیب زمینی لیمو🍲 مواد لازم(برای دونفر) ۱نخود ۲لوبیاسفید ۳سیب زمینی(به تعداد دلخواه) ۴پیاز یک عدد ۵سیر ۳ حبه ۶گوشت گوسفندی و دنبه(درصورت تمایل) ۷رُب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ ق غذاخوری ۸دارچین ۹لیمو عمانی آسیاب شده ۱۰نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم ۱۱گوجه فرنگی یک یا دو عدد(در صورت تمایل نبود هم نبود) من این آبگوشت را در دیگ زودپز پختم واز اونجایی که دیگ زودپز خیلی آب غذا را در طول پخت از دست نمیده من دو کاسه آب بیشتر نریختم اما اگر در قابلمه پخته بشه خوب آب خیلی بیشتری احتیاج داره خلاصه دو کاسه آب را +زردچوبه در دیگ زودپز ریختم تا جوش اومد بعد نخود+لوبیا سفید+پیاز نگینی شده+سیر خورد شده +گوجه های خورد شده+سیبزمینی+گوشت و دنبه را داخل آب ریختم یک ساعت و نیم طول کشید تا بپزه بعد رُب گوجه فرنگی +نمک+فلفل سیاه+و پودر لیمو عمانی را اضافه کردم ودر آخر دارچین دارچین را برای بار اول بود اضفه کردم و خیلی طعم خوبی بهش داد میتونید دنبه را از آبگوشت در بیارید بکوبید و دوباره داخل آبگوشت بریزید جای همگی خالی💐💐💐 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقایسه ی طب اسلامی با طب غربی 👇👇👇👇👇 معصومین می فرمایند:ریشه همه بیماری ها از زیاد آب خوردن هست. 🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن هشت لیوان آب در هر روز لازم و ضامن سلامت است! 🔵معصومین می فرمایند:اگر ارزش نمک را می دانستند درمان نمی کردند مریضی ها را مگر با نمک و سفره بدون نمک نباشد. 🔴پزشکی غربی می گوید:نمک سم سفید است و نمک را از سر سفره حذف کنید! 🔵معصومین می فرمایند:نمک دریا و سنگ نمک بهترین نمک هست. 🔴پزشکی غربی می گوید:نمک طبیعی نخورید و نمک ید دار و تصفیه مصنوعی خوب است! 🔵معصومین می فرمایند:نمک بهترین درمان فشارخون است. 🔴پزشکی غربی می گوید:نمک عامل ابتلا به فشارخون هست! 🔵معصومین می فرمایند:گوشت گوسفند بهترین غذاست. 🔴پزشکی غربی می گوید:گوشت قرمز سم است! 🔵معصومین می فرمایند:گوشت ماهی پیه چشم و بدن را ذوب می کند و مرغ ،خوک پرندگان هست. 🔴پزشکی غربی می گوید:گوشت سفید(ماهی و مرغ) بهترین گوشت است و بیشتر بخورید! 🔵معصومین می فرمایند:ترک خوردن گوشت ،بداخلاقی می آورد. 🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن گوشت خشم می آورد! 🔵معصومین می فرمایند:روغن حیوانی به هر اندازه که خورده شود همانقدر بیماری را از بدن می برد. 🔴پزشکی غربی می گوید: روغن جانوری عامل بیماری های کثیر است! 🔵معصومین می فرمایند:خوردن روغن ها در تابستان بهتر از زمستان است. 🔴پزشکی غربی می گوید: خوردن روغن ها در زمستان بهتر از تابستان است! 🔵معصومین می فرمایند:هنگام نشستن کمر خمیده باشد.(حالت استراحت) 🔴پزشکی غربی می گوید:هنگام نشستن کمر قائمه باشد!(حالت فعال) 🔵معصومین می فرمایند:بهترین و مهمترین وعده غذایی شام است و نباید ترک شود. 🔴پزشکی غربی می گوید: بدترین وعده غذایی شام است و باید ترک شود! 🔵معصومین می فرمایند:وعده غذایی دوتاست(صبح و شام )که موجب سلامت دستگاه گوارشی و بدن است. 🔴پزشکی غربی می گوید: وعده غذایی دوبار موجب بیماری دستگاه گوارشی و بدن است و هر چند ساعت یکبار بایستی چیزی خورد! 🔵معصومین می فرمایند:نظام هستی احسن است و هیچ چیزی در خلقت بدن زائده نیست. 🔴پزشکی غربی می گوید:در بدن زائده ی آپاندیس،لوزه زائد،رگ زاپاسی درپا و یک کلیه اضافی موجود هست که قبلا کارایی داشته است و الان می توان با پیشرفت جراحی از شرشان خلاص شد یا به دیگران فروخت! 🔵معصومین می فرمایند:برای دستشویی روی پا نشسته و به پای چپ تکیه کنید.(روی پا) 🔴پزشکی غربی می گوید:دستشویی فرنگی ،از نشستن روی پا برای دستشویی رفتن بهتر است!(روی صندلی) 🔵معصومین می فرمایند:مسواک هنگام خواب، بیدارشدن و نماز هست و بعد غذا خلال با چوب های مجاز انجام شود. 🔴پزشکی غربی می گوید:مسواک بعد از غذا استفاده شود و خلال پلاستیکی و نخ دندان زده شود. 🔵معصومین می فرمایند:خوردن باقلی خون صاف تولید میکند. 🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن باقالی کم خونی می آورد! 🔵معصومین می فرمایند:ریشه چغندر مضر است و همه خاصیت در برگ چغندر است. 🔴پزشکی غربی می گوید:ریشه چغندر(لبو هم نوعی از آن است) مفید است و با آن قند درست می کند و برگ چغندر را بی خاصیت می داند! 🔵معصومین می فرمایند:کله گوسفند بهترین گوشت هست. 🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن کله پاچه مضر است! 🔵معصومین می فرمایند:ترکیب شیر از میوه ها فقط با خرما مفید است. 🔴پزشکی غربی می گوید:ترکیب شیر با موز و دیگر میوه ها ویتامین دارد! 🔵معصومین می فرمایند:پیرها بیشتر غذا بخورند! 🔴پزشکی غربی می گوید:جوان ها بیشتر غذا بخورند . 🔵معصومین می فرمایند:طب از مجموع انبیاء و با شروع خلقت از سوی خدا آمده است. 🔴پزشکی غربی می گوید:طب صد سال است که توسط چند نفر اختراع شده است! 🔵معصومین می فرمایند:باقی مانده غذای مومن و مصافحه ،واکسن سلامتی وشفاست. 🔴پزشکی غربی می گوید:اگر میکروب بصورت واکسن و مستقیم داخل خون شود سلامتی آورست! 🔵معصومین می فرمایند:آلوبخارا مفاصل را نرم می کند. 🔴پزشکی غربی می گوید:پاستیل صنعتی برای نرمی مفاصل خوب است! 🔵معصومین می فرمایند:خوردن برگ سنا عامل نجات از مرگ است. 🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن برگ سنا خطرناک است و پرز روده و معده را تخریب می کند! 🔵معصومین می فرمایند:گرفتن خون از سیاهرگ و مویرگ ها مفید است و فصد و حجامت نجات از مرگ مصنوعی هست. 🔴پزشکی غربی می گوید:انتقال خون از سرخ رگ مفید است و فصد و حجامت خطرناک است! 🔵معصومین می فرمایند:طب علم قطعی از سوی خدا هست 🔴پزشکی غربی می گوید:طب علم آزمون و خطای بشری هست. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 یک پیمانه نخود نصف پیمانه لوبیا رشتی یا همون لوبیا کشاورزی(اگه نبود چیتی) یک پیمانه کلم قمری خردشده یک پیمانه کدوحلوایی خردشده آردگندم سه قاشق غذاخوری رشته آش حدود دویست گرم پیاز داغ زیره سبز ساییده یک ق غذاخوری نمک و فلفل اول نخود ولوبیا رو که حسابی خیسوندیم با یک پیمانه کلم قمری خرد شده میپزیم باکمی نمک و یه فلفل تند درسته. بعد کدوحلوایی و برگ کلم رو اضافه میکنیم. آرد روهم با کمی آب سرد مخلوط میکنیم و به آش اضافه میکنیم. بعد نیم ساعت رشته آش رو میریزیم. رشته ها که پختن وجا افتادن نصف پیاز داغ رو با زیره سبز و کمی فلفل سیاه توی آش میریزم و زود خاموش میکنیم. من یکی دوتا قلم گوسفندهم میریزم. این آش بسیار برای سرماخوردگی مفیده،عطرش به پیاز داغ فراوون و زیره سبزشه وطعم متفاوت وخاصی داره🙂🙂 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نصف پیمانه باقالی رو تو آب جوش ریختم . 10 دقیقه که جوشید ریختم تو آبکش . یدونه پیاز متوسط رو سرخ کردم .گوشت چرخ کرده ( هر چه بیشتر بهتر ) رو بهش اضافه کردم و تفت دادم .باقالی ها رو اضافه کردم . زردچوبه و شوید خشک 3 ق غذاخوری رو هم اضافه کردم. برنج دو پیمانه رو اضافه کردم .دو پیمانه هم آب جوش ریختم و نمک . گذاشتم روی حرارت تا دم بکشه . 10 دقیقه آخر مقداری زرشک رو شستم ریختم روی برنج . این مقدار برای دونفر هست👆👆👆 @sofrebanovanbeheshti
#دلمه 👇 برنج خیس شده رو۲تا جوش دادم و با لپه پخته شده مخلوط کردم وکنار گذاشتم توی تابه پیاز سرخ کردم بعد گوشت چرخ کرده رو تفت دادم وبعد سبزی دلمه رو اضافه کردم وسرخ که شد زردچوبه نمک وفلفل رب زدم کمی تفت دادم وبعد آبغوره ریختم وکمی آب جوش واین موادو به برنج اضافه کردم وهمینطور زرشک وکمی هم سرکه واز این مواد توی برگ مو برگ کلم پخته شده وپیاز پخته وبادمجون سرخ شده وگوجه وفلفل دلمه ریختم وتوی قابلمه چیدم خیلی کم آب جوش ورب مخلوط کردم وروش ریختم وگذاشتم ۲۰ دقیقه موند بعد دمکنی گذاشتم تا ۱ الی ۲ساعت بمونه با شعله خیلی کم 😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 یه لبوکوچیک رو با پوست پختم . بعد به صورت کامل پوره کردم . بعد دو ق غ گلاب و مقداری هل و یه نصف استکان شکر و یه استکان آب مخلوط کردم تا شکر حل بشه . بعد 3 ق غذاخوری آرد رو در روغن تفت دادم تا بوی خامیش بره . بعد مواد بالا رو بهش اضافه کردم و همزدم تا خودش رو جمع بکنه . @sofrebanovanbeheshti
🍕🍕🍕 👇 🍕🍕🍕 ۴عدد تخم مرغ ۳عدد سیب زمینی مقداری پنیر پیتزا اول سیب زمینی ها رو حلقه ایی برش میدیم و بعد کف ماهیتابه که روغن ریختیم قرار میدیم یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم و بعد تخم مرغ ها رو در کاسه ایی جدا با نمک و فلفل و زردچوبه هم میزنیم و روی سیب زمینی ها میریزیم طوری که روی همه سیب زمینی ها رو پوشش بده و در آخر پنیر پیتزا رو روش میریزیم. 🌹🌹🌹 البته میشه گوجه و فلفل دلمه و زیتون هم به دلخواه روش قرار داد. یه غذای فوری و خوشمزه👌 نوش جان😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅کاهش زیان‌های 🔶🔸مصرف خوراکیهای زیر سودمند است: 🔸سیب شیرین 🔸انار شیرین یا ملس 🔸پرتقال شیرین 🔸بخور شلغم در منزل و مصرف آب سیب و آب هویج برای مقابله با تهدید ریوی. 🔸بخور گل ختمی و بنفشه در منزل و یا دم کرده آنها فقط به اندازه یک استکان 🔸نوشیدن دم کرده ترکیبی از یک قاشق غذاخوری آویشن شیرازی با 10 عدد عناب خرد کرده به ویژه در مبتلایان غلظت خون. 🔸خوردن انجیر تازه یا انجیر خیسانیده در آب یا گلاب به ویژه برای مبتلایان یبوست و ضعف روده. 🔸سالاد کاهو، هویج رنده‌شده، روغن زیتون با کمی سرکه انگور محلی، یا آب نارنج طبیعی 🔸سوپ‌های سبزیجات همراه با زرشک، هویج رنده‌شده، شلغم، و به 🔸دم کرده آویشن شیرازی یا مرزنگوش به‌ویژه برای مبتلایان آسم و برونشیت مزمن 🔸دم کرده ریشۀ سنبل‌الطیب و بهارنارنج، به‌ویژه برای افسردگان، و افراد مبتلا به پرفشاری خون. 🔸دودکردن گیاهانی چون پوست انار، ریشه بادام تلخ، میوه به، برگ بید، گل زعفران، چوب سیب، غده سیر، سقز، عود هندی، کافور، کندر، مشک، مصطکی، برگ مورد، اِسپَند و... می‌تواند در تقویت اعضای رئیسه بدن "مغز و سیستم عصبی، قلب و کبد" و کاهش عوارض آلودگی‌ها مؤثر باشد. 🔸بوییدن نیلوفر، بنفشه در افراد گرم‌مزاج و مشک، عنبر، یاس، نرگس، میخک در افراد سردمزاج توصیه می‌شود. 🔸بوهای خوشی چون گلاب، لیمو، پرتقال، سیب، به، زعفران، هل، دارچین، بهارنارنج و... را در هوای آلوده نباید از یاد برد. 🔸 استفاده از انفیه روایی و بعد چکاندن روغن بنفشه کنجدی دربینی هر روز 🔸داروی زنبق (صاف کننده خون طب اسلامی) 🔸 ماسک داروهای کشاننده 😷 : مقادیری زنجفیل و سیاهدانه و میخک و پوست انار را با هم مخلوط و پودر کرده در پارچه نازک و لطیف نخی در مقابل بینی گرفته و ماسک پارچه ایی دیگری روی دهان و بینی گذاشته شود. این نوع ماسک گرد و غبار را به خود جذب می نماید و علاوه بر تقویت قلب و مغز از ریه محافظت می کند 🔸 چنانچه میزان آلودگی برای مبتلایان به آسم و ناراحتی های قلبی زیاد بود، حجامت و فصد بهترین راه پاکسازی و پیشگیری از سکته ها خواهد بود 🔸 قی (استفراغ عمدی) 🔸 از طریق پوست و مو با ترکیب: سدر 500 گرم، مورد 450 گرم و حنا 50 گرم که با سرکه انگور خانگی و روغن زیتون یا کنجد مخلوط شده بجای شامپو و صابون استفاده کنند تا مقادیر زیادی از سموم گازی و مایع و سموم فلزی از قبیل جیوه و سرب پاک شوند ♨️پرهیزات: 🔷پرهیز از ورود مواد زاید و سمّی دیگر، که نهایتاً انباشت سموم را در بدن افزایش می‌دهند، مانند: 🚫 پرهیز از مصرف سیگار و قلیان؛ 🚫استفاده نکردن از حشره‌کش در محیط، 🚫پرهیز از پخت‌وپز بدون تهویۀ مناسب در آشپزخانه، 🚫پرهیز از مصرف غذاهای مانده، 🚫گوشت‌های صنعتی و خوراکی‌های حاوی مواد نگهدارنده، 🚫روغن‌های چندبار حرارت‌دیده مانند فست فودهای سرخ‌شدۀ بازاری، تنقّلات بازاری مانند چیپس و پفک. 🚫پرهیز از همۀ اموری که غلظت خون را افزایش می‌دهند: مانند مصرف گوشت گاو، گوشت‌های صنعتی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، و زیادخوردن غذاهای چرب و سنگین مثل کلّه‌پاچه خصوصا در وعده نهار یا شام 🚫پرهیز از همۀ اموری که یبوست‌آور هستند و دفع موادّ زاید از طریق روده را کاهش می‌دهند مانند غذاهای خشک ، ممنوعات غذایی و سودازاها، موز سفت، میوه‌های ترش مانند انار ترش، سنجد بدون مصلح، خرمالوی گس. 🚫پرهیز از آرایش‌های سنگین که همین تنفس اندک پوست را نیز کاهش می‌دهند. 🚫پرهیز از همۀ اموری که نیروی عمومی بدن را کاهش می‌دهند مانند خواب ناکافی، شب‌زنده‌داری، ورزش شدید و طولانی، زیاده‌روی جنسی، مواجهه با هوای بسیار سرد، مواجهۀ طولانی با تابش‌های الکترومگنتیک به‌خصوص رایانه و تلفن همراه... پژوهشکده طب شیعی 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇(از دستور غذایی اشپزی اسلامی) سیب زمینی۲تاکوچیک با۱پیاز رنده کردم و۲تا تخم مرغ ونصف لیوان سویق عدس ۳ تا ق غذاخوری سبوس زردچوبه نمک فلفل وپودر گلپر زدم توی روغن سرخ کردم البته توی دستور اصلی👇 ۲تا سیب زمینی متوسط ۱ پیاز بزرگ ۲تا حبه سیر پودر نون سبوس دار جعفری تازه و ۳ تا۴ تا تخم مرغ محلی و سویق عدس ۱ لیوان وروغن ارده بود من یادم رفت سیر وجعفری بزنم ولی واقعا خوشمزه بود خیلی خودم همونطور که سرخ میشد میخوردم😂 پیشنهاد میکنم حتما درست کنید واقعا عالیه والبته گلپر رو هم خودم اضافه کردم @sofrebanovanbeheshti