#قنبر_پلو👇
غذاي شيرازي
برنج ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده مخلوط ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۱۰۰ گرم
کشمش پلویی ۲۰۰ گرم
رب انار٢ قاشق سوپخوری
شیره انگور ١قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد درشت
نمک و فلفل و زردچوبه و روغن به میزان
. پیاز را روی گوشت چرخ كرده رنده ريز می كنيد, به اون نمک و فلفل و زردچوبه اضافه کنید و خوب ورز دهید.
از گوشت, قلقلی های خيلي کوچکی درست کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
پیاز رو خلالی خرد کنید, در یک تابه بریزید و اجازه بدید تا پیاز سرخ بشه,
وقتی پیاز سرخ شد, گردوهای نگینی خرد شده رو به اون اضافه کنید و کمی تفت بدید, رب انار و شیره انگور رو اضافه کنید,
کمی نمک بزنید و اجازه بدید تا رب انار و شیره سفت بشه و آبش کشیده بشه و توی همین فاصله کشمش پلویی که از قبل خیس کردید و آبکش کردید رو اضافه کنید, تا کشمش ها هم تفت بخورن!
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و از مواد گوشتی و مخلوط رب انار و کشمش و … لا به لای پلو بگذارید و اجازه بدید تا پلو دم بیاد. موقع سرو هم اونا رو با پلو مخلوط کنید.
.✅نكته:
من مواد گوشتي و مخلوط رب انار و كشمش را لاي به لاي پلو توي ظرف چيدم و من اين روش را بيشتر ميپسندم
چون احساس ميكنم مواد گوشتي ازاول با برنج توي قابلمه دم بكشه گوشت نرم ميشه بخاطر همين كارو نكردم سليقه ایه
.
مراقب باشید که کشمش نسوزه, وقتی رب و شیره رو اضافه کردید, زود اونو هم بزنید و در آخر کشمش اضافه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#مارمالاد_کیوی👇
یک کیلو کیوی رسیده پوره شده
بین یک تا یک ونیم کیلو شکر(بستگی به ذایقه داره)
اینارو با حدود یه لیوان آب یکی دوساعت باهم میذاریم بمونن،
بعد روی اجاق میگذاریم،
بعد حدود یه ساعت یه ق مرباخوری پودر ژلاتین حلال بریزید،بعد ده دقیقه که ژلاتینها خوب حل شد، زیرشو خاموش کنید.
درصورت تمایل از گلاب یا وانیل هم میتونید استفاده کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_اسکار👇
🌻آردسفید:120گرم
🌻روغن قنادی:60گرم
🌻پودرقند:30گرم
🌻زرده تخم مرغ1عدد
🌻پودرهل:1/4ق چ🌻
سفیده تخم مرغ یک عدد🌻
مقداری گردوی نگینی خوردشده
روغن راباهمزن کاملاهمزده تاپوک شود🌱پودرقندالک شده رااضافه نموده آنقدرهم میزنیم تاسفیدرنگ شود🌱
زرده های تخم مرغ رابهمراه پودرهل اضافه کرده هم میزنیم🌱درانتهاآردازقبل الک شده رابدان افزوده ورزمیدهیم تاخمیریکدستی ایجادشود🌱خمیررابه گلوله هایی اندازه گردو درآورده ..
ابتدادرسفیده تخم مرغ انداخته ..
سپس درمیان گردوی نگینی خوردشده میغلطانیم🌱
بالای شیرینی رایه حفره ایجادمیکنیم....🌱
درسینی ازقبل کاغذانداخته شیرینی هارامیچینیم..🌱
سینی رابمدت15دقیقه درفرازقبل گرمشده بادمای175درجه میگذاریم...🌱
بعدازدرآوردن ازفرداخل حفره هارابامارمالادپرنموده....🌱وسپس روی شیرینیهارادرحالیکه کاملاسردشده باشد پودرقندوپودرهل پاشیده....
به ظرف سروانتقال دهید..
نوش جون
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_سه_چارکی👇
🌻آردسفید:115گرم
🌻آردنخود:150گرم
🌻آردبرنج:115گرم
🌻روغن صاف قنادی:190گرم
🌻پودرقند:150گرم
🌻پودرهل:1ق چ
ابتداروغن راباهمزن همزده تاپوک شود🌱پودرقندازقبل الک شده رااضافه نموده آنقدرهم میزنیم تاکاملاسفیدرنگ شود🌱
هل رابه همراه سه آردالک میکنیم وآرام آرام به مواداضافه می نماییم ورزداده تاخمیریکدستی ایجادشود🌱
بعدازیکی دوساعت استراحت خمیرراروی سطح آردپاشی شده پهن نموده بقطرنیم سانت ,🌱
سپس باقالب دلخواه خودشیرینی راقالب بزنید🌱
آنهارادرسینی کاغذانداخته بچینید🌱
بمدت 15دقیقه سینی رادرفرازقبل گرم شده بادمای175درجه بگذارید🌱باتغییررنگ کف شیرینی ها پخت تمام است🌱
بعدازسردشدن کامل آنهارابه ظرف سروانتقال دهید
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_مرمری
#کیک_زبرا👇
آرد سبوس دار ٢/۵لیوان
تخم مرغ٣عدد
شیر ١لیوان
شکر١/۵لیوان
وانیل نصف ق چایخوری
بکینگ پودر ١ق غذاخوری
پودر کاکائو ٢ق غذا خوری
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ ها رو به همراه وانیل وشکر چند دقیقه هم میزنیم تا کرمی رنگ بشه. روغن وشیر را هم اضافه میکنیم.
یک دقیقه هم میزنیم.
آرد را به همراه بیکینگ پودر سه مرتبه الک میکنیم.
کم کم به مواد اضافه میکنیم وبه حالت دورانی هم میزنیم.
وقتی به اندازه ۴قاشق غذاخوری از آرد باقی مانده بود، مواد کیک را به دو قسمت تقسیم می کنم
به یک قسمت از موادمان ٢قاشق غذاخوری آرد اضافه می کنیم وهم میزنیم وبه قسمت دیگر موادمان ٢قاشق غذاخوری پودر کاکائو را اضافه می کنیم ومخلوط میکنیم.
در قالبی که از قبل چرب وآرد پاشی کردیم یک ملاقه از مواد ساده ریخته ویک ملاقه از مواد کاکائویی وسطش میریزیم وبه همین ترتیب ادامه میدهیم تا مواد تمام شود
اگر بخواهیم به شکل گل درست کنیم با خلال دندان از مرکز به کناره ها به صورت شعاعی میکشیم.
من چون میخاستم مرمری بشه همینطور خلال دندان رو داخل مواد به صورت نا منظم پیچوندم ☺️
در فر از قبل گرم شده با دمایی ١٨۰تا ٢۰۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا یک ساعت پخته میشه.
زمان ودرجه فر ها باهم متفاوته.
من با همین دستور داخل قابلمه هم میپزم عالی میشه.
@sofrebanovanbeheshti
تاكيد #حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها بر درك غروب جمعه دعادر آنوقت
🏴حضرت فاطمه علیهاالسلام گویند🏴
♦️ شنیدم پیامبر اکرم صلّى اللّه علیه و آله مى فرمودند♦️
👌🏻انَّ فِى الْجُمْعَةِ لَساعَةٌ لا یُراقِبُها رَجُلٌ مُسْلِمٌ یَسْأَلُ اللّهَ عَزَّوَجَلَّ فیها خَیْرا اِلاّ اَعْطاه…
✋🏻 وقالَ هِىَ اِذا تَدَلّى نِصْفُ عَیْنِ الشَّمْسِ لِلْغُروبِ…
👤وکانَتْ فـاطِمَةُ علیهاالسلام تَقُولُ لِغُلامِها: اِصْعَدْ عَلَى الضَّرابِ ـ الظراب ـ
👌🏻 فاِذا رَأَیْتَ عَیْنَ الشَّمْسِ قَدْ تَدَلّى لِلْغُرُوبِ فَاءَعْلِمْنى حَتّى اَدْعُوَ؛
♦️در روز جمعه ساعتى است که هرکس آن را مراقبت کند و در آن لحظه دعا کند دعایش مستجاب شود،
🌅و آن زمانى است که نیمى از خورشید غروب کرده باشد.
👌🏻حضرت فاطمه علیهاالسلام براى درک آن ساعت به خدمتکارش مى گفت:
✋🏻بر فراز بلندى برو و هرگاه دیدى نیمه خورشید غروب نمود مرا خبر کن تا دعا کنم.
📚معانى الاخبار:399
@mobahesegroup
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
ale-yasin-mahdi-mirdamad.mp3
2.37M
زیارت آل یاسین
با صدای میرداماد
التماس دعای فرج
به نیت سلامتی و فرج امام زمان(ع)
و هدیه به روح #شهدا
#طنز_آشپزی
سیب زمینی تا زمانی (((زمینی))) هستش که سرخ نشده باشه،
بعد سرخ کردن حالت عرفانی 😉😜پیدا میکنه
که با خوردنش میتونی به عظمت آفرینش پی ببری 😋😂
با لبخند 😁و عشق ❤️آشپزی کنید 😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کباب_شکمبه_ی_گاو👇
شکمبه پاک کرده رو با یه دونه پیاز و کمی آب حدودا ۲ ساعت پختم.
طوری آب بریزین که بعد پخت،آبی نمونه.
سه ق غذاخوری گردوی ساییده ۲ق غذاخوری رب انار، یک پیاز رنده ی ریز نمک فلفل کمی انجیر خام رنده شدهِ برای نرم شدنش.
شکمبه ی پخته شده رو حدود۵ الی ۶ ساعت تو مواد استراحت میدیم و بعد به سیخ میکشیم.
از مواد هم احتمالا تهِ ظرف میمونه که تفتش میدیم و کنار کباب سرو میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#کوکو_ماکارونی👇
1بسته بزرگ ماکارونی پاپیونی,6عدد تخم مرغ,فلفل دلمه1عددبزرگ, گوجه فرنگی 1عددبزرگ,ذرت پخته 1لیوان,(دلخواه میتونید نخود فرنگی و سوسیس هم اضافه کنید) اویشن,نمک,فلفل,پودرسیر وریزشده ی چندبرگ ریحان سبز ،فلفل دلمه ای رو نگینی خورد کنید
گوجه فرنگی هم دونه اش رو خالی کنید وقسمت گوشتیش رو نگینی خورد کنید
درظرفی تمام مواد رو باتخم مرغ ها کاملا حل کنید..
وماکارونیها که پخته شده رو با مواد کاملا مخلوط کنید....
درتابه ای بزرگ که روغن ریخته وداغ شده تمام مواد رو خالی کنید وسطح مواد رو صاف کنیددرش رو بگذارید وزیرش رو کم کنید......
اگه دوست داشتید دوطرف سرخ بشه که برمیگردونید که اون سمتش هم سرخ بشه.....
دقت کنید که ازدوبند انگشت ضخیمتر نشه واگه یه بند انگشت بشه وخشکش نکنید بهتره😁....
البته اینم بگم من موادش رو بیشتر میزنم....
ولی اینیکه توی تصویره بانصف بسته ماکارونی درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خرما_و_گردو👇
#کیک_ارگانیک
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 1 ق مرباخوری
جوش شیرین 1/2 ق مرباخوری
نمک 1/8 ق مرباخوری
کره 250گرم
شکر 150 گرم (میتوان نیمی از شکر را شکر قهوه ای استفاده کرد.)
خرما بدون هسته 200 گرم (هرنوعی خرمایی میشود استفاده کرد. فقط خشک نباشد.)
وانیل 1/8 ق مرباخوری
تخم مرغ 4عدد
خامه صبحانه 180 میلی لیتر (به همان گرم حساب کنید.)
آب 50 گرم
پودر دارچین 1 ق مرباخوری
پودر زنجبیل 1/2 ق مرباخوری
گردو 1/2 پیمانه (سه مورد آخر اختیاری)
1. آرد+ بیکینگ پودر+نمک+ دارچین+زنجبیل+جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
2. کره+شکر+وانیل را با همزن برقی 2 دقیقه بزنید تا خمیری شود.
3. تخم مرغها را یکی یکی اضافه کرده و پس از اضافه کردن هر تخم مرغ 30 ثانیه هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
4. خرمای بدون هسته را به علاوه آب، روی بخار کتری یا در ماکروویو قرار دهید تا نرم و یکدست شود. سپس با استفاده از کمی خامه با گوشتکوب برقی کاملا آن را له کنید. خامه و خرما را مخلوط کنید. (نیازی به گرفتن پوست خرما نیست.) (این مرحله را قبل از زدن کره و تخم مرغها انجام دهید.)
5. مواد خشک و مواد خامه را به تناوب به مواد کیک اضافه کنید و با درجه پایین همزن در حد مخلوط شدن بزنید.
6. گردو را اضافه کنید. (من به عنوان تزیین روی کیک ریختم.)
7. قالب خرطومی دولیتری را چرب کرده و دیواره را به طور کامل با کنجد پوشش دهید.(قالب حتما باید در مرکز سوراخدار باشد چون کیک سنگینی است و در قالب عادی مرکز کیک نمیپزد.)
8. مواد را به صورت دورانی در قالب بریزید و در فر با حرارت 160 که از قبل گرم شده به مدت 60 تا 70 دقیقه بپزید. (مواد غلیظ است)
9. اجازه دهید کیک در قالب به مدت 15 دقیقه سرد شود و سپس از قالب جدا کنید.
@sofrebanovanbeheshti