#آش_بادمجان👇
بادمجان سرخکرده دوعدد
نمک وفلفل قرمزوسماق وپودرزیره قهوه ای وزردچوبه ازهرکدام یک ق مرباخوری
پیازبزرگ یک عدد.
گوشت ران بوقلمون 300گرم
روغن 4ق غ.
پودرمرزه ونعنایک ق مرباخوری.
عدس پخته یک لیوان .
پودرسیریک ق م.
گوشت وپیازوادویه هاهمه روباهم تفت دهید آب اضافه کنیدتاگوشت بپزد
بعدعدس وکشک وبادمجان سرخ شده رواضافه کنید
نیم ساعت صبرکنیدتاجابیفته بعدمرزه ونعنارواضافه کنید
ده دقیقه بعدغذاحاضره
@sofrebanovanbeheshti
#گل_قند
طبیعت گرم و تر دارد
خواص درمانی
آرامبخش اعصاب و خواب
تقویت معده و روده
ضد یبوست
ضد اسپاسم
بهبود عملکرد گوارش و کبد
اشتها آورنشاط آور
رفع کم خونی
درمان افسردگی
درمان صرع
شاداب کننده
رفع بوی بد دهان
تقویت کننده عمومی بدن
تقویت(قوه باه)قوای جنسی
درمان سرد مزاجی بانوان
تقویت کننده پوست
طرز تهیه
برای تهیه این معجون مفرح به مقداری گل محمدی ، پودر قند یا شکر قهوه ای کمی گلاب نیاز دارید.
ابتدا ظرفی شیشه ای با دهانه بزرگ و مقداری پودر قند را در دسترس قرار داده سپس اگر دسترسی به گل تازه دارید مقداری گل تازه را چیده و گلبرگ های آن را از غنچه جدا کنید و اگر گل تازه در دسترس ندارید از گل خشک هم می توانید استفاده کنید. مقداری پودر قند را مانند لایه ای نازک داخل ظرف بریزید و پهن کنید سپس یک لایه نازک گلبرگ را روی پودر قند قرار داده و چند قاشق چایخوری گلاب را روی آنها بپاشید این کار را تا پر شدن ظرف ادامه دهید. درب ظرف را بسته و به مدت ۳ هفته در جایی مقابل نور مستقیم آفتاب قرار دهید پس از طی این مدت آماده مصرف شده است .
دارو در ظرف دربسته شیشه ای، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پاستیل_انار_و_بستنی
با ژلاتین حلال
1لیوان بستنی وانیلی با یک ساشه (دوقاشق غذاخوری سرپر)ژلاتین حلال به روش بن ماری حل کردم.
بعد از حل شدن یک قاشق گلوکز و یک قاشق عسل ریختم.
بعد هم ریختم قالب.(گلوکز ضروری نیست)
به همین راحتی به همین خوشمزگی😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#جوجه_عربی😋
طعم و مخصوصا عطررش عاالیه
خیلی راحته و طعمشم عاالیه یه عطری داره که نگو
اول مرغها رو تیکه تیکه میکنید بعد یه پیاز بزرگ خلال میکنید روش وفلفل تندم خورد میکنید یا دلمه که البته من فلفل تند ریختم
نمک و زردچوبه فلفل سیاه فلفل قرمز میخک دارچین و زعفرون و کمی آبلیمو زدم و خوب با دست مخلوطش کردم با سلفون در ظرفمو پوشوندم و گذاشتم تو یخچال
نیم ساعت نشد که گذاشتم تو یخچال ولی طعمش عالی شده بود شاید بیشتر بزارید بمونه بهترم بشه
مثلا شب تاصبح اگه وقت داشته باشین
بعداز اینکه مواد مزه دار شده به سیخ چوبی میزنیم و تو روغن کم سرخ میکنیم
به همین راحتی 😊
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آلبالو_پلو 👇
پیاز رو سرخ کردم .
گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و یکم زرچوبه بهش اضافه کردم .
در مرحله آخر آلبالو ها رو با یک قاشق شکر مخلوط کرده بودم اضافه کردم و کنار گذاشتم .
برنج رو من به هیچ عنوان آبکش نمیکنم .
برای این موقع ها برنج رو به صورت دمی میگذارم وقتی آبش که کشیده شد که خواستم دم کنی بگذارم مواد رو اضافه میکنم و دم کنی میگذارم
یا اگه بخوام ته دیگ بگذارم برنجی رو که موقع دم انداختنش هست رو میریزم داخل آبکش ،ته دیگ حالا هرچی باشه رو کف قابلمه میریزم بعد برنج رو میریزم روش رو دم کنی میگذارم .☺️☺️☺️
وقتی برنجتون دم کشید میتونید یکم زعفران برای خوش رنگ تر شدن آلبالو پلوتون روش بدید ☺️
نوش جان 😋☺️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#کیک_ساده_در_توستر
4عدد تخم مرغ
یک لیوان فرانسوی شکر
نصف لیوان فرانسوی شیر
یک لیوان روغن
دو لیوان آرد
بیکینگ پودر و جوش شیرین یک قاشق چایخوری از هر کدام
نصف قاشق چایخوری وانیل
زعفران دم کرده
تخم مرغ رو با شکر هم میزنیم کرمی بشه
بعد شیر و روغن و زعفران رو اضافه می کنیم
بعد آرد سه بارالک شده با وانیل و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو به مواد اضافه میکنیم
ظرف رو با کره چرب و داخل ظرف می ریزم
من توستر رو با دمای 160 درجه ده دقیقه داغ کردم بعد ظرف رو به مدت یکساعت گذاشتم داخلش و پخت
نوش جان 😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti