🍃 #سنامکی و گل محمدی
♨️موثر در درمان تمام بیماریها
♨️موثر در درمان سرطان و بیماری های سخت.
♨️پیشگیری از بهق، پیسی، جذام، جنون، فلج و لقوه
♨️از بین بردن تمام چربی های بدن از قبیل چربی اطراف شکم، چربی کبد و چربی خون و …
♨️درمان بلغم (غذاهای اضافی و باقیمانده در معده و پرزهای روده هستند و ایجاد بلغم میکنند را دفع میکند).
♨️تنظیم کننده هورمون های بدن.
♨️درمان یبوست (مسهل و کارکن قوی)
♨️تصفیه کننده کبد و درمان مشکلات کبدی
♨️کوچک کننده شکم
♨️مفید برای دفع سنگ کیسه صفرا و دفع کننده صفرای زائد (بهمراه داروی جامع امام رضا ع)
نکته: درمان #یک_سوم بیماری ها با ملین هاست که میوه و برگ سنا بیشتر از سایر گیاهان شهرت دارند.
👌نکات:
🌀حداقل با فاصله #سه روز مصرف شود.
🌀برای جلوگیری از دلپیچه همراه با #گل_محمدی مصرف شود.
🌀ده دقیقه در آب جوش #دم بکشد
🌀مصرفش در #روز بهتر از شب است.
🔴 برای خانومهای باردار و شیرده ممنوع است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
یوم الله ۲۲ بهمن مبارک🎉🎉🎉
🌹این پیروزی خجسته باد این پیروزی...
چهل سال بی درنگ در حرکتِ رو به جلو... تا بیعت نهایی با حجت بن الحسن المهدی عجل الله تعالی فرجه و تحویل پرچم انقلاب جهانی اسلام بدست مبارک ایشان. ان شاءالله...🌹
🍀🍀وعده ما امرووووووووووووووووووووز در راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی برای کور کردن چشم دشمنان داخلی و خارجی وشاد کردن دل آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و بیعتی نیکو و دوباره با امام خامنه ای مدظله رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی و مسلمانان جهان.🍀🍀
💝التماس دعا💝
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ته دیگ قارچ
قارچ ها رو ورقه کرده یه کمی روغن میریزیم کمی تفت میدیم و در ته ظرف میچینیم و بعد برنج آبکش کرده رو روش میریزیم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ته دیگ شطرنجی
نان ها رو مثل شکل پایین برش میدهید 👇و در ته قابلمه قرار میدید بعد برنج آبکش شده رو به آرامی روش میریزیم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
به این صورت ☝️قرار بدید راستی روغن فراموش نشه😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#رولت_حلوا👇
4 تخم مرغ جمعا 300 گرم حتما وزن کنید.
آرد 100 گرم
شکر 100 گرم
سه قاشق غذاخوری آب جوش
وانیل یک هشتم ق چایخوری
بیکینگ پودر یک هشتم ق چایخوری اختیاری.
میتونید نزنید
سفیده و زرده رو جدا کنید.
وانیل و شکر نصف به زرده ها، نصف به سفیده ها
سفیده رو بزنید کمی که خودشو گرفت سه ق غذاخوری آب جوش رو دونه دونه وسط پره ها بریزید و بزنید تا پفکی بشه و از ظرف برنگرده
زرده رو بزنید 5 دقیقه تا کرمی و کشدار بشه
بعد با هم مخلوط کنید و فولد کنید. آرد رو در سه مرحله روی مواد الک کنید و فولد کنید.
از قبل داخل سینی کاغذ روغنی بندازید و از دو طرف کمی بلندتر بگیرید تا بعد مثل دسته برای بلند کردن رولت کمکتون کنه.
این مواد برای یک سینی 35 در 45 خوبه.
مواد رو یکدست داخل سینی پخش کنید.
در فری که 20 دقیقه قبل روی بیشترین دما روشن شده گذاشته میشه و بعد از ده تا 15 دقیقه چک کنید
اگر زیرش رنگ گرفته بود و پخته بود دربیارید
چندثانیه اجازه بدید بخارش بلند بشه
بعد روی یک پارچه نخی بگذارید تا خنک بشه و بعد کاغذ رو بکنید، کرم یا خامه یا حلوا داخلش بزنید و با کمک کاغذ رول کنید.
حدودا 16 تا 18 تا رولت بهتون میده
بعد از رول کردن حتما یک تا دوساعت بگذارید داخل یخچال و بعد برش بزنید.
رولتها مثل سایر شیرینی های تر یه شب تا صبح بمونن خوشمزه تر میشن
روی رولت رو من با گاناش تزیین کردم با درصد بیشتر خامه تا شلتر باشه و راحت روی رولت رو پوشش بده
@sofrebanovanbeheshti
#زرشک_پلو
با پوست پرتقال ونارنج و
#ته_دیگ_سمبوسه_ای👇
برنج ۷پیمانه آبکش شده/
زرشک لازم خیس کرده در کمی روغن تفت داده و کمی شکر بهش اضافه کرده/
پوست پرتقال ونارنج به میزان لازم که تلخی آن را با جوشاندن در سه مرحله گرفته در کمی روغن تفت داده
بعد شکر ، زعفران،کمی آب اضافه کرده تا شیرین شود/
نان لواش به تعدادلازم/
چوب شور به تعدادلازم
ابتدا نان لواش را به شکل مستطیل دراز بریده واز مخلوط برنج آبکش شده،زعفران،زرشک ،خلال پوست پرتقال ونارنج ریخته ومثل سمبوسه پیچیده وفقط یک طرف آن را سرخ کرده
در قابلمه ای مناسب روغن فراوان ریخته سمبوسه ها را از طرفی که سرخ نشده در قابلمه چیده و مابینش چوب شورها را گذاشته وبعد برنج آبکش شده را ریخته و خوب فشرده کرده وآن را دم کرده وموقعی که در دیس کشیدیم
رویش را با زرشک و مخلوط پوست پرتقال و نارنج تزیین کرده🌺🌺😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#مافین_سبزیجات
به شکل گل👇
خمیر جادویی به میزان لازم/
مواد میانی:هویج بخار پز رنده ۲عدد/
پیاز داغ۱عدد/
رب گوجه/
قارچ سرخ شده نصف پیمانه/
ذرت پخته نصف پیمانه/
نخود فرنگی نصف پیمانه/
نمک فلفل زردچوبه پودرسیر آویشن زنجبیل کمی/
گوشت چرخ کرده یا سویا ۳۰۰گرم
رومال:زرده ۱عدد
ابتدا از خمیر چونه های ۱۸ گرمی برداشته وسط آن کمی از مواد میانی تفت داده شده گذاشته به صورت گرد در آورده ودر قالب مافین چرب و آرد پاشی شده
۳عدد کنار هم از این گلوله های پر شده قرار داده
بعد رومال زده درفر ۱۸۰ تازمانی که طلایی شود.
حتما در فر ظرف آب گذاشته شود💕🌺🌺😘😘
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_کیک_موزاییکی👇
بیسکویت پتی بور وانیلی که به ۲یا۳قسمت هر کدام خردشده۲بسته/
شیر۱لیوان/
کره ذوب۳ق غذاخوری/
پودر کاکائو۲ق غذاخوری/
شکر۲غذاخوری/
رنده پوست لیمو یا پرتقال۱ ق چایخوری/
گردو خرد شده لازم/
شکلات شیری یا سفید ذوب شده ۳۰گرم
درظرفی بیسکویتها،کره،شیر،شکر،پودرکاکائو،کمی شکلات ذوب شده،گردو ریخته وخوب هم زده
کمی از شکلات ذوب شده را توی قالب سیلکونی مالیده گذاشته تا سفت شود
بعد این مواد را قالب ریخته وخوب فشرده کرده بعد ۱۰دقیقه در یخچال گذاشته
وقتی خودش را گرفت به آرامی از قالب در آورده،من چون قالب سیلکونی نداشتم
ته ظرف مربع شکل را سلفون انداختم
بعد کمی شکلات ذوب شده به کف ودیواره مالیدم وبعد مواد بیسکویتی را ریختم
بعد در یخچال گذاشته و به آرامی از قالب در آوردم،حتما درست کنید خیلی خوشمزه است وشکلش هنگام برش زدن جالبه😂😂😁😁😁😜
@sofrebanovanbeheshti