#پیراشکی👇
خمیر پیراشکی
۲عدد تخم مرغ
۱/۲پیمانه شکر
۱پیمانه شیر ولرم
۲ق س خمیرمایه
۱/۳پیمانه کره
نوک کارد نمک
۴پیمانه آرد (حدودا)
مواد لازم کرم پیراشکی
۱پیمانه شکر
۱و۳/۴پیمانه آرد
۱/۲پیمانه شیر
۱/۲ق چ وانیل
۵۰گرم کره
آب ولرم و شکر و خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم
بعد آرد و شکر و نمک و بقیه مواد را به خمیر مایه آماده شده اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست به دست بیاد.
دقت کنید شیر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
حالا خمیر را در ظرفی که چرب شده میذاریم و روی آن را میپوشاند و به مدت ۲ساعت در جای گرمی استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر شود
روی سطح کار آرد میپاشیم و خمیر را به قطر نیم سانت پهن میکنیم و با قالب گرد خمیر را قالب میزنیم و روی آنها را پوشانده و این بار ۲۹دقیقه خمیر های قالب زده را کنار بگذارید تا حجم آن دوبرابر بشه و بعد در روغن داغ سرخ میکنید
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_لوبیا_سبز👇
لوبیا سبز۲۰۰ گرم
تخم مرغ۳ عدد
سیب زمینی۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پیاز۱ عدد
زعفران به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
ادویه کاری به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
ابتدا لوبیا سبز را تمیز می کنیم و می شوییم. سپس خردشان می کنیم و به قطعات تقریبا ۱ سانتی متری تبدیلشان می کنیم.
لوبیاهای خرد شده را با مقداری آب در یک قابلمه می ریزیم و اجازه میدهیم با شعله ملایم خوب بپزند.
بهتر است برای پخت لوبیاها آب کمی بریزیم تا زمانی که لوبیاها پختن آب اضافه در قابلمه باقی نماند.
حالا پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و با مقدار کمی روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند سپس فلفل دلمه را خرد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.
بعد از اینکه فلفل دلمه ای و پیاز را خوب تفت دادیم آنها را به لوبیا سبز پخته شده اضافه می کنیم.
در اینجا نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه می کنیم و خوب تفتشان می دهیم.
حالا سیب زمینی را با مقداری آب در قابلمه ای می گذاریم تا آبپز شوند.
بعد از اینکه سیب زمینی ها خوب پخت آنها را در یک کاسه بزرگ رنده می کنیم.
تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه خوب می زنیم سپس به سیب زمینی رنده شده اضافه می کنیم.
حالا مخلوط لوبیا سبز پخته شده را نیز به ظرف اضافه می کنیم.
نمک ، فلفل سیاه ، پودر کاری و زعفران دم کرده را به مایه کوکو لوبیا سبز اضافه می کنیم.
مایه کوکو را به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا صاف و یکدست شوند.
یک تابه متناسب با مقدار مایه کوکو روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.
نوش جان 😋
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_زعفراني_تانيا👇
شير ٣ ليوان
شكر ١ ليوان
پودر ژلاتين ٣ ق غ
خامه صورتي نصف بسته
گلاب ١ ق غ
وانيل كمي
زعفران كمي ( سليقه ايه زياد و كمش )
ژلاتين رو در نصف پيمانه آب سرد ميريزيم و اسفنجي كه شد بگذاريد روي بخاركتري تا بن ماري بشه،
حالا شير ، شكر، زعفران دم كرده رو بهم اضافه ميكنيم و ميگذاريم روي حرارت تا شكر حل بشه ، وقتي شير به جوش اومد وانيل و گلاب رو اضافه كنيد و حرارت رو خاموش كنيد .
حالا ژلاتين شفاف و بن ماري شده رو بهش اضافه ميكنيم و ميگذاريم كنار + ميگذاريم كنار تا خنك بشه مواد بعد خامه رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم و ميريزيم داخل قالبمون.
من اصولا ميگذارم يك شب كامل دريخچال بمونه بعد كه خوووب سفت شد به راحتي برميگردونم
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_کلم_بنفش_و_انار 👇
کلم بنفش رو با رنده ریز یا سبزی خرد کن دستی به صورت ریز خوردکردم و انار دون شده بهش اضافه کردم .
برای سس هم سس هزار جزیره با مایونز و نمک مخلوط کردم ،و استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_کدوحلوایی👇
کدوحلوایی:300گرم🍃
آردسفید:100گرم🍃
شکر:240گرم🍃
کره:75گرم🍃
گلاب:1/4پیمانه🍃
پودرهل وزعفرون:بمقدارلازم...
ابتداکدوراپوست گرفته بامقداری آب روی حرارت ملایم گذاشته تاپخته شود....
آردوبمدت نیم ساعت تفت داده تابوی خامی ندهد....
کره (میتوان ازروغن مایع وکره هم استفاده کرد)رااضافه نماییدوباردیگرتفت بدین تاکاملامخلوط شود..
کدورابه شکل پوره درمیاریم...
آنگاه شکررابهش اضافه میکنیم کاملاهم زده تایکدست شود...
گلاب وزعفرون وپودرهل راهم اضافه میکنیم...
درحالیکه روی شعله ملایم است آردتفت داده رابه یکباره روی پوره کدوریخته مرتب هم میزنیم تاجایی که حلوا شکل اصلی خودرابدست آورد ودروسط ظرف جمع شود....
حلوای آماده شده رابه ظرف سروانتقال دهیدوباپودپسته تزیین نمایید...
@sofrebanovanbeheshti