✨﷽✨
🔰قال رسول الله صلّي الله عليه و آله :
من علّم ولده القران فكانّما حج البيت عشرة آلاف حجة و اعتمر عشرة آلاف عمرة و اعتق عشرة آلاف رقيه من ولد اسماعيل و....
💬پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمودند: كسي كه به فرزند خود قرآن بياموزد مثل اين كه ده هزار حج و ده هزار عمره انجام داده و ده هزار بنده از اولاد اسماعيل را آزاد كرده و در ده هزار غروه شركت كرده و ده هزار مسكين گرسنه را طعام داده است.
📗«مستدرك الوسائل، ج ۱، ص ۲۹۰»
کانال استاد رفیعی
╭┅─────┅╮
💠 @ostadrafiei 💠
╰┅─────┅╯
قرآن.ogg
2.5M
🎙 اگه زندگی سعادتمند و افتخار شهادت و نجات روز محشر و در امان بودن از گرمای روز قیامت و هدایت در روز قیامت میخوای ....
کانال استاد رفیعی
☑️ @ostadrafiei
✨﷽✨
#نکات_معارفی
🔰 موضوع: ویژگیهای نبی گرامی اسلام / وظایف مسلمانان نسبت به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔸در آیه ۱۵۷ سوره مبارکه اعراف خلاصهای از آیات مختلف در خصوص ویژگیهای نبی گرامی اسلام و وظایف انسانها در قبال پیامبر(ص) ذکر شده است.
الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوبًا عِنْدَهُمْ فِي التَّوْرَاةِ وَالْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَيُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّبَاتِ وَيُحَرِّمُ عَلَيْهِمُ الْخَبَائِثَ وَيَضَعُ عَنْهُمْ إِصْرَهُمْ وَالْأَغْلَالَ الَّتِي كَانَتْ عَلَيْهِمْ ۚ فَالَّذِينَ آمَنُوا بِهِ وَعَزَّرُوهُ وَنَصَرُوهُ وَاتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنْزِلَ مَعَهُ ۙ أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ
🔷ویژگیهای نبی گرامی اسلام
🔸نخست اینکه نبی گرامی اسلام، «رسول و فرستاده خدا» بودند و رسالتش بیدار کردن انسان بود.
🔸دوم این که ایشان «نبی خدا» بودند یعنی به حضرت وحی نازل میشد.
🔸نکته سوم این است که حضرت از زمان تولد تا بعثت در کلاس درس هیچ بشری شرکت نکرده و بینیاز از سواد بشری بودند؛
🔸و نکته چهارم اینکه اسم و اوصاف پیامبر(ص) در کتاب انبیاء الهی آمده است.
🔸پنجمین و ششمین مطلب آیه ۱۵۷ سوره اعراف اشاره به امربهمعروف و نهی از منکر توسط نبی گرامی اسلام است که «امربهمعروف و نهی از منکر»، شرعی، عقلی و اجتماعی است که هر سه صورت آن را پیامبر در جامعه انجام میدادند.
🔸 ویژگی هفتم و هشتم رسول خدا این است که حضرت چیزهای پاک و پاکیزه و قابلاستفاده را حلال اعلام نموده و خبائث و چیزهایی که برای انسانها مضر میباشد را حرام کردند.
🔸 اینگونه مسائل جای اجتهاد و تشخیص فردی و سلیقهای برای ما انسانها نیست و باید به تکلیف عمل نماییم؛ همانگونه پیامبر(ص) مضاربه را حلال و ربا را حرام، گوشت گوسفند را حلال و خوک را حرام، انگور را حلال و شراب را حرام اعلام نموده است عمل نماییم.
🔸ویژگی نهم و دهم نیز مربوط میشود به اینکه نبی گرامی اسلام با آمدنش، قوانین دستوپا گیر و اضافی را از دوش مردم برداشت و غل و زنجیرها و خرافات و قوانین جاهلی را از زندگی مردم خارج نمود و عقلانیت و خردورزی که دقیقاً نقطه مقابل خرافات گرایی هست را در جامعه نهادینه کرد.
🔷وظیفه مردم در مقابل نبی گرامی اسلام
1- انسانها باید به پیامبر ایمان کامل بیاورند.
2- به پیامبر(صلی الله علیه و آله) به معنای واقعی کلمه احترام بگذارند و هتک حرمت نکنند
3- نبی گرامی اسلام را در همه حالات با تمام توان یاری نمایند.
4- قرآن را که کتاب آسمانی و به همراه پیامبر(ص) نازل شده است را اطاعت کنند.
کانال استاد رفیعی
╭┅─────┅╮
💠 @ostadrafiei 💠
╰┅─────┅╯
sokhanrani 4-9-97.mp3
8.72M
#منبر_حرم
💠 #حجت_الاسلام_رفیعی
🔸موضوع: چهارده نکته کلیدی درباره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔸یکشنبه 4 آذر 97
🔸حجم: 8.3 مگابایت
کانال استاد رفیعی
╭┅─────┅╮
💠 @ostadrafiei 💠
╰┅─────┅╯
✨﷽✨
🔰قال رسول الله صلّي الله عليه و آله :
من تعلم القرآن و تواضع في العلم و علّم عبادالله و هو يريد ما عندالله لم يكن في الجنة اعظم ثواباً منه و لا اعظم منزلة منه و لم يكن في الجنة منزلةً و لا درجةً رفيعه....
💬پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمودند:
✨كسي كه قرآن را ياد بگيرد و متواضع در علم باشد و آن را به بندگان خدا بياموزد و اجرش را از خدا بخواهد، در بهشت بزرگتر از ثواب او و بزرگتر از مقام و منزلت او چيزي نيست و در آنجا از بالاترين مقامها و شريفترين منازل برخوردار است.
📗«عقاب الاعمال، ص ۵۱»
کانال استاد رفیعی
╭┅─────┅╮
💠 @ostadrafiei 💠
╰┅─────┅╯
sokhanrani 7-9-97.mp3
9.2M
#منبر_حرم
💠 #حجت_الاسلام_رفیعی
🔸موضوع: تفسیر قرآن کریم - امتحانات الهی
🔸شنبه 7 آذر 97
🔸حجم: 8.7 مگابایت
کانال استاد رفیعی
🔘 @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال رسول الله - صلّي الله عليه و آله -:
ان اهل القرآن في اعلي درجه من الآدميين ما خلا النبيين و المرسلين فلا تستضعفوا اهل القرآن حقوقهم فان لهم من الله العزيز الجبار لمكانا علياً.
💬پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود:
اهل قرآن سواي پيامبران و مرسلين در بالاترين درجه از آدميان هستند، پس حقوق اهل قرآن را اندك و كم مشماريد، زيرا براي ايشان نزد خداي بزرگ مقام بلندي است.
📗«وسائل الشيعه، ج ۶، ص ۱۷۴»
☑️ @ostadrafiei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ : پنج چیز محترم...
🔸دستور خدا به احترام به پنج چیز...
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰اين ارتباط با امام زمان که توجه امام را به خودمان جذب بکنيم کار سختي است؟
اتفاقا خودشان اين راه را سهل کردند براي ما گفتند شما وقتي به ما متوجه ميشويد يا همين دعاي آل يس و دعاي فرج متوجه به ما شويد باشيد و بخواهيد لذا اين نقش خودش يکي از نقشهايي است که در مورد امام در دوران غيبت است که هدايتشان شامل حال ما شود مثل نيروي جاذبه که ديده نميشود اما اثرش را ميگذارد مطلب دوم حفظ دين است نگه داشتن دين است به هر حال دين الهي حالا اين نگه داشتن دين به اين شکل است ممکن است مستقيم امام در صحنه نباشد اما همين توجهي که به علما به بزرگان دارد حتي بعضي از گذشتگان مثل شيخ مفيد اگر در فتوايشان اشکالي بوده امام تذکر داده براي همين ما بحث اجماع را داريم ميگويند اگر علما در يک موضوعي اتفاق نظر داشته باشند اگر آن اشتباه باشد امام بايد به نحوي تذکر بدهد لذا ميگويند اجماع کشفي وقتي يک نظري را همهي علما ميدهند کشف ميکنند که قول معصوم هم همين است يا حدس ميزنيم يا تقرير اين که قول معصوم اجماع حدسي و تقريري و کشفي و دخولي و اينها را داريم که بحثهاي پيچيدهاي دارد ولي دومين نقش امام حفظ دين است مثلا شما ببينيد فرض کنيد امام رهبر کبير انقلاب خدا به دلش بيندازد حکومت اسلامي بنويسد انقلاب بکند همه را با توسل به #امام_زمان دارد خودش ميفرمود ما هر چه داريم از امام زمان داريم عنايت امام زمان اين حفظ دين به اين نيست که امام بيايد در صحنه بايستد بگويد من مانع ميشوم از اين که افراد به دين خدا لطمه بزنند تاييد خود عالم تاييد خود آن جوانان و افرادي که براي دفاع از دين بلند ميشوند اين نقش ديگري است که نقش امام را در حفظ دين ايجاد ميکند.
سومين مطلبي که داريم فوايد امام غائب را ميگوييم سومين مطلب بحث اميد است اميد بخشي است اين که بالاخره جامعه يک شادابي دارد يک پويايي دارد احساس ميکند که يک روزي اين اتفاق خواهد افتاد خود اين روح اميد در واقع يک حس مهمي است در مردم که ساير فرق ممکن است نداشته باشن البته آنها هم معتقد هستند خيليها به موعود ولي اين هم يکي از آن نکاتي است که موجب ميشود همواره يک فکر پويا و زندهاي در ميان مردم باشد اين بيشتر اثر رواني است اثر روحي است اثر حسي است اثر احساسي است که انسان همواره در اين قصه دارد که اميد داريم که يک وقتي اين قصه اتفاق ميافتد. اين هم نکتهي سوم.
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال الامام الصادق عليه السّلام:
لا يُمَحِّضُ رجلٌ الايمانَ باللهِ حتّي يكونَ اللهُ احبُّ اليهِ من نفسِهِ و ابيهِ و امّهِ و ولدِهِ و اهلِهِ وَ مالِهِ و من الناسِ كُلُّهِمِ.
💬امام صادق عليه السّلام فرمودند:
ايمان انسان پاك و خالص نمي گردد مگر اينكه خداوند در نزد او محبوبتر و دوست داشتني تر از جان، مال، پدر، مادر، فرزند و خانواده اش و همه مردم باشد.
📗«بحارالانوار، ج ۷، ص ۲۵»
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
قرآن .mp3
1.43M
🎙 قرآن آموزی
#برکات_سوره_احزاب
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال رسول الله صلي الله عليه و آله :
من بَهَّتَ مُؤمِناً أو مُؤمِنَةً أو قَالَ فِيهِ مَا لَيسَ فِيهِ أقَامَهُ اللهُ تَعَالي يَومَ القِيَامَةِ عَلَي تَلٍّ مِن نَّارٍ حَتَّي يَخرُجَ مِمَّا قَالَهُ فِيهِ.
پيامبر خدا - صلي الله عليه و آله -
💬 فرمودند: هر كس به مرد يا زن مؤمن بهتان زند يا درباره او چيزي بگويد كه از آن مبراست خداوند در روز رستاخيز وي را بر تلّي از آتش نگه دارد تا از حرف خود درباره او برگردد.
📗بحار الانوار، ج ۷۵، ص ۱۹۴
☑ @ostadrafiei
حق.mp3
1.63M
🎙در سه چیز همه میگن حق با ماست...
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
🎙 برنامه سخنرانی استاد رفیعی
#میلاد حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام
☑ @ostadrafiei
#نکات_معارفی
✅ موضوع: امتحانات الهی
📝گزیده سخنرانی #حجت_الاسلام_رفیعی
🔹🔹🔹🔹
🔷امتحانات الهی
🔸در آیه ۱۲۴ سوره بقره درباره حضرت ابراهیم علیه السلام سخن گفته شده است ؛
وَإِذْ ابتلی إِبراهیمَ ربّه بِکَلمات فأتمهنّ قالَ إِنّی جاعِلُکَ لِلنّاسِ إِماماً قالَ وَمِنْ ذُرّیتی قالَ لا یَنال عَهدی الظّالمین
🔸این اولین آیهای است که اسم حضرت در قرآن ذکرشده و مربوط به اواخر عمر شریف این پیامبر الهی است و مربوط به مسئله مهم امامت میباشد.
🔸در این آیه آمده است خداوند حضرت ابراهیم علیه السلام را آزمایش کرد به «کلماتی» و حضرت نیز با موفقیت تمامی امتحانات را پشت سر گذاشت و سپس خداوند نیز او را به امامت منصوب نمودند.
🔸 منظور از «کلمات» همان آزمونها و ابتلائات و آزمایشهایی است که بهصورت سلسله وار از سوی خداوند برای حضرت ابراهیم علیه السلام در نظر گرفتهشده بود که ذبح فرزندش اسماعیل علیه السلام، در آتش افتادن و شکستن بتها و مبارزه با بتپرستان نمونهای از این آزمایشهای سخت الهی بود.
🔸امتحانات الهی مختلف هست و هیچکس نمیتواند از این آزمونها در درگاه الهی معاف شود؛
🔸امتحانات الهی فراگیر بوده و هر چه مقام معنوی انسان بالاتر رود، آزمونها نیز سختتر خواهد شد.
🔸در آزمایشهای الهی وظایفی برای بندگان وجد دارد که اولین آنها پذیرش امتحان و تسلیم شدن در مقابل خداوند است.
🔸واقعه کربلا، صحنه سختترین آزمایش الهی برای سید الشهداء بود و در شب معراج نیز خداوند به رسول خدا فرمودند که شما را به گرسنگی(شعب ابیطالب) با تکذیب از سوی کفار و شهادت عترت و خاندانت(حضرت علی، حضرت زهرا، امام حسن، امام حسین و دیگر معصومین علیهم السلام) امتحان خواهم کرد که نبی گرامی اسلام در هر سه مورد فرمودند قبول کردم و تسلیم هستم.
🔸امتحانات الهی امتیازاتی دارد و هر چه سختتر باشد امتیازش هم بیشتر هست؛ لذا خداوند به امام حسین علیهالسلام بالاترین و بیشترین اجر را عنایت کردهاند.
🔸وقتیکه خداوند حضرت ابراهیم علیه السلام را با سلسله آزمایشها امتحان کرد مقام امامت را به ایشان عطا نمود.
🔸حضرت ابراهیم علیه السلام در ابتدا نبی بود و سپس رسول شد و در اواخر عمرشان منصب امامت را از سوی خداوند دریافت نمود اما رسول گرامی اسلام هم نبی بود و هم رسول بود و هم امام بودند و هر سه مقام را داشتند.
🔸به عقیده شیعه، امام از سوی خداوند انتخاب میشود و اداره کننده دین و دنیای مردم است و باید معصوم باشد.
🔸به همین خاطر امامت در اصل یک عهد خدایی است و این عهد به ظالمان نمیرسد و منظور از ظالمان کسانی هستند که به خدا شرک بورزند، گناهان کبیره و صغیره انجام بدهند و حق الناس داشته باشند.
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قالَ رَسُولُ اللهِ صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِه :
لا تَزُولُ قَدَما عَبْدٍ يَوْمَ الْقِيامَةِ حَتّي يُسْألُ عَنْ أربَعٍ عَنْ عُمْرِهِ فِيما أفْناهُ وَ عَنْ شَبابِهِ فِيما أبْلاهُ وَ عَنْ مالِهِ مِنْ أيْنَ اِكتَسَبَهُ وَ فِيما أنْفَقَهُ، وَ عَنْ حُبِّنا أهْلَ الْبَيْتِ.
💬پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله فرمودند:
بنده خدا در قيامت قدم از قدم بر نمي دارد جز آن كه از چهار چيز سؤال ميشود: از عمر او سؤال ميشود كه چگونه و در چه راهي آن را از دست داده است، از جواني او ميپرسند كه در چه راهي آن را به فرسودگي رسانده است، از ثروت او كه از چه راهي به دست آورده و در چه راهي آن را خرج نموده است و نيز از محبت و دوستي ما سؤال ميشود.
📗«بحار الأنوار، ج ۷، ص ۲۵۸»
☑ @ostadrafiei
🎙برنامه سخنرانی استاد رفیعی در بابل
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال رسول الله صلّي الله عليه و آله :
اِن اكرم العباد الي الله بعد الانبياء العلماء ثم حملة القرآن يخرجون من الدنيا كما يخرج الانبياء و يحشرون من قبورهم مع الانبياء....
💬پيامبر اكرم - صلّي الله عليه و آله - فرمود: همانا گرامي ترين مردم در نزد پروردگار بعد از پيامبران، علماء و سپس حاملان قرآن هستند، آنها خارج ميشوند از دنيا همان گونه كه انبياء خارج ميشوند و برانگيخته ميشوند از قبور همراه انبياء و ميگذرند از صراط با انبياء و ميگيرند ثواب و پاداش انبياء را پس چه خوب پاداشي است براي طالب علم و حامل قرآن.
📗«مستدرك الوسائل، ج ۴، ص ۲۴۴»
☑ @ostadrafiei
ایه.mp3
852.4K
🎙 دزدی که با یک آیه متحول شد...
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال رسول الله صلّي الله عليه و آله :
إنه ما سَكَنَ حبُّ الدنيا قَلْبَ عَبدٍ إلا التاطَ فيها بثلاث: شُغلٍِ لا ينفَدُ عناءهُ، و فقرٍ لا يُدرك غِناه، و أملٍ لا ينالُ مُنْتهاه.
💬رسول خدا صلّي الله عليه و آله فرمودند:
دوستي دنيا در دل بنده اي جاي نگرفت جز اينكه سه خصلت در آن پيوسته وجود دارد:
1⃣مشغوليتي كه رنجش پايان نپذيرد.
2⃣فقري كه توانگريش درك نشود.
3⃣آرزوئي كه به پايانش نرسد.
📗«بحارالانوار، ج ۷۴، ص ۱۸۸»
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
sokhanrani 14-9-97.mp3
8.2M
#منبر_حرم
💠 #حجت_الاسلام_رفیعی
🔸موضوع: تفسیر قرآن کریم - نکاتی درباره حج و خانه کعبه
🔸چهارشنبه 14 آذر 97
🔸حجم: 7.8 مگابایت
کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال رسول الله (صلى الله عليه و آله و سلم):
علامة المهدى ان يكون شديدا على العمال جوادا بالمال رحيما بالمساكين.
پيامبر گرامى اسلام (صلى الله عليه و آله و سلم) فرمودند:
از نشانه هاى مهدى است: سختگيرى در برخورد با كارگزارن. بخشندگى مال. مهربانى و رحمت با تهيدستان.
📗موسوعة احاديث الامام المهدى، ص ۲۴۶، ج ۱، روايت ۱۵۲.
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
خودتو نباز.mp3
1.17M
🎙ثابت قدم باش...
✔کانال استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei
استاد دکتر رفیعی 11 آذر 97.mp3
25.38M
کرسی بیان نهج البلاغه
حجت الاسلام و المسلمین دکتر رفیعی
مسجد مجتمع امام خمینی (ره)
10 آذر 97
☑ @ostadrafiei
✨﷽✨
🔰قال الامام علي - عليه السّلام -:
صابِروُا أنفُسَكُم علي فعلِ الطّاعاتِ و صُونُوها عن دَنَسِ السيّئاتِ تَجدُوا حَلاوَةَ الايمان.
💬امام علي - عليه السّلام - فرمودند:
در انجام طاعت پروردگار صبر پيشه كنيد و نفس خود را از آلوده شدن به پليدي گناهان حفظ نمائيد، آنگاه شيريني و حلاوت ايمان را در مييابيد.
📗«تصنيف غررالحكم، ص ۲۸۳، ح ۶۳۱۰»
☑ @ostadrafiei
Aghideh.mp3
2.16M
🎙 ویژگی های عقیده درست...
استاد رفیعی
☑ @ostadrafiei