هدایت شده از زمانه
13.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیدنی #بازنشر_شود
🔴 #زمانـه_مدیا| تاریخ پاسخ میدهد!
🔻دوستانی ببینند که می گویند؟
🔹 مصلحت از کجا آورده اید
🔹 مصلحت سنجی تا کی؟
🔹 مگر عدالت بر همه چیز مقدم نیست
🔹 رهبری هم مجبور است حمایت کند
🔹 چرا فلانی را عزل نمی کنند؟
🔹 محبوبیت رهبری پایین می آید
🔹 چرا رهبری دخالت نمیکند؟
🔹فقط استیضاح! مامور به وظیفه ایم
🔹نمیتوانم فلان هیئتی را قانع کنم
🔹 آخه فلان عدالتخواه هم گفته....
🔹 فلان حاجی هم بالای منبر گفت...
🔹 فتنه اکبر چه زمانی است؟!!
🔹 نسبت ما با ولی جامعه چیست؟
✅ نسبت ما با امام جامعه، نسبت تطبیق نظر ایشان با نظر خودمان نیست؛ نسبت اطاعت ما از ايشان است.
#استاد_مهدوی_ارفع
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #ویدئوے_بصیرتے میخواهید
🔻 اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
👆 پیشنهاد #عضویت به نخبگان
🔴 #مو_مو| مومو سوغات جدید و شوم پست مدرنیته
🔻 #زمانـــه| چالش #مومو و چالش هایی مشابه در فضای مجازی را نباید دست کم گرفت و اگر مواجهه دقیق در عرصه حکمرانی فضای مجازی با این پدیده ها صورت نگیرد، جهان ذهنی مردم را بدون شک به نفع رقیب غربی و فرهنگ پست مدرنِ تهی از معنا و بی رگ نسبت به ایدئولوژی و باورهای بنیادین خالی خواهیم نمود.
🔹 وضعیت پست مدرن اینطور برنامه ریزی شده است که قطعیت و یقین را سرکوب نموده و شک و نسبیت و سرگردانی در همه ساحت های زندگی را به بهانه آزادی حداکثری جاری و ساری نماید.
🔹 این وضعیت در ادامه دگماتیسم مدرنیته که همه ساحت های بشری را از کانال تجربه داوری می کرد و در غیراینصورت آن را عاری از معنا و هویت درجه بندی می نمود ایجاد شد.
🔹 افراط در تجربه گرایی و پس زدن دین و عرفان و فلسفه و حتی محدودنمودن علوم انسانی به آزمون تجربی، نتیجه ای جز این نداشت که بشر امروز دچار #بحران_هویت شد و دیگر تخدیر سبک زندگی و زندگی مک دونالدی و مصرف زدگی و اوقات فراغت آنچنانی، توان مقابله با لحظات خلوتِ خالی از باور را نداشت.
🔹نتیجه چنین فضایی که عقلانیت را کنار زده و غرایز را بطور حداکثری آزاد و رها ساخت تا از تک ساحتی بودن پوزیتویکال و تجربه گرا بگریزد، رو آوردن به فانتزی بازی ها و تفریحات متلون و بی پشتوانه، جهت پرکردن خلاهیجانی و عاطفی در زندگی خواهد بود که بن بست عقلانیت باچاشنی خشونت و بازی با ترس نیز همراه خواهد بود.
🖌 #علیرضا_محمدلو
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻
@srhejazi
#پیام_صبحگاهی
▪️بیشترین چیزی که روی ذهن جوان اثر میکند، دو عامل است:
♦️ یکی تبلیغات گوناگون دشمن است؛
تبلیغاتی که جوان را نسبت به حقایق مقدس اسلامی و حقایقی که در انقلاب به عنوان مسلّمات و پایهها و ستونهای اصلی اعتقاد شناخته شده، سست و بیتفاوت کند.
💥 عامل دوم، عدم #تبیین و دفاع صحیح از این حقایق و اصول است.
من گمان میکنم که تأثیر عامل دوم،
کمتر از عامل اول نباشد؛
چون در نظام جمهوری اسلامی، به طور صریح و علنی، علیه اسلام و اصول اسلامی و مبانی اسلامی و معارف اسلامی، کمتر تبلیغ میشود و میدان برای تبلیغ وسیع باز نیست؛
بنابراین تبلیغ دشمن فقط سطح معینی را میپوشاند؛ در حالی که عامل دوم، دیگر حد و اندازهیی ندارد.
وقتی ما تبلیغ نکردیم،
وقتی ما حقایق را بیان نکردیم،
وقتی ما #تبیین و دفاع درستی
از معارف اسلامی -
از خود توحید،
از حکومت الهی،
از لزوم عبودیت انسان در مقابل خدا،
از لزوم تسلیم انسان در مقابل احکام خدا،
که پایههای اصلی است - نکردیم، تأثیری که از این عدم دفاع و
عدم تبیین و
عدم توجیه صحیح
حاصل میشود، محدود به حد خاصی نیست؛ شامل همه است.
۱۳۷۰/۰۶/۲۵
@srhejazi
May 11
✅یادداشت/
💢واکنش بازار ارز به خبرهای خوش
🔻افزایش قیمت ارز در هفتههای اخیر موجب شد تا دلار رکوردهای بالایی را به ثبت برساند و در کانالهای 31 و 32 هزارتومانی برای مدتی هرچند کوتاه، باقی ماند. افزایش قیمت ارز موجب افزایش قیمت در بازارهای موازی نیز شد و رکوردهایی بالایی در بازار طلا و سکه و خودرو و ... به ثبت رسید.
🔹نکات راهبردی: از همان ابتدا که استارت افزایش قیمت ارز در بازار اتفاق افتاد، فعالان اقتصادی تأکید داشتند که این افزایش قیمتها ریشه اقتصادی ندارد و هیجانات و جو منفی در بازار مدار قیمتها را صعودی کرده است. مضاف بر فضای هیجانی در بازار، اعلام خبرهای مربوط به تحریم 18 بانک ایرانی و گسترش فضای سوداگری باعث شد تا بازار ارز بار دیگر روزهای پرنوسانی را به خود ببیند؛ با ورود بانک مرکزی و اعلام خبرهای مثبت، ورق در بازار ارز برگشت و مدار قیمتی نزولی شد. برخی از اقدامات در این بخش عبارتاند از:
🔸 1- عرضه روزانه 50 میلیون دلار در بازار متشکل ارزی و افزایش سقف خرید ارز توسط صرافیها عامل مهمی بر کنترل و کاهش ارز تحلیل میشود. آنطور که بانک مرکزی اعلام کرده، افزایش عرضه در بازار موجب شده تا تقاضایی نیز برای ارز وجود نداشته باشد؛ بهعنوان نمونه در روز دوشنبه همین هفته 75 میلیون دلار توسط بازارساز در بازار متشکل ارزی عرضه شد، اما کمتر از یکمیلیون دلار خریدار وجود داشت. علاوه بر بازار متشکل ارزی، عرضه ارز در نیما نیز افزایش محسوسی داشته است.
🔹 2- صادرکنندگان هم در روزهای اخیر حدود 150 میلیون دلار به سامانه نیما تزریق ارز داشتهاند.
🔸3- خبرهای مربوط به آزادسازی داراییهای ایران در عراق و کره جنوبی نیز عامل بعدی تأثیرگذار بر شیب نزولی قیمت ارز بود. آزادسازی 5.5 میلیارد دلاری منابع ایران در عراق خبر مهمی است که بعد از سفر اخیر رئیسکل بانک مرکزی به عراق اعلام شد.
🔹 4- برداشته شدن تحریمهای تسلیحاتی از هفته جاری نیز از دیگر سیگنالهای مثبتی بود که بازار ارز را تحت تأثیر قرار داد و باعث شد تا خریدهای هیجانی فروکش کند.
🔺نکته تحلیلی: بسیاری از اقتصاددانان بر این باورند که نرخ فعلی ارز واقعی نبوده و تنها هیجانات کاذب و فعالیت مخرب سودجویان سبب افزایش شده است. در چنین فضای ملتهب بعد از فروکش کردن نرخ ارز، بانک مرکزی با تصمیم جدی و با دقت و مراقبت، عرضه و تقاضا را مدیریت نماید تا مجدداً سوداگران در این عرصه یکهتازی نکنند.
🌀 نویسنده: علی قاسمی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#اقتصاد
#معیشت
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
اتخاذ ۴ تصمیم برای کاهش «ناکارآمدیهای اقتصادی» در نشست اقتصادی دولت و مجلس.محمدباقر قالبیاف رئیس مجلس شورای اسلامی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در توییتر از اتخاذ 4 تصمیم در جلسه با پنج عضو اقتصادی دولت و رؤسای کمیسیونهای اقتصادی، برای کاهش ناکارآمدیهای اقتصادی خبر داد.قالیباف نوشت: در جلسه با پنج عضو اقتصادی دولت و رؤسای کمیسیونهای اقتصادی، چهار تصمیم مهم و عملیاتی برای کاهش ناکارآمدیهای اقتصادی اتخاذ شد:
اول: تشکیل سندیکای صادرکنندگان خوشنام برای استفاده از ظرفیت اعتباری و تسهیل فعالیت بازرگانی آنها،
دوم: تشکیل اتاق تهاتری مرکزی کالا با کالا در وزارت صمت برای نظارت دقیق بر اجرای مستقیم عملیات واردات در برابر صادرات بدون نیاز به تبادل ارز و صرفا برای کالاهای ضروری و مواد اولیۀ تولید،
سوم: تشکیل پنجره واحد صادرات نفت در برابر واردات کالاهای اساسی که در دولت مسئولیت مستقیم آن با وزارت نفت است،
چهارم: تامین کسری بودجه دولت از طرق کم هزینه مانند انتشار اوراق دولتی و بازارگردانی آن از سوی بانک مرکزی در قالب عملیات بازار باز.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/08/02/2375280
مدل یکسان آمریکا برای تحریک تقاضای ارز در ایران و لبنان/ضعف مدیریت داخل در برابر حمله به پول ملی مشهود استدکتر محمد خوش چهره .اقتصاددان ،با بیان اینکه مدل آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تحریک تقاضای ارز در ایران و لبنان یکسان بود گفت: حمله به پول ملی یک تهدید ملی است. این تهدید ملی نیز قبل از اینکه متوجه عوامل بیرونی باشد به ضعف مدیریت تهدید بازمیگردد.https://www.tasnimnews.com/fa/news/1399/08/02/2375072
باز هم قصّۀ بازیِ حداقلیِ ما:
تاریخِ ناگزیرِ امروز
مهدی جمشیدی
[1]. حقیقت این است که حقّ حسن روحانی، «عزل» است، نه «استیضاح» یا «سئوال» یا «تذکّر». نخبگانِ سیاسی و اقتصادی که هیچ، حتّی مردم کوچه و بازار نیز بهروشنی، بیتدبیری و بیکفایتیِ روحانی را دریافتهاند. روحانی از ابتدا، «شایستگیِ ریاستجمهوری» را نداشت و انتخابِ او و در معرضِ انتخاب نهادنِ او، خطا بود. اینهمه هزینههای گزاف و تلخ که در طولِ هفتسالِ گذشته بر ما تحمیل شد، حاصلِ همین دو انتخابِ اشتباه بود.
[2]. ولی اینگونه نیست که همیشه بتوان در چهارچوبِ «حقیقت» عمل کرد. اینجاست که پای «مصلحت» به میان میآید. مصلحت، راهحلّ «اضطراری» و «ثانوی» است؛ انتخابی از سرِ «ناچاری». «مصلحت»، «حقیقت» نیست، امّا «ناحقّ» هم نیست؛ چون اگر به مصلحت گردن ننهیم، اثری از «حقیقت» هم باقی نخواهد ماند و همهچیز، با هم و یکجا از دست خواهد رفت. مصلحت یعنی وقتی «همۀ حقیقت»، دستیافتنی نیست، آن بخش که «مهمّتر» است را ترجیح دهیم و باقی را معلّق گذاریم تا آنهنگام که بتوان به «همۀ حقیقت» عمل کرد.
[3]. وقتی درمییابی که حریفِ سیاسی، بنا ندارد از «بیراهۀ مذاکره» برگردد؛ و درحالیکه «نسخۀ برجام»، شکست خورده و فرصتی برای او باقی نمانده، در پیِ «برهمزدنِ بازی است؛ و میخواهد «معیشت و روانِ مردم» را گروگان بگیرد، نباید «بهانه»ای بهدستِ او داد. در کمینِ شکارکردنِ هر «دستاویز»ی است تا افکارِ عمومی را گرفتارِ «فرافکنی» و «حاشیهسازی» کند و دیگری را بر جای «متهم» بنشاند. او از «شلوغ» و «غبارآلود» و «متشنج» شدنِ فضای سیاسی، سود میبرد؛ چون به این طریق است که میتواند ندانمکاریها و بیتدبیریهایش را «پنهان» یا «توجیه» کند.
[4]. دراینحال که میدانیم روحانی، بنای «کار» و «تلاش» ندارد و از «مذاکره» نیز ناامید نشده و در انتظارِ آن است که ما «بهانه» و «دستاویز»ی در اختیارِ او قرار دهیم، مسیرِ «مدارا» و «تحمّل» و «بردباری»، عاقلانه است. اگر چنین کنیم، از مهلکۀ «تنشِ سیاسی» و «بهانهجویی» و «بیدولتی» و ... خواهیم رهید و روحانی نیز «فرودِ آرام» خواهد داشت و از قدرت، بیرون خواهد رفت. این کاری است که نمیخواهد؛ او خواهانِ آن است که ما بازیِ عزل و برکناری را در پیش گیریم و با او، آشکارا، دستبهگریبان شویم. او از متنِ این دعوا و نزاع، «بحرانها»یی خواهد آفرید که نتیجهاش آن است که ما نیز همانندِ روحانی، بر جایگاهِ «متهم» تکیه بزنیم، بلکه چهبسا، او «شاکی» شود و ما «متهم»! اقتضای عقلانیّت این است که «بازیِ ازپیشساختۀ» او را نقشبرآب کنیم و کاری نکنیم که او در باطن، طالبِ آن است.
[5]. چه بخواهیم، چه نخواهیم، تاریخِ امروزِ ما، اینچنین است و اگر بخواهیم سرکشی کنیم و «میلِ کودکانه» و «هوسِ لجوجانۀ» خویش را بر صدر بنشانیم، اوضاع، پریشانتر و آشفتهتر نیز خواهد شد. تاریخ، آن اندازه که تصوّر میکنیم نیز، «مغلوب» و «بیعمل» و «رام» نیست؛ گاهی باید خاموشی گُزنیم و جرعهجرعه، فاجعه بنوشیم. تاریخ، درهمتنیده و یکپارچه است و در متنِ خود، «امکانها» و «امتناعها» را میآفریند، و ما نیز، قصدِ تخیّلپردازی و خودخواهی نداریم. درست میگویم؟! به امیدِ فردایی دیگر که در آن تاریخ، گره از پیشانی بگشاید و متبسّم شود. دلگیر و خستهجانیم از این هفتسالِ سرشار از انقباض و انسداد و بیراههروی و ناکامی و فریب.
🆔
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi