#شیرینی_سه_چارکی👇
🌻آردسفید:115گرم
🌻آردنخود:150گرم
🌻آردبرنج:115گرم
🌻روغن صاف قنادی:190گرم
🌻پودرقند:150گرم
🌻پودرهل:1ق چ
ابتداروغن راباهمزن همزده تاپوک شود🌱پودرقندازقبل الک شده رااضافه نموده آنقدرهم میزنیم تاکاملاسفیدرنگ شود🌱
هل رابه همراه سه آردالک میکنیم وآرام آرام به مواداضافه می نماییم ورزداده تاخمیریکدستی ایجادشود🌱
بعدازیکی دوساعت استراحت خمیرراروی سطح آردپاشی شده پهن نموده بقطرنیم سانت ,🌱
سپس باقالب دلخواه خودشیرینی راقالب بزنید🌱
آنهارادرسینی کاغذانداخته بچینید🌱
بمدت 15دقیقه سینی رادرفرازقبل گرم شده بادمای175درجه بگذارید🌱باتغییررنگ کف شیرینی ها پخت تمام است🌱
بعدازسردشدن کامل آنهارابه ظرف سروانتقال دهید
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_مرمری
#کیک_زبرا👇
آرد سبوس دار ٢/۵لیوان
تخم مرغ٣عدد
شیر ١لیوان
شکر١/۵لیوان
وانیل نصف ق چایخوری
بکینگ پودر ١ق غذاخوری
پودر کاکائو ٢ق غذا خوری
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل وشکر چند دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه. روغن وشیر را هم اضافه میکنیم.
یک دقیقه هم میزنیم.
آرد را به همراه بیکینگ پودر سه مرتبه الک میکنیم.
کم کم به مواد اضافه میکنیم وبه حالت دورانی هم میزنیم.
وقتی به اندازه ۴قاشق غذاخوری از آرد باقی مانده بود، مواد کیک را به دو قسمت تقسیم می کنم
به یک قسمت از موادمان ٢قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم وهم میزنیم وبه قسمت دیگر موادمان ٢قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه می کنیم ومخلوط میکنیم.
در قالبی که از قبل چرب وآرد پاشی کردیم یک ملاقه از مواد ساده ریخته ویک ملاقه از مواد کاکائویی وسطش میریزیم وبه همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود
اگر بخواهیم به شکل گل درست کنیم با خلال دندان از مرکز به کناره ها به صورت شعاعی میکشیم.
من چون میخاستم مرمری بشه همینطور خلال دندان رو داخل مواد به صورت نا منظم پیچوندم ☺️
در فر از قبل گرم شده با دمایی ١٨۰تا ٢۰۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت پخته میشه.
زمان ودرجه فر ها باهم متفاوته.
من با همین دستور داخل قابلمه هم میپزم عالی میشه.
@sofrebanovanbeheshti
تاكيد #حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها بر درك غروب جمعه دعادر آنوقت
🏴حضرت فاطمه علیهاالسلام گویند🏴
♦️ شنیدم پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله مى فرمودند♦️
👌🏻انَّ فِى الْجُمْعَةِ لَساعَةٌ لا یُراقِبُها رَجُلٌ مُسْلِمٌ یَسْأَلُ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فیها خَیْرا اِلاّ اَعْطاه…
✋🏻 وقالَ هِىَ اِذا تَدَلّى نِصْفُ عَیْنِ الشَّمْسِ لِلْغُروبِ…
👤وکانَتْ فـاطِمَةُ علیهاالسلام تَقُولُ لِغُلامِها: اِصْعَدْ عَلَى الضَّرابِ ـ الظراب ـ
👌🏻 فاِذا رَأَیْتَ عَیْنَ الشَّمْسِ قَدْ تَدَلّى لِلْغُرُوبِ فَاءَعْلِمْنى حَتّى اَدْعُوَ؛
♦️در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود،
🌅و آن زمانى است که نیمى از خورشید غروب کرده باشد.
👌🏻حضرت فاطمه علیهاالسلام براى درک آن ساعت به خدمتکارش مى گفت:
✋🏻بر فراز بلندى برو و هرگاه دیدى نیمه خورشید غروب نمود مرا خبر کن تا دعا کنم.
📚معانى الاخبار:399
@mobahesegroup
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
زیارت آل یاسین
با صدای میرداماد
التماس دعای فرج
به نیت سلامتی و فرج امام زمان(ع)
و هدیه به روح #شهدا
#طنز_آشپزی
سیب زمینی تا زمانی (((زمینی))) هستش که سرخ نشده باشه،
بعد سرخ کردن حالت عرفانی 😉😜پیدا میکنه
که با خوردنش میتونی به عظمت آفرینش پی ببری 😋😂
با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti