eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#نون_قره_قروتی👇 یک قاشق غذاخوری سرخالی مایه خمیر با یک لیوان اب ولرم مخلوط کرده پف که کرد یک تخم مرغ شکسته ومایه خمیر رواضافه کرده ارد ۳ پیمانه الک شده باکمی نمک مخلوط کرده وهم زده تاخمیر نرمی بدست بیاد واگه بدست میچسبید دستتونو به ارد زده و ورزداده دراخر باپارچه وپتو روی اونو پوشونده بمدت یک ساعت تا وربیاد بعد پف خمیروگرفته سه چهارم خمیرو کف تابه چرب شده پهن کرده قره قروت و۳ قاشق شکر وکمی روغن ریخته وروی اونو با یک چهارم خمیرباقیمانده پوشونده و خمیر‌زیری رو روی خمیربالایی جمع کرده که قره قروتاش نریزه داخل فر ازقبل گرم شده بگذارید وشعله روکم‌کنید پایین که پخت شعله بالاروروشن کرده این نون وتوی تابه روگاز هم میشه پخت😊😋 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجانی👇 آرد 12 قاشق غذاخوری روغن مایع 8 قاشق غذاخوری تخم مرغ 3 عدد شیر 15 قاشق غذاخوری شکر 10 قاشقو نصفه غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری و نصفه وانیل 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سرخالی- در صورت تمایل ولی من نریختم شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه. آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن فقط با چنگال در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه. اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه 2 قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین قالب رو چرب کنید و مایه ی کیک بریزین داخلش و بگذارین داخلی تستری که ده دقیقه قبل روشنش کردی برای پخت این کیک 20 دقیقه زمان لازم تسترم با دمای ۱۵۰درجه برای زیبایی بیشتر می تونید داخل قالب از کاغذ روغنی استفاده کنیدکه من استفاده کردم نکته: می توانید در صورت تمایل این کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید @sofrebanovanbeheshti
تا همین چند روز پیش، عبا و عمامه‌شان برای کمک به مردم سیل زده گِلی میشد و عده‌ای به آنها می‌گفتند ریاکار❗️ حالا عبایشان خونی شده است... این وسط هم یه عده هستن که از این مظلومیت واسه خودشون ماهی‌های خوبی صید می کنن. با شما هستیم روحانی عارف مسلکِ بزرگوارِ شاسی بلند سوار!😏 #طلبه_همدانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من یه تخم مرغ کامل با سه قاشق ماست سفت، دو قاشق زعفران،گلاب و پودر هل و یه کفگیر برنج قاطی میکنم میریزم ته قابلمه و برنج را میریزم داخلش. @sofrebanovanbeheshti
👇 یک کاسه آبگوشت خوری گلبرگ،دو سومش شکر و آب. آب وشکر رو کمی قوام بیارید. البته من جدا قوام نیاوردم،ولی اینجوری بهتره. بعد گلسرخها رو توش بریزید تا به غلظت دلخواه برسه، سر آخر چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو بریزید تا رنگش قشنگ بشه و شکرک نزنه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_عصرانه 👇 آرد ۳ پیمانه تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شکر ۱ونیم پیمانه ( من از نصف پیمانه شکر رژیمی استفاده کردم) دارچین نصف ق چایخوری گردو و کشمش به دلخواه زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا می کنیم و خوب میزنیم تا کاملا پف کنه و سفید بشه در ظرف جدا زرده و شیر و روغن و وانیل هم میزنیم بعد آرد که سه بار الک کردیم به همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم خوب میزنیم کشمش و گردو به همراه دارچین به مواد کیک اضافه میکنیم در آخر هم سفیده رو با بقیه مواد هم میزنیم ۱ ساعت تو فر میگذاریم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۴) همزن برقي اگر براي زمان و البته دستان مباركتون ارزش قائليد حتما خريدار
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۵) قالب هایی که برای سهولت کار خوبه داشته باشیم قالب قطاب پیچ که در سه سایز هست اونا که سفید رنگ هستن قالب فلافل کوچیک و بزرگ که من معمولا با بزرگه کتلت درست میکنم😉 شابلون اسامی متبرکه و اون زرده وسیله ای برای ورقه ورقه کردن تخم مرغ آبپزه و حلقه  زولبیا و شکل گل سلیکونی برای کوکو و نیمروست ادامه دارد..... ✍وبلاگ آشپزی های مامان  🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کوکو_پیتزایی😍😍😋😋👇 شام دیشب بودن😊 پیاز، سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه، قارچ، گوجه تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد پیاز را تفت میدیم بعد هویج،سیب زمینی و فلفل دلمه نگینی رو با پیاز مخلوط میکنیم تا حدی که نرم بشن، قارچ را هم در آخر اضافه میکنیم، مواد آماده شده را کنار گذاشته تا خنک بشن. در ظرف دیگر تخم مرغ ها و دو حبه سیر و جعفری خورد شده را کاملا هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس گوجه ها را نگینی کرده و به همراه مواد سرخ شده داخل تخم مرغ ها می‌ریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. ادویه هم فراموش نشه😉 تمامی مواد مخلوط شده را یکباره داخل ماهی تابه( که کمی روغن ریختیم و داغ شده است) ریخته و در ظرف را میگذاریم و یه ربع اجازه میدیم تا آماده بشه😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#مراحل_تهیه_کوکو_پیتزایی @sofrebanovanbeheshti