🔰 توصیه رهبرانقلاب به همه دلسوزان مسئله فلسطین:
🔺️ پیام تصویری رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس:
۱- مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل اللّه و فریضه و مطلوب اسلامی است. محدود کردن مبارزه برای فلسطین به مسألهی فلسطینی و عربی، خطائی فاحش است.
۲- هدف مبارزه، آزادی همهی سرزمین فلسطین (از بحر تا نهر) و بازگشت همهی فلسطینیان به کشور خویش است.
۳- از اعتماد به دولتهای غربی و مجامع جهانیِ وابسته به آنها باید پرهیز کرد.
۴- راهاندازی جنگهای داخلی ترفندهایی برای سرگرم کردن جبهه مقاومت است، بنا به فرموده امام خمینی: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا ــ و نیز البتّه دشمنِ صهیونیست ــ بکشید.
۵- سیاست عمده آمریکا، عادیسازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه است. باید با ویروس دیرپای رژیم صهیونیستی مبارزه و آن را ازاله کرد.
۶- همه باید ملت فلسطین را برای تداوم مبارزه یاری دهند و دست او را پُر کنند.
۷- فلسطین باید با همهپرسی از همهی ادیان و اقوام فلسطینی اداره شود. ۹۹/۳/۲
▼حرف روز
هفته سرنوشتساز!
روز پنجشنبه هفتهای که گذشت آخرین نفتکش از 5 نفتکش ایرانی از تنگه جبلالطارق عبور کردند و با فواصل معین، تا پایان هفته جاری همه آنها وارد آبهای ونزوئلا خواهند شد. این رخداد در میان تحولات جاری جهان، از اهمیت فراوانی برخوردار شده و توجهات را به سمت خود جلب کرده است.
نکات تحلیلی: 1- بسیاری از رسانهها حرکت نفتکشهای ایرانی به مقصد آمریکای لاتین را ضربه نفتی ایران به حیثیت ترامپ و آمریکا در جهان تحلیل کردند. آنها بر این محور متمرکز هستند که ایران با فرستادن کشتیهای نفتی خود به ونزوئلا این پیام را به جهان و آمریکا مخابره میکند که قادر است نفت بفروشد و آمریکا هم نمیتواند واکنشی نشان دهد. برخی دیگر نیز این گزاره را برجسته میکنند که ایران با این تصمیم و اقدام خود در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا، موقعیت انتخاباتی ترامپ را به مخاطره میاندزد و حیثیت او را میشکند. 2- تا اینجای کار میتوان اینگونه جمعبندی کرد که آمریکا توانایی مقابله با حرکت نفتکشهای ایرانی را ندارد. در این زمینه سخنگوی پنتاگون اعلام کرد که آمریکا قصد توقف شناورهای ایرانی در حال حرکت به ونزوئلا را ندارد. هرچند اضافه نمود که اگرچه ارسال سوخت توسط ایران به ونزوئلا از نظر ایالاتمتحده نقض تحریمها است اما در حال حاضر اطلاعی از هیچگونه اقدام نظامی نیروهای مسلح این کشور علیه این شناورها ندارد. 3- مقامات جمهوری اسلامی برای موفقیت این اقدام خود، نباید از معتبرسازی تهدید علیه آمریکا در صورت هرگونه ماجراجویی علیه نفتکشهای ایرانی، صرفنظر کنند. بااینحال، لازم به اعلام و هشدار است که تصمیم قطعی جمهوری اسلامی ایران آن است که هرگونه مداخله رژیم آمریکا علیه نفتکشهای ایرانی را با شدت و حجم بالا عملیاتی خواهد کرد. تجربه، نشان داده ایران اراده، توانمندی و همه امکانات لازم برای صیانت از منافع خود را در اختیار دارد.
نکته راهبردی: بسیار سادهانگارانه است که این رخداد را صرفاً در حد حرکت انتقال سوخت به ونزوئلا تحلیل کنیم و جنبههای راهبردی این واقعه را در نظر نگیریم؛ حرکت نفتکشهای ایرانی به سمت ونزوئلا و توسعه مبادلات تجاری آزاد بین دو کشوری که توسط آمریکا و بهصورت یکجانبه تحریم شدهاند، میتواند نشانهای از شکست سیطره آمریکا بر بازارها و همچنین شکست هژمونی این کشور در مراودات تجاری و سیاسی جهان باشد. صحنهای که با آن روبهرو هستیم، چالشی جدی برای هژمونی آمریکا در جهان ایجاد کرده و مسئله تحریم و اعمال فشار آمریکا بر دیگر دولتها را به چالش میکشد.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
▼گزارش روز
شکست سازش
در راستای طرح معامله قرن و دستدرازیهای جدید رژیم صهیونیستی به سرزمینهای فلسطینی و حمایتهای آمریکا و برخی کشورهای عربی از طرح الحاق کرانه باختری به سرزمینهای اشغالی، موج جدیدی از واکنشها به این اقدام صورت گرفت که مهمترین آن واکنش محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بود.
گزارههای خبری: 1- «محمود عباس» در واکنش به تصمیم رژیم صهیونیستی برای اشغال اراضی جدید در کرانه باختری اعلام کرد، تشکیلات خودگردان دیگر به توافقنامههای امضا شده با رژیم صهیونیستی و آمریکا پایبند نیست. 2- «عبدالحفیظ نوفل»، سفیر فلسطین در مسکو گفته که محمود عباس طی چند هفته گذشته در پیامی به ولادیمیر پوتین، رئیسجمهوری روسیه از وی خواسته است تا نشستی بینالمللی در مسکو پیرامون صلح میان فلسطینیها و اسرائیلیها برگزار کند. نوفل اعلام کرد که این کنفرانس باید مکانیزم جدیدی برای مذاکرات میان اسرائیل و فلسطین بهمنظور پایان دادن به درگیریها بر اساس راهکار دو کشوری ایجاد کند.
گزارههای تحلیلی: 1- با توجه به مواضع سفیر فلسطین در مسکو و اظهارات محمود عباس، بسیاری از تحلیلگران و رسانههای عربی این تهدید محمود عباس را توخالی و فاقد هرگونه مبانی اجرایی میدانند. 2- تاریخ به خوبی اثبات کرده که تنها راه مقابله با موجودیت غاصب صهیونیستی، راهبرد مقاومت است. سازمان آزادیبخش فلسطین با همراهی برخی کشورهای عربی که به دنبال سازش میان فلسطینیان و صهیونیستها بودند، اکنون جواب خود را با دستاندازیهای این رژیم مشاهده کردهاند. هرچند در طول چند دهه گذشته بارها نشان داده شده که رژیم صهیونیستی به هیچیک از توافقات خود با فلسطینیان پایبند نیست. 3- چنانچه در مقطع فعلی در برابر اقدامات این رژیم مقاومتی صورت نگیرد، باید در آینده نزدیک شاهد اقدامات جدیدی از صهیونیستها در اشغال برخی مناطق کشورهای عربی باشیم؛ موجودیتی که اساس تفکر سرزمینی خود را شعار «از نیل تا فرات» قرار داده است.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
▼ اخبار ویژه
🔻بازتاب جهانی بیانات «مقام معظم رهبری» در روز قدس
سخنرانی تصویری مقام معظم رهبری در روز قدس، بازتابهای زیادی در رسانههای بینالمللی داشته است؛ فاکسنیوز: «رهبری ایران رژیم صهیونیستی را با کرونا مقایسه کرد که باید با آن مبارزه کرد.» روزنامه صهیونیستی جروزالم پست: «رهبر ایران اعلام کرد که اسرائیل باقی نخواهد ماند» رویترز: «رهبر ایران، اسرائیل را غدهای که باید حذف شود، دانست.» تایمز هند: «رهبر ایران گفتند که ویروس صهیونیسم ریشهکن میشود.» العربیه: «رهبر ایران مبارزه برای آزادی فلسطین را جهاد فیسبیلالله دانستند.» دویچهوله آلمان: «رهبر ایران اسرائیل را غده سرطانی دانست.» آسوشیتدپرس: «رهبر ایران تأکید کردند که ایران ضد اسرائیل و نه ضد یهود است.» المنار لبنان: «رهبر ایران بر مخالفت با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی تأکید کردند.» سانا: «رهبر ایران در سخنرانی خود تأکید کردند، پرچم فلسطین برافراشته خواهد ماند.»
🔻اشراف اطلاعاتی بر تحرکات دشمن، حتی در سرزمینهای دوردست
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اعلام اشراف اطلاعاتی کشورمان بر تحرکات منطقهای و جهانی دشمن، اظهار داشت: «هرگونه خطای تروریستهای آمریکایی در هر نقطه جهان با پاسخ قاطع ایران روبرو میشود.» سرلشکر باقری افزود: «اشراف اطلاعاتی بر وضعیت و تحرکات دشمنان ازجمله ارتش تروریستی آمریکا در منطقه و سرزمینهای دوردست، دستور کار دائمی نیروهای مسلح است. اجازه عرضاندام و فتنه سازیهای نوین علیه استقلال، امنیت و تمامیت ارضی و به خطر انداختن انقلاب و نظام اسلامی را به احدی نمیدهیم. هرگونه خطای محاسباتی آنان در هر نقطه از جهان علیه منافع ملی ایران عزیز را قاطعانه با پاسخ درخور مواجه خواهیم ساخت.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
74521_690.pdf
314.1K
🔸نشریه اخبار و تحلیل های روزانه
📰شنبه سوم خرداد ماه
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (سهشنبه 6 خرداد)
🔴 پیروزی در یک دوئل راهبردی
ورود نفتکشهای ایران به ونزوئلا به یک موج رسانهای پرمخاطب در جهان تبدیل شده است، این حرکت مقتدرانه جمهوری اسلامی دارای ابعاد متعددی است که بیان آن میتواند ما را به شناخت بیشتر قدرت جمهوری اسلامی در ابعاد فراسرزمینی متوجه سازد.
نکات تحلیلی: ۱- چند ماه قبل از حرکت این نفتکشها، مقام معظم رهبری در دیدار با فرماندهان سپاه (۱۰مهر ۹۸) خواهان توسعه جغرافیای مقاومت شدند و فرمودند: «نگاه وسیع جغرافیای مقاومت را از دست ندهید؛ این نگاه فرامرزی را از دست ندهید. قناعت نکنیم به منطقهی خودمان. این حدیث از معصوم (ع) است که آن کسانی که در خانه نشستند تا به آنها حمله بشود دچار ذلّت شدند. این جوری نباشد که یک چهاردیواری را انتخاب کنیم و دیگر کارمان به این نباشد که پشت این دیوار چه کسی است، چه تهدیدی وجود دارد. این نگاه وسیع فرامرزی، این امتداد عمق راهبردی گاهی اوقات از واجبترین واجبات کشور هم لازمتر است.» 2- اعتبار یک قدرت زمانی معنا مییابد که بتواند از همپیمانان خود در شرایط دشوار حمایت کند. سابقه جمهوری اسلامی نشان داده است که چتر حمایتی خود را همواره در حمایت از جبهه مقاومت گشوده است و در سختترین شرایط که حیات سیاسی آن کشورها هم آنها را تنها نگذاشته است، نگاهی به مشکلات امنیتی کشورهای عراق، سوریه، یمن، فلسطین حاکی از این است که در ۸۰ درصد از موارد، تنها ایران حامی حاکمیت آن کشورها بوده و در این مسیر با تکلیف وارد شده است ولی با امید و توکل به خدا همین حمایتها نتایج شیرینی را تاکنون به دنبال داشته است. 3- برخی از رسانههای بینالمللی این حرکت ایران با آمریکا را یک دوئل استراتژیک برای مشخص شدن یک ابرقدرت نامیدهاند و با توجه به شکستهای آمریکا از ایران در ماههای گذشته این پیشبینی را هم کرده بودند که جمهوری اسلامی نفتکشهای خود را به مقصد میرساند و آمریکا علیرغم تهدیدات نمیتواند کمترین تحرکی علیه ایران داشته باشد. این نگاه مثبت به قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از واقعیتهایی است که قبلاً در روی زمین به اثبات رسیده است.
نکته راهبردی: در کنار این عملیات پیروزمندانه، جای خالی روایتگری مستند و حرفهای با استفاده از رسانههای جدید احساس میشود. اگر ما در کنار کارکنان خدوم این نفتکشها، گروههای مستندسازی داشتیم که هر روز تصاویر زنده از این پیروزیها را به افکار عمومی نشان میدادند، ابعاد شیرین این موضوع و شکست دشمنان بیشتر عیان میشد.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (سهشنبه 6 خرداد)
🔴عزت و اقتدار در مواجهه با دشمن
سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران بر سه اصل عزت، حکمت و مصلحت استوار است. رفتار جمهوری اسلامی ایران با آمریکا در موضوع نفتکشهای حامل بنزین به ونزوئلا عزت و اقتدار ایران را هم در مقابل چشم مردم دنیا نشان داد و هم الگوی مقابله با آمریکا را به جهانیان عرضه کرد.
گزارههای خبری: 1- جان بولتون، چهره ضدایرانی و مشاور امنیت ملی سابق کاخ سفید در توئیتی نوشت: «انتقال بنزین ایران جهت کمکرسانی به دولت «مادورو» برای ایالاتمتحده خطرناک است.» 2- خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی نوشت: «نفتکشهای حامل سوخت که از ایران عازم ونزوئلا شده است، تحریمهای آمریکا را درهم شکست.» 3- رئیسجمهور کوبا در صفحه توئیتر خود نوشت: «نخستین نفتکش ایرانی با شکستن تحریمهای غیرقانونی و ناعادلانه به ونزوئلا رسید. وی در ادامه، هشتگ «زنده باد همبستگی» را برجسته کرده است.» 4- "وفیقه ابراهیم" مدیر سایت اسپانیولی زبان المیادین اظهار داشت: «ورود نفتکشهای ایران به ونزوئلا، گزینههای دولت آمریکا را در تنگنا قرار میدهد و به محاصره آمریکا علیه مردم ونزوئلا پایان میدهد.» 5- روزنامه الکترونیکی «رأی الیوم» نیز این اقدام ایران را ستود و گزارش داد: «دونالد ترامپ رئیسجمهور آمریکا احساس فرد شکستخورده خوارشده را دارد.»
گزارههای راهبردی: 1- گزارههای خبری فراوانی از داخل و خارج آمریکا یافت میشود که ایران با فروش تهاتری عزتمندانه بنزین به ونزوئلا نهتنها بخشی از مشکلات اقتصادی خود را در اوج تحریمها حل کرده است؛ بلکه از آن مهمتر، به الگویی برای مقابله با سیاستهای استکباری آمریکا تبدیل شده است. درحالیکه عربستان سعودی با سرخم کردن در مقابل خواستههای آمریکا به گاو شیرده تعبیر میشود، ملتهای دنیا با افتخار ایران را تحسین میکنند. 2- برخی کشورهای دیگر ازجمله ارمنستان خواهان تهاتر کالایی با ایران شده است. ویژگی مهم معاملات تهاتری این است که پولی بین دو کشور جابجا نمیشود و تمام سیاستهای تحریمی دشمن مانند محدودیت تراکنش مالی در سوئیفت، مقررات FATF و امثال آن کارایی خود را از دست میدهند. 3- ایران در حالی اقدام به فروش و انتقال بنزین و برخی دیگر از محصولات شیمیایی به ونزوئلا نمود که به اعتراف رسانههای امریکایی، این کشور در شدیدترین فشارهای اقتصادی ناشی از تحریم قرار دارد. در سیاست خارجی ایران کمک به مستضعفین و در سیاست خارجی آمریکا فشار بر مستضعفین برجسته است. تضاد این دو سیاست باعث شده است که ایران به الگویی مقتدر برای ملتهای مستضعف دنیا مانند ونزوئلا، یمن و ... تبدیل شود.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه (سهشنبه 6 خرداد)
1️⃣ دسترسی تا داخل اتاقخواب مقامات ارشد رژیم صهیونیستی!
حسین امیرعبداللّهیان، معاون اسبق عربی و آفریقای وزارت امور خارجه طی اظهاراتی پرده از قدرت نفوذ نیروی قدس کشورمان بر عناصر کلیدی رژیم صهیونیستی و فرماندهان عالیرتبه آن برداشت و گفت: «سردار سلیمانی عزیز به همراه همزمانشان یک اتفاق مهمی را هم در حوزه مقاومت و هم در مجموعه نیروی قدس سپاه رقم زدند. ایشان بهعنوان یک فرمانده شایسته و توانمند توانستند با حمایت قوی از مقاومت و با برنامهریزیهای پیچیده جمهوری اسلامی که منویات رهبر معظّم انقلاب بود، معادله موجود در سطح منطقه را که داشت به نفع رژیم صهیونیستی رقم میخورد، کاملاً معکوس کنند. مسئله بعدی دسترسی ایشان و تیمش و نیروهای مقاومت در داخل سرزمینهای اشغالی بود که تا داخل اتاقخواب مقامات ارشد رژیم صهیونیستی نفود کرده بودند و تصور نکنید که دسترسی و نفوذ بعد از سردار سلیمانی متوقف شده است. وقتی گفته میشود که رژیم صهیونیستی دارد از درون مضمحل میشود، به خاطر این دسترسیهایی است که برای مقاومت و جمهوری اسلامی ایران وجود دارد و این یک بلوف سیاسی نیست.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
نشریه اخبار و تحلیلها سهشنبه 6 خرداد.pdf
149.4K
🔸نشریه اخبار و تحلیل های روزانه
📰 سه شنبه ششم خرداد ماه
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ حرف روز (چهارشنبه 7 خرداد)
🔴 جهاد در عرصه دیپلماسی
دیپلماسی یکی از عرصههای مهم تأمین مطلوب، بهینه و حداکثری منافع ملی، منطقهای و بینالمللی است. ازاینرو در شرایط حساس کنونی، دیپلماسی و عرصه سیاست خارجی ازجمله عرصههای مهمی است که فعالیت در آن باید آمیخته با مدیریت و تلاش جهادی باشد؛ موضوعی که میتوان آن را «دیپلماسی جهادی» نام نهاد.
نکته تحلیلی: دیپلماسی جهادی را میتوان آمیزهای از «دیپلماسی» و «جهاد» دانست. دیپلماسی جهادی برخوردار از مبنایی اسلامی و ارزشی است و میتوان گفت یک دیپلمات مسلمان که یک مدیر و کارگزار در حوزه سیاست خارجی نیز محسوب میشود، با در نظر گرفتن ابعاد دینی و ایمانی، به دیپلماسی صبغه توحیدی میبخشد. برای همین است که آثار و دستاوردهایی که از دیپلماسی جهادی حاصل میشود با آنچه از دیپلماسی به معنای متعارف و غربی و دانشگاهی آن به دست میآید، برجستهتر و عمیقتر و مطلوبتر است. بهعنوان نمونه میتوان مؤلفههای زیر را بخشی از دستاوردهای دیپلماسی جهادی برشمرد که به لطف حضور نهادها و نیروهای اصیلِ انقلابی و مؤمن در حوزه سیاست خارجی، ازجمله نیروی قدس سپاه و در زمان فرماندهی سپهبد شهید سلیمانی تحت تدابیر داهیانه و حکیمانه امام خامنهای (مدظلهالعالی) تحقق یافته است: جایگاه برتر ایران از نظر قدرت و اقتدار در سطح منطقه، تنزل جایگاه رژیم صهیونیستی و آمریکا و افول کارکردهای منطقهای این دو، نابودی موجودیت تروریستیترین دولت در شرف تأسیس در جهان یعنی داعش، تعمیق دامنه جبهه مقاومت اسلامی تا شمال آفریقا و آمریکای لاتین، دورسازی تهدیدات و ایجاد نظم پایدار به نفع جمهوری اسلامی و تبدیل تهدیدات منطقهای و بینالمللی به فرصتهای منحصربهفرد.
نکته راهبردی: دیپلماسی جهادی عاری از عناصری به نام عقبنشینی، مذاکره و یا سازش بر سر اصول، معادلهای به نام برد– برد یا برد– باخت در سیاست خارجی است؛ چراکه در دیپلماسی جهادی، جبهه نبرد، نبرد بین حق و باطل انگاشته میشود که در آن برای باطل بُردی نباید متصور بود. اینکه امروز نفتکشهای جمهوری اسلامی، 14 هزار کیلومتر دورتر از مرزهای ایران و در حیاطخلوت آمریکا یعنی آمریکای لاتین و در کشور ونزوئلا که حدود دو هزار کیلومتر مرز زمینی با ایالت فلوریدای آمریکا دارد، مانور قدرت و اقتدار میدهند، به لطف مدیران و استراتژیستهایی است که تاروپودشان با گفتمان مقاومت عجین شده، پرچم مقاومت به دوش گرفته و در عرصه دیپلماسی به معنای واقعی کلمه جهاد میکنند.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ گزارش روز (چهارشنبه 7 خرداد)
🔴 اندیشکدههای غربی ۳۰ سال از رهبر انقلاب فاصله دارند
مقام معظم رهبری از مدتها قبل موضوع افول آمریکا را تبدیل به یک گفتمان مطرح در عرصه بینالمللی تبدیل کرد، اما اکنون شخصیتها و اندیشکدههای غربی که شاهد فروریختن ستونهای قدرت کاخ سفید هستند به بیان و اعتراف افول آمریکا روی آوردهاند.
گزارههای خبری: 1- مقام معظم رهبری در پنجم مردادماه سال ۷۹ در مورد افول آمریکا فرمودند: «نفوذ امریکا رو به افول است. بعد از دوران جنگ سرد، بعد از افول و انحلال شوروی، آنها ادّعا کردند که ما باید رئیس امپراتوری بزرگ دنیا باشیم؛ اما دنیا حتّی بهعنوان یک ابرقدرت نافذ الکلمه هم دیگر از آنها حرفشنوی ندارد.» ایشان در سال ۱۳۷۰ نیز فرموده بودند؛ «قدرت استكبارى امريكا هم از بين خواهد رفت، او هم متلاشى خواهد شد، اين قدرت جهنمى ماندنى نيست.» 2- «جان میرشایمر»، اندیشمند برجسته روابط بینالملل آمریکایی در آخرین مقاله خود در روزهای اخیر با نام «ملزم به افول؛ ظهور و افول نظم بینالمللی لیبرال» به تضعیف نظم لیبرال تحت هدایت آمریکا پرداخته و نوشته است: «با پایان جنگ سرد، یک دوره از تاریخ سیاست جهانی به پایان رسیده و دوره جدیدی در روابط بینالملل آغاز شده است؛ در این دوره، با ناکامیهای پیدرپی قدرتهای بزرگ بهویژه ایالاتمتحده مواجه هستیم.» 3- «جوزپ بورل»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز معتقد است: «افول امریکا الآن پیش روی چشم ما در حال وقوع است.» 4- «ریچارد هاس» رئیس اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا نیز میگوید: «یکی از مشخصههای بحران کنونی، نبود نقش رهبری جهانی آمریکا است. آمریکا نتوانست دنیا را در تقلا برای مقابله با خود ویروس یا تأثیرات اقتصادی آن با هم همراه کند. حتی آمریکا نتوانست در نوع رسیدگی به این مشکل در داخل کشور خود بهعنوان الگویی برای جهان خود را نشان دهد. دنیای بعدازاین بحران، دنیایی است که آمریکا کمتر در آن سلطه دارد.»
نکته راهبردی: جهان تقریباً سه دهه از پیشبینی رهبر معظم انقلاب عقب است. اگر مسئولان جمهوری اسلامی از همان روزها برای چنین روزی آماده میشدند، اکنون اقتصاد ما در یک وضعیت مناسبتری بود و در همراهی این اقتصاد قوی با نیروهای نظامی قدرتمند میتوانستیم عرضاندام جدیتری در عرصههای اقتصادی و صنعتی منطقهای و بینالمللی داشته باشیم.
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly
✅ خبر ویژه (چهارشنبه 7 خرداد)
1️⃣ موفقیت کارزار «فشار حداکثری» زیر سؤال رفته است
فارین پالیسی با اشاره به ادعای آمریکا مبنی بر ضرورت تمدید تحریمهای تسلیحاتی ایران در برجام نوشت: «دو سال پس از خروج دونالد ترامپ از برجام، تهران غنیسازی اورانیوم را از سر گرفته، پژوهش و توسعه پیرامون سانتریفیوژهای پیشرفته را دوباره شروع کرده و با افزایش ذخایر سوخت هستهایاش، زمان لازم برای تولید سوخت مورد نیاز یک بمب هستهای را به ۶ ماه کاهش داده است. پیشرفتهای ایران، موفقیت کارزار «فشار حداکثری» کاخ سفید را زیر سؤال برده است. این مسئله همچنین اعتبار واشنگتن را حتی در میان متحدان سنتیاش کاهش داده و محدودیتهایی در روابط دیپلماتیک آمریکا ایجاد کرده است. چنین اقدامی از سوی واشنگتن، پرسشهای پیچیده سیاسی، دیپلماتیک و حقوقی به همراه خواهد داشت. ریچارد نفیو میگوید: من گمان نمیکنم شورای امنیت سرانجام بپذیرد که ما از لحاظ قانونی حق داریم سازوکار ماشه را فعال کنیم. پیامد عملی این رویکرد این است که چینیها و روسها بهشدت اعتراض خواهند کرد و این اقدام را غیرقانونی خواهند دانست. من تردید ندارم که آنها به ایران تسلیحات خواهند فروخت و این کار را خیلی فوری انجام خواهند داد.»
💠🔸🔹 صبح صادق؛ ارگان رسمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🆔 @ssweekly