انتخابات پرشوربرای کشورازهمه جهت مهم است:
🏴به مناسبت سالروز تخریب حرم امامان بقیع
💔ای بقیع ای خاک پاکت مخزن اسرار ها
سینه ات گنجینه ناگفته ها،اخبارها
💔ای بقیع با ما بگو صدیقه کبری چه شد
در کجا باشد مزار سید اعصار ها
💔ای دو صد لعنت بر آن ظالم که از روز نخست
خشت کج را بر نهاد و کج بشد دیوارها
💔بشکند دستی که آتش زد به بیت مرتضی
فتنه ها کرد و از او مانده بجا آثارها
💔آتشی که اندر مدینه شعله ور شد عاقبت
باعث قتل حسین گردید وآن رفتارها
💔بار دیگر هشتم شوال؛ در ارض بقیع
منهدم کردند قبر و مضجع احرارها
💔بارالها کی شود روزی فنا گردد ستم
منتقم آید؛ بسوزد ریشه اشرارها
💔بار دیگر گنبد وصحن و سرای با صفا
در بقیع برپا شود چون اعظم آثارها
💔ای تو شیعه غم مخور، آخر رسد روز ظهور
آید آن فرزند زهرا، سید و آن دلبر دلدارها
💔ذوالفقار حیدری باشد چو دستش در جهان
راست بنماید کژی، آسان کند دشوارها
🔥لَعَنَ اللهُ آل سعود
@solalehakhlaghi
حاجحسینیڪتا:
بچه ها!
عصر هالیووده، عصر اینترنته، عصر دهکدهٔ جهانیه،عصر بمبارون عقول و قلوب بچههاست.
امروز، تو چجوری میخوای فتحش کنی؟!
با کدوم نفس مطمئن؟
با کدوم نماز شب؟
#حرف_حساب🖇
💕❤️💕
@solalehakhlaghi
❓چرا بقیع تخریب شد؟
🏴 شش دلیل بر رد عقائد وهابیت
◻️ وهابیان و آل سعود بر حجاز و شهرهای مکه و مدینه و اطراف آن تسلط یافتند به خاطر برخی اعتقادات انحرافی و مخالف با اسلام اصیل این بناها را در تاریخ ۸ شوال ۱۳۴۴ هـ. تخریب نمودند و این اقدام ننگین را در تاریخ به نام خود ثبت کردند.
اما در ردّ عقاید وهابیه درباره مسائل مطرح شده با دلائل فراوانی می توان این عقاید را باطل دانست:🔻
1️⃣ سیره عموم مسملین جهان از همان زمان رحلت پیامبر(ص) تا به امروز بر این بوده که پیوسته در مراسم حج و در ایام دیگر به قصد زیارت نزد قبر آن حضرت می روند و این سیره را هیچ کس نمی تواند منکر شود.
2️⃣ برای بنای قبه و گنبد وبارگاه روی قبر در قرآن اشاراتی هست که مردم در زمان اصحاب کهف وقتی که از محل خواب آنها باخبر شدند بر روی آن مسجدی بنا کردند تا یاد آنها همیشه زنده بماند،
3️⃣ اگر این عمل در قرآن یا سیره منع شده بود، در طول ۱۴ قرن کسی خلاف بودن ساختن بنا بر روی قبر را هیچ یک از دانشمندان فرق اسلامی متعرض ومتذکر نشده اند، تا در قرن ۱۴ فقط پیروان این فرقه گمراه و رهبران آنها به این نتیجه رسیدند، در حالی که حتی روی قبر رهبران چهارگانه اهل سنت، قبه بنا کرده اند که تا کنون در بغداد باقی است.
4️⃣ در باب شفاعت خواستن از پیامبر (ص) و شفیع قرار دادن آن حضرت که اینان منکرند در زمان خود حضرت صحابه شخصاً از حضرت شفاعت می خواستند. انس بن مالک می گوید: از پیامبر(ص) درخواست کردم که در روز قیامت در حق من شفاعت کند وی درخواست مرا پذیرفت.
5️⃣ یا اینکه دربارة زیارت قبور در منابع اسلامی اعم از شیعه و سنی آمده است که پیامبر(ص) شخصاً به زیارت مدفونین در بقیع می رفت، به آنها سلام می کرد و به مردم سفارش می کردند به زیارت بقیع و مدفونین آن بروند. و باز از آن حضرت نقل است که فرمودند: هر کس قبر مرا زیارت کند شفاعتم بر او واجب است.
6️⃣ بنابر اعتقاد خود اهل سنت نیز ساختن بنا و قبه بر روی قبور ائمه (علیهم السلام) و انبیاء و شهدا و صالحین جایز است، تا اینکه دیگران به زیارت آن پرداخته و به آن تبرک جویند.
متن کامل + منابع:
https://hawzahnews.com/xb9DL
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
#بقیع
#قبور
#شفاعت
#وهابیت
@solalehakhlaghi
درصد بالایی از ارتباطات ز🧕🏻ـن و شـ🤵🏻♂ـوهر از طریق کلام صورت می گیرد؛ اما بدبختانه زنان و مردان ما در این مهارت ضعیف هستند.
میزان متوسطه صحبت همسران در شبانه روز بین ۵ تا ۷ دقیقه است که همین مقدار هم متاسفانه محبتآمیز نیست.
اگر زن و شوهر در شبانه روز ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کنار یکدیگر بنشینند و با هم حرف بزنند در طلاق را به روی خود میبندند. بسیاری از بدگمانیها سوء ظنها و سوء تفاهمهای همسران به دلیل گفتگو نکردن یا بد گفتگو کردن است.
اگر میخواهید زندگی خود را بیمه و گـ🌹ـل عشق را در زندگی تقویت کنید کنار یکدیـ👩❤️👨ـگر بنشینید و با هم کلامی محبت آمیز داشته باشید.
پیامبر(ص) فرمودند:
اگر زن و شوهر کنار یکدیگر بنشینند و با یکدیگر کلام محبت آمیز داشته باشند ثوابش با هفـ70ـتاد حج مقبول برابر است.
منـ📚ـبع: میزان الحکمه، ج ۴، ص ۲۸۷
#ارتباط_کلامی
@solalehakhlaghi
❓ چرا تاثير گناهان ما بر نسل ما اثر ميگذارد مگر نه اينکه هر کس را در قبر خود ميگذارند چرا بايد مثلا من تاوان گناهي را که اجدادم انجام داده را پس دهم؟
🔰 پاسخ:
اصل کلّی و قاعده ی شک ناپذیر و محکم در دین اسلام همان است که خداوند متعال بیان فرموده که:
هیچ كس بار گناه دیگرى را بر دوش نمى گیرد. و اینكه براى انسان بهره اى جز سعى و كوشش او نیست. و اینكه تلاش او به زودى دیده مى شود. سپس به او جزاى كافى داده خواهد شد.»1
👈طبق براهین عقلی و صریح آیات قرآن کریم شکّی در این نیست که خداوند متعال عادل است؛ پس محال است کسی را به خاطر کاری که نکرده است مجازات کند؛ لذا عذاب، فقط در مقابل گناه اختیاری است و بس.
👈حوادث و اتفاقات در این عالم بر اساس علت و معلول صورت می گیرد؛ بنابراین هر حادثه ای و از جمله تولد فرزندان و تکوین آن ها، نیز روحیات و آثارشان، بر اساس علت های خاص خود است و خداوند نیز بر اساس همان چیزی که علت ها اقتضا دارد، به موجودات فیض می بخشد. پس اگر فرزندی در خلقت جسمانی یا روحی دارای نقص است، مربوط به علت های آن است.
👈بنابراین تأثیر کارهای پدر و مادر بر فرزندان، یکی از آثار وضعی و تکوینی اعمال آنها است و اگر به خداوند نسبت داده میشود، به خاطر آن است که تمام آثار تکوینی و خواص علت و معلول به او منسوب است و به هیچ وجه ظلم و ستمی از ناحیه خداوند بر کسی نخواهد شد.
💥به قول شاعر همواره «گندم از گندم بروید جو ز جو » بر این اساس از زمین خوب و حاصل خیز گیاه خوب می روید و در زمین نامرغوب گیاه نامرغوب رشد می کند.2
🌱جهان آفرینش، جهان تأثیر و تأثر است و به ویژه پدیده ها از علل حقیقی و اعدادی خود تأثیر می پذیرند. پدر و مادر نیز از علل اعدادی و شرایط پیدایش فرزندان هستند كه بدین دلیل رفتار آنها در پیش از تولد كودك و انعقاد نطفه و در حین آن و در دوران بارداری و تولد و پس از آن بر كودك تأثیر دارد.
🌼اما در قیامت به هیچ عنوان آثار رفتار پدر و مادر از فرزندان بازخواست نمی شود.
همان گونه که بیان شد این ها نتیجه طبیعی اعمال و بر اساس قانون علیت است. اگر این شخص تمام تلاش اختیاری خود را انجام دهد ولی به خاطر اعمال دیگران (چه والدین و چه افراد دیگر) نتواند به کمال لایق خود برسد؛ شخص او مقصّر نیست؛ ولی در مقابل، آن کسانی که با اعمالشان مانع از رشد این شخص شده اند مقصّرند؛
🌱لذا عدل الهی ایجاب می کند که حق این شخص را از آن افراد بستاند؛ و طبق روایات اهل بیت(علیهم السلام) در چنین مواردی یا گناهان چنین کسی را بر دوش آن افراد می گذارند یا ثواب آنها را به این شخص منتقل می کنند؛ یا اگر با این دو روش حق این شخص ادا نشد ، خداوند متعال او را از فضل خود برخوردار می کند.
🌸بنابراین، عدل خدا اجازه نمی دهد که کسی حتی ذرّه ای هم از حق خود محروم بماند. همچنین اگر کار والدین و دیگران باعث شده که این شخص راحت تر در مسیر عبودیت قرار گیرد، والدین او یا هرکسی که در رشد او نقش داشته است؛ از ثواب این شخص بهره می برند؛ بدون آن که از ثواب این شخص چیزی کاسته شود.
☘️در مقام تکلیف هر انسانی بر اساس تواناییها و استعدادهای ویژه ای که دارد (که بعضاً از پدران به ارث رسیده) تکلیف میشود و خداوند بر اساس عدل با آنها رفتار خواهد نمود و چه بسا نقائص به ارث رسیده به نوعی جبران شود.
1. (نجم/38-41) « أَلَّا تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى وَأَن لَّیْسَ لِلْإِنسَانِ إِلَّا مَا سَعَى وَأَنَّ سَعْیَهُ سَوْفَ یُرَىثُمَّ یُجْزَاهُ الْجَزَاء الْأَوْفَى
2.. « وَالْبَلَدُ الطَّیِّبُ یَخْرُجُ نَبَاتُهُ بِإِذْنِ رَبِّهِ وَالَّذِی خَبُثَ لاَ یَخْرُجُ إِلاَّ نَكِدًا كَذَلِكَ نُصَرِّفُ الآیَاتِ لِقَوْمٍ یَشْكُرُونَ» (اعراف/58)
#شبهه_شناسی
@solalehakhlaghi