🕯 نامه معنوی مرحوم علامه آقاسیدعلی قاضی به شاگردانش در آغاز ماه رجب المرجب
۸۶ سال پیش، در روز شنبه پنجم شهریورماه ۱۳۱۷ و یک روز مانده به آغاز ماه رجب، مرحوم قاضی (آیتالله سیدعلی قاضی استاد علامه طباطبایی) نامهای معنوی به شاگردان خود نوشت و در آن به اهمیت، عظمت و معنویت ماه رجب( ماه امیرالمؤمنین ع) پرداخت. او در قالب دستوراتی عملی، شاگردان را به بهرهگیری از این فرصت گرانبها فراخواند.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد للّٰه رب العالمین، و الصلوة و السلام علی الرسول المبین، و وزیره الوصیّ الأمین، و أبناءهما الخلفاء الراشدین و الذریة الطاهرین، و الخلف الصالح و الماء المعین. صلّی الله و سلّم علیهم أجمعین.
هشدار: اکنون در ماههای حرام هستید
تیقّظ کن! تا زاد و توشهات بیفزاید و این فرصت را غنیمت شمار.
شبهایش را اقامه بدار و روزهایش را روزه بگیر،
تا شاکر پروردگاری باشی که در فضل و لطفش کامل و سرشار است.
در شبها بسیار کم بخواب، بلکه بیدار بمان و شبزندهداری کن.
چه بسیار عاشقانی که شب را در بیداری میگذرانند و نمیخوابند.
قرآن کتاب حقیقت را با صوتی نیکو و حزین بخوان،
که نورش تاریکیها را روشن میکند.
و هیچ محتوایی نمیتواند مانند آن باشد.
کسی که غیر از این ادعا کند، خطا کرده است.
۱. توبه کنید:
بهویژه شب جمعه یا روز یکشنبه پیش از شروع ماه رجب، نماز توبه را بهجای آورید. پس از توبه، باید از گناهان کبیره و صغیره اجتناب کنید. بر اساس شرایط، بار دیگر نماز توبه را در دومین روز ماه رجب بخوانید.
۲. محاسبه و مراقبه:
هماهنگ با شرایط، بر مراقبهی کوچک و بزرگ، محاسبه اعمال و معاقبه (خودتنبیهی برای لغزشها) همت گمارید، چراکه این زمینهساز رشد برای کسانی است که میخواهند بیدار شوند و خشیتی در دل داشته باشند.
۳. اقامه نماز و نوافل همراه با حضور قلب:
نمازهای واجب را در بهترین اوقات خود بهجا آورید (به همراه نوافل، که در مجموع ۵۱ رکعت است). اگر توان انجام همهٔ آنها را ندارید، ۴۴ رکعت را به جا آورید و اگر باز هم موانع اجازه نمیدهند، به نماز «اوّابین» اکتفا کنید.
۴. نماز شب:
هیچ راه گریزی برای مؤمنان از نماز شب وجود ندارد. عجیب است اینکه کسی کمالات را جستوجو کند، اما شبزندهداری نکند. هیچکس بدون شبزندهداری به مرتبهای از کمال نرسیده است.
۵. تلاوت قرآن:
قرآن را شبها با صدایی حزین و بهگونهای نیکو بخوانید، زیرا این شراب مؤمنان است.
۶. دعای فرج و استغفار:
دعای فرج حضرت ولیعصر (عج) را در قنوت نماز وتر یا هر روز بخوانید. همچنین بر استغفار تمرکز داشته باشید تا عیوب و گناهانتان را جبران کنید.
۷. ذکر بعد از نماز:
پس از نمازهای واجب، تسبیحات حضرت فاطمة الزهرا (س) را ترک نکنید. این یکی از بزرگترین ذکرهاست و باید حداقل در هر مجلس یک دور آن را انجام دهید.
۸. زیارت اهل قبور:
قبور مؤمنان را مرتب زیارت کنید، اما زیارت در شب را ترک کنید و فقط روزانه انجام دهید.
۹. ارتباط با مؤمنان و اهل خیر:
ارتباط خود را با برادران مؤمن و نیکوکار حفظ کنید و این روابط را غنیمت شمارید، زیرا آنها یارانی در مسیر سخت هستند.
۱۰. زیارت مساجد و اماکن مقدسه:
مسیر خود را برای زیارت مشاهد مشرفه یا مساجد مقدس تغییر دهید. شخص مؤمن در مسجد همچون ماهی در آب است.
هشدار درباره دنیا:
خود را فریب ندهید! دنیا ما را به خود مشغول ساخته، ما را فریفته و به بیراهه کشانده است. امّا دنیا از آنِ ما نیست؛ خوشا به حال مردانی که وجودشان در ناسوت است، ولی دلهایشان در ملکوت! اینان همانهایند که در ظاهر کمشمارند، ولی در حقیقت بسیارند.
📚 منبع:
(صفحاتٌ من تاریخ الأعلام فی النجف الأشرف، ج۱، ص۱۸۵–۱۸۸)
https://eitaa.com/sokhanesadeed
✅️جاده صاف کنی برای فساد غاصبان حجاز این بار با سلاح فقه!
◀️سعد الخثلان، مفتی عربستانی، مصرف الکل در مواد غذایی و دارویی را از نظر شرعی مجاز دانست.
او با استناد به سخنا ن ابن تیمیه ، تأکید کرد که این مقدار کم در محصولاتی مانند داروها، نوشیدنیها و موا د غذایی، حتی در صو رت مصرف زیاد، مست کننده نیست. بنابراین حرام تلقی نمی شود.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
عزیز نجف پور آقابیگلو:
* ایران سایبری-فیزیکی آینده، صرفا با تامین الزامات حکمرانی فضای مجازی ممکن است. *
گزیده هایی از گفتگو:
-مساله اصلی ما فیلترینگ یا عدم فیلترینگ نیست و بلکه به دلیل نبود الزامات تامین حکمرانی، مجبور به فیلترینگ شده ایم. مساله اصلی ما حفظ حکمرانی بر ساحت مجازی مان است
-تدبیر خاصی برای اعمال حکمرانی بر این دو سکوی آمریکایی مصوب نشده و طبعا کسانی که در شورای فضای مجازی بدین مصوبه رای مثبت داده اند بعدا پاسخگو خواهند بود.
-همین مصوبه ناقص شورای فضای مجازی هم باید کامل اجرا شود و حسب شارلاتانیزم رسانه ای که از جریان استعمار سایبری دیدیم، پیشبینی میشود که این جریان به سمت فشار برای عدم اجرای کامل مصوبه و رفع فیلتر سایر سکوها بدون تامین الزامات حکمرانی برود.
-اتحاد چندین جریان برای شکست حکمرانی به سکوهای خارجی را شاهد بودیم: جریان اول کانال¬داران بزرگ که حاضر نشدند به خاطر منافع شخصی و یا بعضا ملاحظات سیاسی به سکوهای داخلی مهاجرت کنند جریان دوم فیلترشکن فروش ها بودند که همپای با جریان سوم یعنی آمریکایی ها و صهیونیست ها که فیلترشکن در اختیار مردم گذاشتند جریان چهارم رسانه های استعمار مجازی بودند که شبانه روز بر افسانه آزادی و دموکراتیک انگاری سکوهای خارجی و قفس شماری سکوهای داخلی دامن زدند جریان پنجم و مهمترین جریان، مسوولان جمهوری اسلامی بودند که با حفظ و تداوم حضور در سکوهای خارجی و متعاقبا تولید محتوا در بستر این سکوها عملا مانع از مهاجرت شدند مسوولان حکمرانی اعم از مرکز ملی فضای مجازی تا لایه های دیگر، ادامه اجرای جدی برنامه مهاجرت را رها کردند.
-در مجلس قبل، طرح صیانت که به نوعی اولین ورود جامع مجلس برای قانونگذاری در حوزه حکمرانی سایبری بود، متوقف ماند و مقرر شد که طرح بازنویسی شود ولی دیدیم که آخرش هم هیچ اتفاقی نیفتاد
-گوگل پلی توسعه دهندگان نرم افزار را تحریم کرده و در عوض ما آمدیم گوگل پلی را برای مصرف کنندگان داخلی باز کرده ایم. یعنی مهر تایید میزنیم به این انگاره غربی که "یک ایرانی خوب فقط یک ایرانی مصرف کننده است" و اگر جوان متخصص ایرانی بخواهد وارد تولید بشود باید تحریم شود.
-همان زمان که بحث فیلترینگ تلگرام مطرح شد ضرورت سازماندهی وی پی ان ها هم مطرح شد ولی آقایان اقدام خاصی برای جلوگیری از توسعه فیلترشکن ها انجام ندادند
-برویم بررسی کنیم که فیلترشکن فروشها در چه پارادایم سیاسی زیست میکنند و در انتخاباتهای اخیر از چه جریان و افرادی حمایت کردهاند و حسابهای بانکی ایشان که آزادانه در حال تراکنش مالی در بانکهای داخلی هستند قابل ردیابی است و سیستم قضایی و امنیتی میتوانند به راحتی ذینفعان زنجیره فیلترشکن فروشی را شناسایی کنند.
-حکمرانی خوب یک نظریه استعماری است که وجه استعماری خودش را در ذیل تجویزهای زیبا پنهان کرده است. تضعیف دولتهای ملی و باز کردن مرزهای کشورها به روی شرکتهای غربی و آمریکایی برای پیگیری اهداف کلان نظام سلطه، گوهر حکمرانی خوب است.
-در حوزه فضای مجازی هم به نظرم بد نیست با زاویه نگاه مردمی شدن و مشارکت توده مردم، نه فقط چند شرکت و زیست بوم دست ساخته خصولتی، در موضوع کلان حکمرانی و ایران سایبری فیزیکی آینده در سطح جهانی فکر کنیم.
-اول مدعی ضرورت پیشرفت سایبری همگام با تحولات جهانی ما هستیم. این ما هستیم که همتراز با کشورهای پیشرو از ضرورت ایران سایبری-فیزیکی در تراز جهانی حرف میزنیم.
-فضای مجازی ول، هوش مصنوعی ولتر را دامن خواهد زد و اگر تدبیری نکنیم هوش مصنوعیِ نظام سلطه بر اساس عقلانیت خاص خودش منافع خود را در جامعه ما پیش خواهد برد و ما را در عین مستی عیشی که از جهالت حاصل میشود، بیشتر در باتلاق استعمار سایبری فرو خواهد.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🔴 افشاگری رسانه روسی UR.S - Z Izvestia :👈 آمریکایی ها پس از اطلاع از این که مریم میرزاخانی نابغه فیزیک ایران با پذیرش دعوت رهبر ایران قصد برگشتن به ایران دارد، او را ترور بیولوژیکی کردند.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
فوری:
رسانه های رژیم صهیونی:
گالانت با کناره گیری از کنیست از دنیای سیاست کنار کشید!
پ.ن:
کور خوانده است؛ او در همین دنیا تقاص جنایتهای سبعانه اش را در قبال مظلوم ترین مردمان جهان پس خواهد داد.
https://eitaa.com/sokhanesadeed
◀️از دکتر فریدون جنیدی، عضو امنای بنیاد فردوسی برای تدریس در دانشگاه ناپل ایتالیا دعوت شده بود.
او در پاسخ گفت:
🌼باید مراقب مادر پيرم باشم.
مادرش چه کسی بود؟
❤️مام میهن!
🟩او در اوج جنگ، ناامنی و مشکلات،ماندن در وطن را به زندگی در غرب ترجیح داد.
✅️پ.ن: کاش همه دانشمندان ما به فکر مادر بودند!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
سخنگوی دستگاه قضا:
🔹پرونده فرزندان معاون اول سابق قوه قضاییه در سال ۱۴۰۲ با گزارشی از سوی ضابطین خاص قضایی با موضوع کار چاق کنی و اعمال نفوذ در پروندههای کلان اقتصادی و بحث پولشویی، تشکیل شد.
✅️پ.ن: این که فساد درون قوه را، نهادی دیگر (ساحفاسا؟)کشف و گزارش می کند، اصلا نشانه خوبی نیست!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟩در سرزمین وارونه ها،کچل را زلفعلی صدا می زنند،نفاق راوفاق ومفسد گزینی را گزینش!
✅️جناب پزشکیان اگرصداقت دارید نگاهی به حلقه اول اطرافیان بیندازیدو بفرماییدچند نفرشان به خاطر تخصص جذب شده اندوچند نفرشان به خاطر فتنه گری؟!
مثلا همین مع اجرایی و رئیس هیات عالی گزینش تان تخصصش در این دو زمینه چیست؟!
https://eitaa.com/sokhanesadeed
فکر میکردم یه روز نوه ام طاهره ازین حرفا بشنوه. ولی نه به این زودی. و نه ازیه کارمند آموزش پرورش!
اون روز، تو شعبه آزمون جامع قبل دبستان، دخترم به مسول تست توضیح داده بود که طاهره ممکنه تو جواب دادن به بعضی سوالها کند باشه بخاطرکامل نبودن زبان فارسیش. وقتی مسول فهمیده بوده از آمریکا اومدن ایران زندگی کنن، کلی با دخترم دعوا کرده بود. بعدشم طاهره روبیشتراز بقیه توی اتاق نگه داشته بود.
دلیلش رو دخترم تو راه برگشت از طاهره شنید. از حرفهای عجیب و اضافی خانم مسول به این دختر هفت ساله:
اینکه طاهره باید سعی کنه قبل نه سالگی از ایران بره! یا اینکه وقتی هجده سالش شد باید یه مرد آمریکایی ازدواج کنه!
....
تصمیم دخترم برای اومدن به ایران با تحقیق و تجربه بود. به طاهره هم گفته بود از شیرینی ها و سختی های متفاوت زندگی اینجا. از عزیزان و چیزهای خوبی که تو ایران میتونست داشته باشه. واونهایی که نمیتونست. و شنیدن بعضیش برای طاهره خیلی سخت بود. مثل روزی که شنیده بود مادرش کتابخونه کودک خاص شبیه به پاتوق مورد علاقه اش، تو ایران نمیشناسه. با این خبر طاهره ساکت شده بود. اخماش رفته بود تو هم. بعدش با یه نفس عمیق به مادرش گفته بود: اشکالی نداره. من میسازمش!
برای من مادربزرگ، ایران پر از طاهره هاست. پر از بچه های معصومی که از سن خیلی کم میشنون واسه رسیدن به آرزوهاشون یک راه بیشتر ندارن: اینکه به هربدبختی که شده از ایران برن! بچه هایی که کمتر میشنون از ایرانیهایی که با امکانات حداقلی ولی بخاطر باور و تلاش خودشون کارهای بزرگی کردن. آدمهایی مثل قهرمان توی عکس. همون بچه عشایری که از چهارده سالگی کارگری کرده و کم کم قهرمانی شده با تاثیری به وسعت چندین ملت!
واسه همین خیلی برام ارزش داره، انواع محتوایی که این روزها دیدم از تو بزرگراه تا رسانه ملی، برای معرفی این مرد میدان.
ولی نگرانم... نگران سالگردی که امشب تموم میشه و خاطره هایی که هنوز درس نشدن. نگران حملات سنگین به بچه های ما، تو همه میدون های دیگه ای که خالی گذاشتیم. از دبستان گرفته تا دانشگاه و بازار کار. کاش امروز بپرسیم سلیمانی های این میدانها کجان؟ من میتونم باشم؟ چطوری؟
از فردا، کم کم تابلوها و تکه کلامهای س.ق.س از کنار اتوبان ها جمع میشه و برنامه های مناسبتیش از رو آنتن.
میمونیم ما و یه تصمیم کبری:
یاد س.ق.س رو تا سال دیگه بگذاریم رو طاقچه خاطرات خاک بخوره؟
یا واسه خودمون و محض آینده طاهره هامون، مردان و زنان میدان بشیم؟
#Hero
#قهرمان
#جان_فدا
#همه_زنان_و_مردان_میدان
✍️مرضیه هاشمی کارشناس مجری پرس تی وی و بانوی انقلابی آمریکایی الاصل
https://eitaa.com/sokhanesadeed
🟩تعطیلی قانون مصوب مجلس ش.ا ضربه ای مهلک بر پیکر مردم سالاری دینی است که توسط دروغگوترین مدعیان مردم سالاری، با دستکاری قوه عاقله پزشکیان ، فشار او بر دبیرخانه شعام و فشار غیر قانونی دبیرخانه بر قالیباف، رقم خورده است.
✅️ننگ این بدعت سهمگین بر نامبردگان، در یاد تاریخ خواهد ماند!
#قانون_حجاب
https://eitaa.com/sokhanesadeed
به مناسبت شهادت امام هادی علیه السلام
🗓۳ رجب سال۲۵۴ ق
🏴شهادت امام هادی
💠امام خمینی:
🌼از بدترین چیزی که اجانب در بین مردم و در بین روحانیت القا کردند، اینستکه اسلام گفته عبادت بکنیم و ظَلَمه را بگذارید به کار خودشان! اینها اسلام را در نظر جاهلین ما مسخ کردند و این از کیدهایی بود که با نقشهها پیاده شده است؛ و ما خودمان هم باور کردیم که «آخوند را به سیاست چه» این حرفْ حرفِ استعمار است، در زیارت جامعه حضرت هادی امامان «ساسة العباد» هستند، این مطلبی بود که استعمار برای اینکه آخوند را جدا کند از دولت و ملت، القا کردند به او؛ آخوند هم باورش آمد! خود آخوند با ما مبارزه میکند که شما چکار دارید به سیاست، این چیزی بوده است که ما را به عقب رانده! ۵۷/۱۲/۱۱
💠رهبرانقلاب:
🌼زیارت جامعه کبیره و زیارت امیرالمومنین در روز غدیر که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمه است، از امام هادی است، در مجموعه آثار و برکاتی که از ائمه هدیٰ رسیده است، ایشان این خصوصیت را دارد که در ضمن زیارت، مهمترین فصول مربوط به مقامات ائمه را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کردهاند! ۹۷/۱/۱
🌼برای مناقب ائمه،از زیارتها، بخصوص زیارت جامعهی کبیره استفاده کنید. بنابراین شما دیگر هیچ احتیاجی ندارید که مبالغاتی را در ذهن خودتان خلق کنید. آنچه که باید در باب ائمه (علیهمالسّلام) گفته شود، در زیارت جامعه هست. شما میتوانید یک فقره از فقرات زیارت جامعه را - حالا شاید صدها فقره است - انتخاب کنید و با توجه به قریحهی شعری و تخیل و فرآوری ذهنی خودتان، یک غزل زیبا و ناب از آب در بیاورید. ظرفیت این معارف اینقدر بالاست. ٩٠/٣/٢۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
https://eitaa.com/sokhanesadeed