10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
سلام گل پونه ی خونه✋😍
صبح زیبای دوشنبه تون به خیر و
به عشـــــــــــ❤️ـــــــــق
چقدر خوبه که ساده از کنار ساده های زندگی عبور نکنیم نه؟؟؟🤔
آخه چرا بعضیا همش فکر تجملات و چی مد شده چی مد نیست هستن؟🥴
به جاش بیایم ببینیم دین ما توصیه کرده تو خونه هامون چه چیزی نگهداری کنیم ؟ یا تو خونه چطور باشیم یا...؟؟؟؟
مثلا امام صادق (عليه السلام )فرموده اند:
كبوتر راعبي در خانه هايتان نگهداري كنيد، زيرا اين حيوان قاتلين امام حسين ـ عليه السلام ـ را لعنت ميكند.
تو کلیپ بالا ☝️ تصاویر این کبوترهای خوشگل رو میبینی 🤩
وای چه خونه ی خوشگلی هم دارن 🤗
واقعا چرا دیگه تو خونه ها کبوتر مخصوصا راعبی کم میبینیم 🥴
بیایم دقت مونو روی چیزهای مفید و به درد به خور بیشتر کنیم 👀
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سه_شیره
(شیره انگور، شیره توت، شیره خرما)
تخم مرغ 2عدد
شکر 2ق غذاخوری
روغن مایع 1/2لیوان
شیره انگور، توت، خرما 3/4لیوان
آب گرم 1/4لیوان
آرد: یک و نصفی لیوان
وانیل یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1ق چایخوری
تخم مرغ رو به دمای محیط رسانده یکی یکی میشکنیم و هم میزنیم بعد وانیل، روغن، شکر را اضافه میکنیم، با همزن میزنیم تا رنگش روشن شود.
فر را با درجه 160روشن میکنیم تا گرم شود.
آب گرم را با شیره مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم تا سبک شود و کم کم به مواد اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم، کف قالب رو چرب میکنیم آرد پاشی میکنیم.
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 35تا45دقیقه بستگی به حرارت فر داره داخل فر گذاشته می پزیم.
برای تزیین از پودر قند می تونید استفاده کنید.
می تونید با یک شیره هم درست کنید مثلا انگور☺️
عشقام بچه هام😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_مربعی
تخم مرغ:۲ عدد
آرد:۲ لیوان
شکر:۱ لیوان
شیر:۱ لیوان
وانیل:کمی
بیکینگ پودر:۲/۵ ق چایخوری
روغن:۸۰ گرم
ابتدا شکر،تخم مرغ و وانیل رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه،
سپس شیر و روغن رو اضافه میکنیم و حدودا ۳۰ ثانیه هم میزنیم تا با بقیه مواد مخلوط بشه،
در آخر مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو که ۳ بار الک کردیم اضافه میکنیم
داخل قالب مربع یا مستطیل کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم
به مدت ۱۵ دقیقه داخل توستر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ قرار میدیم، وقتی کیک آماده شد به اندازه های دلخواه برش میزنیم و
چهارگوشه شو داخل سس شکلاتی میزنیم و به دلخواه داخل پودر نارگیل یا کنجد میغلطونیم
سس شکلاتی:
شیر ۱ لیوان
شکلات تخته ای خرد شده:۸۰ گرم
کاکائو:۲ ق غ
شکر:نصف لیوان
همه مواد به جز شکلات رو مخلوط میکنیم و روی گاز میگذاریم تا غلیظ بشه،وقتی به غلظت رسید شکلات رو اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا کامل ذوب بشه
@sofrebanovanbeheshti