eitaa logo
کیک شیرین🍰
90.7هزار دنبال‌کننده
34.4هزار عکس
57.2هزار ویدیو
66 فایل
‌‌💫﷽💫 💫«وَإِن‌يَكَادُالَّذِينَ‌كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ‌ بأَبْصَارِهِمْ‌ لَمَّاسَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ‌إِنَّهُ‌لَمَجْنُونٌ*وَمَاهُوَإِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»💫 تبلیغات‌ پـروانگی🦋👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/1966604357Ca26bbb85bd
مشاهده در ایتا
دانلود
🔷 ✍مواد لازم : سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ عدد روغن۱ قاشق غذاخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل یک چهارم قاشق چایخوری سس ایتالیایی۲ قاشق غذاخوری سس پاستای آلفردو۱ فنجان 🍜طرز تهیه : مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه غذای خوشمزه و ابتکاری با مواد زیر: 1. سیب زمینی 2. گوشت چرخ کرده 3. پیاز 4. گوجه فرنگی خورد شده 5. اسفناج یا جعفری 6. نمک، ادویه، فلفل 7. پنیر پیتزا 8 روغن ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
مخلوط 😍 دستور پخت : گم● ابتدا دمای فر رو روی 190 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم بشه. یه بسته پاستا رو طبق دستورش میپزیم و با آب سرد آبکش میکنیم. توی یه ماهیتابه کمی روغن ریخته و مرغ های مکعبی شده رو هشت دقیقه تفت میدیم، پیاز خرد شده رو اضافه کرده و چهار دقیقه تفت میدیم. . ● حالا فلفل دلمه ای خرد شده، نمک، فلفل، پودر سیر، آویشن و گوجه فرنگی پوره شده رو اضافه کرده و سه دقیقه میپزیم. تو این مرحله ماست ترش اضافه کرده و حرارت رو زیاد میکنیم، وقتی شروع به حباب زدن کرد پاستا، اسفناج و ذرت کنسروی رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم. مواد رو توی ظرف مناسب فر ریخته، با پنیر موزارلا میپوشونیم و حدود 25 دقیقه توی فر گرم شده میپزیم. 😉 ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر یک لیوان خامه ۲۰۰گرم(یک لیوان ماست سفت آبدار نباشه ) یک لیوان ۲ عدد تخم مرغ یک قاشق غذاخوری خمیر مایه ۱۰۰گرم کره شکر نصف لیوان یک قاشق چایخوری نمک وانیل یک بسته بکینگ پودر یک بسته بهبود دهنده یک قاشق مربا خوری آرد ۶_۶/۵لیوان و مخلوط پودر قند و وانیل برای روی اردح ابتدا شیر ولرم رو با یک قاشق از شکر و خمیر مایه مخلوط میکنیم کنار میذاریم تا فعال بشه خمیر مایه داخل ظرف بزرگی تخم مرغ، کره،ماست یا خامه،نمک بقیه شکر ،وانیل و بکینگ پودر با همزن دستی زده تا یکدست بشه بعد خمیر مایه به عمل آمده اضافه کرده آرد را کم کم با کنترل اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد یک ساعت استراحت میدیم بعد که حجم خمیر دو برابر شد پف خمیر رو میگیریم به اندازه گردو برداشته داخل آبکش شکل میدیم ۱۰دقیقه دوباره استراحت میدیم روشو با کیسه پلاستیکی میکشیم بعد در روغن داغ سرخ میکنیم زیرش باید کم باشه تا کاملا مغز پخت بشه بعد سرخ شدن در مخلوط پودر قند و وانیل مغلتونیم ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥗 😋 کلم سفید ریز رنده شده کلم قرم، ریز رنده شده هویج ریز رنده شده کشمش پلویی شوید خرد شده کف قالب مورد نظر را با نایلون یک تکه می پوشانیم سپس همه مواد را باتک تک سس مایونز غلیظ مخلوط می کنیم ۱ کلم قرمز را ریخته وخوب صاف میکنیم ۲ کلم سفید ۳ کشمش پلویی ۴ هویج ۵ کلم سفید با شوید بعد در یخچال گذاشته هر چقدر در یخچال بیشتر بمونه بهتر ما یک روز قبل درست کرده بودیم ونیم ساعت مونده به سرو غذا از قالب در اوردیم در ظرف مورد نظر بر گردانده ونایلون را از سالاد جدا می کنیم بعد بسته به سلیقه تزیین می کنیم. ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
⛱ 🔴طرز تهیه🔻🍛 🔸۳ عدد هویج بزرگ رو با رنده درشت رنده کردم و با ۱ لیوان آب گذاشتم پخته بشه وقتی آبش کامل جمع شد مقداری روغن.دارچین.زعفرون و ۱ ق ابلیمو و ۴ ق شکر بهش اضافه کردم و تفت دادم و گذاشتم کنار. بعد هویج ها رو لایه لایه بین برنجی که آبکش کرده بودم قرار دادم و گذاشتم دم کشید. 🔸مرغ هم مکعبی خرد کردم و با پیاز.نمک.فلفل سیاه.پاپریکا زعفرون مره دار کردم و بعد از یکی دو ساعت در روغن خیلی کم گذاشتم؛ اول شعله رو کم کردم تا نرم و پخته بشه و آخر سر شعله رو زیاد کردم تا برشته بشن‌. ♦️من نصفش رو لای برنج گذاشتم و مابقی رو زمان سرو روی برنج گذاشتم. ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگرفود عالی و خوشمزه(بدون فر)😍 یک میانوعده عالی رول نان لواش🌯🌯 مواد لازم: نان لواش 4_5 عدد سیب زمینی آبپز 1 قاشق غذاخوری کره قارچ تفت داده شده(به میزان کافی) پیازچه یا جعفری تازه خرد شده(به میزان کافی) تخم مرغ نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه طرز تهیه: در یک کاسه سیب زمینی آبپز شده را با کره و نمک‌ پوره کنید،بعد قارچ کاراملی و پیازچه خرد شده را اضافه کرده،مواد را کامل با هم مخلوط کنید،سپس نان لواش را پهن کنید،مواد را روی نان پخش کنید و مطابق ویدیو نان را رول کرده وبه برش یک اندازه تقسیم کنید،سپس رول ها را در تخم مرغ زده شده، بزنید و در ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید، نوش جان 🧡 ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
🥕 😋 🔸پنج عدد هویج درشت رو با رنده آلمانی رنده می کنم. داخل ماهی تابه می ریزم (فقط به اندازه کف ماهی تابه می ریزم). نصف لیوان آب و نصف ق روغن می ریزم و درش و می ذارم تا هم بپزه و هم سرخ شه. حدودا ده دقیقه بعد وقتی هویج پخته و آبش کشیده شد، یک ق چایخوری آبلیمو می ریزم تا وقتی هویج ها رو با قاشق هم می زنم نشکنن و له نشن.‌ بعد از اینکه سرخ شد، از ماهی تابه بر میدارم و باز دو مشت هویج می ریزم و همین کار تکرار می کنم تا همه‌ی هویج ها پخته و سرخ بشن. در آخر هویج ها رو یکجا می ریزم و نصف ق رب گوجه، دو ق غذا زعفرون، نمک، روغن ‌و به مقدار دلخواه آبلیمو اضافه می کنم و هم‌می زنم، درش و می ذارم تا ده دقیقه با بخارش، جا افتاده بشه ‌❤️ 👇 ╲\╭┓ ╭ 🎂🍃 @sweetcake ┗╯\╲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸💫آخرین سه شنبه 🌸💫 مرداد ماهتون عالی 🌸💫از خدا برایتان 🌸💫یک روز زیبا و 🌸💫سرشاراز موفقیت 🌸💫همراه با دنیا دنیا آرامش 🌸💫سبد سبد خیر و برکت 🌸💫بغل بغل خوشبختی 🌸💫و یک دنیا عاقبت بخیری 🌸💫و یک عمر سرافرازی خواهانم 🌸💫روزتون زیبـا و در پنـاه خـدا 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸