❣#سلام_امام_زمانم❣
🔅السلام علیک حین تقرأُ و تبیِّن...
🌱سلام بر تو؛ آن روزی که صحیفه های وحی را ظاهر می کنی و آیه های نور را بر مردم می خوانی و جرعه های معرفت را به کامشان میریزی...
📚زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
#مولایمن
🍂یک عمر به دنبال جوابی دیگر
هر روز کشیده ام عذابی دیگر...
🍂هر شب به هوای دیدنت از خوابی
آسیمه دویده ام به خوابی دیگر...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@sofrebanovanbeheshti
#از_سری_آموزشهای_آنلاین
خانم وحدانی عزیز ۲۳مرداد ۱۴۰۱
#نوجوانان
#شامی_لپه
#غذای_بدون_گوشت
از بدترین روزها درس میگیریم و از بهترین روزها خاطره میسازیم
امروز روز خوبی خواهد بود💐💐💐💐
سلام خدمت خانم بانی عزیز و همه کدبانوهای بهشتی
و یه سلام پر انرژی هم خدمت نوجوونای عزیز و خوب و فعال
میدونید که این اموزشها مخصوص شما گذاشته میشه پس حتما دست به کار بشید و امشب یه شام خوشمزه به خانواده تقدیم کنید 😉😉
بریم برای درست کردن یه شامی خوشمزه از نوع لپه ایش👌👌👌👌
مواد لازم به این صورته👇
لپه ۱ لیوان سر خالی
سیب زمینی🥔 ۱متوسط
پیاز یدونه متوسط رنده شده و اب گرفته شده
تخم مرغ🥚🥚۲تا
نمک فلفل قرمز .فلفل سیاه. پودر سیر .به اندازه کافی 🙃
بکینگ پودر نصف 🥄 چای خوری
جعفری خورد شده 🥄🥄غذا خوری
پودر سوخاری یا پودر نان 🥄🥄 غذا خوری
روغن برای سرخ کردن
@sofrebanovanbeheshti
مراحل تهیه
مرحله۱
لپه رو خوب میشوریم و ۱ساعتی خیس میکنیم وبعد با اب سرد میزاریم بپزه میزان اب برای پخت لپه بستگی به جنس لپه داره با دست تست میکنیم تا جایی باید بپزه که با دست که فشار میدیم له بشه
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۲
بعد از این که لپه پخت تا داغ هست خوب با گوشت کوب میکوبیم تا له بشه
اگر خواستید تو غذا ساز بریزید باید بزارید تا از داغی بیفته بعد بریزید تو غذا ساز
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۳
سیب زمینی پوست میگیریم و خورد میکنیم با نصف قاشق چای خوری نمک میریزیم تو قابلمه و نصف بیشتر لیوان اب میریزیم روش و میزاریم تا بپزه
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۴
خوب بعد از این که سیب زمینی ها پخت باید له بشه بازم تاکید میکنم اگر خواستید با گوشت کوب له کنید باید تا داغ هست این کارو انجام بدید ولی اگر خواستید تو غذا ساز بریزید باید بزارید از دما بیفته
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۵
مرحله قاطی پاتی کردنه😁😁😁
حالا سیبزمینی کوبیده رو میریزیم رو لپه ها که کوبیده بودیم
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۶
وبعد پیاز متوسطی که رنده کردیم و ابشو خوب گرفتیم رو هم به موادمون اضاف میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۷
تخم مرغا رو هم به بقیه موادمون اضافه میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۸
ادویه ها رو میتونید تو یه ظرف اماده کنید و بعد به مواد اضافه میکنیم
میتونید یکم زعفرون هم به دلخواه اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۹
ادویه ها رو به مواد اضافه میکنیم و ۲ قاشق جعفری خورد شده رو هم اضاف میکنیم البته من جعفری تازه نداشتم از جعفری خشک شده استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۱۰
خوب با دستایی که خوب شستیم 💪💪💪💪قشنگ موادو ورز میدیم تا همه به خورد هم برن
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۱۱
تو این مرحله پودر سوخاری اضافه میکنیم تو مواد دستور هم گفتم اگرپودر سوخاری ندارید میتونید یکم پودر نون خشک بریزید
اگر فرصت داشتید نیم ساعت بزارید تو یخچال بمونه بعد سرخ کنید ولی اگر فرصت نبود همون موقع هم میتونید سرخ کنید
@sofrebanovanbeheshti
مرحله ۱۲
حالا دستمونو خیس میکنیم و یمقدار از مواد برمیداریم تو دست پهن میکنیم و وسطش یه سوراخ ایجاد میکنیم و بعد تو روغن داغ سرخ میکنیم
البته هر مدلی که دوست داشته باشید هم میتونید درست کنید
یه نکته بگم حرارت اگر خیلی کم باشه روغنو جذب میکنه و دائم باید روغن بریزید ولی اگر متوسط باشه روغن کمتری میبره
@sofrebanovanbeheshti
مرحله اخر و خوشمزترین مرحله😋😋😋😋
بعد از سرخ شدن تو ظرف میچینید و به دلخواه تزیین میکنید
من ترجیحم اینه که این غذا با ماست و خیار لذیذتر هست ولی بچها خیارشور و گوجه رو میپسندیدن
⚠️ #نکات_تکمیلی ⚠️
سبزی تازه عطر و بوی خیلی بهتری به غذا میده
چون ادویه به اندازه کافی داره و پیاز و سیر هم دیگه جایی برای اینکه بو زهم تخم مرغ بیاد نمیگذارن
اگه اگه این سبزیها رو دوست نداشتید بهتره از شوید خشک یا کمی مرزه خشک استفاده کنید
تری دست باید در حدی که کف دستمون تر باشه که مواد بخاطر چسبندگی که داره به دستمون نچسبه و موقع گذاشتن تو تابه شکلش بهم نخوره
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی اینم لینک برای کسانی که مفاتیح دسترس شون نیست👇👇👇👇👇 https://bahjat.ir/fa
جهت یادآورے📣
عصر جمعه یادتان نرود👌👌👌
صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی
هرعملی رو درعصر جمعه ترک کردی
❌ این صلوات رو ترک مکن .❌
التماس دعــــــــــــــــــــای فرج🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
ashoura-hasan-barati.mp3
7.04M
#چله_زیارت_عاشورا
قرائتـــ #زیارت_عــاشـورا با نوای 🌷حاج حسن براتی
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
🔸 روز دوازدهم
🔘شروع چله : ۱۴۰۱/۵/۱۸
@sofrebanovanbeheshti