هدایت شده از کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
شروع ثبت نام اعتکاف ویژه خواهران
با شرایط سنی
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های زیر تماس بگیرید
۸۸۹۸۷۰۸۴_۳۵۹۴۷۷۴۴_۳۵۹۴۷۷۳۹
لطفا هرچه سریعتر رزرو فرمایید.
"پیروان عترت"
واحد خواهران هیات رزمندگان اسلام
#شیرینی_مشهدی
یکی از شیرینی های خشک خوشمزه است . این شیرینی گاهی به نام آلمانی نیز خوانده می شود. دستوری که می آید دستور بسیار عالی از خانم عسگر زاده از تالار هنرآشپزی است .
پودر قند 100 گرم
روغن جامد 300 گرم
شربت بار یا عسل گرم 60 گرم
شير 60 گرم
وانيل مقداری
تخم مرغ 1 عدد
آرد 600 گرم
مارمالاد يا ژله مغزي به مقدار لازم
دمای فر:150 درجه سانتیگراد
زمان : 20 دقیقه
* روغن و پودر قند را ميزنيم تا نرم و پوك شود. (من از روغن جامد لادن معمولي استفاده كردم)
* به ترتيب شربت یا عسل، تخم مرغ، شير و وانيل را اضافه ميكنيم و مواد را مخلوط ميكنيم. (نبايد مواد را زياد هم بزنيم. در حد مخلوط شدن و يكدست شدن)
* بعد از اون آرد رو اضافه ميكنیم و با قاشق به آرامي فقط در حد يكدست شدن كامل هم ميزنیم نه بيشتر.
* خمير كمي حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در يخچال درست ميشه.
* خمير را در نايلون در يخچال گذاشته تا خنك شود و بتوان آن را قالب زد. (یکی دو ساعت)
* بعد خمير را روي مابين دو نايلون به ضخامت 2 ميل باز كرده و قالب بزنيد. براي قالب زدن هم ميتونيد به مقدار خيلي كم ارد زير خميرت بپاشي (بازم تاكيد ميكنم خيلي كم )
* در سيني فر چيده به مدت 20 دقيقه با حرارت 150 درجه بپزيد. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها اين زمان ممكن است تغيير كند) بايد كمي تغيير رنگ دهد.
* بعد از خنك شدن مابين شيريني ها مارمالاد گذاشته و رويش را تزيين كنيد.
*با رويه نارگيل و كنجد بوداده خيلي خوشمزه ميشه.
در ضمن براي چسبيدن مواد به رويه از عسل گرم استفاده كنيد.
دستورات شيريني آلماني متفاوت را امتحان كردم ولي هيچكدام را نپسنديدم به اين خاطر كه بيسكوييت ميشدند ولي اين يكي بافت نرم و پودري دارد مخصوصا اگر چند روز در ظرف درب دار بماند (البته اگر به ماندن برسد)
خيلي خيلي خوشمزه ميشه حتما امتحان كنيد."
نیکان :با درست کردن این خمیر شما میتونید سه نوع بسکویت با طعم و بافت عالی داشته باشید
بیسکویت آلمانی با تزیین شکلات و مغزیجات..
بیسکوییت مشهدی و بیسکوییت با تزیین رویال آیسینگ 😍
نکته های مهم :
1: این دستور بسیار راحت تهیه می شود و نکته خاصی ندارد جز اینکه خمیر ورز داده نشود و فقط در حد مخلوط شدن جمع شود.
اگر این خمیررا ورز دهیم سریع به روغن می افتد و شیرینی بی کیفیت می شود.
2: برای این شیرینی از روغن نیمه جامد هم توان استفاده کرد . فقط باید خمیر را کم کم از یخچال بیرون آورد تا گرم نشود و قالب زدن آن راحت باشد.
3: این شیرینی پایه بسیار خوبی برای انواع شیرینی های مربایی است.
4: برای نگهداری این شیرینی می توان بیسکویت ها را آماده کرد و بدون مارمالاد میانی خیلی خوب و محفوظ بسته بندی کرد و در فریزر گذاشت . حداقل 12 ساعت قبل از سرو باید مارمالاد یا مغزی را بین شیرینی ها گذاشت تا مارمالاد یا مغزی به خورد بیسکویت ها برود.
5: با مارمالاد میانی هم می توان فریز کرد ولی روش بالا بهتر است . از هر نوع مارمالاد دلخواه می توان استفاده کرد.
6: برای راحتی کار ، نیمی از بیسکویت ها رادر سینی بچینید . به طوریکه سمت کف آن رو به بالا باشد.
مارمالاد را درقیف ساده بریزید وسر آن را خیلی ظریف ببرید . حالا روی هرکدام از بیسکویت ها مارمالاد بریزید . نهایتا بقیه بیسکویت ها را روی این ها بچسبانید . به این روش خیلی سریع و یکنواخت کار انجام می شود.
7: شیرینی مشهدی معمولا دو سه روز بعد از پخت جاافتاده تر و خوشمزه تر می شود .
نیکان :من تا به حال چند دستور دیگه هم امتحان کردم ولی بنظر من این دستور بهترین است 😍
@sofrebanovanbeheshti
👌 روغن زیتون جایگزین مناسب روغن های صنعتی
#سلسله_احادیث_پزشکی
💫 پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:
🍃 علَیکُم بِالزَّیتِ؛ فَإِنَّهِ یَکشِفُ المِرَّةَ، وَ یَذهِبُ البَلغَمَ، وَ یَشُدُّ العَصَبَ، وَیَذهَبُ بِالضَّنَی، وَ یُحَسِّنُ الخُلُقَ، وَ یُطَیِّبُ النَّفسَ، وَ یَذهَبُ بِالغَمِّ 🍃
✍️ بر شما باد روغن زیتون؛ زیرا صفرا و سودا را برطرف می کند، بلغم را از بین می برد، عصب را تقویت، بیماری را برطرف، اخلاق را نیکو، دل را خوش و همّ و غم را رفع می کند.
📚 منبع: عیون اخبار الرضا، شیخ صدوق، ج ۲ ، ص ۳۹
______
#اصلاح_سبک_زندگی
#اصلاح_سبد_غذایی_خانوارها
#نه_به_روغن_های_بیماری_زا
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۹) امروز به انواع #قالب رسیدیم و در چند هفته میخوایم در مورد قالب صحبت کنیم
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۰)
امروزم در مورد #قالب صحبت میکنیم و در مورد انواع دیگه قالب میگیم
قالبهاي سيليكوني كه براي ژله و دسر ازشون استفاده ميشه
براي ميني تارتها ميتونيد از اين قالبهاي كوچيك استفاده كنيد.
قالبهاي پيتزا قيفي و كاغذهاي مخصوص مافينها كه تنوعش توي بازار خيلي زياده...
قالبهاي شيريني كه انواعشون توي بازار خيلي زياده... قالب های فشاری هم خیلی کار باهاشون راحته😉 راستی نگاه به این قالب ها نكنيد براي بار اول يه مدلش كافيه و به مرور كلكسيونتون رو كامل كنيد👍
قالب شكلات
توي اولين خريدتون حتما شكلات چيپسي رو قرار بديد.
كار كردن باهاش از شكلات تخته اي راحتتره و با طعمهاي مختلفش توي بازار يافت ميشه
البته گاهي لازمه توي بعضي دستورها از شكلات تلخ استفاده بشه كه در زمان خودش ميتونيد تهيه كنيد...
قالب گردو روسی که باهاش خیلی کارها میشه کرد کافیه نونش رو با این قالب درست کنید و وداخل نان رو با هر چی که که دوست داشتید پر کنید
✍وبلاگ آشپزی های مامان
ادامه دارد .....
🆔 @sofrebanovanbeheshti
قرار عاشقی❤️❤️
سلام دوستان گلم
از امروز ۲۱اسفند تا نیمه شعبان اول اردیبهشت میشه ۴۰روز
بیایید باهم یه چله بگیریم به نیت تعجیل در فرج آقا حجه بن الحسن (عج)
هرچی که دوست دارید
دعای آل یاسین
دعای عهد
دعای الهی عظم البلاء
و....
حتی ۱۰۰تا صلوات به نیت فرج آقامون
مهم اینه این ایام برای فرج آقا دعا کنیم چه خوبه در کنار این چله گیری یه عادت بد رفتاری مون مثل غیبت یا دروغ یا ....رو هم کنار بذاریم
برای همدیگه دعا کنیم که توفیق عمل پیدا کنیم
مخصوصا برای منِ روسیاه🙈😢
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
التماس دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌸کسانی که عاشق شیرینی پزی🍪🍩 برای عیدنوروز هستن عجله کنن🏃🏃🏃
فقط ۸ روز تا سال جدید باقی مونده ☺️☺️
🌸🍃 #لینک_دسترسی_آسان👇🏻
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/8470
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇