1_1505592815.mp3
زمان:
حجم:
5.76M
صوت #زیارت_آلیاسین🎵💚
🎤استاد فرهمند
#چله_زیارت_آل_یاسین
به امید ظهور هر چه سریعتر آقامون و ثوابش رو هدیه میکنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️
باشد که در رکاب مولا باشیم 💚🤲
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
بسم رب النور🌸🌱
ســــــــــــــــــــلام و صبح بخیر ایرانے هموطن 😍👋
صـــد درودبہ رفقــــاے دوست داشتنی و یاوران مهدی عج😍👋
حال و احوالتون چطوࢪه ؟
سردماغے ؟
یه روز دیگه بهمون اجازه نفس و بندگے و زندگے داده شد 🌱شڪر کن باعمق وجود 😌
الهےلبخند از روے لباتون هیچ وقت کناࢪ نرہ
امࢪوز چہ کاࢪه اے ؟ 🤔😎
بیاامࢪوز یہ حال خوب بسازیم .♥️
امࢪوزناراحتےوغم و غصه نداریم ...🚫
هرکاری هم انجامش دادیم
باید باید باید همونجا شکࢪشو بگیم🍃
خیلی از امتحان هاے
خدا بہ خاطࢪ ندیدن نعمت های خداستا😌
#چون نمےبینے
#تبدیل بہ غم میشہ
#تبدیڵ بہ غصه میشہ
#تبدیل بہ مشکل میشہ ...
#پس بریم بہ جنگ غم و غصه😎💪
دلمـــــونم مےسپاریم بہ
#آقامون امیرالمومنین؏♥️
الهے که بحــــق امیر المومنـــین
جایزه هممون آقا یہ سفر نجف باشه
الهی امین 😍
🌺#سالروزفتح_قلعه_خیبر
بدست امیرالمومنین علیهالسلام برشما شیعیان مرتضی علی،
فرخنده باد.🌱
#۲۴رجب
#ماه_رجب
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#کیک_سینامون
آرد۲پ/
تخم مرغ۲عدد/
شیر یا ماست۱پ که من شیر استفاده کردم/
روغن مایع نصف پیمانه/
شکر۱پ/
بیکینگ پودر ۱غ/
وانیل نوک قاشق مرباخوری
مواد میانی:👇
دارچین۱غ/
پودر کاکائو۱غ/
شکر قهوه ای یا سفید۲غ/
پودر نارگیل ۱غ
همه را با هم مخلوط میکنیم
تزیین با 👈پودر قند
کیک:تخم مرغ.وانیل.شکر را در ظرفی ریخته با همزن برقی آنقدر زده تا کرم رنگ و کشدار شود.بعد ماست و روغن را اضافه کرده در حد مخلوط شدن زده،بعد مخلوط آرد و بیکینگ پودر را در دو مرحله اضافه کرده در حدی همزده که گلوله های آرد باز شود.قالب را چرب و آرد پاشی کرده نیمی از مواد کیک را ریخته قالب را تکان داده تا کامل پهن شود بعد مواد میانی را روی سطحش ریخته طوری که از کناره ها یک سانت فاصله داشته باشدبعد مابقی مواد کیک را ریخته رویش تا روی مواد میانی را بپوشاند.ودر فری که از قبل یه ربع گرم شده با درجه ۱۸۰به مدت ۴۵تا۵۰ دقیقه پخته.البته بستگی به دمای فرها دارد چون متفاوت هست.وقتی سرد شد با پودر قند تزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#شنیسل_مرغ
حدود۸ قطعه فیله مرغ رو خوب ساطوری کرده و با گوشتکوب نازک کنید.یا توی پلاستیک فریزر بگذارید و با بیفتک کوب بکوبید.زیادهم نازک نشه.
با ۲-۳عدد پیاز خردشده و ماست چکیده و نمک مزه دار کنید.۳-۴ساعت در یخچال استراحت بدید.
بعد فیله ها رو از پیاز دربیارین و توی آرد سوخاری حسابی بغلطونید.من آرد سوخاری رو با پودرسیر و ادویه مخصوص مرغ و ماهی و نمک و فلفل سیاه مزه دار کردم.بعد توی روغن فراوون سرخ کنید.
من از دستور خوب کانال راهنمایی گرفتم.سلامتی همه ی مدیران خوب کانال صلوات🌸🌸🌸
@sofrebanovanbeheshti
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پرواز_در_آسمان_رجب
▫️چرا قلبم قفل شده؟
چرا نمیتونم از تنهاییهام لذت ببرم؟
@sofrebanovanbeheshti