✨﷽✨
✅آداب و بهترین اوقات ناخن گرفتن
✍در حديث است كه كسى به امام كاظم علیه السلام عرض كرد: اصحاب ودوستان ما معتقدند ناخن را بايد در روز جمعه گرفت. حضرت فرمود: «اگر بخواهيد در روز جمعه بگيريد واگر نمىتوانيد تا جمعه صبر كنيد، هرگاه بلند شد بگيريد»
از امام صادق علیه السلام روايت شده است كه فرمود: «ناخن گرفتن در روز جمعه انسان را در برابر بيمارىهاى خوره، كورى وپيسى بيمه مىكند. واگر در روز جمعه نياز به گرفتن ناخنها نباشد آن را سوهان بكش تا ريزههايى از آن جدا شود» در چند حديث ديگر فرمود: «هر جمعه شارب وناخن خود را بگيريد واگر ناخنهايتان كوتاه است در روز جمعه آن را سوهان بكشيد، تا مبتلا به ديوانگى وخوره وپيسى نشويد»
💥در حديثى ديگر فرمود: «هر كس در هر جمعه ناخن وشارب خود را بگيرد، تا جمعه ديگر پيوسته با طهارت باشد»
📚منابع: كتاب من لا يحضره الفقيه، ج ۱
🍃🍵 @damnoosh0🍵🍃
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
⚛ #صبحانه
✴️⇦مهم ترين وعده غذايی است كه بايد در ساعات اوليه روز مصرف شود
📝⇦و هر چه به ظهر نزديكتر شود اثر معكوس خواهد داشت، يعنی به جای اين كه با گرمی و تری خود باعث خونسازی شود، با سردی و خشكی باعث غلظت خون خواهد شد
❇️⇦و از نظر نوع غذای مصرفی در وعده صبحانه، عسل يا مربا«خانگی»،خامه«محلی» و یا غذاهای پختنی مثل کله پاچه، حلیم پيشنهاد میشود.
🍯 @damnoosh0
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸﷽🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃
🍃
✅ نکات مهم حجامت
👌 متاسفانه امروزه شاید ۸۰ درصد از حجامت ها اصولی و دقیق نباشند.
✍️امام رضا علیه السلام
اما آنچه که درد حجامت را کاهش میدهد ،سبک و خفیف بودن مکش اول حجامت است.سپس مکش را به تدریج زیاد می کنند بگونه ای که مکش مرحله دوم بیش از مکش مرحله اول باشد و مکش مرحله سوم بیشتر از مرحله دوم باشد. وباید صبر کرد تا محل حجامت کاملا قرمز شود.
🔻 بهتر است که قبل از ایجاد خراش با تیغ، محل حجامت چرب شود تا اینکه تیغ در روی پوست به نرمی فرود آید.
چرب کردن تیغ برای انجام حجامت و نیز چرب کردن موضع حجامت پس از اتمام آن مناسب است.
📚 رساله ذهبیه
💠 @damnoosh0🌷
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
⚛ #رنگ_زبان_و_تشخیص_بیماری
✴️⇦یکی از موارد تشخیص در طب سنتی رنگ زبان است که در هر یک از طبعها رنگ زبان و مزه دهان متفاوت است
📝⇦دموی ها: رنگ زبان قرمز روشن و طعم دهان شیرین
📝⇦صفرایی ها: رنگ زبان زرد و طعم تلخ صبحگاهی
📝⇦سودایی ها: رنگ زبان تیره و طعم شور صبحگاهی
📝⇦بلغمی ها: رنگ زبان سفید و بار دار و نمناک و طعم گس با کمی ترشی صبحگاهی
@damnoosh0
🍃
🌸🍃
🍃🌸🍃
🌸🍃🌸🍃
🍃🌸🍃🌸🍃
به توصیههای زیر عمل نمائید تا با رعایت این موارد، مواد آنتی اکسیدانی بیشتری را به بدن برسانید و از بروز بیماریهای مهلکی چون سرطان، بیماریهای قلبی – عروقی، سکته مغزی و … بیشتر در امان باشید.👇
🔶خود را به استفاده بیشتر از روغن زیتون و سیر در تهیه غذاها عادت دهید
🔷روزانه همراه غذا یک عدد پیاز خام میل نمائید
🔶روزانه حتماً میوهجات و سبزیجات تازه مصرف نمائید
🔷کودکان خود را بجای استفاده ازتنقلات فاقد مواد مغذی (چیپس، پفک و …) به استفاده از انواع مغز دانهها (گردو، بادام و …) و میوهجات تازه عادت دهید
🔶تا حد امکان کمتر غذاهای آماده مصرف کنید
🔷به غذاهایتان سویا نیز اضافه نمائید
🔶و در نهایت اینکه تا حد امکان غذاهائی که حاوی آنتی اکسیدان بیشتری هستند، بیشتر مصرف نمائید
@damnoosh0
در ظروفی که سرطان زا هستند غذا نخورید !🥘
▫️ ظروف استیل ، سرب در داخل غذا مینماید که سرطان زا میباشد
▫️ظروف تفلون بدلیل تخریب لایه های تفلون نیز سرطان زاست
▫️ظروف آلومینیوم موجب کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست میشوند
▫️ظروف لعابدار حاوی ترکیب سرب بوده و سرطان زا هستند
▫️ظروف زودپز ، تند پز ، مایکروویو و دستگاههای داغ کننده برقی همگی مضرند. (بخاطر اشعه)
+ بهترین ظروف : شیشه ایی ،سنگی، چینی، مسی قلع اندود شده، برنجی و چدن اصل می باشند
@damnoosh0