eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
۴. چنددقیقه ای زمان میبرد @sofrebanovanbeheshti
۵. اینطور ریز ریز درمیاد @sofrebanovanbeheshti
۶. روغن را اضافه میکنیم @sofrebanovanbeheshti
۷. آرد رو در روغن سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
۸. به رنگ دلخواه که دراومد شربت و زعفران و گلاب اضافه میکنیم @sofrebanovanbeheshti
۹. درمرحله آخر این شکلی میشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نون_قره_قروتی👇 یک قاشق غذاخوری سرخالی مایه خمیر با یک لیوان اب ولرم مخلوط کرده پف که کرد یک تخم مرغ شکسته ومایه خمیر رواضافه کرده ارد ۳ پیمانه الک شده باکمی نمک مخلوط کرده وهم زده تاخمیر نرمی بدست بیاد واگه بدست میچسبید دستتونو به ارد زده و ورزداده دراخر باپارچه وپتو روی اونو پوشونده بمدت یک ساعت تا وربیاد بعد پف خمیروگرفته سه چهارم خمیرو کف تابه چرب شده پهن کرده قره قروت و۳ قاشق شکر وکمی روغن ریخته وروی اونو با یک چهارم خمیرباقیمانده پوشونده و خمیر‌زیری رو روی خمیربالایی جمع کرده که قره قروتاش نریزه داخل فر ازقبل گرم شده بگذارید وشعله روکم‌کنید پایین که پخت شعله بالاروروشن کرده این نون وتوی تابه روگاز هم میشه پخت😊😋 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجانی👇 آرد 12 قاشق غذاخوری روغن مایع 8 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد شیر 15 قاشق غذاخوری شکر 10 قاشقو نصفه غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری و نصفه وانیل 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سرخالی- در صورت تمایل ولی من نریختم شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه. آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن فقط با چنگال در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه. اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه 2 قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین قالب رو چرب کنید و مایه ی کیک بریزین داخلش و بگذارین داخلی تستری که ده دقیقه قبل روشنش کردی برای پخت این کیک 20 دقیقه زمان لازم تسترم با دمای ۱۵۰درجه برای زیبایی بیشتر می تونید داخل قالب از کاغذ روغنی استفاده کنیدکه من استفاده کردم نکته: می توانید در صورت تمایل این کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید @sofrebanovanbeheshti
تا همین چند روز پیش، عبا و عمامه‌شان برای کمک به مردم سیل زده گِلی میشد و عده‌ای به آنها می‌گفتند ریاکار❗️ حالا عبایشان خونی شده است... این وسط هم یه عده هستن که از این مظلومیت واسه خودشون ماهی‌های خوبی صید می کنن. با شما هستیم روحانی عارف مسلکِ بزرگوارِ شاسی بلند سوار!😏 #طلبه_همدانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من یه تخم مرغ کامل با سه قاشق ماست سفت، دو قاشق زعفران،گلاب و پودر هل و یه کفگیر برنج قاطی میکنم میریزم ته قابلمه و برنج را میریزم داخلش. @sofrebanovanbeheshti
👇 یک کاسه آبگوشت خوری گلبرگ،دو سومش شکر و آب. آب وشکر رو کمی قوام بیارید. البته من جدا قوام نیاوردم،ولی اینجوری بهتره. بعد گلسرخها رو توش بریزید تا به غلظت دلخواه برسه، سر آخر چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو بریزید تا رنگش قشنگ بشه و شکرک نزنه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا