#فرنی_آردگندم👇
با آرد گندم کامل ونشاسته گندم.
چهارلیوان شیر سرد ،
سه قاشق غذاخوری آردگندم سبوسدار،
دو قاشق غذاخوری نشاسته
چهار قاشق غذاخوری شکرقهوه ای
کمی گلاب و
پودرجوانه ها به دلخواه
ابتدا نشاسته را با شیر سرد خوب حل میکنیم و از صافی رد میکنیم
بعد بقیه مواد را مخلوط میکنیم و وقتی یکدست شد روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم تا غلیظ شود.
بخاطر آرد گندم این فرنی عطر نون میده😌
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_بدون_فر😇👇
بیسکوییت آسیاب شده( پودری):۲ لیوان
خامه صبحانه: ۸۰ گرم
شکلات تخته ای: ۸۰ گرم
موز( دلخواه):۱ عدد
بیسکوییت به طعم دلخواه را آسیاب میکنیم. ( من بیسکوییت نارگیلی داشتم خوشمزه شد)
شکلات را خرد کرده و داخل خامه میریزیم و میگذاریم رو حرارت غیرمستقیم(بن ماری).
وقتی شکلاتها کاملا آب شد، موادمون را به بیسکوییت اضافه میکنیم( موز له شده و مغزیجات پودر شده دلخواه هست.
اگه دوست دارید اضافه کنید).
مواد را با دست کاملا ورز داره و مخلوط میکنیم.
سپس گلوله های کوچیکی از مواد برداشته و در قالب دلخواه میریزیم.
میگذاریم تو یخچال تا خودش را بگیره.( اگه عجله دارید بگذارید فریزر😉)
بعد بیرون آورده و با شکلات سفید یا مارمالاد یا ژله بریلو تزیین میکنیم.
به همین سادگی و به همین خوشمزگی😊.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#نکات_طبخ_ماهی👇
به آب پیاز احتیاج داریم.
ماهی رو بخوابانید تو آب پیاز.
(میتونید پیاز رو رنده کنید و بعد از صافی رد کنید و از آبش استفاده کنید)
بهش نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه بزنید. ادویه کاری یا ادویه ماهی عالیه.
بعد یکی دوقاشق پر آبلیمو بریزید داخلش.
اگر ماهی درسته است داخل شکمش هم بریز
بگذار کنار تا یکی دوساعت تو این مواد بمونه...
هر نیم ساعت برگردونش تا اون سمتشم به مواد آغشته بشه
🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟🐟
حالا اگه میخواید حالت سوخاری بگیرن، تو یه ظرف چند قاشق آرد سفید بریز و به آردت کمی نمک و ادویه اضافه کن
ماهی ها رو داخلش بغلطتون
داخل شکمش آرد نره چون خمیر میشه
بعد کاااملا تکون بده تا آرد اضافیش گرفته بشه
اگه آرد زیاد بهش چسبیده باشه خوب نمیشه
بعد توی روغن داغ با شعله ی متوسط رو به کم، سرخشون کنید
اگه تابه ات در داره و درش سوراخ داره، میتونی درشو بگذاری تا ماهی ها در عین سرخ شدن بخارپز هم بشن..
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#انواع_خیارشور
رها رها:
من خیار شور درست کردم با خیارهای خیلی درشت ولی واقعا ترد شده. من در لابلای خیارها ترخون و شوید می ریزم و نخود خام آبگوشتی و تک تک خیار ها رو با خلال دندون چند تا سوراخ می زنم الان از شهریور تا حالا دارمش و خیلی ترد ترد هست. و سیر و فلفل سبز تند فراوون. مثل بیرون میشه ولی شوریش رو با سنگ نمک زیاد شورش کردم که بمونه. ولی سرکه کم ریختم بسته به ذائقه شوری زیاد یا سرکه زیاد یا متعادل
روش اول: خيار شور يك روزه
اگر مي خواهيد خيار شور را سريع مصرف كنيد اين روش را پيشنهاد ميكنيم:
مواد لازم
خیار تازه: 2 كيلو
ترخون: 4 الی 5 ساقه
سیر : 5 حبه
آب جوشیده خنک: به مقدار لازم
نمک و فلفل : به مقدار لازم
سرکه : نصف لیوان
طرز تهیه
خیار را کاملا شسته و داخل شیشه های بزرگ می ریزیم.
سپس چند ساقه ترخون و 3 حبه سیر را در شیشه می ریزیم و بعد آب جوشیده خنک را با نمک و فلفل مخلوط کرده و به میزان دلخواه و نصف لیوان سرکه، بر روی خیارهای داخل شیشه می ریزیم.
آنگاه درب شیشه را محکم می بندیم.
سپس یک قابلمه برداشته و شیشه را در وسط آن قرار می دهیم و تا کمر قابمله را پر از آب می کنیم،و قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید.
توجه کنید پس از به جوش آمدن آب،به مدت 15 دقیقه روی حرارت باشد و بجوشد.
سپس شیشه را از قابلمه خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
وقتی کاملا سرد شد آن را به مدت 24 ساعت درون یخچال می گذاریم تا قابل مصرف شود.
توجه:
این خیارشور شبیه همان خیارشور های شرکتی و با همان طعم و مزه می شود و مهم تر از همه اینکه بدون مواد نگهدارنده و خیلی تازه می باشد.
روش دوم: خيار شور معمولي با نمك و سركه
در اين روش ممكن است خيار شورها بعد از چند هفته نرم شوند پس اگر تا چند هفته خيار شور را مصرف ميكنيد از اين روش استفاده كنيد:
مواد لازم:
خیار قلمی: 2 کیلو
نمک: 1 لیوان
برگ کرفس: 200 گرم
فلفل سبز تند: 5 عدد
ترخون: 300 گرم
شويد: 200گرم
سیر: 1 بوته
تخم گشنیز: 1 قاشق چایخوری
آب و سرکه: مقدار لازم
طرز تهیه :
خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.
در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.
درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول آب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشورهای آماده شده را درون یخچال بگذارید.
نكات مهم :
برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته آن را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.
دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون آب نمک میزنید گرمای آن را احساس کنید
مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیار شور از نخود خام استفاده کنید.
روش سوم: طرز تهيه خيار شور بدون سركه با سنگ نمك
اگر ميخواهيد خيار شور را براي مدت زيادي نگه داريد اين روش بهترين گزينه است:
مواد لازم:
خیار ریز قلمی : 2 کیلو
برگ کرفس: 200 گرم
شوید : 200 گرم
ترخون: یک کیلو
سنگ نمک: به میزان لازم
سیر: 4 حبه بزرگ
فلفل سبز تند: 4 عدد
طرز تهیه:
سبزی ها و خیار ها رو شسته و بگذاريد خوب خشک شوند ( دقت كنيد كه اگر خوب خشك نشوند خيار شور شما كپك خواهد زد)
آب و نمک را بگذاريد تا بجوشد ( تقریبا به ازاي هر 15 لیوان آب یک لیوان سنگ نمک خرد شده به کار میرود )
خیار و سبزیها را لایه لایه داخل ظرف ترشی ریخته و سیر و فلفل را هم لابه لای آنها قرار دهید
آب و نمک را روي مواد بریزید تا جائی که ظرف پر شود.
بعد درب آن را محكم بسته و بگذاريد تا آماده شود.
نكات مهم :
مدت زمان آماده شدن خيار شور بستگی به دمای هوا دارد، هرچه هوا گرمتر باشد زمان هم کمتر خواهد شد.
دمای آب و سرکه ای که روی خیار شور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید
ميتوانيد لابلای مواد ، گوجه های رسیده سفت هم اضافه كنيد تا همزمان شوری گوجه فرنگی خوشمزه هم داشته باشید
نوش جان …
من اینها رو امتحان کردم خیلی خوبه☝️☝️☝️فقط خواهشا زاج سفید نریزید
بجاش نخود بریزید یک دبه ی ۸کیلوئی نخود لابلای ۷ تا ۸تا نخودبرای هر طبقه
در ضمن من با تخم گشنیز و زاج سفید و کرفس رو امتحان نکردم.
@sofrebanovanbeheshti