💠 مزیت ظروف #سنگی 👇
🔸#سلامتی_بدن: 👇
☺️دیگ های سنگی #سالم_ترین_ظروف هستند. چون انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ باشد سنخیت دارد و #آرامش_دهنده است
😳اما زودپزها و نیز ظروف #تفلون_سرطان آور است همچنین ظروف #آلومینیومی
🔹#صرفه_جویی_درسوخت: 👇
😊غذا در دیگ و دیگچه سنگی با کمترین حرارت به بهترین نحوی پخته می شود
🔸 #گوارابودن_غذا : 👇
😜طعم و مزه غذای پخته شده در ظروف سنگی قابل مقایسه با سایر ظروف نیست و غذای طبخ شده در این ظروف بسیار خوش مزه و #خوش_طعم است😋👌
#سرعت_پخت : 👇
😉این دیگ ها مانند دیگ زود پز و البته بدون خطرات و بدون ضررهای آن در کوتاه مدتی غذا را می پزد. هر نوع گوشتی داخل این دیگ سنگی ها با حرارت ملایم دو ساعت خوب می پزد☺️
#نسوختن_غذا : 👇
😔 بخاطر نیاز به حرارت کم و نیز سنگی بودن و درنتیجه داغ نشدن زیاد غذا کمتر می سوزد و در صورت تمام شدن آب غذا مقدار سوختگی غذا کمتر می شود
#صرفه_جویی_درموادشوینده:👇
😃دیگ های سنگی بسیار راحت و حتی بدون مواد شوینده و حتی با آب ولرم و سرد به راحتی شسته می شوند😳
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
بهترین ظروف برای آشپزی سالم وبرای پخت غذا
😍سنگی ، سفالی(یا سرامیکی) ، مسی ، شیشه ای😍
بهترین ظرف هم برای جوشاندن آب کتری #برنجی وبرای نوشیدن لیوان #برنجی و #سفالی و #شیشه ای 👌👌👌
سبک زندگی تون وعوض کنید....مضرات را حذف کنید💪تا سالم بمانید....کمتر دچار بیماری شوید ...اصلاح تغذیه خیلی راحته فقط همت میخواد ...شروع کنید...❤️💠
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🔹 چگونه فاصله مان با امام زمان(عج) را کم کنیم؟
🔺بنابر آنچه از روایات به دست می آید انتظار و زمینه سازی برای #ظهور آن #منجی مصلح(عج) فقط به دعا و #انتظار قلبی نیست بلکه همانطور که در روایات تصریح شده، «انتظار افضل #اعمال است» و در عمل است که منتظران باید شوق و میل به ظهور و حاکمیت منجی #آخرالزمان(عج) را نشان دهند و این چیزی نیست که صرفاً با خواندن #دعای_فرج و زمزمه #ندبه در صبح های جمعه حاصل شود.
👇👇👇
yon.ir/gJ7i0
غروب جمعه هم دعای #آل_یاسین رو فراموش نکنیم
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#فرنی_آردگندم👇
با آرد گندم کامل ونشاسته گندم.
چهارلیوان شیر سرد ،
سه قاشق غذاخوری آردگندم سبوسدار،
دو قاشق غذاخوری نشاسته
چهار قاشق غذاخوری شکرقهوه ای
کمی گلاب و
پودرجوانه ها به دلخواه
ابتدا نشاسته را با شیر سرد خوب حل میکنیم و از صافی رد میکنیم
بعد بقیه مواد را مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
بخاطر آرد گندم این فرنی عطر نون میده😌
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_بدون_فر😇👇
بیسکوییت آسیاب شده( پودری):۲ لیوان
خامه صبحانه: ۸۰ گرم
شکلات تخته ای: ۸۰ گرم
موز( دلخواه):۱ عدد
بیسکوییت به طعم دلخواه را آسیاب میکنیم. ( من بیسکوییت نارگیلی داشتم خوشمزه شد)
شکلات را خرد کرده و داخل خامه میریزیم و میگذاریم رو حرارت غیرمستقیم(بن ماری).
وقتی شکلاتها کاملا آب شد، موادمون را به بیسکوییت اضافه میکنیم( موز له شده و مغزیجات پودر شده دلخواه هست.
اگه دوست دارید اضافه کنید).
مواد را با دست کاملا ورز داره و مخلوط میکنیم.
سپس گلوله های کوچیکی از مواد برداشته و در قالب دلخواه میریزیم.
میگذاریم تو یخچال تا خودش را بگیره.( اگه عجله دارید بگذارید فریزر😉)
بعد بیرون آورده و با شکلات سفید یا مارمالاد یا ژله بریلو تزیین میکنیم.
به همین سادگی و به همین خوشمزگی😊.
@sofrebanovanbeheshti