#شیرینی_زعفرانی👇
کره یا مارگارین ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم حدودا یک سوم لیوان (یا پودر شکر )
آرد سفید ۱۵۰ گرم حدودا یک لیوان
زرده تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چایخوری
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
زعفران آب کرده غلیظ ۱ ق غذاخوری
کره نرم شده رو با پودر قند الک شده مخلوط کردم کمی با قاشق مخلوط کردم و بعد با همزن زدم تا کرم رنگ و یکدست بشه .
بعد زرده تخم مرغ و وانیل رواضافه کردم و کمی زدم و بعد زعفران رو ریختم و بعد آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کردم و به تدریج اصافه کردم و با قاشق هم زدم .
از خمیر به اندازه بک قاشق مرباخوری برداشتم و توی دستم گرد کردم و یه مقداری پهن و بعد با هر وسیله ای کم دستتون هستش، وسطش رو کمی عمق ایجاد کردم .
داخل سینی فر قرار دادم .
فر حتما از یه ربع قبل گرم بشه .
داخل فر ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما توجه کنین .
ممکنه این تایم پخت برای یه عده بیشتر بشه تا زمانی که زیر شیرینی تغییر رنگ نده .
بعد از پخت و خنک شدن داخل شیرینی کمی شکلات اب شده و مارمالاد و بریلو و مربای له شده می تونین بریزین . من کمی پودر پسته هم روش ریختم .
در مورد ماندگاری در ظرف درب بسته تا یک ماه در جای خنک با کیفیت می مونه .
حدودا ۲۵ عدد شیرینی زعفرانی میشه
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مرنگ👇
فاطمه
سفید تخم مرغ نصف لیوان
شکر نصف لیوان
اول سفیده تخم مرغ رو با کمی وانیل میزنیم تا کاملا پف کنه و از ظرف نریزه.
بعد شکر رو کاملا آسیاب میکنیم تا پودر بشه و قاشق قاشق به سفیده ها اضافه میکنیم و هر بار کاملا میزنیم وقتی خوب مخلوط شد، قاشق بعدی رو می ریزیم.
به همین ترتیب ادامه میدیم وقتی شکر تموم شد، موادمون آمادست.
توی قیف هایی که از قبل آماده کردیم می ریزیم و توی فر که قبل از شروع کار «روی کمترین دما» تنظیم و روشن کردیم، قرار میدیم تا برای حدودا40دقیقه بپزه.
اصلا دمای فر نباید زیاد باشه وگرنه تغییر رنگ میدن..
وقتی پخته بشه کاملا بافت پوک و پفکی پیدا میکنه و نباید چسبنده باشه.
خیلی خوشمزه و مجلسی😍نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#شکلات_آبنباتی_خونگی👇
ماست یک پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن یک قاشق غذاخوری
ماست و شکر و روغن رو با هم مخلوط میکنیم روی حرارت به قدری هم میزنیم که کشدار و قهوه ای بشه .
میتونید یه ذره هم میتونید پودر کاکائو بریزید .
اگه نبود هم مشکلی نیست .
داخل یه سینی مشما فریزر میندازیم و با قاشق آبنبات رو میریزیم تا خشک بشه
برای تزئین هم میتونید از کنجد یا خشکبار استفاده کنید .
با استفاده از نی میتونید آبنبات چوبی هم درست کنید
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_کدوحلوایی👇
سه لیوان پوره ی کدوحلوایی
یک لیوان شیر
سه ق غذاخوری خامه صبحانه
یکی دوق غذاخوری عسل
یک ق غذاخوری پودر ژلاتین
شیر و با پودر ژلاتین روی حرارت ملایم حل میکنیم،بعد خامه رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه.
ازروی حرارت برداشته با عسل و پوره ی کدو مخلوط میکنیم و میگذاریم تو یخچال حدود دو سه ساعت بمونه.
بسیار کم هزینه،خوشمزه و مقوی💪💪💪😊
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از چله نشین ظهورامام زمان عج الله
5bbcb9ba0038b77c98b42245_-6013218602438146895.mp3
1.44M
سوره کوثر اومد
ی کبوتر اومد 😍
💞ویژه روز زن
📹ببینید| رهبرانقلاب: باید کاری کنیم که بچهها دست مادر را حتما ببوسند
⚠️قوانین مهمی لازم است وجود داشته باشد که جلوی مظلومیت زنان ضعیف و ستمزده و مظلوم را بگیرد
@Khamenei_reyhaneh
پ.ن:✍ بانوان بهشتی لطفا همین امروز خم شوید و دستان پرمهر مادر خود را ببوسید... با انجام همیشگی این کار ، برکات عجیب آن را در زندگی ببینید ... ضمن اینکه شما بهترین الگو برای آینده فرزندانتان هستید...
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۷) امروز نوبت پودر کاکائوست😋😋 * پودر کاکائو ( Cocoa solid): پس از اينکه
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۸)
در شیرینی پزی و ...الک خیلی لازمه امروز میخوایم با الک و انواع اون آشنا بشیم😘
جنس و مدل های الک توری
الک کردن آرد جهت پختن نان و درست کردن کیک و الک کردن هر موادی برای جداسازی ذرات ریز از درشت مورد استفاده قرار می گیرد.
الک توری از تور فلزی ریز که دارای حلقه هایی از جنس استیل و چوبی می باشد که توری ها به شکل دایره به حلقه استیل و چوبی متصل شده است.
مدل حلقه ها به صورت گرد ضخیم روی توری سوار شده است که شما می توانید برای الک کردن با کمک حلقه ها الک را در دستان خود بگیرید
بي الك شيريني پزي هرگــــــــــــــز❌
الک یا ساده اش رو می تونید خریداری کنید یا از االک چرخی از اینایی که با فشار دادن دسته اش آرد داخلش چرخ میخوره و دیگه نیازی نیست که الک رو تکون بدید تا آرد الک بشه
✍سایت آشپزی های مامانم😉
ادامه دارد....
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_آبدندون😋👇
#شیرینی_آب_دندون
مامان علی وفاطمه❤️❤️❤️
روغن یاکره یامخلوط هردو ۱لیوان
پودر قند ۳چهارم لیوان
زرده تخم مرغ یک عدد
هل وانیل گلاب به دلخواه(من گلاب نمیزنم)
آردبرنج حدودا ۲لیوان
روغن یاکره رو باپودرقند میزنیم تاکاملا سفیدوخامه ای بشه بعد زرده و وانیل وهل رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم
بعدهم آردبرنج رو الک کرده کم کم اضافه میکنیم وبادست خوب ورزمیدیم
ممکنه به آردبیشتری نیازباشه ولی خیلی بااحتیاط اضافه کنید چون ممکنه خیلی سریع سفت وپودری بشه
خمیرتون که در اونصورت هم البته جای نگرانی نیست بااضافه کردن کمی روغن یاکره زده شده درست میشه😉
جایی که خمیرتون به راحتی تو دست گلوله میشه وترک نداره خمیرتون آماده ست
خمیر رو درکیسه فریزر گذاشته در جای خنک ۱۲ساعت استراحت میدیم
بعد به شکل های مختلف قالب زده یابادست گلوله میکنیم وتوسینی که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم وروش مهر میزنیم وبه دلخواه سیاه دانه یاپودرپسته و .... میپاشیم
در فرحدودا ۱۵۰درجه به مدت تقریبی ۲۰تا ۳۰دقیقه میپزیم که البته خودم چون چشمی کارمیکنم اصلابه ساعت نگاه نمیکنم
وقتی شیرینی تون کاملاپف کردوزیرش کمی رنگ گرفت یعنی پخته
سینی رو ازفردربیارین وبگذارین تاکاملا سردِ سرد بشه
بعد ازسینی جداکنید وتو ظرف موردنظرتون بچینید😍
🔴میتونین ۱قاشق ازآردبرنج کم کنیدوبه جاش از آردگندم استفاده کنید برای چسب کار😉
🔴آرد برنجتون هم حتما باید دوبار آسیاب بشه یااینکه ازحریر ردش کنید☺️
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_به_با_گردو😋👇
سه عدد به متوسط
پانزده عدد گردو
سه لیوان شکر قهوه ای
هل سابیده و چوب دارچین
به ها رو ریز میکنیم،بعد با گردوها رو که بادست خرد کردیم و سه لیوان شکر و یکی دولیوان آب روی گاز میگذاریم.
یکی دوساعت با درب بسته و شعله ی کم روی گاز بجوشد.
نیم ساعت آخر یک ق غذاخوری هل سابیده ویک تکه چوب دارچین اضافه میکنیم.
یه بار مربای به رو با گردو درست کنید،خوشتون میاد👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#پنیر_پیتزا_خانگی
شیر: 2 لیتر
قرص مایه پنیر: 1/4
جوهر لیمو: 1/2 ق چایخوری
نمک: به میزان لازم
👇👇
1.ابتدا شیر را با دمای 60 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت حرارت دهید.
2. جوهر لیمو را داخل کمی آب حل کرده و آن را به شیر اضافه کنید. حدود نیم ساعت دیگر شیر را حرارت دهید.
3. قرص مایه پنیر را داخل 1/4 فنجان آب حل کنید و به شیر اضافه کنید و حرارت را کم کرده، چند دقیقه هم بزنید و حدود 10 تا 15 دقیقه صبر کنید تا شیر دلمه (منعقد) شود.
4. حالا دلمهها را با یک چاقوی تیز ببرید.
5. حالا سراغ پخت پنیر میرویم که مهمترین مرحله تهیه پنیر پیتزا کش دار است. این مرحله نباید بیش از 15 دقیقه طول بکشد زیرا کیفیت و مزه پنیر از بین میرود.
6. حالا تکههای پنیر را داخل صافی بریزید تا آب اضافه آن خارج شود.
7. حالا پنیر را با دست یا یک قاشق چوبی تمیز، ورز دهید ومقدار کمی نمک نیز به پنیر اضافه کنید و باز هم ورز دهید تا به صورت یکدست و یک تکه دربیاید.
8. حالا یک ظرف را پر از آب و یخ کرده و پنیر را داخل آن بیندازید.
9. یک ساعت فرصت دهید تا پنیر داخل ظرف آب و یخ باقی بماند.
10. پنیر پیتزا کش دار شما آماده است.
@sofrebanovanbeheshti