#خامه_قنادی👇
برای کیکهای خامه ای😋😋
اگر خامه های یخ زده استفاده میکنید باید چند دقیقه قبل از زمانی که آماده هستید برای خامه کشی از فریزر خارج کنید تا زمانی که پره های همزن داخل خامه بره و نشکنه یا به موتور همزن فشار نیاد تقریبا مثل غلظت بستنی که کمی در محیط قرارش دادید که در این حالت کمتر از ده دقیقه خامه تون فرم خواهد گرفت
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
اما اگر خامه فرم گرفته شل بشه خییییلی سخت فرم خواهد گرفت
ولی بازهم نگران نباشید👇
یک کاسه بزرگتر از کاسه ای که خامتون داخلش هست رو پر ازیخهای تکه ای ریز کنید و حالا شروع به زدن خامه کنید که حداقل ده دقیقه با دور تند همزن زمان میبره
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂
اگر هم از خامه فرم گرفته آماده (نه یخ زده) که بعضی شیرینی فروشیها میفروشند استفاده میکنید باید بلافاصله بعد از خرید تا حداکثر ده دقیقه خارج از یخچال خامه کشی انجام بشه وگرنه باید دوباره با همزن برقی و کاسه پر ازیخ فرمش بدید چون دیگه از رگه های یخ داخلش نیست و نیاز به سرد شدن دوباره داره و قرار دادن در فریزر هم هیچ کمکی نمیکنه و با ماندن بیشتر در فریزرطعم بدی میگیره بنابراین باید استفاده بشه
ولی اگر خامه تون یخ زده بوده وفرمش ندادید میتونید حدود یکی دوهفته در فریزر نگهش دارید که البته به مرور طعمش عوض میشه و خوشمزگی اولیه رو نخواهد داشت
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
کیک رو لایه لایه کنید صبرمیکنیم تا خنک بشه بعد سطح کیک را با شربت یاآبمیوه مرطوب میکنیم بعدخامه میزنیم موزحلقه ای وگردو بگذارید بعد لایه بعدی کیک رو قرار میدیم
حالا روش کمی فشار داده دوباره شربت وخامه وموزوگردو
آخرین لایه کیک روهم قراردادید وحالا خامه کشی
درآخر👇
اجازه میدیم در یخچال ویا فریزر خنک که شد دوباره خامه کشی نهایی و تزئین انجام میشود
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti
اینم کارهای من برای جشن تولدپسرم 😍
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti