🔺 کانال رسمی هفته نامه صبح صادق
◀️ تحلیل های روزانه و اخبار ویژه سیاسی
🔻تحلیل مهم ترین رویدادهای سیاسی، فرهنگی، دفاعی و اجتماعی هفته
▫️صبح صادق ارگان رسمی معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در سپاه
صبح صادق را در فضای مجازی دنبال کنید.
🆔 @ssweekly
www.ssweekly.ir
✅ حرف روز(شنبه 9 آذر)
🔴 زمین سوخته جدید!
تحولات منطقه غرب آسیا همواره اهمیت داشته است. در سالهای گذشته، آمریکا با همراهی برخی کشورهای منطقه قصد آن را داشتند که با حمایت از گروههای تروریستی، نظیر داعش با از بین بردن محور مقاومت، نظم مورد نظر خود را در منطقه مستقر کنند؛ اما تفکر مقاومت با هوشمندی و درایت از دل تهدید پدید آمده، فرصتهای متعددی را تولید کرد. اتصال هویتی و جغرافیایی محور مقاومت مهمترین و راهبردیترین دستاورد ایجاد شده در سالها و دهههای گذشته تاکنون بوده است و جمهوری اسلامی ایران مرکز ثقل و گرانیگاه این وضعیت جدید تلقی میشود. این صورت-بندی و نظم تاریخی، بزرگترین نگرانی آمریکا و رژیم-های سعودی و صهیونیستی بهشمار میرود و از این زاویه است که حوادث پیچیده و دشوار این روزهای عراق معنا و مفهوم پیدا میکند.
این روزها رسانهها مینویسند: «حمله به اماکن دیپلماتیک در عراق، انتقامجویی ریاض از تهران است؛ بازی در زمین سوخته؛ یک زمین بهتر از سوریه نیاز است!» توضیح آنکه دولت آمریکا پس از شکست فشار حداکثری به همان طرح دیرینه برای براندازی ایران روی آورده است. بازی در زمینه سوخته و کشاندن ایران در این زمین با هدف کشاندن درگیریها به ایران نشان از عزم جدی آمریکا برای مقابله همهجانبه با جمهوری اسلامی دارد.
اعتراضات عراق اگر بر پایه مطالبات مردمی بود، با توجه به اصلاحات انجام شده از سوی دولت این کشور باید آرام گرفته باشد. حمله به اماکن دیپلماتیک یک کشور دیگر، واقعیت پنهان ماجراهای عراق را نمایان کرد. دو ماه از اعترضات عراق میگذرد و در این مدت مسئولان عراقی، مراجع تقلید و سیاستگذاران این کشور طرحهای بسیاری را برای ارائه به مردم عراق در نظر گرفتند تا جایی که پارلمان عراق این روزها به تغییر قانون انتخابات تن داده است! و در رخدادی مهم دیروز نخستوزیر عراق اعلام کرد، برای جلوگیری از ریخته شدن بیشتر خون فرزندان عراق، از مسئولیت خود استعفا خواهد داد. روند پیش روی تحولات عراق، بسیار حساس و سرنوشتساز پیشبینی میشود. یکی از مهمترین مشکلات ساختار سیاسی عراق در همه دورههای اخیر انتخاب نخستوزیر بوده است. روز گذشته «عادل عبدالمهدی» در پیام استعفایش، اشاره داشت به تبعیت از مرجعیت استعفای خود را تقدیم پارلمان خواهد کرد. انتظار آن است که فرایند انتخاب نخستوزیر نیز با تدبیر مرجعیت و با همراهی دیگر جریانها و گروههای سیاسی در کوتاهترین زمان ممکن صورت گیرد تا زمینهساز آرامش و ثبات در عراق شود.
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(شنبه 9 آذر)
🔴 احساس خطر اروپا!
شش کشور اروپایی با صدور بیانیه مشترکی از پیوستن به سازوکار مالی اروپا (اینستکس) در آینده خبر دادند. «بلژیک، دانمارک، فنلاند، هلند، نروژ و سوئد برای حفظ و اجرای کامل برجام از سوی همه طرفهای ذیربط اهمیت بسیار زیادی قائل هستند. این توافق به اتفاق آرا مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفته است و یکی از ابزارهای کلیدی برای (پیشبرد) رژیم منع تولید و تکثیر تسلیحات هستهای در جهان محسوب میشود و کمک مهمی به ثبات منطقه میکند. ما اکنون در حال سپری کردن فرایند پیوستن به اینستکس بعد از تکمیل روند آن در سطح ملی هستیم.»
این بیانیه در حالی منتشر میشود که از تصویب برجام نزدیک به سه سال میگذرد و اروپا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرده است؛ بلکه در راستای اجرای سیاستهای آمریکا با عنوان فشار حداکثری بیشترین همکاری را با این کشور داشته است. این کشورها با نخریدن نفت ایرانـ که طبق برجام ملزم به خرید آن بودندـ عملاً به دنبال به صفر رساندن صادرات نفت بودند؛ سیاستی که البته با شکست روبهرو شد. از اینرو این پرسش مطرح میشود که چه چیزی سبب شده است اروپاییها در این برهه زمانی از اینستکس صحبت کنند؟
پاسخ بسیار روشن است: اول اینکه تصور غرب از به بنبست کشاندن جمهوری اسلامی ایران در حوزه اقتصادی از طریق مشغولسازی ایران به سراب برجام با تدابیری که نظام اتخاذ کرد با شکست روبهرو شده است. دوم اینکه ایران توانسته است در این مدت به سمت استقلال اقتصاد از نفت حرکت کند که این موضوع دلیل اصلی اروپا برای روی آوردن دوباره به اینستکس به منظور شرطی نگه داشتن اقتصاد کشورمان است. موضوعی که سردار سلامی، فرمانده کل سپاه در سخنرانی خود عملاً به آن اشاره میکند و میگوید: «سفیر یکی از کشورها، همه سفرا را جمع کرد و به آنها گفت، «به اروپاییها بگویید ایرانیها در حال بریدن وابستگی اقتصادی کشورشان به نفت هستند و به خودکفایی رسیدهاند، بجنبید، نفت را باز کنید.»
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه(شنبه 9 آذر)
🔴 مذاکرات سری در حال انجام است!
نشریه «الخلیج الجدید» نوشت: ایران بارها بر آمادگی خود برای مذاکره با عربستان سعودی در راستای پایان دادن به سوءتفاهمها بین دو کشور تأکید کرده است. همانطور که «عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه ایران ماه گذشته اعلام کرد، جمهوری اسلامی آماده انجام مذاکرات مستقیم یا با واسطه، با همسایگان خود است. با اینکه رسانهها چندان به این مسئله نپرداختهاند؛ اما مذاکرات سری از طریق معاون وزیر خارجه کویت، «خالد الجارالله» در حال انجام است و وی تأکید کرده است، کشورش حامل پیامهای معینی از سوی ایران، برای عربستان و بحرین در رابطه با اوضاع منطقه است. تا کنون، طبق گزارش منابع آگاه سعودی، ریاض با دقت در حال بررسی پیشنهادهای تهران است، که با هدف عادیسازی روابط بین دو کشور ارائه شده است. از سوی دیگر، «جینا هاسپل» رئیس سیا به ریاض سفر کرد تا به پادشاه سعودی هشدار دهد سیاست سازش با ایران به نتیجه نمیرسد و تنها راه برای واداشتن تهران به ورود به مذاکره، وارد آوردن شدیدترین فشارها علیه آن است. به این ترتیب، مشخص میشود پادشاه سعودی در اتخاذ تصمیمات مستقل، بدون مشورت با واشنگتن، آزادی عمل ندارد.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
صبح صادق
نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق پخش آزمایشی و اطلاعات بیشتر به زودی... @ssweekly
راه نرفته.مسجد پایگاهی امن برای کودکان و نوجوانان.mp3
1.95M
🔈 صبح صادق را بشنوید
🔊 نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق
🔸 راه نرفته 923
@ssweekly
داستان بسیج و زلزله.mp3
3.02M
🔈 صبح صادق را بشنوید
🔊 نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق
🔸 آرامش 923
@ssweekly
نقد روز. نگاهی به تفاوت روزهای اعتراضی و اغتشاشات.mp3
4.24M
🔈 صبح صادق را بشنوید
🔊 نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق
🔸 نقد 923
@ssweekly
ترفندستان. حذف تاریخچه فعالیت در گوگل.mp3
1.73M
🔈 صبح صادق را بشنوید
🔊 نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق
🔸 ترفندستان - حذف تاریخچه فعالیت در گوگل
@ssweekly
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
🔴 سلحشوری: مردم عراق و سوریه، ایران را لعن و نفرین میکنند/ نماینده لیست امید: روحانی شبیه ترامپ است
❌ نماینده اصلاحطلب گفته است: ما نه اقتصادی پویا مانند چین داریم و نه مثل روسیه توانستهایم نقاط اتکا برای خود دست و پا کنیم. تمرکز خود را بر کشورهای منطقه گذاشتیم و امروز ما را لعن و نفرین میکنند.
🔷 این اولین بار نیست که یک مقام ارشد دولت، به بی دستاوردی برجام اذعان کرده است. پیش از این روحانی با اشاره به تجربه برجام، مذاکره با آمریکا را «دیوانگی» نامید. ظریف نیز پیش از این گفته بود «توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد».
✅کانال بصیرت
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷www.basirat.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13980909_35324_192k.mp3
2.96M
🎙 کلیپ صوتی | اقتصاد شرطی
👈 رهبر انقلاب: یکی از بدترین مشکلات در کشور همین است که ما #اقتصاد را شرطی کنیم. متأسّفانه اقتصاد ما در این چند سال اخیر شرطی است؛ «ببینیم چه میشود؛ شش ماه دیگر چه میشود؛ برجام چه میشود» و مانند اینها. حالا هم بعضی سعی میکنند باز دوباره اقتصاد را شرطی کنند؛ «ببینیم ابتکار رئیسجمهور فرانسه چه میشود؛ فلان ابتکار چه میشود»؛ اینها را باید بگذارند کنار. کاری میخواهند بکنند، بکنند؛ کاری را که ممنوع نیست و عبور از خطوط قرمز نیست، انجام بدهند، امّا اقتصاد را متوقّف به آن نکنند، افکار عمومی را به او متوجّه نکنند. ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، کلیپ صوتی «اقتصاد شرطی» را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
✅ حرف روز(یکشنبه 10 آذر)
🔴 انتخابات برنامهمحور
طبق اعلام رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، از ساعت هشت امروز زنگ انتخابات مجلس یازدهم و میاندورهای مجلس خبرگان رهبریـ در پنج استان برای انتخاب هفت نفرـ در وزارت کشور به صدا در میآید. نامزدهای انتخابات که باید طبق ماده ۲۹ بند «الف» و «ب» شش ماه پیش از نامنویسی استعفا میدادند، یک هفته فرصت دارند برای نامنویسی مراجعه کنند.
انتخابات دوم اسفند امسال ویژه بوده و از زوایای گوناگون حائز اهمیت است. به تعبیر رهبر معظم انقلاب، هم دشمنان انقلاب و هم خودیها و طرفداران انقلاب و نظام اسلامی همواره با بیم و امیدهایی به انتخاباتها در جمهوری اسلامی نظر دوختهاند. به طور مسلم این 82 روز باقیمانده تا انتخابات مجلس فرصت ذیقیمتی است تا شخصیتهای تأثیرگذار، احزاب و گروههای سیاسی فعال، گروههای مرجع و نخبگان، رسانهها و مسئولان به گونهای وظایف خودشان را به درستی سامان بدهند تا اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران در این شرایط خطیر و حساس برای مردم به عنوان بازیگران اصلی انتخابات اولاً خوب تبیین شود و ثانیاً، زمینههای حضور حداکثری آنها در پای صندوقهای انتخابات فراهم شود.
دشمنان انقلاب از الآن از کم رونقی انتخابات با توجه به حوادث اخیر در زمینه مسائل اقتصادی و سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین سخن میگویند که متأسفانه این خط تحلیلی و تبلیغی از سوی برخیها در داخل نیز تکرار میشود. در حالی که نگاهی به انتخاباتهای جمهوری اسلامی و رفتار مردم در چهار دهه گذشته نشان میدهد، انتخاباتهای جمهوری اسلامی همواره موجب غافلگیری دشمنان شده است و از قضا مردم در بزنگاههای حساسی که بوی خیانت و گستاخی دشمنان بیگانه در ایجاد اختلاف و دوقطبی در جامعه را با شامه سیاسی تیز خود استشمام کردهاند، بیشتر میل به نمایش اقتدار، اتحاد و انسجام ملی از خود بروز دادهاند.
از سوی دیگر، مردم به درستی این نکته مهم را دریافتهاند که شیوه درست و مسالمتآمیزی که در پرتو آن میتوانند مشکلات و معضلات اقتصادی و فرهنگی خود را سامان بدهند، از مسیر انتخاباتی هوشمند و با امنیت کامل میگذرد. به طور مسلم این انتخابات هر چقدر باشکوهتر باشد و با مشارکت حداکثری رقم بخورد و به انتخابهای خوب منجر شود، بهتر میتواند خواستهها و مطالبات مردم را پوشش دهد.
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(یکشنبه 10 آذر)
🔴 شبکههای اجتماعی بستر عملیات دشمن
روزنامه «امریکن هرالد تریبون» در مطلبی مینویسد: «آنچه رسانهها و تحلیلگران غربی قصد دارند در خصوص ناآرامیهای اخیر ایران القا کنند، با نتایج نظرسنجیهای معتبر از مردم ایران تناسبی ندارد. اگرچه شرایط اقتصادی در ایران مشکل است؛ اما اکثر ایرانیان مخالف ناآرامی در داخل این کشور هستند. ارتش آمریکا اتاقهای جنگی را برای دستکاری شبکههای اجتماعی در راستای منافع آمریکا شکل داده است. ارتش بریتانیا نیز واحد جنگ شبکههای اجتماعی راهاندازی کرده که تمرکز اولیه آن بر خاورمیانه است. اسرائیل[رژیم صهیونیستی] همیشه در حال پروپاگاندای آنلاین بوده و سعودیها اخیراً بر روی تأثیرگذاری بر گفتمان شبکههای اجتماعی سرمایهگذاری سنگینی کردهاند. با اوصاف فوق، تعجبی ندارد که دولت ایران در جریان بحران اینترنت را قطع کند.» فرصتطلبی دشمنان جمهوری اسلامی ایران در جریان افزایش قیمت بنزین سبب شد عدهای از اشرار به اقدامات خرابکارانهای دست بزنند. در این میان، مردم با هوشیاری تمام صف خود را از آشوبگران جدا کرده و در یک حرکت ستودنی پشت نظام ایستادند. با وجود گذشت چندین روز از اغتشاش و آشوب در کشور، ابعاد این فتنه بیشتر مشخص میشود. واکاوی دادهها نشان میدهد، اتاق جنگهایی علیه جمهوری اسلامی ایران به صورت ویژه تشکیل شده است و آنها در حال طراحی مدلهایی در نحوه دشمنی با جمهوری اسلامی ایران هستند. جدا از آمریکا، انگلیس به همراه رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی همواره در ضربه زدن به کشورمان، تمام توان خود را بهکار گرفتهاند. در وضعیت فعلی مهمترین ابزار آنها برای تأثیرگذاری در داخل کشور، استفاده از بستر اینترنت و شبکههای مجازی است؛ به گونهای که تنها آلسعود میلیاردها دلار در این حوزه سرمایهگذاری کرده است تا بتواند اغتشاشات منطقه را مدیریت کند. ترفند دشمن اینگونه است که عدهای را در داخل کشورها اجیر میکند؛ سپس با انجام اقدامات خرابکارانه فرد اجارهای، فعالیت فیک نیوزها در شبکههای اجتماعی آغاز میشود. هشتگهای دروغ رسانهها و کاربران وابسته آلسعود زبانزد عام و خاص در منطقه است.
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه(یکشنبه 10 آذر)
🔴 سناریوی جدید آمریکا برای دسترسی به اطلاعات مالی ایران
آمریکاییها سازوکاری مالی را به عنوان تجارت بشردوستانه برای ایران طراحی کردهاند. بر اساس این سازوکار، مجوزهای مستقیمی از جانب خزانهداری برای بخش خصوصی ایران صادر میشود تا به زعم آنان بخشی از تجارت در ایران تسهیل شود. آمریکاییها در به کارگیری این سازوکار مالی شروطی را اعلام کردهاند؛ اولاً فقط اقلام بشردوستانه مثل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی مورد معامله قرار گیرد. ثانیاً باید اطلاعات کامل مبدأ و مقصد و مبلغ معامله طی یک فرم مشخص به آنان اعلام شود. گفته شده است آمریکاییها درصدد دستیابی به اطلاعات بیشتری از آنچه FATF میخواهد، هستند. ثالثاً بخش خصوصی نباید با هیچ نهاد تحریمی در ایران کار کند. رابعاً اگر قبلاً هم با شرکتهای تحریمی در پنج سال گذشته کار کردهاند، باید اطلاعات آنها را ارائه کرده و همکاری خود را با این شرکتها متوقف کنند. برخی کارشناسان معتقدند، این طرح آمریکایی درصدد ایجاد یک مسابقه در کشور ایران است که بخش خصوصی بگوید من میخواهم تجارت مستقل داشته باشم. همچنین آمریکاییها بعد از شکست اینستکس و CFT و پالرمو به این نتیجه رسیدهاند که رأساً وارد شوند و خلأ را خود پر کنند و بازیگر اصلی تجارت غیرتحریمی شوند. در همین حال، حجم قابل توجهی از اطلاعات ایران از سوی بخش خصوصی به خزانهداری آمریکا منتقل میشود و آمریکا تجارت غذا و داروی ایران را در اختیار میگیرد. آمریکاییها تلاش میکنند بخش خصوصی کشور را در برابر نظام و حاکمیت قرار دهند.
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
اخبار روزانه یکشنبه 10 آذر.pdf
154K
✅ کانال رسمی هفتهنامه صبح صادق
🆔 @ssweekly
تاریخ معاصر . گفت و گو به جای اسلحه.mp3
4.69M
🔊 نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
🔺 گفتوگو به جای اسلحه!
🔸 مروری بر تلاش حضرت امام(ره) برای جلوگیری از جدایی گروهکهای سیاسی از ملت
♦️ از ابتدای شکلگیری نظام جمهوری اسلامی، حضرت امام(ره) باب گفتوگو با همه جریانهای سیاسی را که پذیرای انقلاب اسلامی ملت ایران بودند باز گذاشت. ایشان ضمن انتقاد از رفتارهای برخی گروهها و جریانهای سیاسی، هیچگاه راه گفتوگو با آنها را نبستند و اجازه دادند تا حرفها زده شده و حجت بر آنان تمام شود. امام(ره) تلاش کردند تا از این طریق از آتش اختلافات و کدورتها بکاهند و به نوعی زبان مصالحه و گفتوگو را جایگزین آن کنند.
@ssweekly
♨️♨️ آشوب شیطان ♨️♨️
✔️بررسی شکست پروژه شرارت آمریکایی
🔶 با آثار و گفتاری از: دکتر محسن رضایی/ سردار محمد شیرازی/ حجت الاسلام حسینیان
دکتر عبدالمجید شیخی/ سردار علیرضا افشار
دکتریدالله جوانی/ عباس حاجی نجاری
سیدعلیرضا آل داوود/ حنیف غفاری و ...
🔸 ضمیمه شماره 924 هفته نامه صبح صادق
http://ssweekly.ir/ashoob98
@ssweekly
تیزر.mp3
492.8K
🔊 نسخه صوتی هفته نامه صبح صادق
🔶 شما خوانندگان گرامی می توانید گزیده ای از مطالب هفته نامه را به صورت صوتی بشنوید
♦️ پخش آزمایشی
@ssweekly
✅ حرف روز(دوشنبه 11 آذر)
🔴 بایستههای مسئولیتپذیری
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه دیروز خود با شرح روایتی درباره توصیه پیامبر اعظم(ص) خطاب به جناب ابوذر، ضمن انتقاد به نامنویسی بیمحابای برخی افراد در انتخابات مجلس، تأکید کردند: «هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. باید دید که آیا میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.» این سخنان از آن رو اهمیت دارد که در روزهای گذشته دیده شده است بسیاری از افراد مسئول در مدیریت راهبردی جامعه توانایی و تعهد کافی نداشتهاند و زیانهای عظیمی به جامعه اسلامی ما وارد کردهاند که اگر هدایت و تدبیر رهبری نبود، مسئولیتنپذیری برخی مدیران حوادث سنگینتر و بیشتری را برای انقلاب اسلامی رقم میزد. در زمینه مسئولیتپذیری سفارشهای مکرری از رهبر معظم انقلاب وجود دارد که قابل تعمیم و تطبیق به همه افراد مسئول جامعه اسلامی است و در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
1ـ پرهیز از كامجویی از قدرت: در نظام جمهوری اسلامی، پذیرش مسئولیت به معنای كامجویی از قدرت نیست؛ به معنای قبول زحمات خدمت به مردم است؛ مسئولیت را با سختیها و دغدغههایش و با مجاهدتی كه باید برای ادای آن كرد، قبول كنیم.
2ـ احساس مسئولیت همگانی: احساس مسئولیت امری ملی است و رهبر معظم انقلاب در این زمینه میفرمایند: ما هر كداممان در هر جایی كه هستیم، باید برای سرنوشت كشور و برای آینده كشور، احساس مسئولیت و تعهد كنیم و بدانیم كه میتوانیم نقش ایفا كنیم.
3ـ مسئولیتپذیری: همه ما نسبت به آنچه انجام میدهیم، مسئولیم؛ منتها مسئولیتها غالباً با پایان دوره مسئولیت تمام نمیشود؛ چون کارهای ما در کارهای افراد بعد از ما تأثیر میگذارد.
4ـ شناخت موانع راه: احساس مسئولیت و تعهد باید آگاهانه باشد. فرد باید بداند به دنبال چه چیزی است و موانع راه را بشناسد.
5ـ آشنایی با نیازهای مردم: هنر یک مدیر این است که مسئولیتپذیری داشته باشد. مسئولان باید به وظایف خودشان عمل كنند؛ نیازهای مردم را بفهمند، درك کرده و تأمین كنند.
6ـ افتخار به امانت: مسئولیتهایی که من و شما داریم، امانتهایی در دست ماست؛ به مسئولیت در این نظام، احساس افتخار كنیم.
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز(دوشنبه 11 آذر)
🔴 نظام اسلامی در کنار مردم
بازی با اعداد و اعلام آمار عجیب و غریب درباره تعداد کشتهشدگان در حوادث اخیر یکی از برنامهها و راهبردهای رسانهها و جریانهای ضد ایرانی پس از پایان آشوبهای آبان 98 است! «بیبیسی فارسی» و «ایران اینترنشنال» هر ساعت عددی تازه میسازند و رسانهها و سران فتنه 88 که با اغتشاش و ریخته شدن خون تعدادی از مردم عزیز ایران در سودای کسب قدرت بودند، پس از گذشت 10 سال از آن روزهای شوم بار دیگر امیدوار شدهاند و به دنبال مصادره به مطلوب اتفاقات اخیر هستند و لذا آمارهای عجیب و غریب میسازند! چنانکه پایگاه «کلمه» نزدیک به سران فتنه مدعی آمار 100 کشته فقط در شهریار شده است! اما آیا جمهوری اسلامی مدعی است هیچکس کشته نشده و هیچ تیری از سوی نیروهای امنیتی شلیک نشده است؟ پاسخ منفی است! در حوادث اخیر تعدادی از معترضان و آشوبگران جانشان را از دست دادند؛ اما نکته مهم این است که این افراد چرا و چگونه کشته شدند؟ بر اساس اخبار میدانی و گزارشهای امنیتی و نظامی تقریباً تمامی این حوادث در دو بستر رخ داده است؛ دسته اول مهاجمانی هستند که به مراکز مهم حمله کردند! در یک نمونه در سیرجان تعدادی با حمله به یکی از ذخایر بنزین کشور قصد آتش زدن آنها را داشتند. تصور کنید نیروهای امنیتی مانع آنها نمیشدند و مهاجمان موفق به منفجر کردن ذخایر میشدند، آنگاه چه حادثه هولناکی رخ میداد و چند نفر بیگناه جان میباختند؟ همچنین طبق همه پروتکلهای بینالمللی زمانی که عدهای قصد ورود به مناطق نظامی و تلاش برای دسترسی به سلاح گرم را داشته باشند، اجازه تیراندازی صادر میشود! یا افرادی که با سلاح گرم یکی از مهمترین مسیرهای انرژی کشور را بسته و به نیروهای امنیتی شلیک میکنند، پس از اولتیماتوم 48 ساعته چارهای جز شلیک برای دستگاه امنیتی باقی نگذاشتند!
دسته دوم از کشتهشدگان افرادی هستند که گروههای سازماندهی شده وابسته به گروهک نفاق و... در میان تجمعات با هدف تحریک جامعه و شعلهور کردن آشوبها با سلاح گرم آنها را هدف قرار دادند؛ افرادی که در روزهای ابتدایی به خیابان آمده بودند تا نسبت به افزایش قیمت بنزین اعتراض کنند؛ اما قربانی اهداف سیاسی و منافع دشمنان ملت ایران شدند. افرادی که نظام اسلامی در کنار آنها قرار دارد و خود را موظف به دلجویی از خانواده آنها و دستگیری و مجازات قاتلان آنها میداند.
🆔 @ssweekly