eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#مافین_سبزیجات به شکل گل👇 خمیر جادویی به میزان لازم/ مواد میانی:هویج بخار پز رنده ۲عدد/ پیاز داغ۱عدد/ رب گوجه/ قارچ سرخ شده نصف پیمانه/ ذرت پخته نصف پیمانه/ نخود فرنگی نصف پیمانه/ نمک فلفل زردچوبه پودرسیر آویشن زنجبیل کمی/ گوشت چرخ کرده یا سویا ۳۰۰گرم رومال:زرده ۱عدد ابتدا از خمیر چونه های ۱۸ گرمی برداشته وسط آن کمی از مواد میانی تفت داده شده گذاشته به صورت گرد در آورده ودر قالب مافین چرب و آرد پاشی شده ۳عدد کنار هم از این گلوله های پر شده قرار داده بعد رومال زده درفر ۱۸۰ تازمانی که طلایی شود. حتما در فر ظرف آب گذاشته شود💕🌺🌺😘😘 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دسر_کیک_موزاییکی👇 بیسکویت پتی بور وانیلی که به ۲یا۳قسمت هر کدام خردشده۲بسته/ شیر۱لیوان/ کره ذوب۳ق غذاخوری/ پودر کاکائو۲ق غذاخوری/ شکر۲غذاخوری/ رنده پوست لیمو یا پرتقال۱ ق چایخوری/ گردو خرد شده لازم/ شکلات شیری یا سفید ذوب شده ۳۰گرم درظرفی بیسکویتها،کره،شیر،شکر،پودرکاکائو،کمی شکلات ذوب شده،گردو ریخته وخوب هم زده کمی از شکلات ذوب شده را توی قالب سیلکونی مالیده گذاشته تا سفت شود بعد این مواد را قالب ریخته وخوب فشرده کرده بعد ۱۰دقیقه در یخچال گذاشته وقتی خودش را گرفت به آرامی از قالب در آورده،من چون قالب سیلکونی نداشتم ته ظرف مربع شکل را سلفون انداختم بعد کمی شکلات ذوب شده به کف ودیواره مالیدم وبعد مواد بیسکویتی را ریختم بعد در یخچال گذاشته و به آرامی از قالب در آوردم،حتما درست کنید خیلی خوشمزه است وشکلش هنگام برش زدن جالبه😂😂😁😁😁😜 @sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_شکری👇 نصف لیوان شیر ، ۲ لیوان ارد ، ۱ تخم مرغ، ۴ ق غذاخوری شکر، ۴ ق غذاخوری روغن مایع ، ۱ ق مرباخوری خمیر مایه اول ارد را ۲ بار الک میکنیم و کنار میگذاریم . پودرخمیر مایه رو با شیر گرم و شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و۱۵ دقیقه کنار میگذاریم تخم مرغ و روغن رو همزده با موادخمیرمایه مخلوط میکنیم. آردم کم کم اضافه کرده هم میزنیم تا خمیرلطیفی بدست بیاد. بعد درشو میگذاریم یکساعت جای گرم بمونه وروش یه پتو میندازیم . بعد از یک ساعت روی تخته کار ارد میپاشیم وخمیررو باز میکنیم و قالب میزنیم ومیگذاریم دوباره ۱۵ دقیقه بمونه. بعد روغن خوب داغ میکنیم و خمیرها رو داخل روغن داغ و زیاد سرخ میکنیم. بهتره خمیرا رو خوب بتکونید یا با برس آردش رو پاک کنید تا توی روغن نسوزه . تو خانواده ما پیراشکی حلقه ای و شکری بیشتر از کرمدار خواهان داره ماندگاری بیشتری هم داره اگر خواستید کرم درست کنید آرد و شیر و شکر و وانیل رو باهم مخلوط و میگذارید تا قوام بیاد. من چشمی میریزم . من اغلب از زعفران برای خوشرنگ شدن کرم استفاده میکنم. درنهایت کناره پیراشکی ها رو یه برش کوچک میزنید و کرم داخلش میریزید. نوش جان😊 @sofrebanovanbeheshti
👇 سیب زمینی ۲عدد رنده ریز شده/ پیازرنده شده بدون آب ۱عدد متوسط/نمک،فلفل،زردچوبه،/ گوشت چرخ شده ۲۵۰گرم/ آرد نخود چی ۳تا۴غذاخوری همه مواد را باهم مخلوط وخوب ورز داده،بعد به هر شکلی که خواستیم درست کرده وسرخ میکنیم😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#ساوارين_باقلوا_با_كرم_كاسترد👇 ابتدا شربت را آماده ميكنيم  يك و نيم پيمانه شكر را با نصف پيمانه آب ميگذاريم بجوشه و قوام بياد ، سپس يك چهارم پيمانه گلاب اضافه ميكنيم ، از روی حرارت برداشته و دو ق غذاخوري زعفران دم كرده اضافه ميكنيم و ميگذاريم خنك بشه ٦تا تخم مرغ را با يك پيمانه شكر و يك ق مرباخوري پودرهل با دورتند همزن حسابي هم ميزنيم تا كاملا پوك بشه ، سپس يك چهـارم پيمانه روغن مايع ميريزيم ، تو اين مرحله نصف پيمانه ماست و نصف پيمانه پودر نارگيل هم اضافه ميكنيم ، دو و يك سوم پيمانه آرد را با دو ق چايخوري بكينگ پودر سه بار الك و كم كم به مواد اضافه و دوراني هم ميزنيم ، مواد را تو قالب ساوارين ريخته و تو فردا ١٨٠ درجه به مدت بيست دقيقه ميگذاريم ، بعد از پختن و خنك شدن با خلال دندان روي ساوارين ها را سوراخ ميكنيم و شربت نيمه داغ را روي باقلوا ريخته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميگذاريم تا شربت به خوردش بره #كرم_كاسترد👇  به يك ليوان شير سرد سه قاشق غذاخوري سرپر پودر كاسترد و نصف پيمانه شكر اضافه و هم ميزنيم تا كاملا حل بشه ، سپس ميگذاريم روحرارت و همزان هم ميزنيم تا غليظ بشه ، بعدش يك پاكت خامه صبحانه اضافه و هم ميزنيم تا كرم يكدست بشه ، ظرف كرم را از روي حرارت برداشته و روشو باسلفون ميپوشانيم و ميگذاريم خنك بشه ، بهتره يك شب تو يخچال بمونه و بعد تو قيف ريخته و روي باقلواها را با كرم پركرده و كمي خلال پسته ميريزيم. اگر قالب ساوارين دردسترس ندارين ميتونين توقالب بيست در سي بريزين و چهل و پنج دقيقه بگذارين توفر و بعد برش بزنين و روش كرم بگذارين. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آشپزی_مادرانه ✅ کاری کنید که مرد با شوق به خانه برگردد 🏡 رهبر انقلاب: اگر مرد خانه، فعالیتی چه علمی و چه جهادی و سازندگی و چه برای کسب روزی و چه برای کارهای عمومی دارد، زن سعی کند فضای خانه را برای او مساعد کند که او بتواند با روحیه‌ی خوب سرکار برود و با شوق به خانه برگردد. ۷۳/۹/۲ 💕 @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا