eitaa logo
سبک زندگی دینی
127 دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
آیدی ادمین: @mohammaddostmr
مشاهده در ایتا
دانلود
🎀مرد وقتی احساس کند همسرش به او نیاز دارد نیرو می گیرد. 🎀مردها به سادگی قابل تغییر هستند. زن اگر برای شوهرش معشوقه خوبی باشد مردان همسران خوبی خواهند بود. 🎀همسرانی موفقند که در گفتگو با هم... ١.صدای خود را بلند نکنند. ٢. تماس چشمی برقرار و به خوبی به حرفهای طرف مقابل گوش کنند. ٣. اگرنکته ای را متوجه نشدند، در مورد آن محترمانه صحبت کنند.
💎 توصیه امام صادق (ع) درباره والدین سالمند 🔻امام صادق عليه‌السلام: عَظِّموا كِبارَكُم و صِلُوا أرحامَكُم ✳️ سالخوردگان خود را بزرگ بداريد و صله ارحام به جاى آريد. 📚 ميزان الحكمه، ۹۹۲۵ ‌ ‌ •┈┈••✾••┈┈•
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با همین یک نصیحت ساده قرآن خانه ات آباد می شود... 🎤 استاد رنجبر
یک زن از همسرش چه می خواهد؟ اگر هزاران هزار ثروت و طلا و جواهرات به پای همسرتان بریزید اما کوچک ترین محبتی را به همسرتان نشان ندهید ارزنی ارزش نخواهد داشت . یک زن در زندگی به هیچ چیزی به اندازه ی محبت کردن نیاز ندارد؛ محبتی که هم به زبان آورده شود و هم به آن عمل شود. این را مطمئن باشید که اگر شما کوچکترین محبتی را حتی با دادن یک شاخه ی گل به همسرتان اثبات کنید او چندین برابر بیشتر از آن پا جای پای شما خواهد گذاشت. یک زن هرگز از ابراز عشق های مرد زندگیش خسته نخواهد شد. به زبان آوردن دوستت دارم موجب می شود که زن به عشق واقعی مرد زندگیش پی ببرد و آن را احساس کند. زن درست مثل یک موج است، به هنگامی که عشق در قلبش به ظهور می نشیند، اعتماد به نفسش در حرکتی مواج به اوج می رسد.
جایی که ارزش به زیبایی و به دارایی است، دنبال اندیشه و انسانیت نگرد
❤️🍃❤️ ✍ با رعایت این نکته با تنش های زندگی تان خداحافظی کنید. ❇️زبان تان را گاز بگیرید🤫 ❌انتقاد و قضاوت را بس کنید. بیشتر مردم از همان اول رابطه که مرحله عشق ورزیدن است شروع به انتقاد می کنند. به یاد داشته باشید که هیچ کس نمی تواند ازدواجی را نجات بدهد اگر طرفین بیشتر از تحسین شدن مورد انتقاد قرار بگیرند. ⛔️انتقادهای مدام و پی در پی به همسرتان این حس را می دهد که او به اندازه کافی برای شما خوب نیست.  این حس (به خصوص برای مردها) سردشدن رابطه را به دنبال دارد. قبل از هر چیز سعی کنید همسرتان را بشناسید و بعد از آن تفاوت های قابل قبول همدیگر را بپذیرید.
رهبر معظم انقلاب اسلامی: مدیر خانواده زن است، محورِ کانونِ خانواده زن است، مهم‌تر از همه‌ مشاغل زن، مادری، همسری و ایجاد آرامش و سکینه است. «وَ جَعَلَ مِنها زَوجَها لِیَسکُـنَ اِلَیها»؛ مایه‌ سکونت و آرامش است؛ این خصوصیّت زن در اسلام است.
🚨 برای یه بچه، خونه ش امن ترین تقطه دنیا است و پدر و مادر قابل اعتماد ترین افراد هستند* ولی وقتی این افراد قابل اعتماد هر از گاهی، خونه امن بچه رو با فریادهای بلندشون میلرزونند، بچه احساس بی پناهی بهش دست می ده. اونوقته که اضطراب و ترس تو وجود بچه ریشه می کنه. شما باید در رابطه با فرزندتان، خودتان را كنترل كنيد. اين مساله جايگاه شما را در خانواده ارتقاء می دهد و موجب افزایش سلطه و نفوذ شما می شود. آرامش شما باعث ميشود تا به عنوان يك منبع الهام بخش در دسترس فرزندتان باشيد و اين موضوع اعتماد و احترامی عميق بين شما و او ايجاد ميكند. بچه هایی که مدام مورد انتقاد قرار می گیرند همان برخورد را با خودشان خواهند داشت و نهایتا اشخاصی خواهند شد با عزت نفس پایین. والدین فکر می کنند؛ اگر به طور دائم از کودکان خود انتقاد کنند و اشتباه آنها را یادآوری کنند، به آنها کمک می کنند...!! تصور والدین بر این است که کودکان با این تذکرات پرورش خواهند یافت. اما از خودتان سوال کنید: آیا دوست دارید کسی در محل کار یا خانه مرتباً اشتباهات شما را گوشزد کند!؟ در پس تمام انتقادات این جمله قراردارد: "اگر فقط بیشتر شبیه من بودی و مثل من زندگی می کردی بهتر از این بودی."...!!؟ اما هیچ کس حتی فرزند شما دقیقا خود شما نیست. پس بچه ها را به دلیل تلاشی که می کنند تحسین کنید حتی اگر ناموفق باشند چرا آنها ریسک کرده اند.
برای فرزندتان، از ۵ درخواست، ۳ مورد را انجام دهید، 🔸۱ مورد را با تاخیر 🔸۱ مورد را رد کنید... با این روش ، صبر و تحمل «نه » شنیدن را در فرزندتان افزایش خواهید داد!
عیب‌پوشی از کودکان‌ ‌ پوشاندن اسرار، عیب‌ها و اشتباهات کودکان بسیار با اهمیت است.‌ اگر کودکی خطایی و خلافی کرد، به او سرکوفت نزنیم، خطای او را افشا نکنیم، جلوی دیگران آبرویش را نبریم.‌ ‌ انسان باید حافظ اسرار دیگران باشد. هیچ انسانی فطرتاً دوست ندارد عیب و بدی‌هایش بروز کند و ظاهر شود. کودکان نیز شاید از نظر مهارتی از ما کم‌تر بدانند و کم‌تر بلد باشند؛ اما آن‌ها هم مانند ما در ساحت‌های انسانی برابرند. دوست‌دارند با احترام با آن‌ها برخورد شود، دوست‌دارند عزت‌نفس‌شان پایمال نشود، دوست‌دارند دیگران نسبت به آن‌ها خطاپوش باشند و...‌‌ ‌ ‌ البته در ارتباط با همه باید همین‌طور باشیم، ولی در خصوص کودکان باید بیشتر به این امر اهمیت بدهیم؛ چراکه والدین در جایگاه خدای بچه‌ها هستند و بهتر است ما نیز خداگونه با آن‌ها رفتار کنیم و سَتّار باشیم تا آن‌ها نیز خطاپوشی و گذشت را بیاموزند...‌ ‌ «محافظ حریم شخصی و شخصیتی کودک خود باشیم.»‌ ‌ ‌ ‌ شما تا حالا خطاپوشی کردید؟ واکنش فرزندتون چی بود؟‌ و آیا تا حالا آبروی بچه‌تون رو بردید؟ چه حسی بهش دست داد؟‌ ‌
فرزندان ما بدون بازی، مغزشان رشد نخواهد کرد... آنها با بازی روابط بین پدیده ها را کشف کرده و نسبت به دنیای اطراف خود شناخت پیدا می کنند. بدون دخالت های مستقیم در بازی آنها و امر و نهی های مکرر، این زمینه ی رشد را برای آنها فراهم کنید.
🔰یکی از معضلاتی که این روزها اکثر خانواده‌ها با آن درگیرند و موضوعی که عموما مادران می‌پرسند و شاکی هستند این است که فرزندم در کارهای خانه کمک نمی‌کند یا فرزندم اتاقش را مرتب نمی‌کند⁉️ خب راه چاره چیست؟؟ حتما باید راهی غیر از غر زدن داشته باشد... 🔴 به فرزندتان وقتی کوچکتر است همکاری را با و و راهکارهای  دیگر آموزش دهید. 🔴 خواسته‌تان را بدون غر زدن مطرح کنید. 🔴 قوانین خانه را مشخص کنید. 🔴 هر کس از قوانین پیروی نکرد، عواقب را به اجرا بگذارید. 🔴 عواقب مثل: محرومیت از بازی، کارتون، گردش و... است. 🌟نکته‌ : فکر میکنند وظیفه فرزندان فقط و فقط درس خواندن است و وظیفه والدین، سرویس دادن. اصلا اینطور نیست. فرزندان نیز جزو اعضای هستند و باید در خانه کمک کنند. 👈 اگر خانه شما به هتل تبدیل شده، بدانید که مسؤولش شمایید و حالا این شما هستید که باید از این وضع خارجش کنید ⬅️ فرزندان مستقل، شاد هم هستند.