فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ
در هر قنوت؛ تا پدرت یاجواد(ع) گفت
سائل رسید و پشتِ درت؛ یاجواد(ع) گفت
«آدم» به پنج تن متوسّل شد و سپس
«آمد» نشست دور و برت یاجواد(ع) گفت
ســـــ✋ـــــلام خوشگلا مهربونا زرنگا ☀️
#میلاد_امام_جواد(علیه السلام ) و #میلاد_حضرت_علی_اصغر(علیه السلام )
بر شما دوستان عزیزم مبارکباد✨🎉
صبح نفسش حقه😍
به هر بهانهای بیدارت میکنه🌱
که روز تازه را شروع کنی؛
به نوری🌞؛عطر چای☕️صبحانهای 🥧🍳
و صدای گنجشکی🐤
و چی بهتر از اینکه امروز روزِ عیده و زیبایی...🍁☀️🌈☃❄️🌦
پس پاشــــــــــو پاشـــــو تنبلی ممنوع⛔️
کلیپ بالا رو ببین 👆لذت ببر انرژے بگیر💪🤩
الــــــــــهی که همیشه سراسر خیر و برڪت بپاشید توی خونه☀️
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_نسکافه
شیرسرد 👈 2لیوان دسته دار
شکر 👈 6قاشق غذاخوری
نشاسته 👈 2قاشق غذاخوری
نسکافه 👈 1قاشق غذاخوری
طرزتهیه 🔰
تمام موادراباهم مخلوط کنید تانشاسته حل شود
روی حرارت ملایم قرارداده مدام هم بزنید نزدیک 15دقیقه تابوی خامی نشاسته ازبین برود بعد درظرف سرو ریخته داخل یخچال مدتی قراردهید درآخر تزیین وسرو کنید
نکته ⚠️ من ازپودرنشاسته وبجای نسکافه از قهوه پودری استفاده کردم
چون نسکافه ندارم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی
با تزیین نارنگی
🍊🍊🍊🍊🍊🍊
مواد لازم برای۶ نفر
مواد اصلی
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ پیمانه
آب پرتقال طبیعی ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
وانیل شکری ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ لیوان
مواد لازم برای سس پرتقال
آب پرتقال طبیعی ۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
پودر ژله ۱/۲ بسته
🍊🍊🍊🍊🍊🍊
اول کف قالب رو کاغذ روغنی انداختم و یکم روغن مالی کردم و یکم شکر پاشیدم،بعد نارنگی های دونیم شده رو منظم کف قالب چیدم
و بعد کیک پرتقالی با این دستور رو روی نارنگی ها ریختم و صاف کردم و گذاشتم داخل فر، بعد از پخت برگردوندم و کاغذ روغنی رو برداشتم
🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊
طرز تهیه
۱- تخم مرغ ها و وانیل را باهمزن برقی با دور تندهم میزنیم تا حجمش دوبرابر شود.
۲- شکر رااضافه کرده وهمچنان با همزن برقی خوب هم میزنیم تا کرم رنگ وکش دار شود.(با همزن دستی هم میشه فقط انقدر هم بزنید تا حالت کشدار پیدا کنه)
۳- روغن مایع وآب پرتقال رابه ترتیب اضافه کرده وبا همزن کمی هم میزنیم
۴- آرد سفید گندم را با بکینگ پودر سه بار الک کرده ودر سه مرحله به مواد بالا اضافه کرده وبالیسک هم میزنیم.
۵- خمیر اماده را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۳۰الی۴۰دقیقه میپزیم.
من سس پرتقال براش درست نکردم
اما دستورش اینه🔰🔰
۶- سپس سس پرتقالی را آماده میکنیم، شکر ونشاسته را با آب پرتقال مخلوط کرده وروی شعله ملایم قرار میدهیم تا به جوش آید
۷- سپس پودر ژله را اضافه کرده وبعد از غلیظ شدن از روی حرارت بر میداریم .
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزیین_کیک
کیک شیفون سه تخم مرغی برای سالگرد عقدمون به قمری 😍😍😍
با دستور زیر🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
امروز به روی دستان حسین،(علیهالسلام)
کوچک ترین بزرگمرد عشیره خوابیده
است ❤️ 🍃
#میلاد_حضرت_علی_اصغر علیه السلام
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#امام_جواد علیه السلام ✋
یا امام رضا علیه السلام
به جوونت جوون هارو سامون بده😌
کسب و کار حلال و فراوون بده🤲
خونه می خوایم که روضه بگیریم برات💔
بچه می خوایم که واست یه روز جون بده😭🤲
بحق امام رضا علیه السلام الهی آمیـــــــــــــــن 🤲😍
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســـــــــ✋ـــــــــــلام و صبح بخیر خدمت
مهربون ترین 😌خوش اخلاق ترین 🙂صبــــــــــــــــــــور ترین 😍خلاق ترین 🤩
ماهرترین خانم خونه😍✋
حال و احوال بارونی تون🌧⛈ پر برکــــــــــت🤩
در دعای سوم #صحیفهسجادیه بند (۱۵)آمده 🔰
وَ مُشَيِّعِي الثَّلْجِ وَ الْبَرَدِ ، وَ الْهَابِطِينَ مَعَ قَطْرِ الْمَطَرِ إِذَا نَزَلَ
درود بر فرشتگانی که برف❄️ و تگرگ🌨 را بدرقه میکنند؛ و فرشتگانی که همراه قطره باران💦، چون ببارد، فرود آیند؛
راستی روزای بارونی رو دست کم نگیریا😉
اگه ناراحتی 😔
اگه بیماری داری 🤧🤒
اگه حال روح و جسمت رو فرم نیست🤒🤕
و یا به هردلیلی خوب نیستی ...💊💉🌡
به #خودت قول بده🤝 بگو تا آخر هفته باید حالم خوب بشه 😎💪 آخه #فرشته_ها تا نزدیک زمین فرود اومدن 🤩😇
و من تمام تلاشمو💪 انجام میدم
تا یه مشت👊 بزنم توی دهن شیطون 👿
فکر نکن این تلاش ها هیچ اجری نداره ها😉🍃
میدونی که جهاد با نفس اجر و حسنه ی زیادی داره ❤️
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_سوهانی
طعم سوهان و بافت مسقطی داره
آرد ۱ لیوان/
روغن مایع نصف لیوان/
شیر نصف لیوان
شهد🔰
شکر۱ لیوان/
آب۱لیوان/
گلاب نصف لیوان/
ژعفران دم کرده به میزان لازم
همه را باهم مخلوط کرده روی حرارت گذاشته تا شکر حل و تا بجوش بیاید.بعد حرارت را خاموش کرده موقع اضافه کردن شهد به مواد آردی باید هر دو داغ باشند
حلوا🔰
آرد.روغن.شیر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت ملایم تفت داده تا مواد خمیر و شیر بخار شود بعد ۲۰دقیقه تفت داده تا مخلوط مواد سرخ شود و رنگ آن کمی مثل سوهان شود
و یه طرف ظرف جمع شود و حالت گهواره داده
در ظرف مورد نظر به هر شکل و مدلی خواستین تزیین کرده🌸🌸🌸
طعمش عالی و معرکه هست حتما درست کنید و لذت ببرید
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_به
#دمنوش_لبو
#ترشی_لبو
صبا صادقی
🔴#مربای_به😋😋
به پوست گرفته و نگینی شده۶۰۰گ/شکر۶۰۰گ/آب ۶پ/هل درسته۵تا۱۰عدد/چوب دارچین ۲تا۴تکه/گلاب ۱/۴پ/آبلیمو
تو قابلمه شکر و آب را ریخته کمی همزده تا شکر حل شود بعد هل.دارچین و به را اضافه و درب قابلمه رو زده و روی حرارت بالا گذاشته تا بجوش بیاد بعد حرارت را خیلی ملایم کرده و درب قابلمه رو دم کنی زده و گذاشته تا به قوام بیاد و رنگ بگیرد در آخر آبلیمو و گلاب را اضافه کرده چند تا جوش ریز زد حرارت را خاموش کرده و با همون دم کنی ۲۴ساعت گذاشته بماند و خنک شود بعد در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کرده
برای من از ساعت۱۴تا۲۱ زمان برد.
🔴#دمنوش_به
به خشک شده و رنده شده برای دمنوش
به ۲عدد رنده درشت کرده
بعد ازشستن میوه به آنها رو رنده درشت کردم و درظرف آلومینیومی یکبار مصرف ریختم و روی شوفاژ گذاشتم تا کاملا خشک شود هرزگاهی آنها رو زیرو رو کردم تا یکسان خشک شوندبعد توی تابه بدون روغن با حرارت کم مدام همزدم و تفت دادم کمی تغییر رنگ دهد.بعد در ظرف در بسته ریخته و درجای خشک و خنک نگهداری کرده وبرای دمنوش استفاده کرده
🔴#ترشی_لبو
لبو به مقدار لازم/ آب/سرکه/شکریا نبات/نمک
لبوها رو درسته با پوست تر و تمیز شستم و تو قابلمه بهمراه آب و شکر ریختم تا نیم پز شود.زیاد نداشتم پخته بشه چون دوست داشتم کمی سفتی لبو زیر دندان حس بشه
بعدپوستش را گرفته و به دلخواه برش زده یا قالب زده بعد به همراه آب لبو .سرکه.نمک تو ظرف در دار ریخته و دریخچال نگهداری کرده.
@sofrebanovanbeheshti