eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#کوکیز_نارگیلی👇 به تعداد ۵۰عدد کره ۱۸۰گرم/ آرد ۲۰۰گرم/ بیکینگ پودر۱ ق چایخوری/ پودرشکر ۷۰گرم/ تخم مرغ۱عدد/ وانیل۱/۴چایخوری/ پودرنارگیل رنگی لازم/ شکلات ذوب شده دلخواه+۱ ق غذاخوری روغن مایع کره،پودرشکر،وانیل را آنقدر باهمزن زده تا پفکی وسبک و سفید رنگ شود،به مدت ۳دقیقه بعدتخم مرغ را اضافه در حد مخلوط شدن زده و مخلوط آرد وبیکینگ پودر را ریخته باقاشق هم زده،این مواد چسبنده است ولی هیچ احتیاجی به آرد اضافی نیست. گلوله های ۱۰گرمی درست کرده در پودر نارگیل غلتانده وبا فاصله درسینی که کاغذ دارد چیده در فر ۱۶۰درجه به مدت ۲۰تا۲۵دقیقه تا کمی زیرش تغییر رنگ دهد اگر زیاد بماند سفت میشود،وقتی سرد شدبا شکلات ذوب شده به صورت خطی تزیین کرده میتوان بعد از پخت هم در فریزر نگه داری کرد، ویک ماه هم در یخچال البته در دستور از پودر نارگیل سفید درست شده من به سلیقه خودم رنگی درست کردم ودیگر اینکه رویش شکلات ذوب شده ندارد که این هم خودم به این شکل تزیین کردم،حتما درست کنید لذت ببرید🌺🌺🌺😋🙈 @sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_گل_مینا👇 آرد ۳۰۰گرم/ کره گیاهی۲۲۵گرم/ پودرشکر ۱۲۰گرم/ زرده۲عدد/ پودرکاستردیا نشاسته ذرت۱غذاخوری/ وانیل کمی/ رنگ خوراکی دلخواه کره و پودرشکر را آنقدر زده تا کرم رنگ شودبه مدت۸تا۱۲دقیقه، وانیل،زرده ها را اضافه به مدت۳تا۴دقیقه هم زده، بعد مخلوط آردو نشاسته را کم کم ریخته با دست خیلی کم ورز داده تا خمیر به دست نچسبد،این خمیر را میتوان یک ساعت در محیط یا یک روز در یخچال و چند روز در فریزر نگهداری کرد، مابین دو نایلون به قطرنیم سانت پهن وقالب گل مینا زده ودر سینی که کاغذ دارد چیده در فر۱۷۵به مدت ۲۰تا ۲۵ دقیقه تا کمی زیرش طلایی شود،اگر خواستیم کاکائویی باشد به همان میزانی که از آرد کم میکنیم به همان میزان پودر کاکائو ریخته درست کنید و لذت ببرید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مرغ را شکم پرش کردم باپیازواناردون خشک وآلوچه خشک وسبزی خشک سلیقه ایه میتونین تازه هم استفاده کنین شکمشودوختم گذاشتم توهواپز روی سینه شوباچاقوچندتاشکاف دادم مقداری که طلایی شدبازم چندتاچاقوزدم روغنش دربیاد کمی آب زعفرون روش ریختم وگذاشتم خوب بریون بشه بایدحواستون باشه اینور اونورش کنین که خشک نشه من تقریبا ۱ساعت ونیم تا۲ساعت زمان میدم... حرارت هم از ۱۵۰تا۱۷۵ کم وزیادش میکنم😄 بازم میگم فقط حواستون باشه خشک نشه اگه دوست دارین چرب وترش تر باشه کره بمالید آخرای پخت وبارب انار و آب نارنج سس درست کنید بریزین روش یاکنارش😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#مراحل_شیرینیهای_نخودچی_برنجی_مشهدی هنر فاطمه بانو از دوستان خوب گروه👌👌👌😘😘😘 اینقدری که درست کردنشون به خودم چسبید و کیف کردم، فک نکنم خوردنش انقدر کیف داشته باشه😁😂😂
#کیک_شربتی 👇
👇 آرد سفید ۲ لیوان تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ لیوان روغن ۱ لیوان ماست ۱ لیوان هل ۱/۴ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پودر نارگیل برای تزئین به مقدار لازم برای شربت: زعفران ۱ قاشق چای خوری هل ۱/۴ قاشق چای خوری گلاب ۱/۴ لیوان شکر ۱ لیوان آب ۱ لیوان ۱- فر را روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید. ۲- روغن ( جامد یا مایع ) و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود طوری که کرمی بشه و شکر در روغن حل بشه . ۳- سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید ( مقدار هم زدن در کیفیت کیک خیلی تاثیر داره هر تخم مرغ رو که اضافه میکنید حدودا 3دقیقه زمان میبره) . ۴- هم زدن تخم مرغ خیلی مهمه باید حسابی کف کنند کف ها خلا های هوا هستند که باعث پف کردن کیک میشوند. ۵- هل را اضافه کنیدوبعد ماست (حتما شیرین باشد)را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید ۶- آرد را با بیکینگ پودر الک کرده (دو بار الک کرده علت الک کردن به خاطر اینه که باعث بهتر پف کردن کیک و آرد یک دست میشه و کمتر گلوله میشه وکم کم آرد رو اضافه کرده )و ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. اما باید دقت داشته باشید که هیچ گلوله آردی در مخلوط باقی نمونه چون بعد از پخت ، زیر دندون میاد و مزه اش تلخ میشه) ۷- درون سینی فر و یا قالب رو کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید ( اگه تستر آون کوچک دارید بایدمواد رو نصف کنید یا دو بار توی فر بذارید) مواد راتوی قالب بریزید ۸- و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید ( مخلوط این کیک کمی سفته و باید با قاشق توی قالب پخشش کنید ولی لازم نیست روش رو صاف کنید. خودش توی فر درست میشه) ۹- مهمه که فر با دمای 180 درجه حتما 15 دقیقه زودتر داغ بشه بیشتر از 15 دقیقه کیفیت کیک خراب میشه چون فر داغ هست و رویه کیک سریع میبنده و داخلش خمیری میشه و زودتر از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه ولی متناسب با نوع فر ممکنه تا 50 دقیقه هم پخت کیک طول بکشه. ۱۰- از خلال دندون برای تست پخت کیک استفاده کرده اگر به خلال دندون نچسبید کیک پخته هست برای اینکه رویه کیک طلایی در بیاد میتوانید حدود 3 دقیقه گریل را روشن کنید تا طلایی بشه کنید ۱۱- حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بگذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب. ۱۲- بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه! مدت زمان پخت 20 دقیقه است ولی بسته به نوع روغن و یا آرد و یا فر ممکنه بیشتر طول بکشه ( تا 1 ساعت). پس زمانی که کارد فرو برده شده در کیک، تمیز بیرون اومد ؛ کیک رو از فر خارج کنید. ۱۳- در این مرحله اول باید حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشن ( خیلی مهمه). بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد؛ با کاردی تیز کیک رو برش بزنید و شربت را روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه. ۱۴- در مرحله آخر تزیین کنید و در ظرف سرو بچینید. سایر نکات بهتر است میزان شکر را نصف کرد. در ظرف پیرکس هم میتوان درست کرد بهتر است 5الی 6 ساعت تو یخچال باشد تا شربت حسابی به خوردش بره @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-NilchiZadeh (2).mp3
11.09M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده سرکار خانم #نیلچی_زاده #قسمت_دوم @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
أطفال القرآن١.apk
26.27M
🔸 برنامه اطفال القرآن ۱ 🔸 شامل سوره های جز ۳۰ و سوره حمد 🔸 مناسب برای حفظ کودکان 🔸ظاهری جذاب با صوتی دلنشین 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مامان علی و فاطمه پودر شکر  یک پیمانه آرد گندم دو پیمانه تخم مرغ چهار عدد پودر نارگیل  180 گرم وانیل  نصف قاشق چای خوری روغن مایع  یک پیمانه بکینگ پودر دو قاشق چای خوری گلاب  130 گرم شکر ۲۰۰گرم پودر هل  یک قاشق مربا خوری چهار عدد تخم مرغ، یک پیمانه پودر شکر(من پودرقندریختم) و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی می‌زنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم می‌زنیم. بعد آرد را با دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه می‌کنیم و با یک قاشق هم می‌زنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود. ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب می‌کنیم و مایه کیک را روی آن می‌ریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن می‌پاشیم. فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه می‌گذاریم و فر را خاموش کرده تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر دربسته بماند و روی آن ترد و طلایی شودسینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را برش می‌زنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش می‌آوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها می‌ریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود وسپس در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود. ✅من برای شربت۱لیوان شکر ۳چهارم لیوان آب نصف لیوان گلاب ومقداری زعفرون زدم😉 @sofrebanovanbeheshti
#سالاد_مرغ_و_کرفس👇 سینه مرغ یک عدد پخته ساقه کرفس خرد شده کمتر از یک پیمانه خیار شور خرد شده یک پیمانه جعفری خرد شده یک پیمانه پیازچه خرد شده یک پیمانه سس مایونز حدودا 200 گرم( میشه از ترکیب سس و ماست استفاده کرد) آبلیمو حدودا سه قاشق غذاخوری( به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید) نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم سینه مرغ رو ریش ریش یا با چاقو خرد کنید (طبیعتا هرچی مرغش بیشتر باشه خوشمزه تره) سعی کنید از ساقه های وسطی و تردتر کرفس استفاده کنید من کمی از برگ های تازه کرفس رو هم با جعفری خرد کردم همه مواد رو مخلوط کنید و نمک و فلفل و آبلیمو رو هم اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال تا خنک بشه می تونید هر جور دوست دارید سرو کنید من جامبو شلز رو داخل آب جوش ریختم کمی نمک و روغن هم ریختم و البته به قول یکی از دوستان اگه کمی زردچوبه هم اضافه کنید خوشرنگ تر میشه بعد که خوب پخت آبکش کنید و سرد که شد سالاد رو توش بریزید نوش جان😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_کنجدی 👇 ابتدا کنجدرو در ماهی تابه تفت میدیم یا به اصطلاح بو میدهیم بعدکمی خرفه متناسب با مقدار کنجد اضافه کرده وبو میدهیم درمرحله بعدمغزگردو یاپسته شامی و .‌‌‌... رواضافه میکنیم بعدگازروخاموش کرده وبه تدریج عسل رو اضافه میکنیم وباموادمخلوط می کنیم به طوری که همه موادباعسل مخلوط شوند ولی عسلی ته ظرف نباشد سپس مواد را که هنوز گرم است داخل پلاستیک ریخته ومثل سبزی سرخ شده فرم می دهیم اگر فرصت داریم یک ساعت دریخچال ودر صورتی که زمان نداریم بیست دقیقه یابیشترداخل فریزر میگزاریم بعداز سفت شدن بسته را به برش های ریز تقسیم می کنیم @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
گل سرخ اگر درسته باشه برای تزیین مناسب هست اگر نه میتونید باهاش مربا درست کنید توی ماست وخیار یا ابدوغ خیار بریزید یا پودرش کنید وبرای تزیین روی ماست وکیک استفاده کنید @sofrebanovanbeheshti