#کیک_دورنگ_عصرانه👇
2 عدد تخم مرغ،
یک پیمانه آرد،
نصف پیمانه شکر،
1چهارم پیمانه شیر یا آب،
1هشتم پیمانه روغن(البته میشه کمی هم بیشتر بریزیم که بوی تخم مرغ رو بیشتر بگیره) ،
وانیل 1هشتم ق چایخوری
بیکینگ پودر 1 ق مرباخوری
پودر کاکائو 2 ق غذاخوری
تخم مرغ و وانیل و شکر رو زیاد هم میزنیم با دور تند، تا رنگش روشن ،حجمش زیاد وحالتش کشدار بشه.
بعد روغن و بعد شیر رو اضافه میکنیم. بازهم هم میزنیم طوری که مطمئن بشیم خوب به خورد تخم مرغها رفتن.
بعد آرد و بکینگ پودر رو باهم مخلوط کنید سه بار الک کنید، بعد باز هم با الک، کم کم به موادتون اضافه کنید و با لیسک در یک جهت، مخلوطش کنید مراقب باشید گوله نشن، همه ارد رو که به خوردش دادید، در حد چند ثانیه کم با دور کند همزن در یک جهت هم بزنید که مطمئن بشید ارد گلوله گلوله نمونده.
حالا میتونید نصف مواد رو بردارید با 2 قاشق پودر کاکائو الک شده، مخلوط کنید با لیسک، و به طرز دلخواه تو قالب دلخواه و البته سایز مناسب، بریزید.
نهایتا در دمای 180 درجه بمدت 45 دقیقه بپزید.
نکته; فر از قبل روشن و گرم بشه.
اگر ظرفتون شیشه ای هست، علاوه بر روغن کمی هم آرد بپاشید تا نچسبه.
درجه فر ومدت زمان پخت کاملا وابسته به فر شما داره.
من تو دمای170 بمدت25 دقیقه میگذارمش. چون فرم بشدت حرارتش بالاست.
@sofrebanovanbeheshti
پیام یکی از اعضای گل کانال☝️
✍ممنون دوست عزیز از محبتتون ان شاءالله مورد رضایت حق تعالی قرار بگیره🌹💐
🆔 @sofrebanovanbeheshti
پیام پر انرژی دوست خوبمون از اعضای گروه ☝️
✍چه عاااالی 👏خداقوت خانم کدبانوووو 💪
خداروشکر خانمی🙏
امیدواریم امسال که شرایط اقتصادی تغییر کرده ما خانمها بتونیم با درست کردن شیرینی های خانگی کمکی کرده باشیم هم به اقتصاد و هم سلامت خانواده😋
با آرزوی موفقیت و پیشرفت بیشتر شما دوست عزیز 🌺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#توپک_خرما 👇
ابتدا یک بسته خرما رو پوست میگیرم و هسته شون رو درمیاریم؛
بعدش رو گاز میگذاریم تا کم کم ملایم بشه و به آن یک بسته بیسکوییت پتی بور پودر شده اضافه میکنیم
در آخر هم کمی دارچین برای مزه دار شدنش....
خوشمزه تون آماده است
کافیه قل قلی کنید و توی نارگیل یا ترافل بگذارید....
@sofrebanovanbeheshti