eitaa logo
آشپزی و سفره آرایی
6.3هزار دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
9هزار ویدیو
2 فایل
#دیزاین_غذا🍱 #سفره_آرایی🍳 #آشپزی #تزیین_سالاد🥗 #تزیین_کیک🎂 #ایده_آشپزی👩‍🍳 #دورچین #میوه‌آرایی🥑 ❎ڪـپـے فـقـط بـا ذڪـر مـنـبـع ❎ ادمین : @rezazadeh_joybari تبلیغات: @tablighatch
مشاهده در ایتا
دانلود
خورشت غوره مسما الان که فصل غوره ست امتحانش کنید واسه اونایی که طعم ترش دوست دارند حتما خوشتون میاد😋 اول كار بگم که با گوشت هم‌میتونید درست کنید من با مرغ درست کردم مرغ رو با نمک و فلفل سیاه و یکم زعفرون سرخ کردم کنار گذاشتم حالا دوتا پیاز رو نگینی خرد و سرخ کردم بهش نمک و زردچوبه و فلفل و یک ق رب گوجه زدم و تفت دادم دوباره مرغ رو بهش اضافه کردم حالا دو لیوان ابجوش اضافه و یک ساعت زمان دادم تا بپزه ۱۰ دقیقه آخر چند تا گوجه گیلاسی و نصف پیمانه غوره بهش اضافه و گذاشتم تا با شعله کم و درب بسته جا بیفته آخر پخت هم بادنجون‌هایی رو ک از قبل سرخ کردم رو بهش اضافه و تمام 😋😍 امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
سلام به روی ماهتون مرغ خوشمزه و مجلسی 😋🤗 دوستای گلم که سراغ یه مرغ راحت و خوشمزه می گشتند این گزینه عالی و راحتی هست و خوشمزه و عالی 😍😋 . تکه های مرغ رو داخل تابه با کمی روغن سرخ کردم . کره و زردچوبه هم ریختم و سرخ کردم. از همون تابه خارج کردم . یک عدد پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم ، هویج و فلفل دلمه ای خرد شده و یک حبه سیر تکه شده رو هم اضافه کردم ، یک قاشق رب گوجه ریختم و با ام تفت دادم .کمی آب اضافه کردم و نمک و فلفل سیاه هم ریختم ، وقتی جوشید تکه های مرغ رو قرار دادم و در تابه رو بستم . اواخر کار کمی زعفران هم ریختم . بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
سلام بر همگی🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️ 🔺️کباب لاپلو به جرات میتونم بگم یکی از خوشمزه تریناس کافیه یه بار امتحانش کنی 😊 🔺️مواد لازم گوشت چرخ کرده 300 گرم نمک فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری پیاز 1 عدد گوجه 3_4 عدد برنج 3 پیمانه سماق 🔺️طرز تهیه ابتدا گوشت رو به همراه نمک ،فلفل سیاه و پیاز رنده شده (کمی آبشو بگیرید) کاملا مخلوط کرده و ورز میدیم تا حالت چسبنده به خودش بگیره و به مدت یک ساعت داخل یخچال استراحت داده و کمی بزرگتر اندازه کف قابلمه ای که میخوایم برنج دم کنیم شکل میدیم و داخل تابه بدون روغن سرخ میکنیم(نیاز نیست کامل پخته بشه)حالا داخل همون تابه گوجه های ورقه شده رو سرخ از دو طرف سرخ میکنیم. برنج رو به همراه آب ،روغن ونمک میزاریم که کته بشه(میتونید آبکش هم بکنید)وقتی آبش کاملا کشیده مقداری از برنج رو به همراه زعفران کاملا مخلوط میکنیم حالا داخل قابلمه مقداری روغن ریخته ابتدا یک لایه برنج زعفرانی ریخته با پشت قاشق فشار میدیم و یک دستش میکنیم بعد یک لایه برنج سفید و حالا گوشت پخته شده ،مقداری سماق و گوجه های ورقه شده و دوباره مقداری برنج سفید ریخته و کاملا صاف میکنیم دم کنی میزاریم و روی حرارت متوسط میزاریم وقتی به بخار افتاد یه کم کره یا روغن حیوانی اضافه کرده و حرارت رو کم میکنیم و اجازه میدیم که برنج دم بکشه و ته دیگ کاملا برشته بشه. 🔺️برنج رو یه کمی دون بردارید 🔺️نیاز نیست که گوشت کاملا پخته بشه چون لای برنج هم پخته بشه بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
‌‌ ‌ طرزتهیه: 🥙🥙 اول اینکه نخود را از دو روز قبل خیس می کنم و بارها آبشو عوض می کنم طوری که جوانه خیلی کوچکی گوشه نخود میزنه که کلسیم نخود را چندین برابر می کنه و مغز نخود خوب خیس میخوره. من سیصد گرم نخود خام خیس میدم بعد توی آبکش می ریزم تا آب اضافه خارج بشه و سپس با دندانه ریز چرخ گوشت به همراه دو حبه سیر و یک سیب زمینی آبپز متوسط که باعث میشه بافت لطیفی داشته باشه نخود تنها خیلی خشک میشه فلافل و یک پیاز متوسط چرخ می کنیم. اگر چرخ شما دنده ریز نداشت دو بار چرخ کنید من ایندفعه با غذا ساز استفاده کردم بعد پودر زیره سبز و پودر تخم گشنیز و پودر انبه و فلفل در حدی که تند بشه چون فلافل باید تند باشه و ادویه فلافل که عطاریها دارن اگر نبود اشکالی نداره و نمک و بعضی ها بیکینگ پودر میزنن یا اصلا چیزی نمیزنن ولی من یک قاشق غذاخوری مایه خمیر فوری مستقیم می ریزم روی نخود چرخ شده و مواد را مخلوط می کنم. این بار بیکینگ پودر زدم اگر مواد سفت بود خیلی کم آب معمولی اضافه کنید و پوره یه گوجه که فلافل شما خوش رنگتر می شه. مواد نه سفت و نه شل باشد و سر ظرف را ببندید و حدود دو ساعت استراحت دهید و توی ظرف کوچک روغن خوب که داغ شد فلافل را قالب بزنید و توی روغن شناور سرخ کنید در حدی که رنگ دلخواه خودتان است من طلایی بشه بر می دارم. روی دستمال آشپزخونه می زاریم تا اضافه روغن گرفته بشه. این مقدار مواد حدود سی تا فلافل میده البته بستگی به سایز قالب داره. ‌ ✔ نکته اگر فلافل شما وا رفت یا ترک زیادی خورد زمان سرخ کردن کمی آرد نخود خام اگر نبود آرد معمولی اضافه کنید. ‌ 👈🏻 سس طحینه سس های زیادی واسه سرو همراه فلافل هست ولی من فقط این سس را دوست دارم سس عربی است و توی کویت همیشه همراه ساندویچ فلافل این سس سرو میشه حدود یک لیوان ماست معمولی نسبتاً سفت را با سه قاشق غذاخوری ارده و آب نصف یه لیمو خوب مخلوط کنید و نمک بزنید و پوره یه حبه سیر و مخلوط کنید و روی فلافل بریزید و میل کنید ماست کمی سفت باشه بهتره. ✔ توی کشورهای عربی به همراه نخود باقالی را هم چرخ می کنن خیلی خوشمزه میشه من فصل باقالی تازه یه مشت باقالی را بدون پوست می کنم و همراه نخود چرخ می کنم و همچنین تخم گشنیز درسته هم کمی قاطی مواد می کنن و در صورت تمایل کنجد هم می زنم. بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 .چین.آلبالو 😍 ✧1✧ 🥄 jOiN👉 @Sofreh_Arayi 👈
🍒ترفند پخت تهچین آلبالو پلو 🍒 با این تهچین تو مهمونیها دلبری کن 😊 🍒۵۰۰ گرم آلبالو هسته گرفته ۱۵۰ گرم شکر با هم مخلوط کنید ده دقیقه زمان بدین تا بپزه کف روی آلبالو ها رو بگیرید. ⭕️✅️ابکشی کنید و شهد البالو ها رو حتما جدا کنید 🍒یک عدد پیاز نگینی خرد شده دو با کمی روغن تفت بدین . 🍒مرغ خرد شده رو اضافه کنید . 🍒ادویه مخلوط .زردچوبه .نمک و فلفل و کمی زعفران اضافه کنید . 🍒البالو ها رو اضافه کرده و یک ربع زمان بدین تا بپزه. ✅️۴ پیمانه برنج رو ابکشی کنید .پلو رو کمی دون ابکش کنید . 🍒یک عدد تخم مرغ .چهار قاشق ماست .زعفران و دوقاشق گلاب را باهم مخلوط کنید .کمی از پلو را اضافه کنید . 🍒ته قابلمه کمی روغن بریزید مواد ته چین رو اضافه کنید .یک لایه مواد آلبالو پلو بریزید و دوباره پلو ساده . 🍒چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت زمان بدین تا دم بکشه . 🍒وقتی شعله راخاموش کردین ته قابلمه رو سریع زیر اب سرد بگیرید تا تهچین راحت برگرده . 🍒در اخر با البالو و خلال پسته یا بادام تزیین کنید. بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃
.داوود.پاشا ⭕️مواد لازم: گوشت چرخ کرده 300گرم پیاز درشت (برای داخل گوشت ) 1 عدد پیاز متوسط 1 عدد نمک و فلفل وزرد چوبه به مقدارلازم نعنا خشک یا تازه 1 ق غ رب انار 3 ق غ آب جوش 2 لیوان ⭕️طرز تهیه: پیاز درشتمون رو رنده ریز میکنیم ویه مقدار آب اضافیشو میگیریم بعد به همراه ادویه به گوشت اضافه میکنیم و۴،۵ دقیقه ورز میدیم،حالا به اندازه گردو تو دستمون قلقلی میکنیم وروشو میپوشونیم ویک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم؛بعد تو روغن دوطرفشو سرخ میکنیم تواین فاصله که گوشتا دارن سرخ میشن اون یکی پیازمون رو نگینی خرد میکنیم ومیزاریم تو یه مقدار روغن یه کوچولو سرخ و سبک شه؛دوطرف گوشت که سرخ شد زیرشو خاموش میکنیم حالا به پیاز داغمون نمک وزردچوبه و نعنا اضافه میکنیم، رب انارمون روهم تویه لیوان آب جوشمون حل میکنیم ،میریزیم داخل قابلمه لیوان دوم آب‌جوش هم میریزیم گوشتاروهم بهش اضافه میکنیم ومیزاریم با حرارت ملایم ۴۵ دقیقه جا بیفته😍 ⭕️نکته: ❗️وقتی پیاز رو رنده ریز میکنین یه مقدار آب اضافیشو بگیرین،احتیاج نیس کامل آب پیازو بگیرین ❗️طعم این غذا بستگی به طعم رب انارتون داره اگه رب انارتون ترش بود اگه خواستین یه مقدار ملس شه یک ربع آخر یه مقدار شکر بهش اضافه کنین. بـرتـریـن ڪـانـال آشـپـزے✌ 〰🍦〰🎂〰🥘 ❣ @sofreh_arayi 〰🍬〰🍭〰🍡 فوروارد‌ڪنیدبراےڪدبانوها🙃