سرودانقلابی_دیو_چو_بیرون_رود،_فرشته.MP3
1.45M
📢 صوت | سرود انقلابی- دیو چو بیرون رود، فرشته در آید
🆔 @yade_ayyaam
Riasat Va Jah Talabi.mp3
3.74M
💠 #ریاست_و_جاه_طلبی
📢 صوت | مرحوم شیخ احمد کافی
🆔 @yade_ayyaam
استاد علی صفایی-جبر و اختیار 1.mp3
958.3K
💠 #جبر و #اختیار 1⃣
📢 صوت | استاد علی صفایی حائری(عین.صاد)
🔸محرومیت ها گاه به دلیل بی ظرفیتی خودمان است و گاه به دلیل بی ظرفیتی دیگران و...
🆔 @yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 كشتار مردم در اربعين حسينى - سال ١٣٥٧
🆔 @yade_ayyaam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ١٢ بهمن ١٣٥٧ - صدا و تصوير ديده نشده از ورود امام خمينى
🆔 @yade_ayyaam
💠 اقدام نظامی، آخرین حربه آمریکایی ها در برابر خروش انقلابی مردم در بهمن57
🔹 سایروس ونس، وزیر خارجه وقت آمریکا در کتاب خود به نام: «انتخابهای دشوار» اشاره می کند که در هفته های منتهی به پیروزی انقلاب57، آمریکا طرح کودتای نظامی در ایران را روی میز گذاشت. این پروزه در میان رجل سیاسی آمریکا طرفداران بسیاری داشت. آنها این سناریو را آخرین شانس آمریکا برای حفظ منافعش در ایران قلمداد میکردند. در این میان برژینسکی، مشاور امنیتی آمریکا از جمله کسانی بود که قاطعانه از این طرح حمایت میکرد. آمریکایی ها برای عملیاتی کردن این ایده، ژنرال هایزر را روانه ایران کردند. او در ملاقات هایی که به همراه سولیوان سفیر آمریکا در ایران داشت، تلاش کرد تا افسران نظامی ایران را به انجام این کار تشویق نماید. اما فرماندهان نظامی نیز در برابر خروش ملت روحیه خود را از دست داده بودند.
ونس در همین ارتباط میگوید: سولیوان ارتش ایران را ببر کاغذی لقب داده بود که توان اجرای یک عملیات نظامی را ندارد. بدینترتیب هایزر و سولیوان با توجه به واقعیت آن روز ایران، تلاش کردند وزارت خارجه و شخص رئیس جمهور را به تجدیدنظر کلی در سیاستهای واشنگتن وادارند. بر این اساس، کارتر تلاش کرد تا میان نظامیان و انقلابیون پل ارتباطی ایجاد کند. اما این تلاش ها نیز بینتیجه بود و امام به صراحت اعلام کرد که در صورت رویارویی ارتش و بختیار با انقلاب ایران آنها پشیمان خواهند شد. در نتیجه، آخرین تلاش های واشنگتن برای جلوگیری از به خطر افتادن منافعش با شکست مواجه شد و مردم ایران، کار را در 22 بهمن سال 57 یکسره کردند.
🆔 @yade_ayyaam
🔹حمایت کامل غربی ها از شاه در برابر انقلاب 57
در اواسط سال 57، آنتونی پارسونز، سفیر انگلیس در ایران، طی سخنانی ضمن اشاره به نقش مهم ایران به عنوان «بزرگترین بازار صادرات انگلیس در قاره آسیا»، برقراری حکومت نظامی را مورد تائید قرار داد و اظهار نمود: «عزم جزم دولت ایران برای حفظ ثبات و امنیت کشور، بریتانیا را دلگرم کرده است.»
این سخنان پس از کشتار 17 شهریور در میدان ژاله(شهدا) تهران به زبان رانده شد. زمانی که انگلیسیها خیال میکردند شاه با سرکوب مردم، توانسته حرکت انقلاب را در سرکوب نموده و انقلابیون از ترس حکومت نظامی، به کنج خانهها خزیدهاند. غافل از آن که حرکت تودههای ملت ادامه یافت و 5ماه بعد، بساط ستمشاهی جمع شد و دست چپاول غربیها از ایران قطع شد.
* نقل از: کتاب «خدمتگزار تخت طاووس» - نویسنده: پرویز راجی- ص269
@yade_ayyaam