eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 پیاز رو سرخ کردم . گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم و تفت دادم و یکم زرچوبه بهش اضافه کردم . در مرحله آخر آلبالو ها رو با یک قاشق شکر مخلوط کرده بودم اضافه کردم و کنار گذاشتم . برنج رو من به هیچ عنوان آبکش نمیکنم . برای این موقع ها برنج رو به صورت دمی میگذارم وقتی آبش که کشیده شد که خواستم دم کنی بگذارم مواد رو اضافه میکنم و دم کنی میگذارم یا اگه بخوام ته دیگ بگذارم برنجی رو که موقع دم انداختنش هست رو میریزم داخل آبکش ،ته دیگ حالا هرچی باشه رو کف قابلمه میریزم بعد برنج رو میریزم روش رو دم کنی میگذارم .☺️☺️☺️ وقتی برنجتون دم کشید میتونید یکم زعفران برای خوش رنگ تر شدن آلبالو پلوتون روش بدید ☺️ نوش جان 😋☺️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کراکت_سیب_زمینی سیب زمینی آبپز کردم و کوبیدم پیازداغ ، فلفل دلمه ، گوشت چرخکرده و زرشک رو آماده کردم داخل سیب زمینی گذاشتم و بستم و تو آرد سوخاری زدم و تو روغن سرخ کردم نوش جان 😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4عدد تخم مرغ یک لیوان فرانسوی شکر نصف لیوان فرانسوی شیر یک لیوان روغن دو لیوان آرد بیکینگ پودر و جوش شیرین یک قاشق چایخوری از هر کدام نصف قاشق چایخوری وانیل زعفران دم کرده تخم مرغ رو با شکر هم میزنیم کرمی بشه بعد شیر و روغن و زعفران رو اضافه می کنیم بعد آرد سه بارالک شده با وانیل و بیکینگ پودر و جوش شیرین رو به مواد اضافه میکنیم ظرف رو با کره چرب و داخل ظرف می ریزم من توستر رو با دمای 160 درجه ده دقیقه داغ کردم بعد ظرف رو به مدت یکساعت گذاشتم داخلش و پخت نوش جان 😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۱۰۰ گرم کره که در دمای محیط نرم شده را با ۱ لیوان شکر مخلوط میکنیم و بعد ده دقیقه با همزن برقی میزنیم بعد ۴ تا تخم مرغ رو یکی یکی میشکونیم وهر کدام را ۱ دقیقه میزنیم وبعد وانیل ۱ ق چایخوری میریزیم واگر دوست داشتید پوست لیمو ترش هم میریزیم بعد ۱ لیوان ماست پرچرب اضافه میکنیم ومیزنیم وبعد از زیر همزن بر میداریم حالا ۲لیوان آرد و ۱ ق مرباخوری بکینگ پودر که سه بار الک کردیم ودرسه مرحله اضافه کرده وبا لیسک هم میزنیم بعدنصف لیوان کشمشی رو که شستیم وخشک کردیم رو جدا درظرف دیگه ای توی آرد میریزیم وآرد مالی میکنیم وبعد توی الک میریزیم تا ارد اضافیش گرفته بشه بعد به مواد اضافه میکنیم واگر دوست داشتید گردو هم میتونید اضافه کنید بعد هم میزنیم وتوی قالب که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم توی فر ۱۸۰ به مدت تقریبا ۱ ساعت بعدنوش جان میفرمایید😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ 5 عدد شکر 1 پیمانه شیر(کمی ولرم)1 پیمانه روغن مایع 150 گرم آرد 3 پیمانه بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری اسانس چند قطره سفیده را اینقدر میزنیم تا سفت شود و وقتی ظرف را برمیگردانیم نریزد. زرده و شکرو اسانس را در ظرف دیگری انقدر میزنیم تا کرم رنگ شود،شیر و روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق پلاستیکی هم میزنیم. سفیده را اضافه کرده و آرام و دورانی مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شود. در قالب 28×38 میریزیم و نیم ساعت با درجه ی 170 میپزیم. بعد از پخت و سرد شدن روی کیک را کمی خامه ی فرم گرفته میمالیم و شکلات تخته را روی تمام سطح کیک رنده ی درشت میکنیم و در آخر با شکوفه ی خامه تزیین میکنیم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شکر1 پیمانه  روغن مایع نصف پیمانه  کره نصف پیمانه  تخم مرغ3 عدد  ماست1 پیمانه  آرد2 پیمانه  بیکینگ پودر 1 ق غذاخوری  سیب3 عدد  پودر دارچین 1 ق مرباخوری  مغز پسته مقداری شکر را با مخلوط روغن و کره بزنید تا سفید شود . تخم مرغها را یکی یکی با مواد مخلوط کنید . ماست را نیز بیفزایید . آرد و بیکینگ پودر را با همزن دستی فقط در حد مخلوط شدن با سایر مواد ترکیب کنید .. اگر گلوله های آرد باز نشد با درجه کند همزن کمی بزنید  مواد را در قالب 35× 25ریخته و سیب ها را که پوست کنده و ورقه نمودید روی مایع کیک بچینید و سطح آن را دارچین و مغز پسته بپاشید و به مدت 1 ساعت در فر ۱۸۰ درجه قرار دهید @sofrebanovanbeheshti
#کشکول_پسته_ای😋 مواد لازم: 2.5 لیوان شیر (500 میلی) 4 قاشق غذاخوری سرپر شکر 2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری سرپر پودر پسته 1 قاشق غذاخوری سرپر پودر نارگیل طرز تهیه: شیر ، شکر ، نشاسته ، پودر نارگیل و پودر پسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید. روی اجاق با شعله متوسط تا وقتی که حباب بزند مدام هم زده بپزید . داخل کاسه ها بریزید و کنار بذارید سرد شود. سپس در یخچال بگذارید و بعد از اینکه کاملا سرد شد تزیین کرده سرو کنید. نوش جان مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
KhanevadeMotaali06-18k.mp3
4.22M
(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 0⃣بی ارزِشی اخلاقِ بدونِ خدا" @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_پنجم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 💝خانواده محل سود رسانی نه سود بردن💰"
جلسه پنجم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا