🔺 از قاضی محمد تا قاسملو
🔹گروهکهای تجزیهطلب_1
🖊 مهدی سعیدی/ دبیر گروه تاریخ
هنوز یکی دو هفته از پیروزی انقلاب نگذشته بود که گروهکهای چپ «آمریکایی» و «روسی» فعالیت خرابکارانه خود را در کردستان آغاز کردند. حزب «دموکرات کردستان» پادگانهای مهاباد، پاوه و پیرانشهر را تصرف کرد و مقادیر معتنابهی سلاح به غارت برد. پس از «حزب دموکرات»، گروهک آنارشیستی «کومله» و سازمان «چریکهای فدایی خلق» در صحنه سیاسی کردستان ظهور کردند. پس از آن، به سرعت دهها گروهک چپ دیگر در گوشه و کنار کردستان سر برآوردند؛ از جمله «فداییان خلق» (شاخه اشرف دهقانی)، «اتحادیه کمونیستهای ایران» (تشکیلات پیشمرگه زحمتکشان)، «خبات» (به رهبری شیخ جلال حسینی برادر عزالدین حسینی)، باند شیخ عزالدین حسینی، «مجاهدین خلق» (منافقین)، «راه کارگر»، «حزب رنجبران» («سازمان انقلابی» سابق)، «سهند»، «ارتش رهاییبخش خلقهای ایران»، «سازمان انقلاب دموکراتیک گیلان و مازندران»، «رزمندگان راه طبقه کارگر» و... .
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 خطای هالهای
🔹 واکاوی ترفندهای دشمن در جنگ شناختی و راهکارهای مقابله با آن
🖊 مصطفی قربانی/دکتری علوم سیاسی
برجستهسازی و ضریب دادن به آسیبها و مشکلات جامعه ایران و در نقطه مقابل، سانسور، حذف و نادیده گرفتن دستاوردها و به طور کلی، حوزههای قدرت و قوت جامعه و نظام اسلامی یکی از مهمترین ترفندهای دشمن در جنگ شناختی برای ایجاد خطای محاسباتی نزد مردم، نخبگان و مقامات ایرانی است. تمرکز دشمن بر این شیوه در کنار وجود برخی زمینههای عینی داخلی، در مواردی سبب ایجاد قضاوتهای نادرستی نزد برخی مخاطبان وطنی از وضعیت قدرت نظام و موقعیت کشور میشود. این در حالی است که در کنار ضعفها و آسیبها، نقاط قوت و دستاوردهای بیشماری هم در داخل کشور وجود دارد که برای داشتن یک تصویر و قضاوت دقیق و منطبق با واقعیتها، باید با دیدی همهجانبه، در کنار دیدن ضعفها، به قوتها هم توجه داشت. در متن حاضر ضمن بررسی این موضوع، دلایل آن و چگونگی مواجه شدن با آن نیز به صورت مختصر واکاوی میشود.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 19 آذر.mp3
2.35M
۱۹ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺 پیشتازان تمدنساز
🔹 مروری بر مطالبات امام خامنهای از دانشجویان
بیتردید، جنبش دانشجویی به دلیل ویژگیهای ذاتی و ممتازش (جوانی، برآمدن از حوزههای علمی و دانشگاهی و استقلال از احزاب و جناحها) گستردهترین و اثرگذارترین جریان اجتماعی هر کشوری به شمار میآید؛ از همین رو همواره در تشکیل تحول با تغییر گفتمانهای اجتماعی یا ساختارها و ارزشهای هر کشور سهم دانشجو و دانشگاه نسبت به گروهها و جریانهای دیگر اجتماعی و سیاسی آن کشور ملموستر بوده است. اهمیت این مسئله در کشور ما نیز به اندازهای است که بهدفعات، رهبر عظیمالشأن انقلاب در بیانات خود با اشاره به آن، موارد مهمی را گوشزد کردهاند. در این گزارش بخشی از بیانات حضرت آیتاللهالعظمی امام خامنهای(مدظلهالعالی) را بازخوانی کردهایم تا چراغی پیش روی جامعه دانشگاهی کشور روشن شود.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 مصائب جنبش دانشجویی
🔹 آسیبها و پرتگاههای پیش روی فعالیتهای سیاسی دانشجویان
با توجه به عملکرد جنبش دانشجویی میتوان گفت، سیاست زده شدن و عملکرد حزبی با مناسباتی که بر فضای احزاب سیاسی حاکم است، از آفتهای مهم این جنبش به شمار میآید. همچنین کارشناسان سیاسی معتقدند، بیبصیرتی و تحلیل نکردن درست مسائل یکی دیگر از آسیبهاست که سبب میشود دانشجویان در تصمیمگیریهای خود دچار اشتباه شوند و جنبش را به انحراف بکشانند.
همچنین استفاده ابزاری احزاب بیرون از دانشگاه، گروهها و جناحهای سیاسی از جنبش دانشجویی و تبدیل شدن جنبش به شاخه دانشجویی احزاب در دانشگاه یکی دیگر از آسیبهای مهم این جریان است که بیش از همه با آن مواجه بودهایم. البته در این میان نباید از آسیب رادیکالیسم نیز غافل بود؛ چراکه اقدامات غیرمنطقی به بهانه انقلابی عمل کردن یکی از آسیبهایی است که متأسفانه با انقلابی عمل کردن همسان قلمداد میشود.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 20 آذر.mp3
2.28M
۲۰ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🗞 صبح صادق شماره ۱۰۷۳ منتشر شد
🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، دوشنبهها 8 صبح در پایگاه اینترنتی و پیشخوانهای مجازی منتشر میشود
📥 دانلود فایل نشریه
📎خواندن سرمقاله در سایت
@ssweekly
May 11
صبح صادق
🗞 صبح صادق شماره ۱۰۷۳ منتشر شد 🔹نسخه الکترونیکی هفته نامه صبح صادق، دوشنبهها 8 صبح در پایگاه اینتر
🔺 سرمقاله
🔹 جمهوری اسلامی؛ مردمی یا دیکتاتوری؟
🖊 دکتر یدالله جوانی/ مدیر مسئول
در جریان اغتشاشات اخیر کشور، از سوی امپراتوری رسانهای جبهه استکبار، تلاشهای زیادی صورت گرفته یا در حال انجام است تا شعار «مرگ بر دیکتاتور» را به یک شعار مشترک و فراگیر در همه تجمعات و حرکتهای اعتراضی یا اغتشاشات تبدیل کنند. پرسش اصلی آن است که آیا در ایران، نظام سیاسی مستقر ماهیت دیکتاتوری دارد؟ برای پاسخ به این پرسش، اول باید فهم و درک درستی از دیکتاتور، دیکتاتوری و نظام دیکتاتوری داشت؛ سپس ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران را هم بر اساس قانون اساسی و هم بر اساس کارکردهایش در 43 سال گذشته بررسی کرد.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 تصرف و تسخیر مغزها
🔹 کانون جنگ شناختی در ایران و علتکاوی اهتمام دشمنان به آن
🖊 سید جمال جمالی/دکترای سیاستگذاری عمومی
نقطه تمرکز دشمن در جنگ شناختی «تسخیر و تصرف اذهان و افکار» است که مورد تهاجم پیوسته و عملیات دائمی شناختی و روانی قرار میگیرد. تصرف اذهان و افکار یک ملت، هویتسوزی و هویتسازی جبهه دشمن، بسیار خطرناکتر و مهلکتر از حمله، اشغال و تصرف سرزمینی یک کشور است. یکی از نتایج و پیامدهای خطرناک جنگ شناختی دشمن، ایجاد شکاف عمیق ارزشی، ادراکی و رفتاری هم در سطح جامعه با تأکید بر جوانان و هم در بین مسئولان است. به عبارت دیگر، حجم عملیات روانی و رسانهای طراحان حوادث و اغتشاشات پاییز 1401 از این واقعیت حکایت دارد که جبهه دشمن با محوریت آمریکا درصدد هستند نیروی دفاعکننده و هویتبخش ملت ایران را از بین ببرند و چون مغز و ذهن انسانها، مرکز باورها، عقاید، کنش و واکنش و ایستارهای افراد هستند، درصدد تهاجم ذهنیـ روانی وسیع و گسترده علیه ملت ایران، به ویژه جوانان و نوجوانان است.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
2_144121785193918091.mp3
9.08M
🔊 سرمقاله ۱۰۷۳
🔹صبح صادق
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره ۱۰۷۳
@ssweekly
🔺 مکتب
🔹 جلوگیری از ورود ویرانگران ذهنی
🖊 سید حسین خاتمی خوانساری/ دبیر گروه معارف
ما باید بدانیم که اختیار ذهن و احساساتمان را به چه کسانی میدهیم؟چه کسانی راهبری ذهن ما را برعهده گرفتند و چگونه ما را برای اهداف خاصشان هدایت میکنند؟ آنها اگر ما را زودباور ببینند، به خود اجازه میدهند هر دروغی را در ذهن ما جای دهند و از هر مکانی و در هر زمانی فکر ما را مدیریت کرده و به سمتی ما را به حرکت وادار کنند. اینکه ما به چه کسی اعتماد کنیم و رهبری فکرمان را به چه فرد یا افرادی بدهیم، موضوعیت دارد. ما خصوصیات لازم برای یک راهبر و مدیر را باید در تعالیم دینی و مکتبی جستوجو کنیم؛ باید کسانی را که راهبری و مدیریت فکری ما را برعهده میگیرند، بشناسیم که در خدمت شیطان نباشند و رفتارهای غیردینی را توسعه ندهند و با افکار غیرالهی مدیریت نکنند. کسانی که به قتل، دروغ، اغتشاش، توطئه و خیانت برای رسیدن به مطلوب خود اعتقاد دارند، نمیتوانند راهبری افکار را برعهده بگیرند تا به راهبری یک جامعه برسند.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 21 آذر.mp3
2.26M
۲۱ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺 تحقق حکمرانی خوب
🔹 نگاهی به کارنامه 33ساله قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء(ص)
🖊 پدرام یاری/ کارشناس سیاسی
با آغاز انقلاب اسلامی و به ویژه شروع جنگ تحمیلی، مهندسی رزمی نیروهای مسلح شکل منسجمی یافت و با سیر یک فرآیند تکاملی دستاوردهای بیشماری را در دوران دفاع مقدس و پس از آن برای کشور به ارمغان آورد. از اقدامات اولیه آن، میتوان به احداث خاکریز و کانال یا ایجاد موانع گوناگون عملیات تخریب، نصب سنگرهای پیشساخته و احداث جادههایی با دسترسی محدود اشاره کرد که به تدریج با تهیه و ساخت انواع پلهای شناور، احداث دکلهای صحرایی، انواع پناهگاهها، اسکلهها و تأسیسات حفاظتی و آمادهسازی ساحل و حتی نقشهبرداری و هواشناسی در زمان جنگ، خدمات بزرگتری ارائه کرد.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 جنگ کی تمام میشود؟
🔹 اوکراین و چالش جدید آمریکا و روسیه
🖊 ثمانه اکوان/ دبیر گروه بینالملل
هفته گذشته بحث داغی بین رؤسایجمهور روسیه و اوکراین بر سر زمان پایان جنگ در گرفت. «ولادیمیر پوتین» رئیسجمهور روسیه در نشستی که با اعضای شورای توسعه جامعه مدنی و حقوق بشر روسیه داشت، گفت: «عملیات ویژه نظامی فرآیندی طولانی است، اما در حال حاضر نتایج قابل توجهی به همراه داشته است.» وی در همین حال از افزایش احتمال یک جنگ هستهای سخن گفت، ولی تأکید کرد: «ارتش روسیه «بیگدار» به استفاده از چنین سلاحهایی تهدید نخواهد کرد.»
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 قانون، امنیت، آزادی
🖊 مهدی سعیدی/ جریانشناس سیاسی
بلوای خلقشده در جامعه ایرانی که دستهای بیگانگان و بدخواهان کشور در هدایت و مدیریت آن روزبهروز آشکارتر میشود، امنیت کشور را مخدوش کرده و علاوه بر خسارات جانی به وجود آورده، امنیت روانی جامعه را نیز تحت شعاع خود قرار داده است. این وضعیت در حالی است که براندازان برای خوب و جذاب نشان دادن خود و فریب افکار عمومی دم از تلاش برای آزادی میزنند!
این امر موجب شده تا باز هم بحث دیرینه چگونگی جمع میان ارزشهایی چون امنیت و آزادی در اذهان شکل گیرد و افراد متعددی در مورد آن اظهارنظر و طرح مسئله کنند و احیانا پاسخ و راهکاری ارائه دهند.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 22 آذر.mp3
2.33M
۲۲ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺 انقلاب ما و انقلاب آنها!
🖊 علی حیدری/ سردبیر
در جریان حوادث اخیر با طراحی اتاقفکرهای غربی و پشتیبانی رسانهای شبکههای وابسته به دشمنان ملت ایران، عدهای پیادهنظام با سوءاستفاده از غفلت عدهای دیگر و همراه کردن آنان دست به اغتشاش و ناامنی زدند. در این میان رسانههای معاند در کنار تحریک و تهییج به اقدامات آشوبگرانه، به هشتگسازی و واژهپردازی برای پشتیبانی ذهنی عوامل خیابانی میپردازند. ساخت شعارهای تند، ساختارشکن و خارج از ساحت ادب و اخلاق و به کارگیری اصطلاحاتی چون «قیام» و «انقلاب» برای تحرکات و اغتشاشات اخیر از جمله این کارهاست.
اما «انقلاب» به چه معناست که امروز رسانههای مزدوری مانند «بیبیسی»، «ایران اینترنشنال»، «صدای آمریکا»، «رادیو فردا» و... تحرکات محدود و هرازچندگاه در گوشه کنار کشور را که با آتشبیاری خودشان رخ میدهد، به این اسم صدا می زنند؟!
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 جنگ ترکیبی در موقعیتی سرنوشتساز
🖊 عزیز غضنفری/ عضو شورای سیاستگذاری صبحصادق
جنگ ترکیبی دشمن در لایه امنیتی در مسیر شکست قرار گرفته است؛ هر چند در این گونه مسائل که فوقالعاده حساسیت و پیچیدگی دارند، لازم است تا سر حد امکان با دقت و هوشیاری اظهار نظر کرد، اما برخی نشانهها گویای آن است که در فرآیند و چارچوب کلی نقشه و پروژه «ویرانسازی ایران بزرگ»ـ که دشمنان ملت ایران برای ایجاد آشوب و اغتشاش و در نهایت تجزیه ایران طراحی کردهاندـ به موقعیتی شکستگونه و بازگشتناپذیر رسیده است.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
2_144121785196159751.mp3
7.12M
🔊یادداشت سیاسی
🔹صبح صادق
🎵 #نسخه_صوتی هفته نامه صبح صادق شماره ۱۰۷۳
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 23 آذر.mp3
2.28M
۲۳ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
اخبار صد ثانیهای 24 آذر.mp3
2.32M
۲۴ آذر ۱۴۰۱ #در_۱۰۰_ثانیه
🔻 «در ۱۰۰ثانیه» کانال صبح صادق
🔹تیتر اخبار تحولات داخلی و خارجی را هر روز در صبح صادق بشنوید.
@ssweekly
🔺 «نه» بزرگ مردم به فراخوان اعتصاب اجباری
🔹 خودکشی اپوزیسیون
🖊 حسین چخماقی/ خبرنگار
پس از شکست طرحها و برنامههای گوناگون دشمن برای به آشوب کشاندن جامعه و تجزیه برخی مناطق از کشور طی ۸۰ روز گذشته، حربه «فراخوان اعتصابات عمومی» در دستور کار ضدانقلابیون گرفت؛ زمانی که معاندان نظام از سلطنتطلبها و منافقین گرفته تا تجزیهطلبان و مارکسیستها دیدند آتش اغتشاشاتی که به واسطه دروغها و شایعهافکنی آنها در کشور ایجاد شده بود، فروکش کرده و تشت رسواییشان از بام افتاده، سعی کردند با صدور فراخوانهای متعدد با شمارگان بالا، اقشار گوناگون مردم و صنوف کشور را با اعتصابات ساختگی خود همراه کنند. فراخوانهایی که فصل مشترک همه آنها این سه گزاره بود: «نخرید، نفروشید، کار نکنید.»
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 جوانان امروز چگونه میاندیشند؟
🖊 رضا قارزی/ کارشناس سیاسی
نگاههای مختلف، نقدهای گوناگون، قضاوت و روایتهای متنوع از جوانان امروز در کشورمان در پی حوادث و ناآرامیهای اخیر 1401 در فضای سایبری، مجازی، هیبریدی و همچنین در متن واقعی اجتماع پدیدار شد.
با نگاه تحلیلی ژرفتر، میتوان با جریانشناسی، تحلیلها و رهیافتهای روند کیفی گفتمانی، حقایق زیادی را در لابهلای واقعیتها و پدیدههای گوناگون صد روزه یافت. به واقع، وجود مشکلات اقتصادی ابزار پیگیریها و سودجویی برخی در کشور برای تخریب، القای اندیشه اجتماعی لیبرال دموکراسی و امانیستی نوین غرب با زبان و سلاح هیبریدی شد که بر صاحبان نگرش و فکر و خواص بصیرتی جامعه پوشیده نبود. برخی روشنفکران و مرتجعان و غربزدههای دنیاطلب و جمعی از وادادگان انقلاب، ارزش و دین، نسل جوان صاحب خلاقیت و هوش و نگرش قوی امروز را به انقطاع تاریکی و نسلی متهم میکنند. حال آنکه این وادادگان باید به نسل جوان رسیدگی اقتصادی، اجتماعی و فکری میکردند.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly
🔺 رشد سینما
🖊 ندا کرمانشاهی/ خبرنگار فرهنگی
یکی از نقاط قوت پنجاهودومین دوره جشنواره بینالمللی فیلم «رشد» ، بخش بینالمللی آن است. بخشی که آثار متعددی از کشورهای مختلف در آن شرکت دارد و این به نوعی یک نوع تبادل فرهنگی و دیپلماسی فرهنگی در حوزه انقلاب اسلامی است؛ چراکه زبان سینما زبان مشترکی است بین ملیتهایی که زبان مادری یکسانی ندارند. تعداد آثار ارسالی از کشورهای گوناگون به دبیرخانه جشنواره نیز نشان از استقبال کشورهای دیگر برای حضور در جشنواره داشت، به گونهای که در گزارش اولیه دبیرخانه این جشنواره که در 15 آبان منتشر شد، حاکی از شرکت 63 کشور در این جشنواره بوده است.تمامی این موارد نشان میدهد، میعادگاههایی مانند جشنواره فیلم رشد یا جشنواره کودک و نوجوان، باید بیش از پیش جدی گرفته شوند.
📎در سایت هفتهنامه متن کامل را بخوانید
@ssweekly