تفسیر_سوره مبارکه
#یوسف_آیه۳۴و۳۵
استماع تفسیر این آیه شریفه به نیابت از شهیدان 🌸از صدراسلام تا کنون🌸
سوره مبارکه یوسف آیه ۳۴
قَالَ رَبِّ ٱلسِّجۡنُ أَحَبُّ إِلَيَّ مِمَّا يَدۡعُونَنِيٓ إِلَيۡهِۖ وَإِلَّا تَصۡرِفۡ عَنِّي كَيۡدَهُنَّ أَصۡبُ إِلَيۡهِنَّ وَأَكُن مِّنَ ٱلۡجَٰهِلِينَ
(یوسف) گفت: «پروردگارا! زندان نزد من محبوبتر است از آنچه اینها مرا بسوی آن میخوانند! و اگر مکر و نیرنگ آنها را از من باز نگردانی، بسوی آنان متمایل خواهم شد و از جاهلان خواهم بود!»
سوره مبارکه یوسف آیه ۳۵
فَٱسۡتَجَابَ لَهُۥ رَبُّهُۥ فَصَرَفَ عَنۡهُ كَيۡدَهُنَّۚ إِنَّهُۥ هُوَ ٱلسَّمِيعُ ٱلۡعَلِيمُ
پروردگارش دعای او را اجابت کرد؛ و مکر آنان را از او بگردانید؛ چرا که او شنوا و داناست!
🔰 اهمیت سحرخیزی، بین الطلوعین
در روایاتی که درباره تقسیم رزق آمده است، از #سحر تا #طلوع آفتاب بهترین زمان برای جلب #رزق معرفی شده است
این روایات، بسیار قابل توجه است. اینها را اهمال نکنیم و رزق خودمان را با خواب صبح نبندیم
از اذان صبح تا طلوع آفتاب، وقت حساسی برای تحصیل رزق معنوی و مادی است که نباید آن را با خواب از بین ببریم. البته مدتی هم استقرار و استمرار می خواهد. تازه متوجه می شویم برکات سحر تا صبح چقدر است و واقعاً رزق در همان ساعات تقسیم می شود.
در روایات از ائمه اطهار علیهم السلام هم وارد شده است که اگر در وقت بین الطلوعین مشغول به ذکر و دعا باشید، این از هرچیزی در جلب روزی موثرتر می باشد
دعای عهد.mp3
21.59M
کاری که ما برای حفظ و تقویت پیوند قلبی خود با امام زمانمان میتوانیم انجام دهیم، خواندن دعای عهد است. دعایی که زمزمهی آن در آغاز هر صبحگاه ما را از حال غفلت و بیخبری خارج میسازد و یادآوری میکند که ما عهد و پیمانی از مولای خود بر گردن داریم که تا از عهده وفای به آنها برنیاییم، نمیتوانیم از خدا بخواهیم که ما را از جملهی انصار و اعوان آن حضرت قرار دهد.
عهدت را با مولایت تازه کن!
⭐️نماز حاجت به سفارش امام رضا علیه السلام
به نقل از مُقاتل بن مُقاتل ـ: به امام رضا عليه السلام گفتم : فدايت شوم! دعايى براى قضاى حوائج به من بياموزيد . فرمود : «هر گاه به درگاه خداوند عز و جل حاجت مهمّى داشتى، غسل كن و پاكيزه ترين جامه هايت را بپوش و عطرى بزن . سپس به زير آسمان برو و دو ركعت نماز بگزار . نماز را شروع مى كنى و فاتحة الكتاب و قل هو اللّه أحد را پانزده مرتبه مى خوانى، سپس به ركوع مى روى و در ركوع نيز پانزده مرتبه مى خوانى، و بقيّه نماز را مانند نمازِ تسبيحات دار ادامه مى دهى، با اين تفاوت كه [به جاى تسبيحات اربعه] پانزده مرتبه قرائت [حمد و توحيد ]مى خوانى . پس از سلام دادن نماز نيز آنها را پانزده مرتبه مى خوانى و آن گاه به سجده مى روى و مى گويى :
🙏اللّهُمَّ إنَّ كُلَّ مَعبودٍ مِن لَدُن عَرشِكَ إلى قَرارِ أرضِكَ فَهُوَ باطِلٌ سِواكَ ؛ فَإِنَّكَ (أنتَ) اللّه ُ الحَقُّ المُبينُ ، اقضِ لي حاجَةَ كَذا وكَذا ، السّاعَةَ السّاعَةَ
✍️بار خدايا! هر معبودى از عرش تا فرش باطل است بجز تو، كه تو ، خداى حق و آشكارى . فلان و بهمان حاجتم را هم اكنون، هم اكنون برآورده ساز و در خواسته ات پافشارى مى كنى»
📚نهج الدّعا(ع-ف)/محمدی ریشهری/ج1/ص671
🌹@kavasayat🌹