eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
192 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دسر_بستنی👇 بستنی شکلاتی یک لیوان پودرکاکائو 2 قاشق غذاخوری پودرژلاتین یک قاشق غذاخوری وانیل مقداری شکر 3 قاشق غ نشاسته 3 قاشق غ شیر یک لیوان گلاب یک قاشق غ نشاسته را با سه قاشق غذاخوری با آب سرد کاملا حل کنید در این حین پودر ژلاتین با دو قاشق آب سرد حل کنید و بگذارید روی حرارت کتری تا با بخار کاملا ژلاتین صاف و یکدست بشه. نشاسته و گلاب و شیر را با هم مخلوط کنید. نشاسته و شیر و گلاب و پودر کاکائو و بستنی و شکر با هم مخلوط کنید، و روی حرارت بگذارید تا مثل فرنی غلیظ بشه، بعد ژلاتین و وانیل رو اضافه کنید. داخل قالب را کمی چرب کنید و دسر را بریزید داخل قالب. مدت زمان سه ساعت داخل یخچال باشه تا کاملا سفت بشه. @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد نخودچی ۲۵۰ گرم و پودر هل ۱ ق چایخوری رو باهم ۳ بار الک میکنیم کنار میگذاریم بعد ۱۲۵ گرم روغن جامد را با ۱۲۵ گرم پودر قند ۷،۸ دقیقه خوب میزنیم تاکرمی وپف دار بشه بعد آرد نخودچی اضافه میکنیم خوب ورز میدیم اول خشک هست وپودری نگران نشید وقتی ورز بدیم خمیر نرمی میشه وبعد میگذاریم ۱روز در محیط سرد استراحت کنه هرچی بیشتر استراحت کنه شیرینی بهتری میده بعد از ۱ روز خمیرو پهن میکنیم وقالب میزنیم یا با دست گرد میکنیم توی سینی میچینیم تو فر ۱۴۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه بعد از اینکه پخت میگذاریم خوب خنک بشه بعد از توی سینی جدا میکنیم چون اگر گرم برداریم شیرینی پودر میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋☺️ اول مواد گوشتی رو آماده کردم مثل مایه ماکارونی. (پیاز و گوشت ورب و نمک وفلفل) لپه و برنجم گذاشتم پخت بعد همه اینارو با سبزی دلمه که خیلی معطره مخلوط کردم و دوسه قاشق آبلیمو بعنوان چاشنی اضافه کردم. آبلیمو رو حذف نکنید چون خیلی خوشمزه اش میکنه😋 بعد داخل بادمجون و فلفلها رو خالی کردم.😎 من بعد از اینکه سر بادمجونها رو میزنم با چاقو و یه قاشق شربت خوری دسته بلند داخلش رو راحت ولی بادقت خالی میکنم چون باید مراقب باشید پوستش که نازک شده سوراخ نشه. بعدش ازمواد آماده شده داخل دلمه ها رو پر میکنم. برای کف قابلمه بعنوان ته چین از گوشتای داخل بادمجونا استفاده میکنم که آخرش همه خواهانش هستن😊 بادمجون وفلفل و گوجه و پیاز و هرچی که دوست دارید کف ظرف میچینید. بعد مخلوطی از آب و رب و کمی آبلیمو دور دلمه ها میریزم تا پایینتراز سر شون. آلوچه هم تو آبش میریزم که مزه دلمه ها ملس و خوشمزه میشه.😃 بعدشم نوش جان😉😋 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا روغن شحم گاوی مصرف کنیم ؟؟ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔺خواص و فواید روغن گاو 1⃣ و کننده بدن💪 2⃣ تقویت کننده بدن 3⃣ 4⃣ 5⃣ و رگ های بسته بدن 6⃣ آب کننده و چربی های اضافی بدن 7⃣ 8⃣ 💠 : روغن گاو را میتوانید در تمامی مصارف روزانه به کار ببرید و محدودیتی ندارد. مانند: سرخ کردنی ها ، انواع خورشت 🍛، انواع پلو و… روغن را میتوانید جایگزین ❌ روغن های مضر صنعتی ❌کنید. 🚫 توصیه شده که ابتدا آن را در ظرفی داده تا مایع شود و سپس مصرف شود. 👌بهتر است در نگهداری نمایید. ☘ امام علی (علیه السلام): ، بیماری است و آن، شفاست و ، است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍