eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 تخم مرغ 1 عدد شکر 1 پیمانه روغن نصف پیمانه شیر 1 و نیم پیمانه آرد 2 پیمانه بکینگ پودر 2 م خ سر پر پودر کاکائو 2غ تخم مرغ و شکر و بکینگ پودر و روغن رو در ظرفی ریخته و همزده تا مواد یکدست بشه بعد شیر رو اضافه کرده و همزده بعد آرد رو در چند مرحله اضافه میکنیم. بعد مواد رو نصف کرده که به یک قسمتش کاکائو رو اضافه میکنیم . قابلمه رو شعله قرار میدهیم تا داغ شود و روغن و آرد پاشی میکنیم یه ملاقه از مایع سفید میریزیم بعد یه لایه از مواد کاکائویی. در آخر با خلال دندان از مرکز به طرف بیرون قابلمه میکشم . تا روی کیکمون طرح دار بشه . در قابلمتون رو دم کنی بگذارید و با شعله پخش کن بگذارید روی گاز . نیم ساعت اول به هیچ عنوان در قابلمه باز نشود . بعد از نیم ساعت با خلال دندان چک کنید که وسط کیک پخته یا نه . نوش جان ☺️☺️ @sofrebanovanbeheshti
دیشب بهار نارنج دم کردم به تنهایی تلخ شد 🙈🙈🙈خوب بار اولم بود 😊 بعد رفتم نت دیدم برای مرباش نوشته باید بجوشونی و آبش رو عوض کنی تا تلخیش بره بعد مربا درست کنی . دیگه این شد که دم نوش تلخ بهار نارنج رو نریختم بره .وصبح پاشدم مرباش کردم .😂😂 @sofrebanovanbeheshti
😋 ✍مواد لازم شیر ۴پیمانه شکر1+یک سوم پیمانه ارد سفید ۳ ق غ نشاسته ذرت ۴ ق غ پودرکاکایو۲ق غ کره یک بسته 50گرمی بیسکوییت پتی بور یا اناتا سه بسته وانیلی یاکاکائویی 🍜طرز تهیه ابتدا مواد خشک را باهم مخلوط کرده (ارد،نشاسته،کاکائو،شکر) چندبار با الک درشت الک میکنیم بعد یک لیوان از شیر را کم کم به مواد اضافه کرده تامواد یکدستی بدست بیاد بعد بقیه شیر را کم کم اضافه کنید مواد را روی حرارت کم گذاشته ومدام هم بزنید تا یکدست شود ودر اخر کره را اضافه کرده واز روی حرارت بردارید تا کمی مواد حرارتش کم بشه حالا بصورت دورانی یکی یکی بیسکوییت هارو اغشته به سس کرده وبیسکوییت بعدی رو آغشته به شیر وراه درمیان بیسکویت ساده و راه بعد بیسکوییت کاکائویی بچینید تا انتهای کار ودر اخر بقیه سس را روی بیسکوییت ها ریخته وبه دلخواه تزیین کنید ۲۴ ساعت یا شب تا صبح در یخچال بگذارین بعد نوووش جان کنید. 🔴من چندتا دونه شکلات هم آخرکاربه موادم اضافه کردم☺والبته قالبی درست کردم اول دورظرفم بیسکوییت چیدم ته قالبم مقداری سس ریختم بعدبیسکوییت وهمینطورتاظرفم پربشه 🔴گردوخردشده هم کمی لابلاش ریختم😋 🔴بانصف موادی که فرستادم میشه این ظرف کیک یخچالی روآماده کرد😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 سبزی کوکو نیم کیلو یه حبه سیر 2عدد تخم مرغ نمک و زردچوبه و فلفل نون تست من اول تخم مرغ رو با هم زن میزنم تا خوب پف کنه و بوی زخم آن گرفته بشه بعد سبزی کوکو رو اضافه کردم و سیر رنده شده و ادویه ها رو خوب مخلوط میکنیم بعد داخل نان های تست رو به صورتی که در عکس میبینید در میاریم بعد در ماهیتابه کمی روغن ریخته ، نان تست رو در ماهیتابه میگذاریم و با قاشق از مواد کوکو میریزیم داخل نون و با قاشق روی آن را صاف میکنیم ، میزاریم تا کاملا سرخ بشه بعد بر میگردونیم و طرف دیگشم سرخ میکنیم 🌸 این غذا در عین سادگی خیلی شیک هست برای مهمونیاتون 🌸 تغذیه ای مناسب برای مدرسه بچه هامونه هزینه این غذا تقربیا 5000 الی 6000 تومن @sofrebanovanbeheshti
👇 شکر 3لیوان روغن مایع 1لیوان تخم مرغ 6عدد وانیل یک دوم ق چ شیر 1لیوان موزدرشت نگینی خردشده 2عدد گردوخردشده 6 ق س آرد 4لیوان بیکینگ پودر 4 ق چ طرزتهیه: ابتداروغن وشکرراباهمزن به مدت5دقیقه هم میزنیم بعدتخم مرغ هارویکی یکی اضافه میکنیم(هرتخم مرغ خوب مخلوط شدتخم مرغ بعدی رواضافه میکنیم) وانیل راهم اضافه کرده وخوب هم میزنیم شیرراریخته سپس موزوگردورا اضافه کرده هم میزنیم آرد2بارالک شده رابه همراه بیکینگ پودر در2مرحله به مایه اضافه کرده وهم میزنیم قالب موردنظرروچرب کرده آردپاشی میکنیم آرداضافه روخالی میکنیم ومایه کیک روداخلش میریزیم درفرازقبل گرم شده باحرارت175درجه به مدت45دقیقه میپزیم😋😋😋😋😋نوش جان 🔴این کیک روبدون موزیاگردوهم میشه درست کرد 🔴میشه توکاغذکاپ کیک یاقالب مافین هم درست کرد @sofrebanovanbehesti
👇 شیر ۳لیوان شکر ۱لیوان پودرژلاتین ۳ق غ موز ۲عدد خامه ۳ق غ طرزتهیه: پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید. دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط و روی حرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله روخاموش کنید. بعدپودرژلاتین بن‌ماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته. بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن خوب میکس کنید. بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال @sofrebanovanbeheshti
👇 مامان علی وفاطمه😊 آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه تخم مرغ 4 عدد شیر 2/3 پیمانه روغن مایع1/4 پیمانه بیکینگ پودر2 قاشق چایخوری وانیل .... دارچین.... هل... زنجبیل کدوحلوایی پخته 1 پیمانه ابتدا تخم مرغ .... شکر.... وانیل را 10 دقیقه با دور تند هم زن بزنید.... حالا شیر .... روغن را افزوده.... یک دقیقه بزنید.... کدوحلوایی روهم اضافه کنیدهم بزنید... حالا آرد بیکینگ پودر و ادویه را آرام آرام اضافه کرده.... با لیسک مخلوط کنید در فری با حرارت 170 به مدت 45 دقیقه .... با خلال دندان تست کنید اگه مواد کیک به خلال نچسبید .... کیک آماده ست @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد 1 لیوان شیره انگور نصف لیوان آب نصف لیوان پودر هل مقداری روغن نصف لیوان . آرد رو الک کردم و روی حرارت تا بوی خامیش بره و دوباره الک میکنیم بعد روغن رو اضافه کردم و کمی تفت دادم . و در نهایت شهد مخلوط شیره و آب رو اضافه کردم و هم زدم تا حلوا خودش رو بگیره . برای درست کردن شهد هم آب و شکر و هل و شیره انگور رو مخلوط کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 یک کیک بسیار مفید و مغذی که گرسنگی را از بین میبرد و مدت ها انسان را سیر نگه میدارد و می توانید در صبحانه آن را میل کنید، با ما همراه باشید. این کیک برای مهمونی هاتون خیلی شیک و با کلاسه هزینه این غذا هم تقریبا 5000، الی 6000 تومن بیشتر نشده • نخود فرنگی ۱ استکان • تخم مرغ 2 عدد • شیر ۱ استکان • بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری • آرد تقریبا 6 قاشق غذا خوری پر • نمک کمی • شوید تازه مقداری • روغن مایع ۱ استکان ذرت پخته شده نصف استکان ابتدا تخم مرغ ها را ریخته  و با میکسر خوب هم می زنیم  سپس روغن مایع وشیر را اضافه میکنیم  ودوباره به هم زدن ادامه می دهیم  نخود فرنگی و ذرت را ریخته سپس شوید ریز شده را می ریزیم  . و بکینگ پودر و  ۶ قاشق سرپر آرد می ریزیم  دقت کنید که ارد را کم کم می ریزیم و مخلوط میکنیم   مواد را در قالب چرب شده و ارد پاشی شده می ریزیم  رویش را با سیاه دانه  تزیین می کنیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم  وقتی از قالب خارج کردیم برش داده و سرو می کنیم 🌸 🍃 میتونید از پنیر پیتزا هم به اندازه نصف استکان استفاده کنید ولی من استفاده نکردم 🌸🍃 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
خمیر جادویی نصف لیوان شیر ولرم یا آب ولرم که با یک و نیم ق چ خمیر مایه و یک ق چ شکر 15 دقیقه کنار میگذاریم تا خمیر مایه عمل بیاید یک عدد تخم مرغ و 3 ق غ روغن و 1 ق چ نمک و 1 ق چ شکر رو هم زده وبعد مایه خمیر عمل اومده رو اضافه میکنیم و بعد آرد 1و نیم لیوان . مواد رو مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یکدست داشته باشیم مثل تصویر
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
خمیر آماده شده رو درون ظرفی که چرب کردیم میزاریم و روش رو میپوشونیم و میزاریم جای گرم تا 1 ساعتی استراحت کنه و پف کنه
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
خمیری که 1 ساعت استراحت کرده و حجمش دو برابر شده
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
داخل سینی رو چرب و آرد پاشی میکنیم و خمیر رو توش پهن میکنیم وروی خمیر رو سس قرمز میزنیم
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
اینم مواد پیتزای امشبمون شماهر چی دوست داشتید میتونید بریزید😊😊 برای سس روی خمیر هم من یه ق رب گوجه و یدونه گوجه رنده شده و کمی نمک و یه حبه سیر رنده شده رو با روغن سرخ کردم
هدایت شده از رفع شبهات نسل امروز
مواد پیتزارو هر چی که دوست داشتین بریزید روی خمیر و در نهایت پنیر پیتزا . روش رو اسپری آب بپاشید میره تو فر دمای 200درجه 20 تا 30 دقیقه .حرارت فرها فرق داره ،خودتون حواستون باشه .
نون خامه ای😋😋 این نون خامه ای بسیار راحت وخوشمزه است حتما امتحان کنید😉 آرد 125گرم کره50گرم آب200میلی لیتر شکر یک قاشق چایخوری وانیل و بکینگ پودر هر کدام یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ 4عدد اول از همه کره و آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و میزاریم رو شعله و هم میزنیم تا کره آب بشه و آب به جوش بیاد. باید پای قابلمه بمونید و همین که به جوش اومد آرد رو به یکباره اضافه کنید و سریع هم بزنید. به این کار میگیم داغ زدن و در نهایت خمیر به صورت یه گلوله توی قابلمه درمیاد. این خمیر رو میزاریم تا سرد بشه. تخم مرغا رو تو ظرفی میشکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لختی در بیاد و کم کم به خمیر اضافه میکنیم و هر بار با همزن برقی میزنیم تا به خورد خمیر بره. در آخر بکینگ پودر و وانیل رو اضافه و هم میزنیم. حالا یه خمیر کشدار داریم. میریزیمش تو قیفی که سرش رو ماسوره شکوفه زدیم. خیلی ریز نباشه البته. توی سینی که کاغذ روغنی گذاشتیم یا کمی فاصله میزنیم و میگذاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 200درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت. بعد اینکه از فر درآوردین و سرد شد یه سوراخ کوچولو ته نون ها ایجاد کنین و خامه فرم گرفته رو بریزین تو قیف با هر ماسوره ای و نون ها رو پر کنید. اجازه بدید یکی دوساعتی تو یخچال بمونه تا خیسی خامه به نون ها بگیره و جا بیافته. برای این دستور یه خامه 500گرمی کافیه من معمولا از مارک بن سا استفاده میکنم. دستور آماده کردنش رو بسته هست. پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید این دستور عالیه. میتونید این خمیر رو واسه پیش غذاها مثل الویه استفاده کنید در اینصورت به جای شکر کمی نمک اضافه کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 تخم مرغ : 3 عدد شکر : یک ونیم پیمانه وانیل : 1/4 قاشق چایخوری روغن مایع : 1 پیمانه شیر یا آب : 1 پیمانه آرد : دو نیم پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و کش دار بشه. روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید. مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه.. نگران نشید. دو و نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم..فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه. حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم اینجا به یکی از کاسه ها آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه از مایه سفید رنگ میریزیم. حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم. و این کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود. در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز میتوانیم طرح دارش کنیم. ظرف را در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم.. @sofrebanovanbeheshti
که بادستورکیک ساده👇 که توگروه گذاشتم درست کردم😍 تخم مرغ3عدد... شکریک ونیم لیوان... شیریک لیوان... روغن مایع یک سوم لیوان... وانیل کمی... بیکینگ پودر1ق غ... آردسه بارالک شده دوونیم لیوان (ممکنه کمی بیشترآردلازم باشه حسیه اگه دیدین مایه کیک شله کمی آرداضافه کنید...) ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم بعدشکرووانیل رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود بعدشیرراریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم درفر175درجه بمدت45دقیقه میپزیم. ✅بااین دستورکوکی میکری(به مدت ۶دقیقه دراسنک سازچرب شده)وزبرا هم میزنم برای زبراروغن کمی بیشتر میریزم. 🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود. @sofrebanovanbeheshti
👇 مامان علی وفاطمه تخم مرغ3عدد... شکریک ونیم لیوان... شیریک لیوان... روغن مایع یک سوم لیوان... وانیل کمی... بیکینگ پودر1ق غ... آردسه بارالک شده دوونیم لیوان (ممکنه کمی بیشترآردلازم باشه حسیه اگه دیدین مایه کیک شله کمی آرداضافه کنید...) ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم بعدشکرووانیل رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود بعدشیرراریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم درفر175درجه بمدت45دقیقه میپزیم. ✅بااین دستورکوکی میکری(به مدت ۶دقیقه دراسنک سازچرب شده)وزبرا هم میزنم برای زبراروغن کمی بیشتر میریزم. 🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود. @sofrebanovanbeheshti
طرز تهیه اصل مواد لازم: خود کوفته: گوشت چرخ کرده (بهتر است مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفندی باشد،دو برابر گوشت گوساله) 1 کیلو لپه دو لیوان برنج 1 فنجان سبزی شامل تره و کمی مرزه تازه یا خشک ریز خرد شده 1 لیوان(یادم رفته توی عکس سبزی رو بگذارم) پیاز یک عدد نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و زعفران و زیره سیاه کمی برای پر کردنش: پیاز داغ، گردو،تخم مرغ آبپز وهر کدوم از اینها رو که دوست داشتین شامل زرشک ، غوره،آلو خشک، گردو ، زرشک و البته من آلبالو خشک دوست دارم اما من نداشتم که بریزم.😁 برای سسش هم: رب یک قاشق پیاز یک عدد گوجه فرنگی یک عدد زعفران دم کرده یک قاشق روغن و صد البته آب گوشت رو یک بار به تنهایی و یک بار با لپه چرخ کنید.البته لپه رو از قبل یک ساعت خیس کنید و بپزید. (باید آب لپه کاملا کشیده بشه تا کوفته رو شل نکنه)   پیاز رو رنده کنید و آبش رو بگیرید و به گوشت اضافه کنید. اگه از غذاساز یا 123 استفاده میکنید،بعد از اینکه گوشت رو یک بار چرخ کردید،گوشت رو به همراه لپه و پیاز داخلش بریزید و کاملا میکس کنید. در این صورت نیازی به گرفتن آب پیاز نیست.  برنج رو با کمی زردچوبه و بدون روغن کته کنید و اون رو به گوشت اضافه کنید، برنج نباید میکس بشه. نمک و ادویه ها رو اضافه کنید.  سبزی رو که خرد کنید و بگذارید تا کاملا آبش گرفته بشه. (میتونید از قبل سبزی را آماده کنید و بگذارید تا به صورت نیمه خشک در بیاد.) تو این مرحله کوفته باید خوب ورز داده بشه. و نکته حساس برای وا نرفتن کوفته ورز دادن حسابی اونه. اگه نمیتونید ورز بدید مایع کوفته رو توی دست جمع کنید و اون رو به ظرف بکوبید این کار رو 20،30 بار بکنید،تا بافت کوفته کاملا منسجم بشه. بعضی ها داخل مواد کوفته از تخم مرغ استفاده می کنند ولی اگه مقدار مواد گفته شد دقیقا رعایت بشه و خوب ورز داده بشه نیازی به تخم مرغ نداره. به اندازه دلخواه از مواد برداشته و در دست گرد کنید و وسطش رو باز کنید و از مواد میانی داخلش قرار بدید. برای مواد داخلی پیاز داغ کنید و زرشک رو روش بریزید، داخلش از گردو و آلبالو ( آلبالو رو میتونیم فریز کنیم و در زمانی که آلبالوی تازه نیست از اون داخل کوفته استفاده کنیم.) میتوانیم تعدادی از کوفته ها رو فریز کنیم ولی توی اونها تخم مرغ آبپز نگذارید. اینطوری اندازه اونها کوچیک و تک نفره میشه. اونهایی رو که میخواهید همون موقع بخورید بزرگ میگیریم و توش از بقیه مخلفات داخل کوفته و تخم مرغ آبپز میگذاریم. کوفته در دست کاملا گرد کنید. در این موقع کنار دستتون یک ظرف آب بگذارید و دستتون رو با اون خیس کنید و کوفته رو توی دستتون کاملا منسجم کنید،دقت کنید که نباید هیچگونه ترکی رو کوفته باشد چون در این صورت موقع پخت باز میشود. اطراف کوفته رو توی روغن کمی سرخ کنید. برای درست کردن آب کوفته پیاز داغ درست کنید.  گوجه فرنگی را اضافه کنیدتا به همراه پیاز تفت بخوره. معمولا توی آب کوفته نون ترید میکنن وبه همین خاطر آبش باید رقیق باشه. پس آبش رو زیاد بریزد. وقتی آب گرم شد البته قبل از رسیدن به نقطه جوش کوفته رو داخل آب بندازید و  نیم ساعت با درب نیمه باز بگذارید بجوشد بعد درب قابلمه را بگذارید(در این صورت کوفته وا نمیرود) و اجازه دهید کوفته پخته بشه. هر چند وقت کوفته رو برگردونید تا همه جاش یکنواخت  پخته بشه. بسته به اندازه کوفته یک تا یک و نیم ساعت طول میکشد تا کوفته پخته شود. برای فریز کردنش هم کوفته ها رو میچینیم بدون اینکه سرخ کنیم. توی یه ظرف میگذاریم تو فریزر وقتی اطرافش سفت شد توی کیسه فریزر میگذاریم و میگذاریم تو فریزر. این کار به خاطر اینه که وقتی از اول داخل کیسه فریزر میگذاریم شکل کوفته خراب میشه. وقتی خواستیم استفاده کنیم سس رو آماده میکنیم و کوفته رو همونطور یخ زده داخل سس می اندازیم و میگذاریم پخته بشه.  اگه میخواهید کوفته رو فریز کنید بهتره از تخم مرغ داخلش استفاده نکنید. شمیم مهر 🌷 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از سفره بانـوان بهشتـی
اینم نهار ما فینگر فود ، سوسیس خمیری