هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
#معرفی_مستشرقان (5)
@ThrillofPeace
✳️ شرمن جکسون (Sherman Jackson)
🔹زندگینامه و تحصیلات
شرمن جکسون یا عبدالحکیم جکسون در 1956 در ایالات متحده متولد شد. سال 1982 به دانشگاه پنسلوانیا رفت ومشغول به تحصیل شد و در 1990 درجه دکتری را با نمره عالی از مرکز مطالعات شرقی، خاورنزدیک و اسلامی این دانشگاه اخذ کرد. تخصص او حقوق و قوانین اسلامی و الهیات است. از 1987 به مدت دو سال مدیریت اجرایی مرکز مطالعات اسلامی خارج از کشور در قاهره را بر عهده داشت.
جکسون سابقه تدریس در مراکز آموزشی و دانشگاهی بسیاری را دارد، از جمله: دانشگاه ایالتی وین، دانشگاه ایندیانا، دانشگاه میشیگان، دانشگاه تگزاس در آستین، دانشگاه آمریکایی قاهره مصر و کالج میدلبری. محمد حسن خلیل استاد حال حاضر مطالعات اسلامی دانشگاه میشیگان از شاگردان سابق اوست. از دیگر سوابق او ریاست موقت انجمن محققان قوانین اسلامی آمریکای شمالی، عضویت در هیئت امنای اتحادیه اسلامی آمریکای شمالی، عضویت در انجمن اسلامی آمریکای شمالی است.
@ThrillofPeace
🔹پژوهش و مسؤلیت ها
علایق و زمینههای پژوهشی او طیف گستردهای از مطالعات اسلامی کلاسیک، تاریخی، حقوقی و الهیات را در بر میگیرد. اسلام کلاسیک و سپس تاریخ آغاز عصر روشنفکری و گسترش آن و تقابل این میراث با حقایق اسلام مدرن در غرب، بخصوص جوامع مسلمان غربی و به ویژه آمریکا یکی از موضوعات مورد توجه جکسون است. این مسائل خود به خود به مسائل دیگری چون نژاد، مهاجرت، لیبرالیسم، دموکراسی، نقش دین در جهان امروز، کثرت گرایی، مشروطه، رادیکالیسم مدرن مسلمان مربوط میشود. اگر چه همه این حوزهها از دید جکسون به نوعی با موضوع میراث اسلام کلاسیک و پس از آن گره میخورد. از کتابهای او در این زمینه میتوان به «اسلام و آمریکاییهای سیاهپوست، در جستجوی رستاخیز سوم» اشاره کرد.
@ThrillofPeace
همچنین او نویسنده بسیاری از مقالات و کتابهای فقه اسلامی و قوانین شریعت است، از جمله کتاب «قوانین اسلامی و حکومت، فقه مشروط از دیدگاه شهاب الدین القرافی». کتاب بعدی او با نام «فراسوی نیک و بد: شریعت و چالش اسلام سکولار» در مراحل اولیه تحقیق و پژوهش قرار دارد. جکسون در وبلاگ «ایمان» در ضمیمه هافینگتون پست، بخش پرمخاطبی را در سایت واشنگتن پست ایجاد کرده است.
در سالهای 2009 و 2012 توسط مرکز مطالعات استراتژیک سلطنتی اسلامی در عمان، به عنوان یکی از 500 مسلمان تأثیر گذار جهان انتخاب شد. همچنین انجمن نویسندگان نوظهور دینی او را جز ده کارشناس برتر اسلامی در آمریکا معرفی کرد. جکسون به زبانهای عربی، عربی کلاسیک، مصری، شامی و گویش عربستان سعودی تسلط دارد و با زبانهای فرانسوی، آلمانی، و فارسی آشناست.
شرمن جکسون در حال حاضر رئیس گروه فرهنگ و مطالعات اسلامی دانشگاه ملک فیصل و استاد مطالعات آمریکایی، دینی و قومیت دانشگاه کالیفرنیای جنوبی است.
@ThrillofPeace
🔹کتابشناسی:
- Islamic Law and the State: The Constitutional Jurisprudence of Shihāb al-Dīn al-Qarāfī. BRILL. 1996. ISBN 978-90-04-10458-7.
- On the Boundaries of Theological Tolerance in Islam: Abû Hâmid al-Ghazâlî’s Faysal al-Tafriqa, Oxford University Press, 2002, ISBN 978-0-19-579791-6 telegram.me/bayeganitabligh/3588
- Islam and the Blackamerican: Looking Toward the Third Resurrection. Oxford University Press. 2005. ISBN 978-0-19-518081-7.
- Islam and the Problem of Black Suffering. Oxford University Press. 2009. ISBN 978-0-19-538206-8.
Sufism for Non-Sufis? Ibn Ata’ Allah’s Tâj al-‘Arûs. Oxford University Press. 2012. ISBN 978-0199873678.
- Initiative to Stop the Violence: Sadat’s Assassins and the Renunciation of Political Violence (forthcoming)
🔺مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
@ThrillofPeace
@studiesofshia
هدایت شده از مؤسسه بین المللی ترنم صلح
#فراخوان_همکاری_پژوهشی
#فعالیت_های_همراستا
@ThrillofPeace
❇️ کارگروه الگوهای تبلیغی #پژوهشکده_باقرالعلوم از اساتید و محققین عرصه تبلیغ و ارتباطات جهت ارائه طرح های پژوهش کاربردی در حوزه #روش_شناسی #تبلیغ_در_ادیان و #فرق_جهان دعوت به عمل می آورد.
🔹جهت همکاری، #رزومه و #طرح_های_پیشنهادی خود را در قالب pdf به آیدی ( @Ebnossiam) در پیام رسان های #تلگرام و یا #ایتا ارسال فرمائید.
🔺مطالب بیشتر در «انجمن بین المللی #ترنم_صلح» 👇👇👇
@ThrillofPeace
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
❇️ اسلام و مسلمانان در بریتانیا
🔹راهنمای منبعشناختی آثار پژوهشی منتشرشده به زبان انگلیسی
🔸پژوهش های فراوانی پیرامون اسلام و مسلمانان در بریتانیا به زبان انگلیسی صورت پذیرفته که بسیاری از این موارد برای مخاطب فارسی زبان ناشناخته است. اثر حاضر، مقدمه کتاب شناختی پیرامون منابع علمی تولید شده درباره اسلام و مسلمانان در بریتانیا میان سال های 2000-2015 است. در این اثر کوشیده ایم تمام کتاب ها، مقالات و در مواردی گزارش ها و رساله ها به شیوه ای نظام مند تقدیم خوانندگان محترم گردد و نقطه شروعی برای تمام محققان و پژوهشگران گرامی برای پژوهش و برگرداندن برخی از آثار تولید شده باشد.
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
❇️ سری جدید انتشارات راتلج درباره اسلام و حقوق بشر
tumarandishe.ir/fa/post/1211/
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
4_6044262941144909622.pdf
363.7K
#معرفی_مقاله
@studiesofshia
❇️ تحلیل انتقادی آراء فرد دانر درباره جمع قرآن کریم
🔹محمد باعزم؛ عباس مصلایی پور؛ نجمه کاظمی
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#فراخوان
@studiesofshia
❇️ فراخوان مقاله برای «ژورنال فرهنگ های مادی در جهان اسلام»
tumarandishe.ir/fa/post/1212/
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
5d96ae44bfcde8813dde1e61_5170432168673195620.mp3
3.3M
#سخنرانی_ویژه
@studiesofshia
❇️ آیت الله جوادی آملی: کسی که نمی داند دکارت و هايدگر چه گفته، کانت چه گفته، این چگونه می تواند شاگرد امام زمان (عج) باشد؟
🔹سخن پیامبر هنگام برگشت جعفر از تبلیغ در حبشه
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
@Allah4all
@studiesofshia_Dictionary of Islamic terms.pdf
1.57M
#معرفی_کتاب
@studiesofshia
❇️ فرهنگ لغات و اصطلاحات اسلامی
❇️ Dictionary of Islamic terms
🔹فلسفه، کلام و ...
🔹Philosophy, theology and ...
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#فرصت_تحصیل
@studiesofshia
❇️ کارشناسی ارشد تاریخ اندیشه اسلامی
🔹مدرسه مطالعات شرقی و آفریقایی لندن، انگلستان
tumarandishe.ir/fa/post/1214/
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
@studiesofshia_ مدرن متقدم و مدرن متاخر تفاوت دو دوره از اسلام شناسی معاصر احمد پاکتچی.mp3
25.16M
#معرفی_نشست
#صوت_سخنرانی
@studiesofshia
❇️ اسلام پژوهشی در دنیای مدرن
🔹مدرن متقدم و مدرن متاخر: تفاوت دو دوره از اسلام شناسی معاصر
🔸دکتر احمد پاکتچی
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
#معرفی_سایت
@studiesofshia
❇️ الگوی موفق فعالیت های علمی-پژوهشی
🔹وب سایت «انجمن مطالعات سنگ قبر» (gravestonestudies.org) واقع در ایالت ماساچوست آمریکا؛ شامل انبوهی از اطلاعات شامل ژورنالها، کنفرانسها، کارگاهها، انتشارات و خدمات علمی به صورت تخصصی درباره سنگقبر. براستی باید پرسید کدام یک از انجمنهای علمی ما، با موضوعات عام و کلان، چنین وبسایت پرمحتوائی دارند؟
#مطالعات_شیعه_در_غرب
@studiesofshia
@peymaneshaghi110