✅ خط تحریف (یکشنبه 2 شهریور)
1️⃣ آیا برجام موجب شکست آمریکا شد؟!
در روزهای گذشته قطعنامه ضدایرانی آمریکا درباره «تحریم تسلیحاتی ایران» با شکست سنگینی در شورای امنیت مواجه شد. قطعنامه آمریکا با ۱۱ رأی ممتنع، ۲ رأی موافق و ۲ رأی مخالف به تصویب نرسید. آمریکا و جمهوری دومینیکن به این قطعنامه رأی مثبت دادند، چین و روسیه به آن رأی مخالف دادند و بقیه اعضا ازجمله انگلیس، فرانسه و آلمان رأی ممتنع دادند. در پی این اتفاق، متأسفانه رسانههای دولتی و اصلاحطلب و همچنین برخی دولتمردان اینگونه وانمود کردند که برجام موجب شکست قطعنامه اخیر آمریکا شد! برخی دولتمردان حتی فراتر از مصادره این اتفاق به نفع برجام، منتقدان را نیز مورد توهین و تمسخر قرار دادند. آمریکا در قطعنامه اخیر شکست خورد؛ علت اصلی این شکست، افول روزافزون ایالاتمتحده و کارنامه ضعیف ترامپ در سیاست خارجی است. اگر قرار بود که برجام اثرگذار باشد، باید همانطور که آقایان روحانی و ظریف و عراقچی و صالحی تأکید کرده بودند، در دیماه ۹۴ تمامی تحریمها بالمره لغو میشد و نه تعلیق. علیاکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی در شهریور ۹۵ اذعان داشت: «در بعد تحریم و مسائل دیگر سیاسی، آمریکاییها از شیوه نادرستی استفاده میکنند. اگر ما وقتی برجام را تنظیم میکردیم، دقت بیشتری میکردیم، این فرصت برای امریکا پیش نمیآمد که از این قابلیت تفسیر بودن سوءاستفاده کند. عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر خارجه نیز در آذر ۹۸ گفت: «نتیجه پایبندی ما به برجام فقط تحریمهای جدید بود.» محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان و مسئول مذاکرات برجامی در آذر ۹۷ تأکید کرد: «نتایج برجام روی هواست».
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها یکشنبه 3 شهریور.pdf
146.4K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
964.pdf
3.02M
🗞 هفتهنامه صبح صادق 🗞
📎 شماره 964
✔️احیاگر بعثت، مدافع غدیر و زمینهساز ظهور
✔️عاشورا نتیجه تحریف و انحراف
✔️بیرقی که برافراشته خواهد ماند
✔️شاخص بورس با اقتصاد کشور همخوانی ندارد
🌐 ما را در سایت ssweekly.ir یا شبکه های اجتماعی @ssweekly دنبال کنید
@ssweekly
✅ حرف روز (دوشنبه 3 شهریور)
🔴 طبیب دولت
بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دیروزشان با دولتمردان، حاوی چند نکته مهم بود:
1- امید به دولت؛ مقام معظم رهبری به دولت امید دارند که میتواند بسیاری از مشکلات و برنامههایش را در طول یک سال باقیمانده به انجام برساند. ایشان نه مانند حامیان دیروز «روحانی» صحبت کردند که کلاً از دولت انقطاع امید کردهاند و برای تبرئه خود، دولت را یک دولت فاقد قدرت و دست بسته قلمداد میکنند و نه مانند منتقدین دولت برخورد کردهاند که دولت باید قبل از اتمام دوره، استیضاح شده و کنار گذاشته شود. 2- تکمیل وعدهها و برنامهها؛ حضرت آقا اعتقاد دارند در همین فرصت باقیمانده، دولت باید وعدههایی که در زمینههای مختلف اقتصادی داده است به اجرا برساند. ایشان از دولت خواستند که فقط به وعدههایی که در سالهای اخیر به مردم دادهاند عمل کنند؛ یعنی برنامه جدیدی در دستور کار نباشد و همان فعالیتهایی که دولت به مردم اعلام کرده انجام میدهد، باید انجام گیرد. 3- منتظر سینی نقره نباشید؛ یکی از برنامههای انگیزشی این است که به فرد جویای فعالیت گفته میشود که شما نباید منتظر باشی که دیگران برای شما با سینی نقرهای پذیرایی کنند که بهناچار گرسنه میمانید. در سالهای گذشته آنچه باعث شده فرصتهای دولت یکی پس از دیگری از بین برود، انتظارهای طولانی به وعدههای سرخرمن خارجی بوده است. حضرت آیتالله خامنهای برای عبور از این نقیصه، خاطر نشان کردند: «نباید برنامهریزی اقتصادی برای کشور، معطل لغو تحریمها یا نتیجه انتخابات فلان کشور شود.»
نکته پایانی: رهنمودهای رهبر انقلاب برای موفقیت دولت، طبیب گونه است؛ بهگونهای که ایشان حتی به فکر آبروی آینده دولت است و اینکه نام نیک از دولت کنونی در یادها باقی بماند. ایشان از دولت میخواهد، «هم دستاوردها را بگویید، هم تنگناها را بگویید، هم آنچه را توانستید انجام بدهید بگویید، هم آنچه را باید انجام میدادید و انجام نشده، بگویید. اینجور انسان بتواند همه ابعاد قضیّه را بیان کند، این برای مردم شیرین و دلپذیر است» این نگاه خیرخواهانه به دولت حکایت از آن دارد که رهبری برای موفقیت دولت و درخشش آن در دیدگان ملت، ارائه طریق هم میکند. این رهنمودها بر این راهبرد علوی در حکومتداری بنا نهاده شده است که «اگر مؤمنان دست از یاری یکدیگر بردارند، شکست میخورند.» کمکهای ایشان به دولت بهگونهای بوده است که وزیر اطلاعات چند روز پیش گفت: «اگر حمایتهای رهبری نبود این دولت چندین بار زمین خورده بود.» اکنون نوبت دولت است که در این مدت باقیمانده خود را خوشنام کند. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (دوشنبه 3 شهریور)
🔴 مانع بزرگ!
علنیسازی روابط امارات و رژیم صهیونیستی که در محافل سیاسی و رسانهای به اشتباه از آن به عادیسازی روابط یاد میشود، مهمترین رویداد سیاسی منطقه در ماههای اخیر است. امارات با خیانت علنی به آرمان فلسطین، حضور رژیم صهیونیستی در حاکمیت و تمامیت ارضی خود را به رسمیت شناخت.
گزاره خبری: اگر از منظر شاخص افکار عمومی به مناسبات عربی - صهیونیستی بنگریم، به برآیند مثبتی که حاکی از موافقت افکار عمومی کشورهای عربی با عادیسازی این روابط باشد، نمیرسیم. اطلاعات و دادههای معتبر مراکز افکارسنجی عربی نشان میدهد که ملتهای عرب برخلاف دولتهایشان، موافق روابط دیپلماتیک با رژیم اسرائیل نیستند و نگاه منفی به گرایش برخی رژیمهای عربی برای برقراری رابطه با این رژیم دارند. بر اساس آخرین نظرسنجی «مرکز عربی پژوهشها و مطالعات سیاسی»، ۹۲ درصد افکار عمومی کشورهای مورد بررسی در جهان عرب، رژیم صهیونیستی را تهدیدی بزرگ برای امنیت و ثبات در منطقه میدانند. این آمار در سال ۲۰۱۶ حدود ۸۹ درصد و در سال ۲۰۱۱ به میزان ۸۴ درصد بود. اینکه چرا رژیم صهیونیستی تمرکز ویژهای بر برقراری رابطه با بخشی از کشورهای عربی که در زمره «رژیمهای اقتدارگرا و مرتجع عرب» تعریف میشوند، دارد، دقیقاً به این خاطر است که در این کشورها، شاخص افکار عمومی با توجه به نظامهای سیاسی اقتدارگرا، توتالیتر و تمامیتخواه، تأثیری در روندهای سیاسی، تصمیمگیری و تصمیمسازی در سطوح خرد و کلان این جوامع ندارد. با این حال گرچه امارات یا هر رژیم مرتجع عربی دیگر در برقراری روابط پنهان خارجی با رژیم اسرائیل موفق بودهاند و اکنون سودای آشکارسازی این روابط را دارند، اما در سطح افکار عمومی، این روابط کماکان «حساسیتزا» است و فاصله میان جامعه و هرم قدرت در این نوع کشورها را بیشتر از گذشته میکند و این سنت الهی است که اگر جامعهای با حکومت خویش بیگانه شود، آن حکومت دوام و قرار نخواهد یافت.
گزاره تحلیلی: مناسبات دو یا چندجانبه عربی – صهیونیستی با شکلهای آشکار و پنهانش، در بلندمدت نمیتواند پاسخگوی نیازهای طرفهای رابطه باشد؛ چراکه این روابط در سطح دولتی بوده و فاقد مبانی مشروعیت بخش مردمی است؛ بنابراین شاخص افکار عمومی عربی، بهعنوان یک شاخص تعیینکننده، در آینده برعلیه این رابطه خواهد بود. مسیر رابطه با رژیم صهیونیستی، برخلاف برخی تصورات رایج در بین خاندانهای حاکم عربی، چندان مسیر سهلالوصولی نیست. ازاینرو، حکام عرب و حتی رژیم صهیونیستی نباید چندان به نتایج و دستاوردهای میانمدت و بلندمدت توافقات و معاهدات فیمابین دلخوش باشند. (نویسنده: حمید خوشآیند)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (دوشنبه 3 شهریور)
1️⃣ ضربه بر مردمسالاری!
«هدایتا... آقایی»، فعال اصلاحطلب طی یادداشتی در روزنامه آرمان ملی نوشت: «دولت آقای روحانی با تمام ضعفهایی که در ابعاد مدیریتی و... داشت، هفتاد درصد ناتوانی این دولت از بیرون بوده. بههرحال اعمال تحریمهای بینالمللی اقتصاد کشور را فلج کرد!» او با طرح این سؤال که «در شرایط فعلی که جامعه با مسائل و مشکلات مختلفی دستوپنجه نرم میکند، طرح بحث انتخابات و رویکردهای جریانات سیاسی چه لزومی دارد!؟» مینویسد: «اینکه گروههای سیاسی دوباره بخواهند بحث مردم و مشکلاتشان را مطرح کنند و مردم را به پای صندوقهای رأی بکشند، اما پس از انتخاب نتوانند در مورد مسائلی همچون تحریمها، مسائل منطقهای و... تصمیمگیری کنند، اساساً بهتر است کنار بکشند و کارهای نمایشی را کنار بگذارند.» برخی چهرههای سیاسی جریان اصلاحطلب با بازی مافیایی سعی دارند سازوکار انتخاباتی را که خود تا پیشازاین بهوسیله آن نامزدهای مورد حمایت خود را در مجلس و دولت روی کار آوردهاند را ناکارآمد جلوه میدهند و به جای پذیرش ناکارآمدیهای دولت مستقر اصلاحطلب و مجلس اصلاحطلب اخیر، نظام اسلامی را متهم به انتخاب گزینشی میکنند!
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها دوشنبه 3 شهریور.pdf
139.7K
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 4 شهریور)
⚫️ اصل لايتغير مردمسالاری ديني
چند روزي است که برخي از قلم به دستان اصلاحطلب، جهت اتهامشان را به سمت جمهوري اسلامي چرخانده و نظام را متهم به تمایل جهت کاهش صبغه مردمسالاري حکومت کردهاند. عباس عبدي در آخرين يادداشتش در روزنامه اعتماد ضمن پیشبینی خط کاهش مشارکت در انتخابات 1400 مدعي ميگردد که علت اين رخداد را بايد در اراده حاکميت براي کاهش مشارکت دنبال نمود. وي مينويسد: «آمدن آقاي روحاني بهطور واضحي مطلوب ساختار نبود، ولي چون پشتوانه آراي مردمي براي تنفس اين ساختار، لازم و حياتي است، دستيابي به چنين ميزان رأيي به مشكلات حضور روحاني ترجيح داشت. ولي اگر وجود رأي بالاي مردمي از محاسبات قدرت خارج شده است، نيازي به تكرار آن برنامهها نيز نيست.»
نکات تحليلي: در مورد این ادعاها باید به چند نکته توجه نمود: 1- مردم رکن اساسي حکومت اسلامي هستند و اسلامي بودن آن نيز منوط به مردمي ماندن آن است؛ لذا چنین اتهاماتی؛ بدون پشتوانه و سند معتبر و با هدف تخریب چهره نظام دنبال میشود. 2- آنچه موجب کاهش مشارکت مردمي در انتخابات اسفندماه 1398 گرديد، نه ميل حاکميت به کاهش مشارکت که عملکرد ضعيفي بود که نمايندگان ليست اميد در مجلس پيشين برجاي گذاشته بودند. علاوه بر آن، عملکرد دولتي است که با حمايت عباس عبدي و سعيد حجاريانها به قدرت رسيده است؛ همان دولتي که سياست چرخش چرخ اقتصاد کشور از طريق ارتباط با غرب و بستن برجام را مطرح نمود و توانست اعتماد حداکثري مردم را کسب نمايد. وقتي برنامهها به ثمر نرسيده و باغ برجام که ماهها انرژي و توان کشور را به هدر داده و مردم را نااميد کرده است، انتظار حضور پرشور در انتخابات را نبايد داشت. 3- پرداختن به چنین مباحثی در آستانه انتخابات 1400، هم میتواند با هدف فشار به شورای نگهبان برای تأیید صلاحیت نامزدهایی باشد که صلاحیت لازم برای ورود به انتخابات را ندارند و هم پیشاپیش توجیه عدم ورود نامزدهای انتخاباتی اصلاحطلبان به میدان رقابت 1400، به دلیل فقدان حرفی نو و برنامهای مشخص برای اداره کشور باشد که این عدم تمایل را در انتخابات اسفند 98 نیز مشاهده کردیم! هرچند خط رسانهاي این جریان، عدم حضور و عدم اقبال مردمی را سر آخر بر سر شورای نگهبان خراب کردند!
نکات راهبردي: مشارکت حداکثري همچنان مهمترین اصل در نظام مردمسالاری ديني است و هیچکس نميتواند اين روح و جوهره نظام اسلامي را از آن جدا سازد؛ نه آنهایی که به مردم و نقشآفرینی آنان اعتقادي ندارند و نه آنان که نسبت به تعبير مردمسالاری ديني کينه و عقده داشته و آن را رقيب ليبرال دموکراسي غربي مييابند و همه توان خود را براي تخريب چهره آن به کار گرفتهاند. (نویسنده: مهدي سعيدي)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 4 شهریور)
⚫️ عبرت از گذشته
بیش از هفت سال از پیروزی جریانی که شعار «هم چرخ سانتریفیوژ باید بچرخد، هم چرخ زندگی مردم» سر میداد، میگذرد. این جریان مشکلات داخلی را به مسائل هستهای گره زد و با شور زیاد به سمت مذاکره، اعتماد و توافق با غرب حرکت کرد؛ مذاکره و توافقی که با بدعهدی طرفهای غربی و در نهایت با خروج آمریکا از برجام به سرانجام مطلوب نرسید و مشکلات اقتصادی زیادی را برای مردم بوجود آورد. دراینبین نکته مهم، عدم عبرتآموزی برخی از سیاسیون است که همچنان فکر میکنند اگر نامزد دموکراتها در آمریکا به قدرت برسد، آنها میتوانند این بیراهه را دوباره بروند و به هدفی که هفت سال به آن نرسیدهاند، دست یابند.
گزارههای خبری: 1- احمد نقیبزاده «فعال سیاسی اصلاحطلب» معتقد است: «اگر بایدن به ریاستجمهوری برسد و به برجام نیز بازگردد یک موفقیت بزرگ نصیب جمهوری اسلامی خواهد شد. اگر بایدن به عنوان رئیسجمهور بعدی امریکا انتخاب شود و ترامپ در انتخابات شکست بخورد، شاید نیاز به نرمش نیز وجود نداشته باشد.» 2- روزنامه شرق نیز با تیتر «آقای دیپلمات در قامت ریاستجمهوری؟»، مینویسد: «همین مردم خسته از تحریمهای ظالمانه آمریکا که در سختترین روزهای زندگی خود قرار دارند، اگر ببینند جو بایدن رئیسجمهور آمریکا شده است و آمریکا که مسبب همه این سه سال و اندی درد و رنج ملت ایران است، متواضعانه به برجام بازگشته، آنهم توافقی که مرد شماره یک دیپلماسی ایران آن را چنان منعقد کرده که ترامپ را در شورای امنیت منزوی و سرافکنده کند، بازهم با صندوقها قهر خواهند کرد؟!»
گزارههای تحلیلی: نگاه غلط جریان سیاسی اصلاحات به روند تحولات بینالملل، کشور و چرخ اقتصادی آن را چندین سال معطل مذاکره و سیب و گلابیهای برجامی نگه داشت؛ در این فاصله، قیمت دلار از حدود 4 هزار به 22.400 هزار تومان رسید و با افت بیُسابقه ارزش پولی کشور، کالاهای اساسی، مسکن و ... جهش قیمتی چند برابری پیدا کرد؛ بااینوجود برخی سیاسیون به دنبال برنامهریزی برای افتادن مجدد در دام تجربه شده هستند. خط و مشیای که امروز علاج مشکلات کشور است، نه نگاه دست بسته به غرب، بلکه تکیه بر توان و داشتههای داخلی با بهرهگیری از ظرفیتهای موجود منطقهای و بینالمللی است. بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص): « لا يُلدَغُ المُؤمِنُ مِن جُحرٍ مَرَّتَينِ (اصول کافی، جلد 5، ص 597)؛ مؤمن از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود»؛ نباید راهی را که جز خسران و عقبگرد در آن چیز دیگری نیست را چندباره امتحان کرد.
(نویسنده: فرهاد کوچکزاده)
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly
✅ خط تحریف (سهشنبه 4 شهریور)
⚫️ هدف؛ ترور نرم فرماندهان سپاه
روزنامه اعتماد در گزارشی با عنوان «آن ۱۹ ثانیه لعنتی!»، در خصوص هواپیمای اکراینی نوشت: «اگر قصور و تقصیری متوجه اپراتور پدافند هوایی باشد، فرماندهان نظامی بالادستی او نیز به همان میزان مقصر هستند. اتهامات و قصوری که شاید شفافسازی تمامعیار آنها تنها راه جلب دوباره اعتماد افکار عمومی باشد». این روزنامه در لفافه خواستار محاکمه فرماندهان سپاه شده است! یکی از اهداف رسانهای دشمن از داغ نگهداشتن ماجرای هواپیمای اوکراینی، بهرهگیری ابزاری از آن برای «ترور نرم سپاه» و در ادامه «ترور نرم فرماندهان ارشد سپاه»، ازجمله سردار حاجیزاده است. رسانههای معاند تلاش دارند در ماجرای هواپیمای اوکراینی، ضمن ترور نرم فرماندهان سپاه، نقش آمریکا در بروز این حادثه تلخ و همچنین تحقیر آمریکا در موشکباران پایگاه عینالأسد را به حاشیه ببرند. روزنامه اعتماد که در روزهای گذشته، یادداشت «مسعود بهنود» یکی از عناصر بدسابقه ضدانقلاب و کارمند رسمی بیبیسی فارسی را منتشر کرده بود و پیش از آن صراحتاً اعلام کرده بود که «باید حق براندازی در ایران به رسمیت شناخته شود»، حالا در گزارش مذکور، هشتگ ضدانقلاب با عنوان «چرا زدید؟» را بازنشر داده و غیورمردان سپاه پاسداران را آماج توهین و تخریب قرار میدهد.
💠🔸 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
@ssweekly