سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#کیک_نارگیلی_باقلوا
مامان علی و فاطمه
پودر شکر یک پیمانه
آرد گندم دو پیمانه
تخم مرغ چهار عدد
پودر نارگیل 180 گرم
وانیل نصف قاشق چای خوری
روغن مایع یک پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
گلاب 130 گرم
شکر ۲۰۰گرم
پودر هل یک قاشق مربا خوری
چهار عدد تخم مرغ، یک پیمانه پودر شکر(من پودرقندریختم) و نصف قاشق چای خوری وانیل را با همزن برقی میزنیم تا کاملاً کف کند. بعد پودر نارگیل را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. روغن مایع را اضافه کرده، هم میزنیم. بعد آرد را با دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر مخلوط کرده، کم کم به مایه کیک اضافه میکنیم و با یک قاشق هم میزنیم تا مایه کیک باقلوا آماده شود.
ته یک سینی با لبه های یک سانتی متری را کاغذ روغنی انداخته و یا میتونید مثل من از قالبهای کاپ کیک و یا کیک یزدی استفاده کنید، روی آن را کمی چرب میکنیم و مایه کیک را روی آن میریزیم. بعد یک قاشق مرباخوری پودر هل و یا کنجدروی آن میپاشیم.
فر را از نیم ساعت قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد (تقریباً حرارت متوسط) روشن کرده، سینی را در طبقه وسط فر برای مدت 30 دقیقه میگذاریم و فر را خاموش کرده تا کیک برای 20 دقیقه دیگر در فر دربسته بماند و روی آن ترد و طلایی شودسینی را از فر درآورده تا سرد شود. بعد آن را برش میزنیم. 200 گرم شکر را با 130 گرم گلاب مخلوط کرده، جوش میآوریم. شربت درست شده را داغ داغ روی باقلواها میریزیم تا کیک نارگیلی باقلوا آماده شود وسپس در یخچال گذاشته تا سرد شود و آماده پذیرایی شود.
✅من برای شربت۱لیوان شکر ۳چهارم لیوان آب نصف لیوان گلاب ومقداری زعفرون زدم😉
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_مرغ_و_کرفس👇
سینه مرغ یک عدد پخته
ساقه کرفس خرد شده کمتر از یک پیمانه
خیار شور خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده یک پیمانه
پیازچه خرد شده یک پیمانه
سس مایونز حدودا 200 گرم( میشه از ترکیب سس و ماست استفاده کرد)
آبلیمو حدودا سه قاشق غذاخوری( به ذائقه خودتون کم و زیاد کنید)
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سینه مرغ رو ریش ریش یا با چاقو خرد کنید (طبیعتا هرچی مرغش بیشتر باشه خوشمزه تره)
سعی کنید از ساقه های وسطی و تردتر کرفس استفاده کنید
من کمی از برگ های تازه کرفس رو هم با جعفری خرد کردم
همه مواد رو مخلوط کنید و نمک و فلفل و آبلیمو رو هم اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال تا خنک بشه
می تونید هر جور دوست دارید سرو کنید
من جامبو شلز رو داخل آب جوش ریختم کمی نمک و روغن هم ریختم و البته به قول یکی از دوستان اگه کمی زردچوبه هم اضافه کنید خوشرنگ تر میشه
بعد که خوب پخت آبکش کنید و سرد که شد سالاد رو توش بریزید
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کنجدی 👇
ابتدا کنجدرو در ماهی تابه تفت میدیم یا به اصطلاح بو میدهیم
بعدکمی خرفه متناسب با مقدار کنجد اضافه کرده وبو میدهیم
درمرحله بعدمغزگردو یاپسته شامی و .... رواضافه میکنیم
بعدگازروخاموش کرده وبه تدریج عسل رو اضافه میکنیم وباموادمخلوط می کنیم به طوری که همه موادباعسل مخلوط شوند ولی عسلی ته ظرف نباشد
سپس مواد را که هنوز گرم است داخل پلاستیک ریخته ومثل سبزی سرخ شده فرم می دهیم
اگر فرصت داریم یک ساعت دریخچال ودر صورتی که زمان نداریم بیست دقیقه یابیشترداخل فریزر میگزاریم
بعداز سفت شدن بسته را به برش های ریز تقسیم می کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#موارد_مصرف_گل_سرخ
گل سرخ اگر درسته باشه برای تزیین مناسب هست اگر نه میتونید باهاش مربا درست کنید توی ماست وخیار یا ابدوغ خیار بریزید یا پودرش کنید وبرای تزیین روی ماست وکیک استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
✨سرما خوردگی را درمان نکنید✨
✅ یکی از اشتباهات بزرگ و بسیار رایج درمان سرما خوردگی است. در احادیث و روایات از درمان سرما خوردگی نهی شده است و از آن به عنوان بیماری نافع یاد شده که از بیماری های بسیار بزرگتر مثل جذام جلوگیری می کند. و أصلا نباید گفت سرما خوردگی نوعی بیماری است.
🔺تذکر: سرماخوردگی دوره دارد. معمولا بایستی بعد از سه روز بهبودی حاصل شود.بعد از سه روز باید اقدام به درمان کرد.
✅ گرچه در روایات همچنان تاکید شده است که اگر تحمل دارید پس از سه روز هم درمان نکنید.
و راه درمان هم ذکر شده در احادیث که تجربه شده هست:
یک دانگ کندش + دو دانگ سیاهدانه را بکوبند و انفیه کنند. (مقدار سیاه دانه باید دو برابر کندش باشد.) انفیه به این معناست که مواد را جلوی بینی گرفته که موجب عطسه می شود.و در نهایت بهبودی سرما خوردگي.
منبع:ﺍﻟﻜﺎﻓﻲ، ﺝ ۸، ﺹ ۳۸۳
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#حدیث
🌺امام صادق ( ع) میفرمایند:
ریحان،سبزی انبياست و در آن هشت خاصیت است.
1) هضم کننده است.
2) رگها و مجاری را باز میکند.
3) باز دم را خوشبو می سازد.
4) بدن را بوی خوش می بخشد.
5) اشتها آور است.
6) درد را از بدن بیرون می برد
7) از جذام در امان نگه می دارد
8) چون وارد معده شود،درد را به کلی از بین می برد.
🌺در حدیثی دیگر از امام کاظم ( ع) :
ریحان مرض سل را از بین میبرد.
📚کافی، جلد6، ص 364
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#شیرینی_نارگیلی👇
پودر نارگیل125گرم;
سفیده تخم مرغ 3عدد بزرگ یا 4عددمتوسط;
شکر 250 گرم;
ابلیمو1ق چایخوری
روغن مایع 75 گرم;
وانیل یک چهارم ق چایخوری
همه مواد به جز وانیل را درون غذاساز میریزیم و به مدت 3 دقیقه میکس میکنیم. مواد را درون قابلمه تفلون ریخته و روی حرارت بخار اب قرار میدهیم ومرتبا هم میزنیم.
وقتی حرارت مایه به حدی رسید که شکر اب شد ولی مایه دست را نسوزاند
از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم. اجازه میدهیم مایه شیرینی در دمای اتاق کاملا سرد شود.
مطلقا از یخچال برای سرد شدن مایه استفاده نکنید....
کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و مایه را درون قیف میریزیم و با فاصله از هم به اندازه دلخواه روی کاغذ روغنی میریزیم.
درون فر از قبل گرم شده با درجه 170سانتی گراد به مدت تقریبی20دقیقه قرار میدهیم.
همین که زیر شیرینی ها طلایی شد گریل را روشن میکنیم تا روی شیرینی ها هم طلایی شود.
به همین اسونی و خوشمزگی😋
@sofrebanovanbeheshti
🌻عظمت ماه شعبان
🏵 #موعظه_خوبان
علامه شیخ جعفر شوشتری (رحمت الله علیه) میفرمایند:
تنها ماهی که "شهادت" ندارد شعبان المعظم است و تنها ماهی که تولد میلاد ندارد محرم الاحزان است.
این یعنی سیدنا و مولانا اباعبدالله الحسین علیه السلام محور شادی و غم است.
[دمع العین، ص ۲۵]
#ماه_شعبان
🆔 @sofrebanovanbeheshti