#کیک_شیفون 👇
یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون :
تخم مرغ :۴ عدد
آرد : ۱٫۵ لیوان
شکر : ۱ لیوان سر خالی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ۱/۴ لیوان
روغن: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه
حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم
و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم
و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد
حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
@sofrebanovanbeheshti
💐 عوامل تقویت کننده عقل در طب اسلامی👇
🍃🌹بوی خوش 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
هیچ بنده ای از خوش بو کننده های طبیعی استفاده نکند مگر انکه عقلش زیاد شود.
🌹🍃 برگ چغندر 👇
امام رضا علیه السلام فرمودند :
برگ چغندر عقل را محکم کرده و خون را صاف می نماید.
🍃🌹 حجامت 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
حجامت ، عقل را زیاد می کند و قدرت حافظه را افزایش می دهد.
🌹 🍃خرفه 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند:
بر شما باد خرفه ، زیرا زیرکی می دهد و اگر فقط یک چیز باشد که عقل را زیاد می کند ، همان است.
🍃🌹سداب 👇
امام کاظم علیه السلام فرمودند:
سداب ، عقل را زیاد می کند.
🌹🍃 سرکه 👇
امام صادق علیه السلام فرمودند :
سرکه ، عقل را محکم می کند.
🍃🌹 کدو 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
بر شما باد کدو ، زیرا عقل را زیاد کرده و مغز را بزرگ می کند.
🌹🍃 کرفس 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
بر شما باد کرفس ؛ زیرا اگر بنا بود فقط یک چیز عقل را زیاد کند ، آن همین بود.
🍃🌹 کندر 👇
پیامبر صل الله علیه و آله فرمودند :
به زنان باردارتان ، کندر بخورانید ؛ زیرا اگر کودک در شکم مادر با کندر تغذیه شود ، قلبش محکم و عقلش زیاد می شود.
🌹🍃 گوشت 👇
امام صادق علیه السلام فرمودند :
گوشت ، گوشت را رشد می دهد و عقل را زیاد می کند و کسی که آن را چند روز ترک نماید ، عقلش فاسد می شود.
🍃🌹 مسواک 👇
امام باقر علیه السلام فرمودند :
مسواک زدن ، بلغم را برطرف نموده و عقل را زیاد می کند.
🌹 🍃هلیله سیاه و شکر سرخ 👇
امام رضاعلیه السلام فرمودند :
کسی که بخواهد عقلش زیاد گردد ، هیچ روز از خانه خارج نشود ، مگر بعد از آن که در حالت ناشتا ، سه هلیله با شکر سرخ بجود.
📚 منابع:
دراسة فی طب الرسول المصطفی
بحارالانوار
🍃🍃🍃🍃🏡🏡🍃🍃🍃🍃
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
M:
#کیک_مرغ👇
مواد لازم برای۸ نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
خیارشور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان
پیازچه خرد شده ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱ لیوان
گردو خرد شده ۱ لیوان
ماست خامه ای ۱/۲ لیوان
سس مایونز ۱ لیوان
تخم مرغ پخته ۲ عدد
نان تست ۱۲ عدد
سینه مرغ ۲ عدد
طرز تهیه
۱- سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
۲- حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
۳- پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود
۴- پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
🔴البته من از این دستور استفاده نکردم
الویه رو درست کردم و روی نون تست ریختم لایه به لایه وبعد سس مایونز زدم
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_بیسکوییت_پتی_بور👇
۲تا لیوان بیسکوییت اسیاب والک شده
رومیریزیم توی تابه وروی حرارت تفت میدیم
دایم باید هم بزنید چون خیلی زود میسوزه
توی قابلمه دیگه ۱ لیوان اب ۱ لیوان شکر زعفران پودر هل رو میریزیم میگذاریم رو حرارت تاجوش بیاد بعد خاموش میکنیم
پودر بیسکوییت وقتی رنگش عوض شد ۱ لیوان روغن و۱/۳لیوان کره بهش اضافه میکنیم و اگه دوست داشتید تیره تر شه بازم میگذارید با روغن خوب سرخ بشه
بعد از روی گاز برمیداریم و شربت رو بهش اضافه میکنیم ودوباره روی گاز میگذاریم
خوب هم همزنیم ودر همین حین نصف لیوان گلاب اضافه میکنیم واینقدر هم میزنیم تا به اندازه دلخواه سفت بشه بعد نوش جان میکنیم😉😉
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خرمایی👇 بسیار مقوی😋
مواد لازم:
خرما 1 پیمانه ( خرما را بدون پوست و هسته باید اندازه گیری کنید./حدودا ۲۵تا ۳۰عدد)
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
شیر 1 پیمانه
گردو ½ پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
خرما هارا از هسته جدا کرده ، داخل یک ظرف بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بعد آن ها را به کمک پشت قاشق نرم کنید.
شکر و روغن را هم بزنید و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع به دست آمده کرم رنگ و یک دست شود.
حالا خرما ها را به مایع تخم مرغ اضافه کرده و با استفاده از همزن؛ مخلوط کنید
حالا گردو ها را به سلیقه ی خودتان یا خرد و یا آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.
با هم زن مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست شوند و با هم ترکیب شوند.
شیر و آرد و بقیه مواد خشکی که الک کردید را به مایع کیک اضافه کنید. (این کار را بهتر است در چند مرحله انجام دهید تا از گلوله شدن مایع کیک جلوگیری شود. ) مواد را با هم زن هم بزنید تا مایع کیک یک دست شود.
قالب مورد نظرتان را با استفاده از روغن چرب کنید و کف ان را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مایع کیک را درون قالب ریخته و ان را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون طبقه وسط فری که از قبل در دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید و صبر کنید تا کیک آماده شود.
بعد از این که کیک پخت صبر کنید تا خنک شود و به سلیقه خودتان ان را تزئین کنید.
کیک شما آماده ی سرو می باشد
@sofrebanovanbeheshti
#ته_دیگ_سمبوسه_ای_زرشک_پلو👇
نان لواش را مثل نان سمبوسه برش زده ولای آن مخلوط برنج آبکش شده ساده زرشک خلال پسته وکمی برنج زعفرانی ریخته و مثلثی پیچیده فقط یک طرف آن را سرخ کرده.
بعد در قابلمه روغن فراوان ریخته وآن سمت سمبوسه که سرخ نشده را در روغن قرار داده وبرنج آبکش شده را رویش ریخته وخوب فشرده کرده وآن را دم میکنیم با حرارت کم.
خیلی عالی میشه حتما امتحان کنید💥💥💥😁😁
@sofrebanovanbeheshti
#بورانی_سلیمک👇
سلیمک به میزان لازم (یه نوع سبزی بیابانی است)
سیر رنده شده ۲حبه/
نمک،فلفل،نعنا خشک از هر کدام کمی/
ماست ۳پیمانه
سلیمک رو بخار پز کرده ودر آبکش ریخته تا آبش کشیده شود بعد آن را ساطوری خرد کرده به همراه سیرونمک،فلفل در کمی روغن تفت داده.
وقتی سرد شد مابقی مواد را اضافه وهمزده در یخچال گذاشته(طعم این سبزی مثل اسفناج است)💓💓
@sofrebanovanbeheshti
#خورشت_مرغ_با_به_و_آلو👇
مرغ به تعداد نفرات/
پیاز خام نگینی شده۲عدد/
رب گوجه۳ق غدذاخوری/نمک،فلفل،پودرسیر،زعفران،چوب دارچین ،زنجبیل کمی/
به خردشده۱عدد/
هویج خردشده۱عدد/
آلوسیاه ۴عدد که من تو تابستان تو فریزر گذاشتم/
آب به میزان لازم/
آبلیمو۱ ق غذاخوری
مرغ را باروغن کامل سرخ کرده ودر قابلمه ای گذاشته وتمام موادی که داشتیم را اضافه کرده بعد مخلوط آب ورب وآبلیمو را ریخته وگذاشته تا جوش بیایید حرارت را کم تا آبش غلیظ وجا بیفتد.
خیلی خوشمزه میشه😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی
با رویکرد طبخ اسلامی
الهی سفرتون با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده محترم 🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺🙏
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
#کیک_خیس_شکلاتی👇
۱/۵لیوان شکر
۱/۵لیوان شیر
یک لیوان روغن مایع
چهارقاشق پودرکاکائوراباهم مخلوط میکنیم
پنج دقیقه تقریبٱمی زنیم
در این مرحله یک لیوان ازاین موادراکنارمیگذاریم (برای انتهای کار وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم)
سه تاتخم مرغ رادونه دونه اضافه میکنیم.
نصف قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم.
دولیوان آرد،یک ق م بکینگ پودر،نصف ق چایخوری جوش شیرین رادوبارالک کرده درسه نوبت به مواد اضافه میکنیم آرام مخلوط میکنیم.
فرراروی دمای ۱۸۰درجه ازقبل گرم میکنیم یه قالب ۲۵ سانتی راآماده میکنیم موادراداخلش ریخته میپزیم
به محض اینکه ازفردرش آوردیم اون لیوان موادرابعدازاینکه بایک سیخ چوبی کیک راسوراخ سوراخ کردیم وکیک داغ بود روش میریزیم تا به خوردش بره.
روی کیکم من با پودرنارگیل ونقل رنگی تزیین کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_بوراتوس👇
شير ١ليوان
بستني وانيلي ٣ عدد
پنير خامه ايي كاله ٢٠٠ گرم
دنت توت فرنگي ١عدد
شكر ٣ ق غ
پودر ژلاتين ٣ ق غ
توت فرنگي ٥_٦ عدد
پودر ژلاتين رو با نصف شير مخلوط ميكنيم و روي بخار كتري ميذاريم تا كاملا حل بشه،دنت و بستني و پنير خامه ای رو با همزن دستي خوب مخلوط ميكنيم.
شكر و شير و ژلاتين حل شده رو اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم .
توت فرنگي رو پوره سپس اضافه ميكنيم و همه مواد مخلوط شده رو درون قالب ميريزم به مدت ٦_٧ ساعت ميگذاريم يخچال و بعد از قالبمون جدا ميكنيم.
🍃🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
#مرغ_نودالیتی👇
نودالیت آبکش شده به میزان لازم
فیله مرغ خام
که بانمک،پاپریکا،پودرسیر،پودرپیاز،آبلیمو مزه دار کرده به تعداد نفرات
سیخ چوبی
فیله مزه دارشده را درسیخ فرو برده ونودالیتهای آبکش شده را دورش پیچیده ودر روغن سرخ کرده تا برشته شود
(من چون یهویی دخترم هوس کرد و نودالیت نداشتم با ماکارونی رشته ای درست کردم)😜😜🙈🙈
@sofrebanovanbeheshti
شورینی گل آفتابگردون یاپیتزای گل آفتابگردون.
خمیرش جادوییه موادشم مثل موادپیتزاست که من پیازوگوشت چرخکرده وقارچ وفلفل دلمه میزنم باکمی پنیرپیتزا.
میتونین کمی رب گوجه هم بزنین.
داخل خمیرها ازموادتون بریزین وببندین وکنارهم بچینید واضافی موادرو بریزین وسط گل وروش پنیرپیتزا بریزید
روی خمیر رو هم باتخم مرغ رومال کنید.
حدودا۴۰دقیقه زمان پختشه باحرارت۱۷۰درجه داخل فر یه ظرف یا کاسه نشکن آب بگذاریدتابخارکنه ودرنتیجه نون نرمتری داشته باشیم.
@sofrebanovanbeheshti