#نون_قره_قروتی👇
یک قاشق غذاخوری سرخالی مایه خمیر با یک لیوان اب ولرم مخلوط کرده
پف که کرد یک تخم مرغ شکسته ومایه خمیر رواضافه کرده
ارد ۳ پیمانه الک شده باکمی نمک مخلوط کرده وهم زده تاخمیر نرمی بدست بیاد واگه بدست میچسبید دستتونو به ارد زده و ورزداده
دراخر باپارچه وپتو روی اونو پوشونده بمدت یک ساعت تا وربیاد
بعد پف خمیروگرفته سه چهارم خمیرو کف تابه چرب شده پهن کرده
قره قروت و۳ قاشق شکر وکمی روغن ریخته وروی اونو با یک چهارم خمیرباقیمانده پوشونده و خمیرزیری رو روی خمیربالایی جمع کرده که قره قروتاش نریزه داخل فر ازقبل گرم شده بگذارید وشعله روکمکنید
پایین که پخت شعله بالاروروشن کرده این نون وتوی تابه روگاز هم میشه پخت😊😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجانی👇
آرد 12 قاشق غذاخوری
روغن مایع 8 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 3 عدد
شیر 15 قاشق غذاخوری
شکر 10 قاشقو نصفه غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری و نصفه
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری سرخالی- در صورت تمایل ولی من نریختم
شیر و تخم مرغ رو هم از قبل بیرون بذارین تا به دمای محیط برسه.
آرد رو به همراه بیکینگ پودر و وانیل سه بار الک کنید. توصیه میکنم برای داشتن یه کیک پوک و خوشمزه حتما این کار رو در همه ی کیک ها انجام بدین. شکر رو هم به مواد خشکتون اضافه کنید .تخم مرغ رو داخل مواد بشکونید و با چنگال کاملا مخلوط کنید. اگه مرتب هم بزنید کاملا مواد با هم مخلوط و یه دست میشن فقط با چنگال
در این مرحله شیر و روغن رو اضافه کنید و هم بزنین تا مواد یک دست بشه.
اگه دوست داشتین که کیک فنجانیتون کاکائویی بشه 2 قاشق غذاخوری کاکائو رو هم داخل مایه کیک الک کنید و هم بزنین
قالب رو چرب کنید و مایه ی کیک بریزین داخلش و بگذارین داخلی تستری که ده دقیقه قبل روشنش کردی
برای پخت این کیک 20 دقیقه زمان لازم تسترم با دمای ۱۵۰درجه
برای زیبایی بیشتر می تونید داخل قالب از کاغذ روغنی استفاده کنیدکه من استفاده کردم
نکته:
می توانید در صورت تمایل این کیک را بدون پودر کاکائو تهیه کنید
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ته_دیگ_تهچین👇
من یه تخم مرغ کامل با سه قاشق ماست سفت، دو قاشق زعفران،گلاب و پودر هل و یه کفگیر برنج قاطی میکنم میریزم ته قابلمه و برنج را میریزم داخلش.
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_گل_محمدی👇
یک کاسه آبگوشت خوری گلبرگ،دو سومش شکر و آب.
آب وشکر رو کمی قوام بیارید.
البته من جدا قوام نیاوردم،ولی اینجوری بهتره.
بعد گلسرخها رو توش بریزید تا به غلظت دلخواه برسه،
سر آخر چند قطره آبلیمو یا جوهر لیمو بریزید تا رنگش قشنگ بشه و شکرک نزنه.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_عصرانه 👇
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
شیر ۱ پیمانه
روغن مایع نصف پیمانه
شکر ۱ونیم پیمانه ( من از نصف پیمانه شکر رژیمی استفاده کردم)
دارچین نصف ق چایخوری
گردو و کشمش به دلخواه
زرده و سفیده تخم مرغ از هم جدا می کنیم و خوب میزنیم تا کاملا پف کنه و سفید بشه در ظرف جدا زرده و شیر و روغن و وانیل هم میزنیم
بعد آرد که سه بار الک کردیم به همراه بکینگ پودر اضافه میکنیم
خوب میزنیم کشمش و گردو به همراه دارچین به مواد کیک اضافه میکنیم
در آخر هم سفیده رو با بقیه مواد هم میزنیم ۱ ساعت تو فر میگذاریم
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۴) همزن برقي اگر براي زمان و البته دستان مباركتون ارزش قائليد حتما خريدار
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۵)
قالب هایی که برای سهولت کار خوبه داشته باشیم
قالب قطاب پیچ که در سه سایز هست اونا که سفید رنگ هستن
قالب فلافل کوچیک و بزرگ که من معمولا با بزرگه کتلت درست میکنم😉
شابلون اسامی متبرکه و اون زرده وسیله ای برای ورقه ورقه کردن تخم مرغ آبپزه و حلقه زولبیا و شکل گل سلیکونی برای کوکو و نیمروست
ادامه دارد.....
✍وبلاگ آشپزی های مامان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کوکو_پیتزایی😍😍😋😋👇
شام دیشب بودن😊
پیاز، سیب زمینی، هویج، فلفل دلمه، قارچ، گوجه
تخم مرغ ۵ تا ۶ عدد
پیاز را تفت میدیم بعد هویج،سیب زمینی و فلفل دلمه نگینی رو با پیاز مخلوط میکنیم تا حدی که نرم بشن، قارچ را هم در آخر اضافه میکنیم، مواد آماده شده را کنار گذاشته تا خنک بشن.
در ظرف دیگر تخم مرغ ها و دو حبه سیر و جعفری خورد شده را کاملا هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند
سپس گوجه ها را نگینی کرده و به همراه مواد سرخ شده داخل تخم مرغ ها میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. ادویه هم فراموش نشه😉
تمامی مواد مخلوط شده را یکباره داخل ماهی تابه( که کمی روغن ریختیم و داغ شده است) ریخته و در ظرف را میگذاریم و یه ربع اجازه میدیم تا آماده بشه😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_گلاب_و_زعفران😋👇
دو عدد تخم مرغ متوسط
آرد سفید : یک و نیم لیوان
بکینگ پودر:یک و نیم ق مرباخوری
روغن مایع :نصف لیوان
گلاب:نصف لیوان
وانیل : نوک قاشق
شکر دانه ریز :یک لیوان
زعفران دم کرده به مقدار لازم
ابتدا همه زرده و سفیده رو از هم جدا کنید ، سفیده ها رو با دو قاشق غذاخوری شکر و نوک قاشق نمک مخلوط کنید و با همزن بزنید تا سفید و برفی بشه.
بعد زرده ها رو با مابقی شکر و وانیل و دو قاشق غذا خوری آب ولرم مخلوط کرده و با همزن بزنید تا کاملا کرم رنگ و پف دار بشه.
روغن رو به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و هم بزنید سپس گلاب و زعفرون را اضافه کرده و با همزن بزنید.
حالا همزن رو کنار بگذارین و بعد آرد و بکینگ پودر الک شده رو در سه مرحله به مواد اضافه کنید.
حالا سفیده هارو بریزید و به صورت دورانی هم بزنیدتا یه مایه ی پفکی و یک دست داشته باشید. قالب رو چرب کرده و با الک آرد پاشی کنید و سپس آرد اضافی را خارج کنید و مایه کیک رو داخل قالب بریزید و داخل فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم کردید
به مدت پنجاه دقیقه قرار بدیداین کیک پف عالی و فوق العاده لطیفی داره.
اینم کیک من به مناسبت میلادحضرت رقیه (س)برای دخترم🎉🎊🎉🎊
@sofrebanovanbeheshti