eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#کیک_پرتقالی 👇 آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن یک پیمانه آب پرتقال نصف پیمانه تخم مرغ سه عدد بگینگ پودر یک قاشق چایخوری پودر پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری کشمش در صورت دلخواه ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال رو به مدت ده دقیقه با هم زن بزنید بعد روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد هم آب پرتقال و هم بزنید تا مخلوط بشن حالا آرد و بگینک پودر و کشمش رو که از قبل قاطی کردید و الک کردید رو کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در یک جهت تمام مواد مخلوط که شد درون قالب دلخواه ریخته و داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت پنجاه تا پنجاه و پنج دقیقه قرار بدید. @sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک👇 لایه اول: یه بسته و نیم بیسکوییت پتی بور رو پودر کردم و با صد گرم کره اب شده مخلوط کردم ،مثل خمیر میشه. کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداختم و بیسکوییت ها رو پهن کردم و با کف دست محکم فشردم کف ظرف. گذاشتم برای یه ساعت داخل فریزر. لایه دوم: ۲بسته پنیر خامه ای ، یه پاکت خامه صبحانه، دو قاشق شکر رو با هم زن مخلوط کردم. سه قاشق پر ژلاتین رو به روش بن ماری با نصف لیوان اب حل کردم و وقتی خنک شد به مخلوط پنیری اضافه کردم و هم زدم. روی لایه بیسکوییت میریزم. تمام سطح پوشانده شده و راه نفوذی نداشته باشد. برای ۳تا ۴ساعت گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره. لایه سوم : یه بسته ژله موزی رو با یه لیوان اب گرم به روش بن ماری حل کردم تا شفاف بشه و بعد نیم لیوان اب سرد رو اضافه کردم . روی لایه پنیری میوه گذاشتم و ژله رو ریختم روش و دوباره ۳ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو خوب گرفت. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواص انواع 👇👇 ✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود. ✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است. ✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است ✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است. ✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر ✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است. ✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر ✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود. ✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر ✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی ✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود. ‌ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_نازخاتون_گیلانی_با_مرغ👇 سینه مرغ 300 گرم بادمجان قلمی 4 عدد گشنیز و جعفری 300 گرم پیاز داغ 6 قاشق غذاخوری رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم بادمجان‌ها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید. سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. 2 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد. گشنیز و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید 20 دقیقه به پایان پخت، سبزی‌های معطر را به مرغ اضافه کنید. وقتی مرغ کاملا پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید. 15دقیقه آخر رب انار را اضافه کنید پس از 15 دقیقه خورش آماده است و شما می توانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید. نکات مهم و اصولی در تهیه خورش نازخاتون مقدار مرغ و سبزی مورد استفاده در این خورش یکسان است. سبزی را خیلی تفت ندهید، زیرا تفت دادن زیاد باعث تلخی سبزی و از بین رفتن خواص آن می‌شود. در صورت تمایل می توانید چند عدد آلو بخارا به خورش اضافه کنید تا طعم ترش و شیرین پیدا کند. @sofrebanovanbeheshti
#ژله_فلفل_دلمه👇 ته بطری نوشابه رو ببر و داخلش رو با ژله پر کن بگذار ببنده تو قالب درش بیار و روش رو ساقه خود فلفل دلمه بگذار😍☺️ @sofrebanovanbeheshti
#خورش_بامیه 👇 با تمر هندی برای سه نفر ( اندازه ها تقریبی هست ) پیاز یکی نسبتا بزرگ بامیه حدودا 300 گرم گوشت گوسفندی یا بوقلمون هر انداره که دوست دارید تمبر هندی من حدودا نصف قاشق غذاخوری می زنم اما دیگه میزان ترشی خورش به ذائقه خودتون بستگی داره پیاز رو تفت میدیم بعد هم گوشت و ادویه جات رو تفت میدیم( من زردچوبه ، دارچین ، فلفل سیاه و پودر سیر می زنم) بعد هم یه قاشق رب گوجه رو توش تفت میدیم بعد بامیه رو بهش اضافه کنید (بعضیا بامیه رو هم تفت میدن اما من همینجوری می ریزم)و آب به خورشتون اضافه کنید تا سه چهار ساعتی که گوشتش بپزه ، یه نکته اگه بامیه شما فریزری نبود ( توی فصل بامیه)یکی دو ساعت آخر پخت به خورش اضافه کنید که بامیه ها باز نشه ، در آخر نمک و تمر هندی رو اضافه می کنیم ، من تمر هندی رو توی آب خورشم حل می کنم بعد از صافی رد می کنم و داخل خورش می ریزم بعد بگذارید آب خورش غلیظ بشه و نوش جان کنید، من که عاشق این خورش هستم😊 @sofrebanovanbeheshti