#سوسیس_خانگی
👇#سوسیس
گوشت فیله مرغ500گرم
سیر3حبه
تخم مرغ1عدد
روغن مایع50 گرم
آرد 75 گرم
شیرخشک15گرم
پودر یخ50گرم
اسانس دود 2قطره
ادویه مخصوص:
پودر خردل 1/4ق چ
پودر زنیان1/4ق چ
فلفل سفید1/2ق چ
فلفل قرمز1/2ق چ
پودرسیر1ق چ
پودرپیاز1ق چ
پودر هل میخک1/4ق چ
پاپریکا 1/4ق چ
دارچین1/4ق چ
پودر تخم گشنیز1/4ق چ
پودر آویشن 1/3ق چ
پودر ریشه جوز1/4ق چ
پودر زنجبیل 1/2ق چ
نمک 2 ق چ
ابتدا سینه یا فیله مرغ را به همراه سیر و روغن مایع، نمک و تمامی ادویه ها داخل دستگاه غذاساز ریخته و به مدت 5 دقیقه همه مواد را با هم مخلوط می کنیم.
در حین این مرحله آب و یخ را به مواد اضافه می کنیم و مجدد دستگاه را روشن می کنیم.
اکنون پودر شیرخشک را به همراه یک عدد تخم مرغ و شکر و آرد و پودر پنیر پارمیزان و در صورت دلخواه 2 قطره اسانس دود را به مواد اضافه کرده و مجدد با هم مخلوط می کنیم.
اکنون روی میز یا سطح کار را دو لایه سلفون می کشیم.
ادامه در پست بعد👇
@sofrebanovanbeheshti
#ادامه_پست_قبل👇
حال از قیف پلاستیکی استفاده کرده مقداری از مواد را داخل قیف ریخته و از ابتدای سطح سلفون به صورت نواری مواد را روی سلفون ریخته و از لبه ها سلفون را جمع کرده و شروع به رول کردن می کنیم. با استفاده از سوزن جاهایی که هوا گرفته را خالی می کنیم و اکنون حدود 40 تا 50 سانت نخ نسوز را بریده و ابتدای سلفون را گره می زنیم و انتهای رول را باز می گذاریم تا فضای لازم را داشته باشیم. حال به اندازه های دلخواه رول را قطعه قطعه لوله کرده و با نخ نسوز می بندیم. اکنون درون قابلمه آب را جوش آورده و روی آن یک آبکش می گذاریم
به طوری که از سطح آب بالاتر قرار بگیرد. حال سوسیس ها را درون آبکش گذاشته و در قابلمه را می بندیم و تقریبا بین 40 تا 50 دقیقه زمان می دهیم تا کاملا بخارپز شوند. پس از آن سوسیس ها را به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم و بعد استفاده می کنیم.
*نکته میتونید به جای پودر یخ ازفیله مرغ فریزری استفاده کنید واگه غذاساز ندارید میتونید ازچرخ گوشت استفاده کنید فقط مرغ وسیر رو داخل چرخ گوشت بریزید وبعد همه مواد رو خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_شکری👇
دوستان حلوا شکری دوست دارید اونم واسه صبحونه چقد خوشمزه سسس😋
اگر هم که خونگی باشه که دیگه آخرشه سرشار از کلسیم و کنجد هم که می دونید چقد مفیده واسه استخوانها
با این دستور یه حلوا شکری عالی خواهید داشت پس لطفا دستور را با دقت بخونید هر سوال احتمالی را توی دستور جواب دادم
نکته
اول اینکه شما میتونید با هر چیزی پیمانه بزنید حتما نباید لیوان باشه فقط همه مواد را با همون پیمانه اندازه بزنید وقالب هم هر چیزی می تونه باشه
به جز طرح دار
میتونه تخت باشه گرد ویا مربع فقط ساده باشه وشیر خشک هم از هر شیری که طعمش واستون خوشمزه است استفاده کنید
شیر خشک ساده باشه طعم دار مثلا عسلی نباشه من از نیدو استفاده کردم
یک لیوان ونیم شیر خشک را حتما الک کنید با یک لیوان ونیم پودر قند یا پودر شکر خود شکر نمی شه وشیرینی کاملا مناسبی داره
پس کمش نکنید وحتما الک کنید با شیر خشک مخلوط کنید
بعد یک لیوان ارده را بهشون اضافه کنید وبا دست خوب مخلوط کنید خمیر حالت بریده بریده داره
قالب مورد نظر را کف ودیواره را سلفون یا کیسه فریزر بکشید
کف قالب را خلال پسته یا مغز پسته یا کنجد بریزید
البته میتونید هیچ کدوم را نریزید و حلوا شکری ساده داشته باشید
البته من بجای شیر خشک سویق کامل ریختم.
بجای شکر هم نبات اسیاب کردم.
خیلی هم بهتر شد.
فقط رنگش از مال مغازه کمی تیره شد.
بعد خمیر را توی قالب ریخته وخوب فشرده کنید وسطح حلوا را صاف کنید ومجددا خلال پسته بریزید وسلفون را روی سطح حلوا بکشید وقالب را بمدت شش تا هفت ساعت توی فریزر بگذارید به هیچ عنوان یخ نمیزنه فقط منسجم می شه
بعد در بیارید وبه اندازه دلخواه برش بزنید یا همانطوری توی ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید که نرمتر می شه
واقعا نسبت به حلوا شکری بیرون که خیلی قیمتش نسبت به وزنش بالاست مقرون به صرفه است وخودتان می دونید چه ماده ای را استفاده کردین وخیلی سالم وخوشمزه است
حتما واسه خانواده درست کنید سریع وراحت اماده می شه
طعمش هم هیچی از بیرون کم نداره همون حالت زیر دندون آمدن رو داره😉
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_کدو_با_شیره_انگور_و_روغن_زردگاوی
خوشمزه و معطر😋
همراه با دمنوش مرزنجوش و آویشن😊
مقوی و سالم
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کیک_شیفون_با_سس_شکلاتی ☺️😉
البته من توش ۳ تا تخم مرغ زدم و اسانسشم به جای وانیل رنده پوستِ پرتقاله که به نظرم از وانیل خیلی خوشمزه تره و اسانس همیشگی کیکهای منه😊😋
مقداری از مایه کیک هم کاکائویی کردم و تیکه تیکه ریختم که طرح داخلش پلنگی شد.😁
اضافه سس شکلات و خامه هم بعداز برش لای کیک ریختم که خیلی خوشمزه تر شد😍
🆔 @sofrebanovanbeheshti
KhanevadeMotaali08-18k.mp3
8.04M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_هشتم(کمحجم)
📝 موضوع:
" 🔑توصیه و کلید طلایی رابطه زن و شوهر
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_هفتم(کمحجم) 📝 موضوع: " 🙏احترام به زن از کرامات مرد" @Zendegi
جلسه هفتم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
#کیک_با_توستر👇
آرد 8 قاشق غذاخوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 2 عدد
شیر 10 قاشق غذاخوری
شکر 7 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سرخالی- در صورت تمایل ولی من نریختم
شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بگذارین تا به دمای محیط برسه.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید.
توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین.
شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .
تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید.
اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن فقط با چنگال
در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه 2 قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین قالب رو چرب کنید و مایه ی کیک بریزین داخلش و بگذارین داخل تستری که ده دقیقه قبل روشنش کردی
برای پخت این کیک 20 دقیقه زمان لازم تسترم با دمای ۱۵۰درجه
برای زیبایی بیشتر می تونید داخل قالب از کاغذ روغنی استفاده کنیدکه من استفاده کردم
نکته:
می توانید در صورت تمایل این کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نشاسته_و_خامه👇
۴تا تخم مرغ را با یه پیمانه شکر با همزن زدم
۳پیمانه نشاسته ذرت ویه خامه ۲۰۰میلی لیتری و ۱۰گرم بگینگ پودر و۵گرم وانیل شکری اضافه کردم وهمزدم
در قالب چرب شده ریختم ودر فر ازقبل گرم شده با حرارت ۱۷۵درجه بمدت ۴۵ دقیقه پختم
خودم خارج از دستورش کمی کرم کاکائویی هم به موادش اضافه کردم.
@sofrebanovanbeheshti