#کیک_پرتقالی
با_رویه_سس_پرتقالی👇
مامان علی وفاطمه😍😍😍
تخم مرغ3عدد...
شکریک ونیم لیوان...
آب پرتقال یک لیوان...
روغن مایع نصف لیوان...
وانیل کمی یارنده پوست پرتقال نصف ق چ ...
بیکینگ پودر1ق غ...
آردسه بارالک شده دوونیم لیوان (ممکنه کمی بیشترآردلازم باشه حسیه اگه دیدین مایه کیک شله کمی آرداضافه کنید...)
ابتداتخم مرغهاروکمی میزنیم
بعدشکرووانیل یارنده پوست پرتقال رواضافه کرده آنقدرمیزنیم تاسفیدشده شکرحل شود
بعدآب پرتقال راریخته هم زده روغن راهم ریخته هم میزنیم
آخرکارهم آردوبیکینگ پودرراریخته هم میزنیم درفر175درجه بمدت45دقیقه میپزیم.
برای تهیه سس پرتقالی👇
۱ لیوان آب پرتقال روبا۲قاشق نشاسته ذرت و۴قاشق شکرو۲ق پودرژله پرتقال مخلوط کنید وروی حرارت هم بزنیدتاغلیظ بشه
✅اگه دوست داشتین۱تا۲قاشق غذاخوری تخم خرفه همراه باآرد اضافه کنید
🔵توهمه کیک ها میتونین یه پینج(نوک انگشت) نمک هم به آرداضافه کنید
🔴آردحتما۲یا۳بارالک شود.
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#خمیر_ژلارد👇
آرد سفید ۲ ق غذاخوری/
نشاسته گل ۳ ق غذاخوری/
شیریا آب سرد۱/۳پیمانه یا ۹ ق غذاخوری/
پودرژله با طعم دلخواه ۱ ق غذاخوری/
روغن مایع ۱تا۲ ق غذاخوری/
وانیل کمی/
اسانس ورنگ دلخواه /
شکر ۳قاشق غذاخوری
ابتدا نشاسته را با آب حل کرده تا ناخالصی نداشته باشد بعد آن را از صافی رد کرده.
مابقی مواد رو اضافه کرده همزده تا یکدست وصاف شود و روی حرارت ملایم گذاشته مرتب همزده تا به صورت خمیر سفتی در آید
۲دقیقه روی حرارت زیر ورو کرده تا آبش کشیده شود.
گذاشته سرد شود بعد دستمان را چرب وآن را ورز داده وبه هر رنگی خواستیم در آورده.
بهتر از خمیر فوندانت میشه وجایگزین خوبی هست به جای فوندانت💥💥🌺🌺
البته من تمام مراحل کیک اسفنجی رو انجام دادممواد میانی گذاشتم وبعدخامه کشی کردم وکل کیک را باخمیر ژلارد پوشش دادم
@sofrebanovanbeheshti
پایه :هرکیکی که دوست دارید من اسفنجی یا شیفون رو انتخاب میکنم به نظرم برا خامه کشی راحت تره
#خمیر_تزیینی_ژلارد
(جایگزین فوندانت)👇
(۳ قاشق غذاخوری سر پر آرد+۱ قاشق نشاسته(یا ۲ قاشق نشاسته ۲ قاشق آرد،یا حتی ۳تا نشاسته ۱ آرد، هرچه نشاسته ش بیشتر باشه خمیر لطیف تری خواهیم داشت)
+ ۳ قاشق غذاخوری شکر
+۲ تا۳ قاشق چایخوری پودر ژله
+۱/۳ پ آب یا شیر ،هم بزنید تا یکدست بشه،حرارت بدید تا سفت بشه
+۱تا۲ قاشق،آرد،بازم حرارت ببینه، خووووب سرد بشه،
+۱ قاشق مرباخوری روغن،آرام و کم با دو کف دست ورز دهید آماده ی کاره هست
فقط موقع کار چرب کردن سطح کار و دست فراموش نشه)
خمیر تزیینی ابداعی به جای فوندانت
@sofrebanovanbeheshti
#مشکوفی👇
6قاشق نشاسته.
8قاشق شکر من به جای شکرازنبات زعفرونی دوتا تکه استفاده کردم.
نشاسته روباکمی آب سردحل کرده.
نبات یا شکر اضافه کرده.
سه لیوان شیر ونصف فنجان گلاب روی حرارت گذاشته مثل فرنی روی گاز هم زده وقتی غلیظ شدخاموش کنید.
سه قسمت کنید:کاکائو،زعفرونی وسفید.
من چون نباتم زعفرونی بودچیزی اضافه نکردم.
توظرف موردنظربریزید.
بعدازخنک شدن بگذاریدیخچال تاکمی سفت شود🌺🌺
#کیک_فنجانی_کاکائویی_بدون_فر👇
4ق غذاخوری آرد
4ق غذاخوری شکر
پودرکاکائو 2ق غذاخوری
بکینگ پودر1ق چایخوری
تخممرغ 1عدد
روغن 3ق غذاخوری
شیر 5ق غذاخوری
مواد خشک رو باهم مخلوط کرده
حالا تخم مرغ رو اضافه با چنگال هم میزنیم
روغن اضافه میکنیم هم میزنیم وشیرو اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر یکدست بشه
فنجان هارو کمی چرب کرده حالا مواد رو تا نصف فنجان کمتر بریزید
قابلمهرو به اندازه ای کهتا نصف ارتفاع فنجان آب میریزیم
روشعله گذاشته جوش که آمد شعله را کمکرده وحالا فنجان هارو تو قابلمه گذاشته و در قابلمه را با دمکنی میپوشونیم وشعله کم
زمان پخت 20دقیقه هستش
شعله خاموش که شدبهش 15دقیقه زمان بدین بعد
درقابلمه رو برداشته ،عجب پفی کرده 😋😋
حالا میتونید روش رو با خامه تزیین کنید
منازآرد سبوس داراستفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti