eitaa logo
آشپزی و سفره آرایی
6.3هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
9هزار ویدیو
2 فایل
#دیزاین_غذا🍱 #سفره_آرایی🍳 #آشپزی #تزیین_سالاد🥗 #تزیین_کیک🎂 #ایده_آشپزی👩‍🍳 #دورچین #میوه‌آرایی🥑 ❎ڪـپـے فـقـط بـا ذڪـر مـنـبـع ❎ ادمین : @rezazadeh_joybari تبلیغات: @tablighatch
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍮🍮 مواد لازم: شیر پنج لیوان پودر کاکائو یک چهارم لیوان شکر یک لیوان کره شصت گرم نشاسته ذرت یک چهارم لیوان پودر ژلاتین چهار قاشق س قهوه فوری دو ق س شکلات تلخ صد گرم خامه صبحانه یک و نیم لیوان آب جوش یک چهارم لیوان ‌ طرزتهیه: اول پودر ژلاتین رو روی یک لیوان شیر سرد بریزید و بعد بصورت بنماری ذوب کنید قهوه فوری و ابجوش رو هم‌مخلوط کنید شکلات رو هم در مایکروفر ذوب کنید مابقی شیر،شکر ،خامه،نشاسته پودر کاکائو رو ترکیب و از صافی رد کنید روی حرارت ملایم مدام هم زده تا غلیظ شود در اخر کره شکلات مذاب رو اضافه کرده تا مجدد بجوش آید از روی حرارت برداشته وقتی از داغی افتاد ژلاتین بن ماری شده رو اضافه و سریعا هم میزنیم تا یکنواخت شود و مجدد از صافی رد کنید در قالب بریزید...بهتره یک شب داخل یخچال بمونه و روز بعد از قالب براحتی درمیاد.میتونید بصورت لیوانی هم سرو کنید. بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم ▫️گوشت چرخ کرده ( از چرخ کرده مرغ یا بوقلمون هم می شود استفاده کرد) ▫️پیاز+جعفری+پودر سیر ▫️نخود فرنگی یا سبزیجات مخلوط ▫️آرد نخودچی طرز تهیه پیاز را رنده می کنیم آب آن را می گیریم و با پودر سیر و کمی جعفری خورد شده و یک قاشق آرد نخودچی و نمک و فلفل و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و ورز میدهیم در یخچال قرار می دهیم و بعد از نیم ساعت روی سلفون پخش می کنیم و هر موادی را که خواستید بپزید و روی گوشت قرار دهید(سبزیجات مخلوط هویج+نخود+ذرت) بهتر است بعد گوشت را رول کنید و در ظرف فر یا ماهی تابه رژیمی قرار دهید و رب گوجه فرنگی را با کمی آب مخلوط کنید و روی آن بریزید وقتی پخته شد برش بزنید. بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
7.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍👌 قارچ یک کیلو آرد ۲ پیمانه ماءالشعیر ۱ پیمانه سیر ۲ حبه نمک و فلفل،به میزان لازم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم طرز تهیه قارچ پفکی سوخاری با ماءالشعیر در یک کاسه سیر رنده ریز شده، بیکینگ‌پودر، آرد ، روغن مایع، نمک و فلفل را مخلوط کنید. ماءالشعیر را کم‌کم افزوده تا سس به غلظت ماست زده شده در بیاید و در انتها پنیر رو اضافه کنید قارچ ها را داخل مایه بالا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت دهید. سپس قارچ ها را داخل روغن داغ سرخ نموده روغن اضافی آن را به کمک دستمال کاغذی بگیرید و درون ظرف سرو قرار دهید و با سس نوش جان کنید.😋❣ بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 • 250 گرم کره نرم شده • 1 لیوان پودر قند (120 گرم) • 2 عدد تخم مرغ • نشاسته ذرت 400 گرمی • 1 قاشق وانیل • 1.5 - 2 لیوان آرد (230 گرم) • 1 قاشق بکینگ پودر • 1 لیوان بادام برای تزیین • 100 گرم شکلات ، به سبک بین ماری • بادام فیله بو داده • پسته تمام مواد به غیر از بیکینگ پودر و آرد و بادام را در ظرف خمیر بریزیم و آنها را مخلوط کنیم. ▪️ سپس بیکینگ پودر و آرد را به آرامی به روش کنترل شده اضافه می کنیم تا خمیر نرم به دست آید. ▪️ در آخر بادام را اضافه کرده و ورز دهید ، بگذارید تکه هایی به اندازه گردو برداشته و بغلتانیم. ▪️ بیایید در 150و تا زمانی که شیرینی ها بپزه و تغییر رنگ نکنه بعد از خنک شدن با سس شکلاتی و پودر پسته و بادام تزیین کنید نوش جاااان🙋‍♀️ بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😍 بچه ها این دستور با دستور گز آردی فرق داره ها ✔سایز قالب:مربع ۲۵ . شکر ۲ پیمانه (۴۰۰گرم) پودر ژلاتین ۲ ق س (۱۴ گرم) اب ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم) گلاب ۱/۴ پیمانه (۵۰گرم) 👈همه مواد بالا را باهم مخلوط کنید وروی حرارت ملاایم گاز بگذارید، هم بزنید تا دانه های شکر کااملاحل شود و زمانی که شربت از کناره ها شروع به جوش ریز زد وکمی قوام امد شعله را خاموش کنید شربت یا شهد اماده شده را درون ظرف مناسبی بریزید واجازه دهید تا کمی از دما بیفتد سپس با همزن شروع به زدن کنید انقدر بزنید تا جایی که شهد پوک وسفید وشبیه خامه شود . پودر نارگیل چرب اسیاب شده ۳۰۰_۲۵۰ گرم (حدود دو ونیم تاسه پیمانه) معزیجات دلخواه مانند پسته ،گردو یا بادام یک پیمانه(هر چه بیشتر خوشمزه تر🙂) پودر هل ۱/۲ ق چ بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# شیرینی _اسکار بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
7.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# شیرینی_ خوشمزه🧁🍰 بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بلبلان از بوی گل مستند و ما از روی دوست دیگران از ساغر و ساقی و مـا از یاد دوسـت سلام . صبحتون قشنگ و روزتون بخیر🌹❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت شیرازی بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
سیب زمینی 2عدد بزرگ (حدود 700 گرم) خمیر بین نان ساندویچی 130 گرم(خمیر بین 6عدد نان ساندویچی) میتونید از نان تست استفاده کنید که ابتدا باید دور قهوه ای نان را جدا کنید. تخم مرغ 1عدد شیر 1/4 پیمانه آرد سوخاری 1 قاشق سوپخوری برای داخل مواد و مقداری برای کاور کتلتها پیاز 1عدد متوسط رنده شده و آبگرفته نمک،فلفل،زردچوبه،ادویه دلخواه اگر کیفیت خمیر نان ساندویچی خوب نبود برای پوک شدن بیشتر کتلتها از 1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر استفاده کنید سیب زمینی ها را آبپز و پوره کنید پیاز رنده و آبگرفته+خمیر وسط نان ساندویچی+تخم مرع+شیر+آرد سوخاری+ادویه ها و نمک و فلفل را اضافه و خوب مخلوط کنید(میتوانید مواد را یکبار از چرخ گوشت رد کنید) خمیر را 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال است استراحت دهید تا چسبندگی آن برطرف شود. سپس هربار از خمیر مقداری بردارید و در آرد سوخاری غلتانده به شکل اشک دربیاورید و در روغن داغ سرخ کنید. بهتر است کتلتها را بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای آشپزخانه قرار بدید تا روغن اضافی کتلتها گرفته شود. با این میزان مواد حدود 10 تا 12 عدد کتلت به وزن 70 تا 75 گرم خواهید داشت بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
# شیرینی_ بادامی🎂🍮 بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃