قول سدید
🎥 کدام زن، کدام آزادی؟
🔸️دکتر یوسف اباذری، استاد جامعه شناسی دانشگاه تهران (۲۸ آذر۹۷) توضیح میدهد که چطور میل به آزادی جنسی هم رقابتی میشود.
او میگوید مصرفگرایی، لذتجویی جزئی از شخصیت و لازمهی انسان نئولیبرال است برای اینکه در رقابت کم نیاورد!
🔸️حالا آزادی جنسی هم یکی از این عرصههای رقابت برای انسان نئولیبرال است. بهخاطر همین یک روز دغدغهاش حضور زنان در ورزشگاه است، روز دیگر آزادی پوشش میخواهد؛ و روزی دیگر آغوش رایگان میدهد.
🔸️سوژه نئولیبرال حتی اعتراض را عرصه رقابت میبیند و سعی میکند با قدرت رسانه مطالبات اصلی معترضین را به نفع خودش تحریف کند. او در این رقابت نه تنها نسبت به آرمانهای اجتماعی مثل مبارزه با فقر_و_تبعیض حساسیتی ندارد که حتی دغدغه استقلال وطن هم ندارد و به طور کاملاً طبیعی از بیگانه مطالبه تحریم و جنگ علیه کشورش میکند.
🔸️ اگر از گفتوگو گریزان است چون پرسشی ندارد که دنبال پاسخ باشد. آرمانش لذتجویی و منفعتطلبی فردی است و این آرمانها اساساً قابل گفتوگو نیستند. در بهترین حالت، مذاکره میکند برای تحقق آرمانهایش.
🗂منبع: مستضعفین تیوی
#مسائل_ایران
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#اعتراضات #اغتشاشات #سوژه #رقابت #لیبرال #نئولیبرال #حقوق_زنان #زنان #آزادی #ورزشگاه #انقلاب_جنسی
@donyayetahlil
قول سدید
متن کامل کتاب «یک ون شبهه» مشتمل بر پاسخهای استاد راجی به پرسشها در خصوص مسائل سیاسی،اجتماعی و فرهنگی روز به زبان ساده وروان:
فهرست مطالب کتاب: ت در حوزه آزادی ٧
آیا وجود گشـت ارشـاد در جامعه الزم اسـت؟ آیا شـما مخالف وجود
گشت ارشاد هستید؟ 8
چرا در ایران مانند کشورهای متمدن غربی آزادی وجود ندارد؟ 9
ً اسـامی اسـت، چرا به اقلیت های دینی
جمهوری اسـامی ا گر واقعا
آزادی نمی دهد؟ 13
در جمهوری اسامی، مردم حتی در انتخابات هم هیچ اختیاری ندارند
و افراد از قبل مشخص شده اند. 19
شبهات درباره زنان ٢٢
چرا زنان ایرانی باید حجاب اجباری داشته باشند، مگر قرآن نمی گوید
» ال ا کراه فی الدین« پس چرا اجبار می کنید؟ برخی به حجاب اعتقاد
ندارند، و نمی خواهند حجاب داشته باشند. 23
چرا ظلم به زن در جمهوری اسامی زیاد است؟ 24
چرا زنان در ایران نباید مانند زن غربی آزادی داشته باشند؟ 28
شما هیچ گاه از ظلم به زن در هیچ کجای دنیا نشنیده اید، ظلم به زن
همیشه در ایران اتفاق می افتد. 31
ا گر جمهوری اسامی روابط زن و مرد را آزاد بگذارد، مردم چشم و دل
سیر می شوند و هیچ اتفاق بدی هم نمی افتد! 33
حجاب و روابط جنسی آزاد یک حق و مسئله شخصی است و به جامعه
ربطی ندارد. 36
اینکه شعار آزادی زنان را فوری به خار ج و دشمن ربط می دهید نشانه
شبهات در حوزه آزادی
فهرست مطالب
خالی بودن دست شماست! 39
جمهوری اسامی به حجاب زنان چکار دارد؟ 44
شبهات حکومت اسامی ٤٧
چرا نظام خود را به رفراندوم نمی گذارد؟ 48
چرا اختیارات رهبری هیچ حد و مرزی ندارد!؟ 52
چرا رهبری به هیچ ارگانی پاسخگو نیست؟ 54
شبهات کارآمدی ن�ام ٥٥
جمهوری اسامی در این 43 سال چه خدمتی به مردمش کرده است
و چه دستاوردی داشته است؟ 56
پیشرفت های 43 ساله جمهوری اسامی بسیار طبیعی است، ا گر شاه
هم بود، همین قدر پیشرفت صورت می گرفت. 65
جمهوری اسامی توهم قدرتمند بودن دارد؛ وقتی آمریکا می تواند
با یک موشک ما را نابود کند! 67
چرا از جمهوری اسامی دفاع می کنید وقتی در شاخصه فا کت جزء
بدترین کشوهای دنیاست! 69
این چه حکومت اسامی است که همه در حال اختاس هستند، درحالی که
در زمان شاه هیچ خبری از اختاس نبود؟ 72
چرا در جمهوری اسامی فساد، سیستماتیک است؟ 74
چرا در دولت جدید نیز که مخالف دولت قبلی هست باز هم گرانی داریم و
گرانی ها ادامه دارد؟ چرا دولت با حذف ارز 4200 موجب بروز گرانی شد؟ 75
🔴 فشار آمریکا و اروپا برای لغو یک جلسه مهم
📌 یک منبع آگاه: اوکراینیها جلسه دو جانبه بسیار مهمی که قرار بود در لهستان به بررسی ادعای استفاده پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین بپردازد را لغو کردند
به گزارش روزپلاس، همزمان با ادعاهای اوکراین در خصوص به کارگیری نسلهای قدیمی پهپادهای ایرانی در جنگ روسیه و اوکراین و تلاش اتحادیه اروپا برای فضا سازی رسانهای بر پایهی این ادعا، وزارت امور خارجه ایران علاوه بر ارائه نامه کتبی از جانب خود و طرف روسی به سازمان ملل در خصوص عدم استفاده از هیچ یک از سلاحهای ایرانی در جنگ اوکراین، دراین زمینه چند اقدام عملی نیز صورت داد.
🔺برخی اخبار منتشره، بررسی های روزپلاس و گفتگو با یک منبع آگاه نشان میدهد، با ابتکار وزارت خارجهی ایران به اوکراین اعلام شد که آمادگی بررسی شواهد استفاده از هرگونه سلاح ایرانی توسط روسیه از سوی ایران وجود دارد، با موافقت اوکراین گروهی از دیپلماتهای ایرانی و کارشناسان متخصص عازم لهستان شدند تا دیدار مشترکی در ورشو برگزار شود.
🔺ساعاتی پیش از برگزاری جلسه، طرف اوکراینی با فشارهای آمریکا و اتحادیه اروپا از حاضر شدن در این جلسه منع شد.
🔺دستور ممانعت از حضور در این جلسه از خارج از اوکراین به نمایندگان این کشور ابلاغ شد که طرف اوکراینی و همچنین میزبان لهستانی از این رفتار بسیار ناراضی و متعجب شدند.
با حسن نیت طرف ایرانی و مانع تراشی اتحادیه اروپا که با هماهنگی و دستور آمریکا صورت گرفت، سو استفاده از کشور اوکراین برای رسیدن به اهداف سیاسی بیش از پیش مشخص شده است.
برخلاف ادعای زلنسکی که در اوکراین را در تصمیمگیری های مهم مستقل اعلام کرده بود، این چندمین مورد است که تصمیماتی تحت فشار آمریکا و یا مستقل از سیستم سیاسی اوکراین و توسط آمریکا و اتحادیه اروپا برای مردم اوکراین اتخاذ میشود.
ریشهی جنگ اخیر اوکراین و روسیه را نیز در تصمیماتی که از خارج از اوکراین برای اوکراین اتخاذ شده میتوان جستوجو کرد.
📢 به برکت مقاومتها و فداکاریها و شهادتها، تعادل قوا به نفع جبهه اسلام در حال تغییر است.
💠 استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«معنی نصرت الهی این نیست که شما مجروح ندهید، معنیاش این نیست که شما شهید ندهید، معنیاش این نیست که شما لطمه اقتصادی نبینید... . قرآن کریم میفرماید: «إن يَمْسَسْکُمْ قَرْحٌ فَقَدْ مَسَّ الْقَوْمَ قَرْحٌ مِثْلُهُ»؛ اگر شما لطمه میبینید، دشمنان هم لطمه میبینند.
امام(ره) میفرمود: "آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند". بعضیها خیال میکردند یعنی آمریکا نمیتواند محاصره بکند. اینطور نیست. امریکا ممکن است محاصره اقتصادی بکند، ممکن است علیه ما جنگ راه بیندازد، اما او تلاش میکند و شما پیروز میشوید! جنگ را او در عراق به راه میاندازد تا شما را شکست دهد ولی شما پیروز میشوید. او در سوریه با شما میجنگد تا شما را زمینگیر کند، اما خودش زمینگیر میشود. این است معنی "آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند".
الحمدلله به فضل الهی و به برکت این استقامتها و مقاومتها و فداکاریها، تعادل قوا به نفع جبهه اسلام دارد تغییر میکند. سرمایهگذاری دشمنان بیشتر است اما منافع بیشتری نصیب جبهه حق میشود».
☑️ @mirbaqeri_ir
✅ابرمساله مدیریت
🆔مدیر مومن فائق و مدیر مومن فاسق ! / دستورالعملی برای شناخت و مدیر فائق بودن
✍دکتر حسن بیارجمندی
تحلیل محتوی بیانات مقام معظم رهبری در یک دهه اخیر در خصوص ابرمساله اداره امور کشور با وجود تمام توطئه ها و تحریم های دشمنان خارجی و کارشکنی ایادی داخلی آنها؛ مدیریت است. معظم له در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ و پیش از دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آنهم در اوج مشکلات داخلی ضمن اشاره به ابعاد این ابرمساله ،صریحا به این راه حل اشاره می کنند: "ما هرجا یک مدیریّت انقلابیِ فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است... باید مدیرانمان انشاءالله پُرانگیزهتر باشند، کارآمدتر باشند، تلاش بیشتری را انجام بدهند، و به حول و قوّهی الهی همینجور هم خواهد شد. من بهطور قاطع عرض میکنم که اگر مدیریّت در بخشهای مختلف کشور، متدیّن باشد، انقلابی باشد و کارآمد باشد، همهی مشکلات کشور حل خواهد شد؛ ما مشکل غیرقابل حلّی در کشور نداریم."
این بیانات و سایر بیانات پس از آن بخوبی نشان می دهد که برای حل ابرمساله مرکزی و رشته مسائلی که حل آن در گرو آن است؛ بایستی کسانی عهده دار مدیریت شوند که حقیقتا مومن و انقلابی باشند و دارای ویژگی ها و شرایط ذیل از منظر معظم له باشند: امیدوار بودن، جهادی و خستگی ناپذیر بودن، فکور و عاقل بودن ، داشتن تعهد و قدرت مدیریت ، عدالتخواه به معنای واقعی(انتصابش هم عادلانه باشد وگرنه کسی که براساس عدالت منصوب نشده است نمی تواند عدالتخواه واقعی باشد) ارتباط نزدیک با مردم،شفافیت و عدم پنهانکاری ، فعال و پر تحرک ،مسئولیت کارهایش را بپذیرد، کفایت و توانایی انجام تعهداتش را داشته باشد ، باید جمع کردن ثروت را برای خود گناه بداند و...
اما نکته بسیار مهم این است که چنین مدیری بعد از انتصاب در وهله اول می بایست بر حفظ و تقویت این شرایط مسلط و بعبارتی مدیر مومن و انقلابی همواره فائق باشد.همچنانکه معظم له بر "انقلابی باشیم و انقلابی بمانیم "تاکید دارند و انقلابی ماندن را مهم تر می دانند.
مدیر مومنی که به هر دلیلی بر این مهم یعنی ماندن بر ویژگی های یاد شده فائق نیامد و هیچ تلاش و اهتمامی برای رفع این ضعف ها بعمل نیاورد و حاضر به کناره گیری به دلیل از دست دادن شرایط یاد شده نیست عملا و با وجود حفظ شرایط ایمانی ظاهری ، به ورطه فسق وارد شده است و از او می توان به یک مدیر فاسق یاد کرد.اما ممکن است سوال شود که چگونه ایمان و فسق در چنین مدیری قابل جمع است!؟
فسق در لغت به معنای نافرمانی و ترک دستور خدا و خروج از راه حق و تمایل به گناه است؛ از این رو، فاسق کسی است که در برابر دستورات خدا، نافرمانی میکند و از راه حق خارج میشود. برخی از لغت شناسان خارج شدن نادرست و توأم با فساد هر چیزی از چیز دیگر را فسق دانسته اند.در قرآن برای فاسق ویژگیهای مختلفی ذکر شدهاست؛ از جمله:نقض عهد ، قطع پیوندهای خویشاوندی و دوستی، فساد در زمین، تکذیب آیات الهی ، ظلم کردن ، عدم پیروی از دستورات خدا ، مستکبر بودن ، فراموش کردن خدا و در نتیجه، ابتلا به خودفراموشی و غیره.
براساس آیه شریفه«أَفَمَنْ كانَ مُؤْمِناً كَمَنْ كانَ فاسِقاً لا يَسْتَوُون؛ آيا كسى كه با ايمان باشد همچون كسى است كه فاسق است؟! نه، هرگز اين دو برابر نيستند.» فسق با ایمان کامل قابل جمع نیست و مومن و فاسق با یکدیگر برابر نیستند. البته فسق و گناه تنها نیز باعث کفر نمی شود. مگر اینکه بی اعتقادی و انکار خداوند متعال و ضروریات دین را به دنبال داشته باشد.
بنابراین لازم و ضروری است هر مدیر مومن انقلابی پس از انتصاب براساس دستورالعمل روزانه ای ضمن شرط کردن به رعایت ویژگی های مورد انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی بر آن نیز مراقبت کند و در انتهای کار روزانه خود ،محاسبه ای بر حفظ و تقویت آن نماید و پس از آن اگر در میزان وجدانش ، خود را مقصر دانست، خود را معاتبه(مورد انتقاد و عتاب) میکند که چرا فلان عمل را طبق عهد و شرط به جا نیاورد و بدین وسیله خویشتن را براى جبران و ترمیم نواقص آماده میسازد و گاهی خود را عقاب میکند تا دیگر عمل خلاف را انجام ندهد.اگر هر مدیری که هم اکنون این متن را می خواند و چنین دستورالعملی را رعایت می کند بر مدیر مومن و انقلابی ماندن خود اطمینان داشته باشد و البته نباید نسبت به آن مغرور شود چراکه هیچ تضمینی برای مدیر مومن فائق تا آخر وجود ندارد جز با همین راه و طی این مرحله با توکل بخدا و همراهی صالحین و متقین.ان شاء الله
✅تهش چی میشه؟
👈"تهش چی میشه؟" سوال خیلی ها این روزها است. طبیعی است. خسته شدند؛ از بهم ریختن کسب وکارها؛ از ناامنی ها؛ از توهین ها و هتک حرمت ها؛ از تصاویر دردناک سلاخی حافظان امنیت و...
از سویی مردم سنگ تمام گذاشتند؛ آنچه بر گرده مردم بود به بهترین وجه عمل شده است. هوشیاری و جداکردن صف شان از آشوب و اغتشاش و اعلام برائت جانانه که نمونه اش راه پیمایی 13 آبان بود.
🔹با این حال این پرسش باقی است؛ کی تمام می شود؟
🔸برای پاسخ به این سوال ابتدا باید دید این حوادث را چطور تحلیل می کنیم؟ من ترجیح می دهم تحلیل رهبری را از این روزها ملاک قرار دهم. تحلیلی که کاملا متفاوت از تحلیل رایج در میان تحلیل گران است.
1⃣تحلیل رایج و ظاهری چیست؟ اینکه نظام زخم هایی دارد که بدان بی توجهی شده و تبدیل به اعتراضاتی شده است و بی اعتنایی به اعتراضات درنهایت منجر به اغتشاش و آشوب شده است.
2⃣تحلیل دوم چیست؟
تحلیل دوم یا همان تحلیل رهبری اینست که اگرچه نظام گرفتار زخم ها و آسیب هاست، اما آنچه این روزها شاهد آنیم نه به جهت نقص ها که اتفاقا برعکس به جهت قوت نظام است. نقص ها را باید برطرف کرد اما اغتشاشات امتداد اعتراضات و نقص ها و آسیب ها نیست و اتفاقا قوت ها عامل این روزهاست.
🔹رهبری حتی برخلاف تحلیل های دیگر معتقد است اینکه سراغ نوجوان و جوان ما رفتند نیز به جهت رشد قدرت تحلیلی بچه های دهه 80 و 90 است.
✅زمین تا آسمان بین این دو تحلیل تفاوت است.
🔹در تحلیل اول طرف می گردد ببینید کدام زخم است که این آشوب ها را شکل داده است و یک روز طعنه به حجاب و گشت ارشاد می زند و یک روز اقتصاد و یک روز آزادی و غیره و باز هم دست خالی برمی گردد و نمی تواند کمکی به ماجرا کند.
🔸اما تحلیل دوم می گوید دشمن امروز در پیچیده ترین حالت ممکن و با تمام ظرفیتش آمده است و این به جهت قوت مردم و توفیقات دولت نسبت به گذشته است. دشمن از این قدرت عصبانی است. هرچه می گوید نیز بهانه است. این بهانه نباشد، می بافد و می سازد. او ذاتش بر دروغ و تهمت و تحریف است. تنها در یک حالت دست از آشوب و آدم کشی برمی دارد که ما روز به روز ضعیف تر شویم و از این بالاتر اینکه از هویت ملی و اسلامی مان دست برداریم.
👈تحلیل دوم می گوید باید با قوت بیشتری مشکلات داخلی را رفع کرد اما اتصال این مشکلات به حوادث این روزها #آدرس_غلط است. به تعبیری ما با دو پدیده کاملا مجاز مواجهیم.
⭕️با این توضیح برگردیم به سوال ابتدایی؛ " تهش چی میشه؟"
بازهم برخلاف تصور رایج که گفته می شود پایان حوادث دست عدلیه و امنیه است، پایان این ماجرا کاملا دست مردم است.
🔸امنیه و عدلیه باید به وظیفه شان عمل کنند. هرگونه مماشات با جریان آدم کش و تروریست داخلی #گناه_نابخشودنی است. اما ماجرا با تحکم نیز ختم نمی شود و چه بسا برخی را مجدد دچار خطای تشخیص کند. ماجرا اینست که جنگ دشمن ترکیبی است پس مواجه با آن نیز باید ترکیبی باشد.
🔹هر میزان مردم نسبت به پیرامون خود حساس تر شوند و احساس مسوولیت کنند این ماجرا زودتر تمام می شود. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به ددمنشی این جریان بی هدف و بی سر و بی بته روشنگری کند. هرکس هر میزان می تواند باید نسبت به غفلت ها و جهل های پیرامون خود روشنگری کند و از زشتی ها اعلام برائت کند.
هر میزان مردم در فضای مجازی و واقعی جلوتر بیایند این جریان کریه و قبیح و مشمئز کننده زودتر تمام می شود.
این تحلیل یعنی پایان این حوادث، همه با هم دهها گام جلوتر رفته ایم.
همشهری
@mahdian_mohsen
درباره شهرت معاشان (سلبریتی ها) قسمت اول - تعریف و خاستگاه مقوله شهرت معاشی:
1- شهرت پرستی وگرایش به ستاره ها یا سلبریتیها (به انگلیسی: Celebrity)ریشه در فرهنگ فردگرای لیبرال غربی دارد و در خاستگاه اصلی خود اصولا با روشهای پروپاگاندا و تبلیغات فریبنده رسانه های جدید، در خدمت کسب درآمد و فرصت های مادی برای خود چهره ها یا شرکتهای تولیدی یا خدماتی قرار می گیرد. این پدیده امروزه به واقعیت دنیای مدرن در همه جوامع بدل شده است.
ستاره ها، که ما آنها را شهرت معاشان می نامیم، اغلب از طریق رسانههای جمعی به ویژه تلویزیون، سینما، نشریات و شبکههای اجتماعی به شهرت می رسند و صد البته شهرت خود و همه دستاوردهای آن را مدیون علاقه مندان هستند.
اینان به دلیل فرصت و قدرت شکل دهی باور، نگرش، گرایش و رفتارهای فردی و اجتماعی علاقه مندان خود که اغلب از کودکان و نوجوانان و جوانان زیر 25 سال هستند، موقعیتی ممتاز درجامعه هدف دارند؛ با این حال از آنجا که در اغلب موارد، فرصت کسب دانش یا تجربه کافی در برخی عرصه ها ندارند، و اظهار نظر و مداخله آنها در آن عرصه ها که گاهی به شدت متغیر و متعارض و تابع منافع شخصی یا متاثر از فشارهای هواداران است، در صورت عدم مدیریت و جهت دهی درست، می تواند پیامدهای سهمگینی برای نظم، امنیت و آسایش عمومی داشته باشد.
پ.ن : ستاره ها یا سلبریتی ها یا شهرت معاشان را نباید با چهره های مشهوری مثل دانشمندان و افرادی که در جوامع منشأ خدمات،برکات و آثاری ماندگار هستند ، اشتباه گرفت؛ چون: 1-دستهٔ دوم بهاندازهٔ دستهٔ اول توجه رسانهای جلب نمیکنند 2-دستهٔ دوم پیرو و شاگرد دارند و دستهٔ اول هوادار و دنبال کننده 3- دستهٔ دوم زمینهساز گفتوگو هستند و دستهٔ اول محرّک جنجال. 4- دسته دوم در حوزه تخصصی خود ورود می کنند و مشهور می شوند ولی دسته اول برای مشهور شدن در هر حوزه ای ورود می کنند.5- دسته دوم از چهره خود بهره مادی نمی برند ولی دسته اول شهرت را در خدمت تبلیغات و تبلیغات کالا را در خدمت کسب پول و شهرت بیشتر قرار می دهند.6- دستهٔ دوم توجه جلب میکنند، ولی توجه دلیل وجودی دستهٔ اول است. 7-شهرت در جستجوی یک شخصیت برجسته است ولی سلبریتی در جستجوی شهرت.
جو لیتلر از کتابی از رابرت ون کریکن، اینطور نقل میکند: شخص میتواند بهدور از هیاهو و در کمال احترام مشهور باشد، درحالیکه «سلبریتی» ویژگی متفاوتی داشته و بهمثابهٔ همهمهای خاص در زندگی اجتماعی روزمره است.
تحلیل پلاس:
⭕️⭕️⭕️باخت بزرگ اپوزیسیون
🔸۱. آنچه از اواخر شهریور ۱۴۰۱ در کشور شروع شد، صفآرایی تمامعیار اپوزیسیون و حامیانش در برابر نظام جمهوری اسلامی ایران بود، برای خودشان روشن است که در عمل شکست خوردهاند اما ابعاد این شکست چیست؟
🔹۲. سوزاندن شبکهها، از خبرنگار گرفته تا دانشجو، شکست توهمسازی مجازی، ناتوانی در همراهسازی اکثریت در کف خیابان و قلیل ماندن، سوختن شبکه سلبریتیها و ... برخی از ابعاد شکست آنهاست اما مهمترین نیست.
🔸۳. اپوزیسیون با تمام توان بهمیدان آمد، سعودی اینترنشنال خود را درید و بیبیسی فارسی چهره وسطباز را کنار گذاشت، همه و همه اثر نداشت و یک اتفاق بسیار مهم افتاد.
🔹۴. اتفاق مهم آن بود که چهرهای که ضدانقلاب در سالهای متمادی قصد داشت برای خود برسازد تنها در چهل و چند روز چون برف در آفتاب تموز آب شد و به فنا رفت.
🔸۵. چهرهای که اپوزیسیون دوست داشت از خود ارایه دهد، چهرهای دموکرات، روادار، حامی اکثریت و احترامنهنده به اقلیت بود که منافع ایران برایش مهم است و ملیگراست. اما در عمل چه از خود نشان داد؟
🔹۶. اولا نشان داد که هیچ احترامی برای خواست مردم قایل نیست و هر صدای مخالفی را سرکوب میکند. نشان داد مذهبی بودن از نظرش جرم است آن هم در ایرانی که هنوز اکثریت علقههای مذهبی دارند.
🔸۷. ثانیا نشان داد که رواداریش در حد عدم تحمل چادر و عمامه است و خشونتهایی از خود بروز داد که کمتر کسی دیده بود. نخبهاش فحاش از آب درآمد و فحش سلاحش!
🔹۸. ثالثا نشان داد نهتنها ملیگرا نیست بلکه تجزیهطلبان را بهرسمیت میشناسد. منافع ملی برایش شوخی است چون منفعتی فراتر از تمامیت ارضی نیست.
🔸۹. رابعا اثبات کرد که دروغگوست و پشت هم دروغهایش اثبات شد، نشان داد توهم میکارد و اباطیل درو میکند. واقعیت را تا حد فضای مجازی فروکاست.
🔹۱۰. خامسا ثابت کرد که به خارج از ایران وابسته است و استقلال کشور را به منفعت خویش میفروشد. ریشه در جامعه ایرانی ندارد، ریشهاش در جامعه بینالمللی مدعای غرب است.
🔸۱۱. سادسا زندگی را بر مردم سخت کرد، آرامششان را گرفت، مغازههایشان را بهزور تعطیل کرد و مخالف را تهدید کرد. نیامده به قدرت، زهر در کام مردمان ریخت.
🔹۱۲. سابعا، از همه مهمتر نشان داد که امنیت مردم برایش مهم نیست، حتی با داعش همنوا شد و فاجعه شیراز را توجیه کرد. نیامده پای تروریسم به کشور گشود.
🔸۱۳. خیالتان تخت، اکثریت جامعه ایران دیگر لنگه دمپایی پاره هم دست این جماعت نخواهد داد، چه رسد به حکومت!
✍️بخشی از سخن هفته شماره اخیر نشریه خط حزب الله
✅️نظم جدید جهانی و جایگاه ایران و آمریکا
♦️آمریکای منزوی در نظم جدید جهانی
🔹️ چهار دهه قبل و «بعد از خراب شدن دیوار برلین و از بین رفتن دستگاه مارکسیستی دنیا و حکومتهای سوسیالیستی، بوش گفت امروز دنیا، دنیای نظم نوین جهانی، نظم تکقطبی آمریکا است؛ یعنی آمریکا در رأس دنیا قرار دارد. او البتّه اشتباه میکرد؛ بد فهمیده بود. از همان بیست سال قبل، بیست و چند سال قبل تا امروز روزبهروز آمریکا ضعیفتر شده.» ۱۴۰۱/۲/۶ شکستهای داخلی نظام سیاسی حکمرانی آمریکا، افول انتظام اجتماعی، انحطاط مدنی، فقدان عدالت اجتماعی، نابود شدن خانواده، فساد اخلاقیِ فراگیر، فرسودگی کامل قدرت نرم آمریکا، سیاستهای متناقض در مسائل مهم جهان مثل محیطزیست، خروج از پیمانهای بینالمللی، بدعهدی و دشمنی با کشورهای همپیمان، سرکارآمدن رؤسای جمهوری مثل ترامپ و یا بایدن معلومالحال، حمله طرفداران ترامپ به کنگره آمریکا، همهوهمه نشاندهندهی آن است که ابرقدرتی ایالات متحدهی آمریکا به سر آمده است. این نشانههای واضح حتی نظریهپردازان پایان تاریخ با غلبهی لیبرال دموکراسی بهعنوان بهترین نظام سیاسی جهان، را از گفتههای خود بازگردانده و امروز میگویند که "دیگر فکر نمیکنند جهت تاریخ هنوز هم به سمت لیبرال دموکراسی باشد. دموکراسی بسیار شکننده است."
♦️انتقال قدرت سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و علمی، از غرب به آسیا
🔸️جامعهشناسان شناخته شده آمریکایی بهصراحت تأکید میکنند که آمریکا در مسیر سقوط قرار گرفته و افول این کشور امری حتمی و اجتنابناپذیر است. از زمان جنگ ویتنام تا حادثهی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱، از سرعت روند و توسعهی اقتصادی آمریکا کاسته شده و این کشور، اعتبار و آبروی تبلیغاتی خود را از دست داده است. واشنگتن نهتنها رقبای دیرین خود مانند روسیه و چین را به چالش نمیکشد، بلکه متحدان خود را نیز میآزارد. فرانسه و آلمان از تشکیل ارتش مستقل اروپا سخن میگویند. هند و پاکستان با اشتیاق به پیمانهای جدید مانند شانگهای میپیوندند. پکن و دهلینو بهعنوان رقبای سنتی به یکدیگر نزدیک میشوند. بلوک اقتصادی غولآسایی مانند «بریکس» ایجاد میشود. با گذشت زمان و آشکار شدن بیشتر ضعف های داخلی آمریکا و انباشت بحرانهای داخلی، التهاب در سیاستهای خارجی آمریکا به صورت سلسلهوار نمایان خواهد شد و «آمریکا مجبور میشود دست و پایش را از جهان جمع کند. الان آمریکاییها در بسیاری از مناطق دنیا پایگاه دارند؛ در منطقهی ما، در اروپا، در آسیا، پایگاههای نظامی با جمعیّتهای زیاد، پولش را هم از خود آن کشور بیچارهای که در آنجا پایگاه هست میگیرند؛ هزینههایش را او باید تأمین کند و آمریکاییها بخورند و آقایی کنند! این دیگر تمام میشود؛ دست و پای آمریکا از حضور در سراسر جهان جمع خواهد شد.» ۱۴۰۱/۸/۱۱
♦️ جایگاه ایران در نظم جدید عالم
🔹️سخن پایانی اینکه در شرایطی که نظم جهانی در حال تغییر و آرایش منطقهای و بینالمللی جدیدی در حال شکلگیری است و شعار مرگ بر آمریکا در حال تحقق است، باید وظیفه خود را بشناسیم و جایگاه شایسته ایران را در این نظم جدید محقق کنیم و به این سوالات فکر کنیم که «در این دنیای جدید ایران چه کاره است؟ ایران کجا قرار میگیرد؟ جایگاه کشور عزیز ما کجا است؟ این، آن چیزی است که باید شما روی آن فکر کنید؛ این، آن چیزی است که باید شما خودتان را برایش آماده کنید؛ این آن چیزی است که جوان ایرانی میتواند انجام بدهد. ما میتوانیم در این نظم جدید یک جایگاه برجستهای داشته باشیم.» ۱۴۰۱/۸/۱۱
درباره شهرت معاشان (سلبریتی ها) - قسمت دوم: شهرت معاشان موضوع بررسی های ویژه: به دلایلی که گفتیم ، شهرت معاشان مورد توجه ویژه روانشناسان اجتماعی، جامعه شناسان فرهنگی، سیاستگزاران و قانونگذاران قرار می گیرند.
خروجی این نگاه ویژه می تواند از یک سو جهت دهی به کنشگری شهرت معاشان در مسیر مصالح جامعه و مردم و از سوی دیگر صیانت از حیثیت و جان و سایر دارایی های مادی و معنوی خود آنها و بالاخره پیشگیری از مفاسد و پیامدهای خطرناک کنشگری آنها برای نظم، آسایش و امنیت جامعه و مردم در برخی موارد باشد.
ژان ژاک روسو در جستارش به نام «نامهای به دالامبر در مورد تئاتر» درباره قابلیت شغلی گروهی از شهرت معاشان می گوید:
"بازیگران نباید اجازه نامزدشدن برای تصاحب پستی را داشته باشند، چراکه تکنیکهای متقاعدکننده آنها ممکن است کنترل مصلحت همگانی را بگیرد"
این نگاه ویژه به ستاره ها تا جایی پیش رفته که برخی نویسندگان مثل ایلان کاپور ، حتی فعالیتهای ایجابی و خیریه آنها را در خدمت فردیت و تهی از ارزشهای اخلاقی و بلکه تشدید کننده نابرابری و بی عدالتی می دانند.
ایران هراسی در جامعه جمهوری اذربایجان
ممکن است این وضعیت نشانه جدی گرفته نشدن جمهوری آذربایجان و توهین های رسانه ای آن باشد. شاید اکثریت دست اندرکاران بر این تصورند که باید همانند موج های قبلی فوران تبلیغات ضدایرانی در باکو، این بار نیز با مدارا و مماشات طرف ایرانی ، این موج از دیوانگی باکو را نیز پشت سر گذاشت و نهایتا باکو پس از مدتی جوسازی رسانه ای ساکت خواهد شد. اما، با توجه به اینکه در موج جدید فوران توهین های باکو به جمهوری اسلامی ایران، شبکه های تلویزیون دولتی نیز همانند یا بدتر از شبکه های غیررسمی باکو وارد میدان شده اند و حتی الله شکور پاشازاده که تاکنون در پیشبرد اقدامات خصمانه باکو ضد ایران کاملا منافقانه اقدام می کرد، این بار کاملا از موضع دشمنی وارد عمل شده است، به نظر می رسد سکوت ایران در مقابل توهین های باکو زیانبار خواهد بود و به ساکت شدن باکو و اتمام یاوه گویی پس از مدتی منجر نخواهد شد و اگر هم پس از مدتی این موج ساکت شود، تبعات آتی خواهد داشت.
بخصوص که این تبلیغات صرفا به توهین خلاصه نمی شود و بخشی از آن نیز تحریکات قومیتی است که خواه ناخواه بر برخی عناصر یا بخش هایی از مردم هم در جمهوری آذربایجان و هم در ایران تاثیر دارد و اذهان و افکار آنها را در مورد جمهوری اسلامی ایران مسموم می کند. سخنان الهام علی اف، رییس جمهوری باکو در دیدار با دبیرکل سازمان کشورهای ترک زبان نیز نشان می دهد که جمهوری آذربایجان و ترکیه در دوره جدید، بطور سازمان دهی شده تری نسبت به گذشته تحریکات قومیت گرایانه را ضد ایران در دستور کار قرار داده اند و قصد دارند سطح و ماهیت و سازمان دهی آن را ارتقاء دهند.
اطلاعیه اخیر سازمان امنیت دولتی جمهوری آذربایجان در خصوص به اصطلاح شناسایی "حسینیون" و "جنبش اتحاد مسلمانان" جمهوری آذربایجان نیز نشان می دهد که باکو در هدف گذاری خود برای منکوب و نابودسازی جریان تشیع اصیل در جمهوری آذربایجان از تمامی خلأها و نارسایی های موجود در ایران در زمینه حفاظت از اطلاعات شخصی فعالان شیعه جمهوری آذربایجان بطور جدی سوء استفاده می کند و این فعالان فرهنگی شیعه را به عنوان عناصر مخرب در روابط ایران و جمهوری آذربایجان جلوه می دهد و متاسفانه همین حیله باکو در اذهان و افکار خیلی از فعالان و دست اندرکاران و ناظران مسایل ایران و جمهوری آذربایجان موثر واقع می شود و همین نیز شرایط را برای کارهای فرهنگی فعالان شیعی جمهوری آذربایجان در ایران سخت تر می کند.
تمامی این موارد موجب شده است که باکو در دشمنی با ایران به سرعت پیش برود و در مدت کوتاهی چند گام به پیش نهد و وارد فرایندی برگشت ناپذیر بشود. البته، از زاویه دید باکو، این فرایند بخصوص در بخش هویتی و به اصطلاح خلق هویت آذربایجانی در مقابل هویت ایرانی در گذشته نیز خیلی جدی و برگشت ناپذیر بوده است. اما، اکنون خصومت ورزی باکو ضد ایران که بطور واضح تری در رسانه های باکو خود را نشان می دهد، وارد مرحله امنیتی و عملیاتی شده است. یعنی اگر در گذشته دشمنان ایران در باکو خود را پنهان نگه داشته بودند و در زیر نقاب روابط دیپلماتیک و... مخفی می شدند، چند هفته ای است که این نقاب را کنار زده اند و به صراحت اعلام می کنند که ایران را دشمن خود می دانند و برای پیشبرد این دشمنی با ایران، خرید های تسلیحاتی خود از اسراییل و سایر منابع نظیر ترکیه و پاکستان و سایر فروشندگان تسلیحات را دوچندان خواهند کرد.
در رسانه های باکو ایران تهدید به این می شود که موشک های بالستیک نقطه زن جدید از پاکستان و سامانه دفاع هوایی گنبد آهنین از اسراییل و ربات های جنجگو از ترکیه در راه جمهوری آذربایجان است و جمهوری آذربایجان خیلی قدرتمند شده است و دیگر اینجا همانجایی نیست که به قول الله شکور پاشازاده، ایرانی ها با آفتابه به آنجا می آمدند!
چنین اعتماد به نفس کاذبی که در باکو پس از جنگ دوم قراباغ و غلبه بر ارمنستان شکل گرفته است و اسراییلی ها و ترکیه ای ها هم دائم بر آن دامن می زنند، در کنار طرح های خطرناکی همچون دالان تورانی ناتو که طراح اصلی آن انگلیس و آمریکا و مستشاران صهیونیست باکوست، نشان می دهد که در پس موج جدید تهاجم رسانه ای باکو به ایران، طراحی های جدی وجود دارد و همین مساله "دالان تورانی ناتو" یا به قول الهام علی اف "دالان زنگزور" نهایتا برای ایران و جمهوری آذربایجان مشکل اساسی ایجاد خواهد کرد و چه بسا به درگیری نظامی میان دو کشور منتهی شود.
کانال تلگرامی طوفان در قفقاز 🇮🇷🇦🇲
♨️بیبیسی فارسی و تغییر جهت جنگ شناختی بسمت روحانیت
🔻بیبیسی فارسی ۱۲ آبان ۱۴۰۱، در گزارشی با عنوان "اعتراضات در ایران؛ «عمامهپرانی» از چه زمانی آغاز شد؟" نوشت: در جریان اعتراضات اخیر، معترضان عمامه بعضی از روحانیون را از سرشان برداشتند!
▫️اما اهداف احتمالی این فاز جنگ شناختی روانی چیست؟
1⃣تاریخ سازی جهت رسمیت دادن و هویت بخشی به توهین علیه روحانیت
2⃣عادی سازی و جسارت بخشی برای پرتکرار شدن این قبیل رفتارهای زشت و مبتذل
3⃣فانتزی سازی تا نفرت پراکنی علیه روحانیت بدلیل امکان برخورد و تنش از جانب طلاب مورد آسیب و آزار
4⃣ قداست زدایی و احترام شکنی از لباس و هویت و منزلت روحانیت در سطح افکارعمومی با وایرال کردن بیاحترامیها
5⃣تهدید روحانیت در جهت ناامن کردن فضا برای واکنش های روشنگرانه، تحلیلی و میدانی و بنوعی فلج تبیینی با هراس افکنی از ارتباط مستقیم روحانیت با مردم
6⃣تحریک و تحت فشارگذاشتن قشر نخبگانی ساکت و نه چندان فعال و روشنگر برای موضعگیری علیه حاکمیت
7⃣ مشروعیت بخشی به اغتشاشات از طریق تحریک و به میدان کشیدن پای روحانیت غیرهمسو با حاکمیت
8⃣ برچسب درباری و حکومتی زدن به روحانیت مخالف اغتشاش و ناآرامی جهت خنثی سازی افکار و رفتار تبیینی طلاب و فضلای روشنفکر انقلابی
9⃣ترویج و تئوریزه سازی سکولاریسم و تفکیک دین از سیاست با طرح جداسازی روحانیت از حکومت و پیوستن به مردم!!
🔟 تکمیل پروژه دینزدایی در جنگ شناختی با تولید نفرت، ترویج سکولاریسم، برچسب آخوند درباری و چالش عمامهپرانی
✍علیرضامحمدلو مدرس رسانه/پژوهشگر علوم اجتماعی
.
💢شبکه اسرائیلی کان با قطع برنامه های روزانه خود،خبر پرتاب موفقیت آمیز موشکماهواره بر توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را،دستیابی ایران به تکنولوژی موشک های قاره پیما عنوان کرد
شبکه عبری زبان کان:
ایران بهتکنولوژی موشکهای قاره پیما با قابلیت حمل کلاهک هستهای دست یافته است
قابل توجه اعضای فرهیخته🌹
✍️کانال سخن سدید با افتخار آمادگی دارد اخبار ، یادداشتها و تحلیلهای شما را به نام خودتان در کانال منتشر کند.
✅️لطفا در صورت تمایل آثار خود را به شماره زیر بفرستید:
۰۹۱۹۷۷۹۷۶۵۶
سعد الله زارعی تحلیلگر مسائل راهبردی خبر داد:
✅️ پیام رسمی ایران به عربستان سعودی:
اگر ایراناینترنشنال به سعودی ربط ندارد، اتفاقات ممکن هم به ما ربط ندارد!
🔻«سعدالله زارعی»از پیام رسمی ایران به عربستان سعودی از طریق کانال دیپلماتیک خبر داد و گفت:
🔹 سعودیها در پاسخ به ما گفتهاند که ارتباطی با ایراناینترنشنال ندارند و از این رسانه تروریستی اعلام برائت کردهاند اما ما نسبت به ارتباط سعودیها با ایراناینترنشنال اشراف داریم و میدانیم که عربستان سعودی مادرخرج اقدامات ضدایرانی است.
🔹این شبهرسانه تروریستی (ایران اینترنشنال) از طریق عربستان تزریق مالی میشود. البته درست میگویند که در حوزه تولید محتوا و عملیات روانی، سعودیها کارهای نیستند چون توانایی ندارند و مسئول تولید محتوا و عملیات روانی به عهده سازمان سیا است و یک افسر این سازمان در مرکز ایراناینترنشنال مستقر است و امورات را با هزینه سعودی فرماندهی میکند.
🔹آنها از طریق کانالهای دیپلماتیک به ما گفتند که ایران اینترنشنال برای آنها نیست که ما پاسخ آنها را اصلاً قبول نکردیم. اگر ایران اینترنشنال به آنها ربط ندارد، خیلی از اتفاقات ممکن هم به ما ارتباطی نخواهد داشت.