eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#شیرینی_نعلی #شیرینی_نعلی_بدون_فر👇 آرد دو لیوان روغن جامد یا کره ۱۷۰ گرم (تقریبا بیشتر از نصف لیوان) پودر قند:نصف لیوان) تخم مرغ یک عدد وانیل نصف ق چایخوری بکینگ پودر یک ق چای خوری ابتدا بکینگ پودر و آرد و یک پنس نمک رو سه بار الک کنید و کنار بگذارید. سپس درون ظرفی کره و وانیل و پودر قند رو ریخته و با دور تند همزن سه چهار دقیقه هم بزنید تا حسابی کرم رنگ شه بعد تخم مرغ رو اضافه کن و دو دقیقه هم بزن و بعد ارد رو طی سه مرحله بدون هم زن با قاشق یا لیسک به مواد اضافه کن یه خمیر خیییلی لطیف بما میده که به دست نمیچسبه اگه دیدید به دست چسبید کم کم بهش ارد اضافه کنید نباید زیاد شل باشه با قاشق هم بزنید اصلا با دست ورز ندید وگرنه به روغن میوفته قابلمه که از قبل(ده دقیقه زودتر) گذاشتید روی حرارت کم تا داغ شه از مواد به اندازه یه گلوله کوچک برداشته و با کمک کف دستان اونو لول کنید خیلی اروم و یکم سریع نباید زیاد با خمیر بازی کنید وگرنه به روغن میوفته و شیرینی خشک میشه. توی قالب خمیر رو به شکل نعل در بیارید قالب که پر شد بگذاریدش توی قابلمه درب قابلمه رو به همراه دم کنی بگذارید و بعد از نیم ساعت چک کنید تا زمانی که دور شیرینی طلایی بشه باید توی قابلمه بمونه تقریبا نیم ساعت شاید یکم بیشتر طول میکشه‌ . بعد از پخته شدن و خنک شدن . نوک لبه های شیرینی رو در شکلات اب شده فرو کنید( بعد دوباره بگذاریدش روی همون کاغذ روغنی تا شکلات سفت بشه بعدبا پودر پسته و...تزیین کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 لپه 2 پیمانه سینه و ران مرغ 400 گرم سیب زمینی درشت 2عدد متوسط زعفران غلیظ و دم کرده 1قاشق غذاخوری تخم مرغ 2 یا 3 عدد پیاز خام رنده شده 1عددمتوسط نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم پودر گشنیز وزیره ی سبزدر صورت دلخواه 1 قاشق چایخوری یا پودر کاری 1 قاشق چایخوری آب مرغ حدود نصف فنجان آرد نخود 2 قاشق غذاخوری ابتدا لپه ها را دو ساعت قبل با آب و یک قاشق مرباخوری نمک خیس کنیدآب لپه را دور ریخته دوباره آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا لپه بپزد سپس در صافی ریخته و بگذارید سرد شود مرغ را شسته و خرد کنید. پیاز را همراه مرغ و زردچوبه و فلفل کاملا تفت دهید آب اضافه کرده و زمان دهید تا بپزد. سیب زمینی را شسته بپزید. مرغ، لپه، سیب زمینی خنک شده را با چرخ گوشت چرخ کنید پیاز رنده شده و ادویه و آب مرغ و آرد نخود و پودر کاری و زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده مالش دهید دو عدد تخم مرغ را با مواد مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید بعد از این مدت از یخچال خارج کنید و ورز بدین و اگر مواد سفت بود یک تخم مرغ به آن اضافه کنید از مواد به اندازه یک تخم مرغ برداشته و در دست گرد و مسطح کنید. وسط آن را یک سوراخ ایجاد کنید و در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید. شامی های آماده را در دیس چیده و به دلخواه تزئین کنید. @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_اشکی👇 آردسفید:200گرم🌱 روغن صاف قنادی:100گرم🌱 پودرقند:40گرم🌱 زرده تخم مرغ:1عدد🌱 وانیل:سرقاشق چایخوری🌱 مقداری شکلات تخته ای ذوب شده... روغن وپودرقندراکاملازده تاپوک شود... زرده ووانیل رااضافه کردن 1دقیقه باهمزن بزنید... آردازقبل الک شده راآرام آرام اضافه نموده. بانوک انگشتان مخلوط کنید تاخمیرمنسجم شود... نیم ساعت دریخچال بگذارید... سپس مقداری ازخمیررالوله کرده وبه شکل اشک درآورید (ویاآنکه خمیرراپهن نموده باقالب مناسب شیرینی راقالب بزنید) و درسینی بچینید... بمدت15دقیقه درفرازقبل گرمشده بادمای160درجه بگذاریدتاپخته شود... بعدازآنکه کاملاسردشد باشکلات ذوب شده شیرینی راتزیین نمایید... ودرظرف سروبچینیدو نوش جان. من چون قالب اشکم دم دستم نبودباقالب گل در دو تا سایزکوچک وبزرگ این شکلی درآوردم... @sofrebanovanbeheshti
شلغم رو مثل گل رز که با گوجه فرنگی درست میکنید پوست میگیرید و بعد میپیچید و به صورت گل رز میشه قرمز ها هم لبو هست😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
دو عدد شلغم رو به وسیله خلال دندان به هم وصل میکنید و شکل آدم برفی درست میکنید😉 🆔 @sofrebanovanbeheshti
لبو و شلغم رو با یک مدل کاتر قالب میزنید و جا به جا قرار میدید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👌👌📢📢 من یه نکته مهم را همیشه توی تهیه خمیر رعایت میکنم تا مجبور نشم هی آرد اضافه کنم( شاید یک قاشق اضافه کنم ) یه قاشق از روغنی که تو دستور هست را نگه میدارم وآخر کار به خمیر اضافه میکنم وبه راحتی چسبندگی خمیر از بین میره. (دستم که خمیری هست را تمیز شسته وخشک میکنم وبعد خمیر را ورز میدم) ویه نکته دیگه اینکه اول که آرد را اضافه میکنیم باید با لیسک یا قاشق هم بزنیم وهمین طور ادامه بدیم تا آرد تموم بشه وگرنه خمیر به دست میچسبه ومدام باید آرد اضافه کنیم. امیدوارم مفید واقع بشه.🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
👇 شیرینیهای عید تقریبا دستوراتشون مثل هم هست وهمشونم ساده هستن بنظرم هر کدوم رو که بیشتر دوست داشتید رو درست کنید ولی حتما اندازها دقیق باشه و یکبار با نصف مواد درست کنید هر دستوری که دارید اگه طعمشو پسندیدید واز پسش بر اومدید بیشتر درست کنید واینکه درجه فر وگرمای فر حالت ورز دادن خیلی مهم هست بیشتر شیرینیها روباید با سر انگشت ورز داد به استراحتی که دستور گفته برای خمیر دقت کنید به خنک شدن بعد از پخت دقت کنید به نگهداری توی ظرف سلفون کشیده ودر دار دقت کنید کلا نکات شیرینی پزی کانال رو حتما بخونید واینکه حتما حتما چندبار از روی دستور بخونید وموقع درست کردن شیرینی دستور جلوتون باشه @sofrebanovanbeheshti
👇 کلا شیرینیهای سنتی را نباید زیاد ورز داد.... راز خوب درآمدن وانسجام این شیرینیها👇 خوب مخلوط کردن روغن و پودرقنده که خوب پوک و کرم رنگ بشه... درمورد شیرینی برنجی هم مهم نوع آردبرنجه ... مخصوصاوقتی که از حریر رد کنید... و همچنین استراحت دادن خمیرشه.... چون آردبرنج مثل برنج که درست میکنیم... هرچی برنج بیشتربه خیس بمونه ,,وی,, برنج بیشتره(البته برنج وطنی)... برای هرشیرینی اندازه فندق گرفته... کف دست کمی صاف میکنیم... درسینی گذاشته یابا قالب چاپی روش مهرمیزنیم.... یا با انگشتانه(یا سر ماسوره یا ....)دایره های درهم میزنیم.... بیشتر مدلهای سنتتیش همین دونوعه.... یک نکته دیگه اینه.... حتما حتما بعد ازگرم شدن فر3تاچهارتا شیرینی رو بعد ازاینکه مدل دادین(سعی کنید اطراف شیرینی ترک نخوره)بگذارین تو فرتا قلق فر دستتون بیاد... موفق باشید.... @sofrebanovanbeheshti
40.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید☝️ فیلم کامل صحبت های مهم دکتر کرمی در خصوص تغذیه ، تراریخته ، سبک زندگی و.. / ۱۱ اسفندماه۹۷ شبکه ۳ در برنامه تب تاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍