☀️انس باعلماء (۱۸۱)☀️
🌷آیت الله حاج شیخ غلامرضا فقیه یزدی فرزند حاج ابراهیم یزدی ( کوچه بِیُکی) در ۱۲۹۵ ه.ق در یزد متولد شد. در سال ۱۳۰۹ه.ق وارد حوزه علمیه مشهد گردید و بعد از تحصیل علوم ادبی و اندکی فقه و اصول و کلام همراه آقا سید حسن قوچانی معروف به آقا نجفی از مشهد به یزد و سپس به اصفهان رفت. وی پس از پنج سال اقامت در اصفهان در سال ۱۳۱۹ه.ق عازم نجف شد و از محضر علمای بزرگواری چون حاج میرزا حسین فرزند حاج میرزا خلیل، و آیت الله سید محمد کاظم یزدی، و آخوند ملامحمد کاظم خراسانی و شیخ هادی محقق تهرانی و شیخ محمدباقر شیرازی اصطهباناتی بهره مند شد، و به وطن خود یزد مراجعت و در آنجا مقیم گردید. او، علاوه بر تدریس در حوزه علمیه، اهتمام زیاد، به امر تبلیغ و ارشاد مردم داشت.
آن بزرگوار در اواخر خرداد 1338 شمسی در سن 81 سالگی بر بالای منبر مجلس رسمی به جای روضه خواندن، مرتب صلوات می فرستاد. اطرافیان که متوجه وخامت حال ایشان شده بودند، بی درنگ ایشان را به سوی خانه روانه کردند. سپس به تشخیص اطرافیان، وی را برای بهبودی به قریه «طزرجان یزد» منتقل کردند که جای خوش آب و هوایی است. آن بزرگوار را بعد از 12 روز بستری شدن در آنجا در ساعت 3 بعد از ظهر جمعه 22 ذی حجّه 1378 قمری برابر با 11 تیر 1338 شمسی در سن 81 سالگی به عالم بقا مهاجرت کرد و به دیدار محبوب شتافت. خیل عزاداران از یزد و حومه در آنجا گرد آمدند و جنازه شریف آن بزرگوار را با پای پیاده با گریه و شیون و پشت سرگذاشتن 60 کیلومتر از طزرجان تا یزد روی دست گذاردند. آنان پس از گزاردن نماز به امامت شهید محراب آیت اللّه صدوقی، ایشان را در کنار امام زاده جعفر علیه السلام به خاک سپردند.
به تأیید بسیاری از یزدیان، دفن آن بزرگوار در جوار امام زاده جعفر علیه السلام باعث تجدید آبادانی آنجا شد و هم اکنون قبور بسیاری از علما نیز در جوار مرقدش قرار دارد. مجالس ختم وی تا 40 روز در یزد تداوم داشت و نیز در عتبات عالیات، یزد، قم، تهران، شیراز، زاهدان، آباده، اقلید، طبس، فردوس، اصفهان و... برگزار شد که کم تر سابقه دارد.
https://eitaa.com/sofrehasemany
8.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☑️بدون تعارف با پزشکی که از لندن به جنوبیترین نقطۀ تهران برای طبابت آمده است.
-------------------------------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
☀️ حدیث روز (۹۲۱)☀️
🌷قال امیرالمومنین (علیه السلام):
🟢مَا أَخَذَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ عَلَی الْجَاهِلِ أَنْ يَتَعَلَّمَ حَتَّی أَخَذَ عَلَی الْعَالِمِ أَنْ يُعَلِّمَ
🌲خداوند سبحان، ابتدا آموختن را بر عالم واجب کرده و بعد از آن فراگرفتن را بر جاهل.
🔰تصنیف غرر / حدیث ۱۳۸
https://eitaa.com/sofrehasemany
☀️انس باشهداء (۱۷۹)☀️
🌷شهید حشمت الله اعظمی
تاریخ تولد: 1341/8/3
محل تولد: گلپایگان
تاریخ شهادت: 1365/10/6
محل شهادت: شلمچه کربلای ۵
تحصیلات: کارشناسی ادبیات
زندگینامه
🔴 شهید حشمت الله اعظمی سوم آبان ماه سال 1341درنیوان نار شهرستان گلپایگان به دنیا امد،پدرش عزت اله ومادرش ربابه نام داشت دانشجوی دوره کارشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک دررشته ادبیات بود ازسوی جهاد سازندگی به عنوان جهادگر درجبهه حضور یافت ودرتاریخ بیست وششم دی ماه سال 1365 درعملیات کربلای 5 درمنطقه شلمچه براثر اصابت ترکش خمپاره به درجه رفیع شهادت نائل آمد ومزار اودر گلزار شهدای نیوان نار گلپا یگان می باشد .
🌴 قسمتی ازوصیت نامه شهید
«...خدایا در مدت کوتاه عمرم تلاشم این بود که رضایت تو را در نظر داشته باشم اما میدانم که به خوبی نتوانستم به این آرزویم برسم لذا به جهت گناهانم از تو تقاضای بخشش میکنم که تو بخشنده ای....»
🌲روحش شاد و یادش گرامی باد
https://eitaa.com/sofrehasemany
🌷همیشه مثل نمک منحصربهفرد باشید.
وقتی هست
وجودش احساش نمیشه...
اما وقتی نیست
همهچی بیمزه میشه.
https://eitaa.com/sofrehasemany
☀️انس باعلماء (۱۸۲)☀️
🌷غیرت دینی؛ نشاط علمی
🌴 داستان نوشتن کتاب صراط مستقیم در سن بالای ۹۰ سالگی
🟢روزی از روزها، چند نفر از جوانان دانشجوی متدیّن از کرج آمده و به اتاق حقیر - که توفیق داشتم سالها بهعنوان مسئول استفتائات و اجازات دفتر آیت الله العظمی صافی گلپایگانی، در خدمت معظم له باشم- وارد شدند.
🌴اوراقی حدود ۱۵۰ برگ به همراه داشتند و میگفتند که اینها حدود ۱۹۰ شبهه از طرف وهابیت است که در کرج منتشر شده و هیچ کسی جواب نداده است که بعداً متوجه شدم این سؤالات، متن کتابی بنام «أسئلة قادت شباب الشیعة الی الحق» است که توسط وهابیها نوشته شده بود.
🌲حقیر گفتم چون استفتائات از داخل و خارج کشور بسیار زیاد است و معظمله خودشان مقید هستند که آنها را ملاحظه کنند، بعید است فرصت رؤیت و پاسخ به این سؤالات را داشته باشند.
با اصرار زیاد آنها، قبول کردم که آن اوراق را عصر که حسبالمعمول خدمت آقا شرفیاب میشدم تقدیم کنم.
🌿عصر که مشرّف شدم و به آقا این قضیه را عرض کردم. فرمودند: حالا بگذارید تا نگاهی کنم.
آن شب گذشت. فردا صبح که برای درس تشریف آوردند، سررسیدی در دستشان بود و قضیه این سؤالات را سر درس مطرح نمودند.
آقا فرمودند چون دیدم این شبهات بیپاسخ مانده است، از دیشب بعد از نماز عشا شروع به پاسخ دادن به اینها کردم و وقت و ساعت را با شنیدن صدای اذان صبح متوجه شدم!
🌿بعد از درس، سررسید را به حقیر دادند تا کارهای آن انجام شود. دیدم در آن شب، به سی و سه سؤال از آن اوراق، جوابهای مستدلّ و تحقیقی داده بودند. حتی بعضی جاها در متن، دستشان خط خورده بود و حاشیه زده بودند که اینجا داشت خوابم میبرد.
☘چند روز دیگر هم بقیّه سؤالات را سریع و دقیق پاسخ دادند و پس از انجام کارهای شکلی، کتاب با عنوان «صراط مستقیم» چاپ شد.
☘ببینید یک عالم و فقیه غیور حتی در کهولت سن و عمر بیش از ۹۰ سالگی، چگونه با غیرت دینی و نشاط علمی، این چنین شب تا صبح را بیدار میماند و برای خدا انجام وظیفه مینماید. این، برای همه ما، روحانی و غیر روحانی، درس است.
📚 منبع: (محضرِ آفتاب) نکوداشت مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی حاج آقا لطف الله صافی گلپایگانی قدس سره/محسن اکبری شاهرودی
https://eitaa.com/sofrehasemany
☀️ حدیث روز (۹۲۲)☀️
🌷قال الإمامُ الكاظمُ عليه السلام :
🌴لَن تَكونوا مؤمنينَ حتّى تَعُدّوا البلاءَ نِعمَةً و الرَّخاءَ مُصيبَةً و ذلكَ أنَّ الصَّبرَ عِند البلاءِ أعظَمُ مِن الغَفلةِ عندَ الرَّخاءِ .
🌲شما هرگز مؤمن نيستيد ، مگر آنكه بلا وگرفتارى را نعمت شماريد،و آسايش و رفاه را مصيبت؛زيرا صبر بر بلاوگرفتارى ،ارزشمندتر است از غفلت به هنگام آسايش و خوشى .
🔰جامع الأخبار : ص ۳۱۳.
https://eitaa.com/sofrehasemany
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷🌷دهه فجر مبارک🌷🌷
🟢 سفره آسمانی 🟢
https://eitaa.com/sofrehasemany