#كيك_باقلوا 👇
آرد سفيد ٢ليوان
شكر١ليوان
ماست شيرين١ليوان
روغن مايع١ليوان
تخم مرغ٤عدد
بكينگ پودر٢ق چ
پودر هل يك قاشق چاي خوري
✍مواد لازمه شربت:
اب يك دوم لیوان
شكريك ليوان
گلاب يك دوم لیوان
زعفرون هرچي كرمتون هرچي بيشتر خوشمزه و خوش رنگتر
قالب بیست در سی رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد!!
البته من کاغذروغنی نذاشتم وفقط با روغن جداکننده چرب کردم
براي تزيين پودر نارگيل و پسته
فر رو ازقبل روشن كنيد و گرم كنيد!
ارد و بیکینگ پودر رو ٣بار الك كنيد!!!
شكر رو همراه تخم مرغ و پودر هل حدود٥دقيقه هم
بزنيد تا حجيم شه!!
حالا روغن رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا روغن به خورد تخم مرغها بره!
بعد ماست شيرين رو بهش اضافه كنيد حدود ٣٠ثانيه هم بزنيد!
اردو بیکینگ پودر رو كم كم اضافه كنيد و با هم زن دستي هم بزنيد تا گلوله اردي باقي نمونه كه بعد پخت مزه تلخي به كيك ميده!!
حالا مواد كيك رو داخل قالبي كه چرب و كاغذ روغني انداختين،بريزيد
و در فر گرم شده به مدت ٣٠دقيقه با دماي ١٨٠درجه اجازه بدين بپزه و رنگش طلايي شه،
و اگه مايل بودين چند دقيقه اخر روي كيك رو گريل كنيد!
حالا اجازه بدين كيك خنك شه و شربت ولرم روبه خنکی رو اضافه كنيد.
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_رومانوف👇🍮🍮🍮
پودر ژلاتین. 2/5 قاشق غذاخوری
شکر. نصف پیمانه
نشاسته ذرت. 3 قاشق غذاخوری
شیر. 3 پیمانه
خامه.(صبحانه) 100 گرم
وانیل. نصف قاشق چایخوری
آب سرد. نصف پیمانه
پوره سیب و موز. هرکدام یک عدد
ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد میریزیم و روی بخار آب میگذاریم تا کاملا حل و یکدست بشه.
بعد در ظرفی جدا شیر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و هم میزنیم تا نشاسته حل بشه و سپس شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه و حالت فرنی بگیره .
و سپس ژلاتین حل شده رو به مواد اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.
وانیل رو اضافه کرده و موز و سیب رنده شده ( اگه دوست دارین تکه های میوه زیر دندون حس بشه میتونید میوه ها رو خرد کنید) رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .
در آخر هم 100 گرم خامه ای رو که داشتیم کمی با چنگال میزنیم تا یکدست بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و حدود 5 الی 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا ببنده.
و بعد دورشو با چاقو آزاد کنید و توی ظرف سرو برگردونین.
این دسر چون خامه داره نیازی نیست قالب چرب بشه
ولی برای احتیاط میتونید قالب رو با دوسه قطره روغن چرب کنید و بعد دسر رو داخلش بریزین.
حالا یه دسر میوه ای با طعم عاااالی دارین .
نووووش جان🌹
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#نکات_مربا_هویج👇
برای خوش طعم وبازاری شدن مربای هویج باید هویج وچرخ کنید واب وشکر رو بگذارید روی شعله تا شکر حل بشه
بعد هویج رو بریزید ودر ظرف رو نبندید
بعد از اینکه ۳ ساعت با شعله ملایم پخت خلال پوست نارنج رو که تلخ گیری کردید رو میکس کنید وبهش اضافه کنید
بعد از نیم یا یک ساعت بهش جوهر لیمو یا ابلیمو وزعفران بزنید وخاموش کنید
اگه خواستید مثل مرباهای بیرون براق باشه ۱ قاشق گلوکز اخر سر اضافه کنید وکمی وانیل بزنید
برای ۱ کیلو هویج
۱کیلو ونیم شکر و۱۰ گرم پوست نارنج ابم به اندازه نصف قابلمه
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_قابلمه_در_فر👇
قابلمه اگه دسته هاش فلزی باشه اشکالی نداره خیلی هم خوب میشه....
فقط کف قابلمه حتماکاغذروغنی گذاشته ...
چرب وآردپاشی کنید....
ضمناحتی الامکان ازقابلمه تفلون داخل فراستفاده نکین....,
,روحی,,بهترین گزینه س....
اگه قابلمه روحی نازک وقدیمیه...
زیرش شعله پخش کن بگذارین...
@sofrebanovanbeheshti
#نكات_تهيه_يك_پيتزاي_عالی👇
1- هرگز از پنير پيتزاي يخ زده استفاده نكنيد ( تجربه خودم: پنير رو چند ساعت زودتر از فريز خارج كنيد تا يخ آن باز شود و سپس روي پيتزا استفاده نمائيد والا اصلا پنير شما كش نمي آید
2. نوددرصد پنير پيتزاي بكار رفته در يك پيتزا را بايد روي خمير بپاشيد، خمیر را به سس آغشته کنید سپس پنير پيتزا را روی آن بریزید.
3- مواد اصلي پيتزا را كم بريزيد.
4- براي اينكه مواد از خمير جدا نشوند بعد از ريختن مقدار كمي مواد بايد با دست كمي ( فقط كمي ) آنها را فشار بدهيد كه باعث چسبيدن پنير و خمير و مواد به هم بشود..
5- براي پيتزا از ظرف نچسب استفاده كنيد و هرگز ظرف را با روغن چرب نكنيد چون باعث خشك شدن خمير پيتزا ميشود... توي ظرف نچسب را كمي آرد بپاشيد و سپس خمير را پهن كنيد..
6- روي خمير پهن شده را با چنگال كمي سوراخ كنيد تا خمير بتواند نفس بكشد.
7- اگر همراه با پنیر پیتزا کمی پنیر گودا هم بزنید بی نهایت عالی می شه و همچنین کششششششششدار می شود.
8- اگر مقداری از پنیر پیتزا رو نگه داریم و در اواخر پخت روی پیتزا بریزیم و کمی کره اب کرده هم اضافه کنیم هم خیلی خوشمزه میشه و هم پنیر کشدار تر میشه یکی از علتهای کش نیومدن پنیر پیتزا علاوه بر نوع و کیفیت پنیر زیاد موندن پنیر در فر هست بهتره یک سوم تا دو سوم پنیر رو 5 دقیقه اخر پخت به پیتزا اضافه کنید کمی گریل رو روشن کنید تا پنیر آب و و رنگ بگیره .
9- بهتره قارچ رو با کمی روغن یا کره و پیاز و کمی سرخ و تفت بدین تا اب اضافه نداشته باشه هم بهمراه پیاز پیتزا خوشمزه تر میشه و هم نگران آب انداختن قارچ نخواهید بود .
10- اضافه کردن پودر آویشن لابه لای مواد پیتزا خیلی تو طعم پیتزا کمک میکنه .
11- یه نکته خیلی جالب اینکه زمانی که آخرین مواد پیتزا خواستین بریزین در حدود 5 دقیقه با پنیر پیتزا تفت بدین این تفت دادن باعث می شه پنیر کشششششششششش دار بشه.
@sofrebanovanbeheshti
توجه توجه📢📢📢 🏋 #مسابقه #مسابقه 🏋
در آستانه اولین سالگرد تاسیس گروه بانوان بهشتی و مقارن شدن با دهه مبارک فجر مدیران گروه ضمن عرض تبریک و آرزوی شادکامی به شما عزیزان و همچنین کاربرانی که موجب افتخار و رونق این گروه می باشند اقدام به برگزاری #مسابقه_آشپزی کرده اند👏👏👏
ان شاءالله روز ۱۳بهمن #شنبه مسابقه #پخت_کیک_تزیین_کم_هزینه_و_سالم داریم 🎂👏👏👏
هر کدوم از دوستان که کیک زیباتر با هزینه کمتر و مواد سالم و مفید درست کرد و با نظر و رای شما عزیزان بیشترین رای رو گرفت بهترین کیک خواهد بود و برنده میشه😉🎉
شرایط مسابقه👇👇👇
🔴عکس کیک 📷باید کاملا مشخص و واضح باشد و نیمه نباشد ❌
🔴عکس کیک باید جدید باشد 👌و از عکسهای قبلی نباشد ❌
🔴عکس به همراه دستور کامل و اینکه از چه موادی برای تزیین استفاده شده و همچنین هزینه ی برآورد شده ارسال شود 👍
🔴🔴🔴🔴📢📢📢نکته📢📢📢📢
حتما نباید خامه کشی باشد فقط تزئین شده و زیبا باشد با هر چیزی که در اختیار دارید😉😉😉
از صبح روز شنبه ۱۳بهمن مسابقه شروع میشه و تا ساعت ۵ عصر مهلت ارسال عکس کیک ها و توضیحات شماست
از ساعت ۶ بعد از نماز مغرب رای گیری آغاز میشه تا ساعت ۷
ساعت ۷ ان شاءالله نتیجه اعلام میشه🎉🎉🎉👏👏❤️❤️😍😍😉😉
جایزه ای برای برنده در نظر گرفته شده که انشاءالله بعد از اعلام نتایج تقدیم شان خواهد شد🎁
پس عجله کنید 🏃🏃🏃از همین امروز به فکر باشید که برای روز مسابقه استرس نگیرید😨 و به موقع عکس های خوشمزه های خودتون رو ارسال بفرمایید ❤️❤️
منتظر کارهای عاااالی و اشتها برانگیز تون هستیم😉😉😉
موفق باشید 💪
التماس دعا
یاعلی ✋
ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون
ان شالله🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺
#کمبود_ویتامین_D
#کمخونی
سویق کامل
حریره بادام
خرما روزی سه عدد
#کم_خونی
#تالاسمی
#کم_خونی_شدید
#فقر_آهن
🔸قرص خون امام رضا علیه السلام سه الی ۷ بسته
🔸داروی خونساز
🔸 داروی استخوانساز سه الی هفت بسته
🔸جامع رضوی با یک لیوان اب تره سه بار یک روز در میان
♦️غذاهای مفید
گوشت کبابی گوسفندی، سبزی تره، شکر سرخ نیشکر، باقلای ارگانیک، شیره انگور ،خرما ،توت، کاهو، انجیر، فالوده سیب
🔹اعمال مجرب برای کم خونی و کمبود ویتامین دی :
بیداری بین الطلوعین
🔻پنج دقیقه قبل اذان صبح تا پنج دقیقه بعد آن در مقابل نور ماه قرار بگیرید (در حانم ها صورت کفایت می کند) و نیازی به آفتاب هم نیست
🔻غذا را زیاد بجوید.
🔻روزه بگیرید و دو وعده ای غذا بخورید
🔻پرهیز کامل از لبنیات پاستوریزه
🔻غذاهای بسته بندی مصرف نشود
🔻پرهیز از نوشابه ها و فست فود ها
🔻بعد غذا چای نخورید
🔻نان بدون سبوس نخورید
🔻سبوس برنج همراه برنج مصرف شود
🔻حتی المقدور برنج قهوه ای به جای برنج سفید مصرف شود
#دانستن_وسلامتی_حق_شماست
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کباب_شامی_با_سبوس_برنج 👇
🌸100گرم گوشت رو بایک سیب زمینی متوسط و یک پیاز چرخ کردم(داخل مولینکس) زردچوبه و نمک و فلفل زدم، یک قاشق غذاخوری سبوس برنج روهم اضافه کردم وبا هم ورز دادم.
اندازه گردو برداشته و پهن کردم داخل روغن سرخ کردم.
🌸اون فرفری ها واین نونهای کوچولو اضافه خمیر جادویی بود که آخر بار در روغن سرخ کردم 😁بچه هام سس ریختن روش وخوردند.
خوشمزه بود😁
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_تابه_ای👇
چندساعت ازقبل گوشت را بانصف وزن گوشتتون پیازرنده کنین...
باادویه مزه دارکنید(نمک،فلفل سیاه ،پودرپاپریکا،پودرسیر،پودرگل سرخ،،،کمی پودردارچین،پودرزنجفیل....)
گوشت راکاملا ورزداده تاادویه ابخوبی بخوردگوشت برن....
سپس در یخچال بگذارید...
هرچی بیشتربماندخوشمزه ترمیشه....
سپس کف یک ماهیتابه روکمی باکره چرب کرده...
گوشت ومنتقل کنید..
باحرارت کم بگذاریدبپزه...
کباب به آب میافته.....
سپس آنهارابه مستطیلهای یکسان برش دهید....
کبابهاروبرگردونین...
بعدازچفت شدن آب آنهاچندگوجه راحلقه نموده روی آنهابچینید...
وهم چنین اگه فلفل دلمه ای هم دردسترستون بود..
آنهاراخلال کنید..
یه مقدارآب جوشیده اضافه کنید...
درماهیتابه راگذاشته بگذاریدآرام آرام پخت ادامه پیدا کنه...
وقتی جاافتادوبه روغن افتاد...
پخت تمام شده....
به ظرف سروانتقال داده باچند پرجعفری وسیب زمینی سرخکرده تزیین نموده....
میل بفرمایید😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_کاکائویی_موزی👇
تخم مرغ:دوعدد
شکر:چهار قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر:یک قاشق مرباخوری پر
آرد:دو پیمانه
پودر کاکائو:دو قاشق غذاخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
موزپوره شده۱عددبه دلخواه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید
شیر و ارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .
موزهم اگه دوست داشتین اضافه کنید.
در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید
وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه.
نوش جانتون😋😋😋
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
🇮🇷 فجر فاطمی 🇮🇷
چهلمین فجر هدایت به جلالت آمد
دهه فجر ولایت به هدایت آمد
یاد آن پیر سفرکردهی ایام بخیر
فجر امید و هدایت به سلامت آمد
جلوهی روح خمینی به صداقت آمد
نور حق خامنهای بهر هدایت آمد
دههی فاطمی در فجر ولایت آمد
نور مهدی(عج) به حمایت ز ولایت آمد
ما در طول این چهل سال مرتبا پیشرفت کردیم مرتبا جلو رفتیم ومرتبا قوی شدیم.
به فرموده رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای
انقلاب اسلامی به کوری چشم دشمنان، چهل ساله شد. علی رغم اینکه استکبار جهانی تلاش
زیادی انجام داد تا طول عمر انقلاب اسلامی به سه ماه هم نکشد اما بحمدالله انقلاب اسلامی
همچنان پا برجاست و چهل سالگی اش را جشن می گیریم.
#دهه_فجر
#چهلمین_سالگرد_پیروزی_انقلاب_اسلامی بر شما اعضای محترم کانال مبارک باد 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
❤️سلام دوستان عزیز و بانوان بهشتی ❤️
آغاز 🇮🇷دهه مبارک فجر🇮🇷 را خدمت همه ی شما عزیزان تبریک عرض میکنیم و خوشحالیم که در آستانه ی چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی مانیز اولین سالگرد گروه بانوان بهشتی را جشن میگیریم 🎉🎉
امروز دوازدهم2⃣1⃣بهمن دقیقا ۳۶۵ روز است که با شماییم.
از روزی که به تاسی از رهبرعزیزمون
زاده زهرا و نایب برحق امام زمان(عج) ،
آیت الله خامنه ای
مقتدای همه ما شیعیان
تلگرام را ترک کردیم و یک نرم افزار ایرانی را انتخاب کردیم💪
در طی این مدت در دنیای مجازی با شما گفتگو کردیم، یکدیگر را محک زدیم، ارزیابی کردیم و در نهایت باور کردیم و حال می دانیم که این پنجره🌠 به کوچه تنهایی گشوده نشده است.
ما آمدیم تا با شما باشیم ✌️ آمدیم تا حس خوب آشپزخانه ی بهشتی🍽 را در منزل شما پر رنگ کنیم، آمدیم که به زندگی شما رونق بیشتری بدهیم و طبخ اسلامی و سبک زندگی اسلامی رو باهم یاد بگیریم🌈 آمده ایم تا بمانیم و در خاطره ها اثرگذار و ماندگار شویم.
در این مدت هزاران پنجره رو به دلهای آفتابی🌞 و پاک شما گشودیم، شمایی که در محیط مجازی کاربر 📱هستید ولی برای ما یاور.💪
شما یاوران ما مهربانانه ما را در جستجوی آرمان هایمان تنها نگذاشتید و اگر نبودید، ما در نیمه راه باز می ماندیم و کمر خم می کردیم. هر روز به امید حضور مجازی شما، پنجره مان را می آراستیم تا پا به پای پرشتاب شما گام برداشته باشیم و روح جستجوگر شما را پاسخ گفته باشیم.
مگر نه اینکه دوستان همراه و همراز هستند. شما با صمیمیت برخاسته از یکرنگی و مهربانی❤️ تان ما را یاری دادید، همراه مان بودید👍 و کاستی ها را صبورانه تاب آوردید.
از جوانی ، نشاط ، هنر و تجربیات و کدبانو گری شما بسیار آموختیم و رایحه روح بخش شور و نشاط تان را با هر نفس فرو دادیم و بر صورت خستگی ها و بیم ها به پشتوانه خدای زیبایی ها و شما خنده زدیم.💪
یک سال از آغاز راه می گذرد ولی ما هنوز به مقصد نرسیده ایم. رفتن جوهره ما است و رسیدن پایانمان.
در این راه بی انتها شما با ما باشید، راه بنمایید و یاری کنید .🏁
در این میان به مقدار متنابهی روح جستجوگر، دیدگان روشن، رای و اندیشه جوانی، نگاه منتقد و پرسشگر و تمام خوبی هایی که جوانان میهمان را با آن سرشته اند نیازمندیم.
خدمتگزاران شما در گروه بانوان بهشتی
۱۲/۱۱/۹۷
🌺🌺 رحمتی . بانی . رحیمی 🌺🌺
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون
ان شالله🙏🙏🙏
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃