eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
192 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با_رویه_سس_پرتقالی👇 مامان علی وفاطمه😍😍😍 تخم مرغ3عدد... شکریک ونیم لیوان... آب پرتقال یک لیوان... روغن مایع نصف لیوان... وانیل کمی یارنده پوست پرتقال نصف ق چ ... بیکینگ پودر1ق غ... آردسه بارالک شده دوونیم لیوان (ممکنه کمی بیشترآردلازم باشه حسیه اگه دیدین مایه کیک شله کمی آرداضافه کنید...) ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم بعدشکرووانیل یارنده پوست پرتقال رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود بعدآب پرتقال راریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم درفر175درجه بمدت45دقیقه میپزیم. برای تهیه سس پرتقالی👇 ۱ لیوان آب پرتقال روبا۲قاشق نشاسته ذرت و۴قاشق شکرو۲ق پودرژله پرتقال مخلوط کنید وروی حرارت هم بزنیدتاغلیظ بشه ✅اگه دوست داشتین۱تا۲قاشق غذاخوری تخم خرفه همراه باآرد اضافه کنید 🔵توهمه کیک ها میتونین یه پینج(نوک انگشت) نمک هم به آرداضافه کنید 🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود. مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️ @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد سفید ۲ ق غذاخوری/ نشاسته گل ۳ ق غذاخوری/ شیریا آب سرد۱/۳پیمانه یا ۹ ق غذاخوری/ پودرژله با طعم دلخواه ۱ ق غذاخوری/ روغن مایع ۱تا۲ ق غذاخوری/ وانیل کمی/ اسانس ورنگ دلخواه / شکر ۳قاشق غذاخوری ابتدا نشاسته را با آب حل کرده تا ناخالصی نداشته باشد بعد آن را از صافی رد کرده. مابقی مواد رو اضافه کرده همزده تا یکدست وصاف شود و روی حرارت ملایم گذاشته مرتب همزده تا به صورت خمیر سفتی در آید ۲دقیقه روی حرارت زیر ورو کرده تا آبش کشیده شود. گذاشته سرد شود بعد دستمان را چرب وآن را ورز داده وبه هر رنگی خواستیم در آورده. بهتر از خمیر فوندانت میشه وجایگزین خوبی هست به جای فوندانت💥💥🌺🌺 البته من تمام مراحل کیک اسفنجی رو انجام دادم‌مواد میانی گذاشتم وبعدخامه کشی کردم وکل کیک را باخمیر ژلارد پوشش دادم @sofrebanovanbeheshti
پایه :هرکیکی که دوست دارید من اسفنجی یا شیفون رو انتخاب میکنم به نظرم برا خامه کشی راحت تره #خمیر_تزیینی_ژلارد (جایگزین فوندانت)👇 (۳ قاشق غذاخوری سر پر آرد+۱ قاشق نشاسته(یا ۲ قاشق نشاسته ۲ قاشق آرد،یا حتی ۳تا نشاسته ۱ آرد، هرچه نشاسته ش بیشتر باشه خمیر لطیف تری خواهیم داشت) + ۳ قاشق غذاخوری شکر +۲ تا۳ قاشق چایخوری پودر ژله +۱/۳ پ آب یا شیر ،هم بزنید تا یکدست بشه،حرارت بدید تا سفت بشه +۱تا۲ قاشق،آرد،بازم حرارت ببینه، خووووب سرد بشه، +۱ قاشق مرباخوری روغن،آرام و کم با دو کف دست ورز دهید آماده ی کاره هست فقط موقع کار چرب کردن سطح کار و دست فراموش نشه) خمیر تزیینی ابداعی به جای فوندانت @sofrebanovanbeheshti
👇 6قاشق نشاسته. 8قاشق شکر من به جای شکرازنبات زعفرونی دوتا تکه استفاده کردم. نشاسته روباکمی آب سردحل کرده. نبات یا شکر اضافه کرده. سه لیوان شیر ونصف فنجان گلاب روی حرارت گذاشته مثل فرنی روی گاز هم زده وقتی غلیظ شدخاموش کنید. سه قسمت کنید:کاکائو،زعفرونی وسفید. من چون نباتم زعفرونی بودچیزی اضافه نکردم. توظرف موردنظربریزید. بعدازخنک شدن بگذاریدیخچال تاکمی سفت شود🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 4ق غذاخوری آرد 4ق غذاخوری شکر پودرکاکائو 2ق غذاخوری بکینگ پودر1ق چایخوری تخم‌مرغ 1عدد روغن 3ق غذاخوری شیر 5ق غذاخوری مواد خشک رو باهم مخلوط کرده حالا تخم مرغ رو اضافه با چنگال هم میزنیم روغن اضافه میکنیم هم میزنیم وشیرو اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه فنجان هارو کمی چرب کرده حالا مواد رو تا نصف فنجان کمتر بریزید قابلمه‌رو‌ به اندازه ای که‌تا نصف ارتفاع فنجان آب میریزیم روشعله گذاشته جوش که آمد شعله را کم‌کرده وحالا فنجان هارو تو قابلمه گذاشته و در قابلمه را با دمکنی میپوشونیم وشعله کم زمان پخت 20دقیقه هستش شعله خاموش که شدبهش 15دقیقه زمان بدین بعد درقابلمه رو برداشته ،عجب پفی کرده 😋😋 حالا میتونید روش رو با خامه تزیین کنید من‌ازآرد سبوس داراستفاده کردم @sofrebanovanbeheshti
#شربت_کدوحلوایی_شکری👇 کدو هارو که از صافی رد کردم وقتی شیره اش خنک شد بهش گلاب و کمی آب اضافه کردم وگذاشتم توی یخچال!!! شد یه شربت خوش طعم با اسانس کدو حلوایی وگلاب 👌😉😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شرح_در_تصویر 👆👆 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا